FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicatul suporterilor stelisti in legatura cu evenimentele din Bulgaria

«12»
fcsteaua.ro19.11.2007 13:01

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, Peluza Nord si Peluza Sud Steaua dezavueaza in mod categoric cele aparute in presa din Romania referitor la presupusele incidente care ar fi avut loc la Sofia intre fanii dinamovisti si cei stelisti, evenimente ocazionate de disputarea partidei de fotbal dintre Echipa Nationala si Bulgaria, in preliminariile Campionatului European de fotbal 2008.

Suntem in masura sa catalogam ca fabulatii jurnalistice pretinsele incidente dintre fanii dinamovisti si cei stelisti, care au menirea sa tensioneze atmosfera inaintea marelui derby, slujind unor interese obscure legate de adoptarea materialului legislativ cunoscut sub numele de "Legea Dragomir". Precizam astfel in mod neechivoc ca nici un suporter stelist nu a fost prezent la acest meci, asemenea incidente neavand prin urmare cum sa se produca.

Avand in vedere ca nu este prima data cand presa din Romania dezinformeaza grav si/sau denatureaza adevarul in ceea ce priveste anumite stari de lucruri, ne exprimam speranta ca pe viitor deontologia si principiul profesionalismului in prezentarea stirilor vor ajunge sa primeze in fata senzationalului.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Peluza Nord Steaua

Peluza Sud Steaua

CaTaLiNsm StElIsTu19.11.2007 14:56

Sper ca macar sa aiba tupeul sa i-si ceara scuze pentru"eroarea"facuta...

axl2319.11.2007 14:59
Precizam astfel in mod neechivoc ca nici un suporter stelist nu a fost prezent la acest meci, asemenea incidente neavand prin urmare cum sa se produca.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Peluza Nord Steaua

Peluza Sud Steaua

Poate-s eu un pic rautacios dar... Totusi... Macar un suporteras tot o fi fost pe acolo.

Poate n-a fost niciun AISS-ist, niciun nordist si niciun sudist.

mache19.11.2007 15:46

axl - ma indoiesc ca s-ar fi manifestat ca fiind "ultras" sau facand parte din vreo galerie... asta conteaza pentru "ziarshiti" si "ziarizde"

Daca a fost deja trimis catre media atunci astept cu mare interes daca ele vor fi si "primite" si transmise mai departe...

Recoba19.11.2007 18:44

mache sincer daca nu cunosti nu vb..are dreptate axl..au fost suporteri stelisti dar nu organizat sau multi...putini dar fideli...

SSK19.11.2007 19:06

Si eu stiu de vreo 2.

Ideea de baza insa este ca n-a existat niciun conflict intre stelisti si dinamovisti.

Mata Hari19.11.2007 19:09

Chiar nici un stelist n-a mers sa-si sustina nationala? :) Cat priveste incidentele, eu am inteles (de la TV) ca au fost fani de-ai lui Petrolul si fani dinamovisti care s-au incaierat.

st19raul19.11.2007 20:02

au fost stelisti din nord dar nu au mers organizat reprezentand brigada din care faceau parte!! oricum presa doreste sa faca tensiune inainte de meci!! dk nu ar fi tensiune sau incidente izolate.. oare ce ar putea sa scrie urmatoarele 2-3 zile dupa derby?!? imi este scarba de 90% dintre acesti "jurnalisti"

androsteaua19.11.2007 21:46

nu au ce scrie si dau in Steaua! sa le dam si noi la m***

CNCT19.11.2007 22:44

Si totusi de ce nu a fost nici un stelist prezent in Bulgaria?Sa nu imi spuneti ca nu va intereseaza nationala ca e cea mai mare aberatie, ne laudam ca suntem nationalisti, ca avem boala pe ciori, o gramada de insi care au avut treaba si mai au cu Noua Dreapta bantuie prin peluza, etc, etc si nici unu la Sofia?!?! PENIBIL.Adevaratul motiv si sunt sigur ca o sa-mi iau portia de injuraturi e ca se stia ca patrupezii vin in mod organizat si in numar mare si se mai stia ca nu e loc, cam atat,restu sunt aberatii.

SSK20.11.2007 05:53

CNCT, tu ori esti caine (lucru de care ma conving din ce in ce mai tare), ori esti un stelist de-ala masochist, care are-un fix cu cainii. Ia o gura de aer!

Recoba20.11.2007 08:14

@SSK am cazut de acord...de fost au fost 2...dar clar nu a fost nici un conflict...dar avand in vedere ce presa nesimtita avem...

@CNCT...dar nu te injura nimeni mah....decat ...te intreb cum e sa femeia unui caine...a pardon esti baiat ? eroarea mea...deobicei numai carnea vie isi lauda pestele ...cum lauzi tu cainii...

CNCT20.11.2007 10:28

Pe unde am fost cu nationala picior de stelist n-am vazut.Pur si simplu nu inteleg de ce.E o mare curiozitate a mea , de ce nu serviti meciurile echipei nationale?Oare pentru ca Gigi nu plateste aceste "deplasari"?Organizam mitinguri "Basarabia ,pamant Romanesc" si sustinem ca nu ne intereseaza meciurile nationalei.Caraghios.Fulare de brigada cu tricolorul pe ele si brigada la TV cand joaca nationala.Ploiesteni in nr mare, constanteni, caini ca de obicei f bine si ca numar si ca organizare si nici un picior de stelist.Repet, e curiozitatea mea de ce va place sa va uitati la TV cum cainii isi fac de cap?SSK nu sunt caine dar sunt scarbit de halul in care a ajuns "galeria".

Recoba20.11.2007 12:20

deja simt un iz de conflict aici...bah CNCT ii admiri asa mult ...du te cu ei in deplasari...lasa te scarbit in continuare de tot ce inseamna "galeria Stelei" si vezi de drumul tau paralel cu ce inseamna a fi suporter

Imi cer scuze fata de moderatori daca starnesc vreun conflict dar nu pot sa ma abtin cand vine vb de asemenea specimene...SSK sorry :tongue:

greco20.11.2007 15:18

Recoba, mai usor cu jignirile (doar atat, ca nu mai sunt moderator :) ).

Eu fac parte dintr-un grup cu tricolorul pe logo. Doua daca numar si AISS... si nu mi se pare ca acel tricolor ar fi legat de echipa nationala de fotbal a Romaniei. E pur si simplu legat de Steaua (clubul Armatei Romane), clubul prin care Romania este cunoscuta in Europa (mi s-a intamplat in unele locuri, de ex. in Croatia, ca lumea sa exclame "Steaua" prima oara cand le-am spus din ce tara sunt), si asa mai departe.

Tricolorul inseamna si nationalism, insa nu unul exagerat gen Noua Dreapta ci unul pozitiv, moderat (in sensul ca, asa cum suntem mandri ca suntem stelisti, suntem si mandri ca suntem romani), dar echipa nationala e alta mancare de peste.

Nu intelege gresit, eu sper sa ajung la meciul de maine si as vrea sa mergeti cat mai multi... dar sa nu incurcam lucrurile diferite.

neli21.11.2007 06:52

nu este suficient acest comunicat, trebuie luate masuri la nivel mai mare, daca nu sunt implicati suporterii Stelei atunci ar trebuie dat un comunicat la TV si la ziarele sportive, ca nu toata lumea vede comunicatul vostru pe siteul suporterilor .

juhnior21.11.2007 11:05

bey CNCT da tu de ce **** mea n-ai fost ma la meci daca te crezi un asa mare nationalist ???/si de curiozitate la ce meciuri ale nationalei ai fost tu si nu ai vazut picior de stelist ??? e afla de la mine bai ******* (caine in devenire )care am fost la Sofia spre dezamagirea ta au fost multi stelisti

habarnam8521.11.2007 11:36
bey CNCT da tu de ce **** mea n-ai fost ma la meci daca te crezi un asa mare nationalist ???/si de curiozitate la ce meciuri ale nationalei ai fost tu si nu ai vazut picior de stelist ??? e afla de la mine bai retardule (caine in devenire )care am fost la Sofia spre dezamagirea ta au fost multi stelisti

Nu e caine in devenire (sper) dar e "FANUL" patrupezilor...gen uite ce au facut aia , uite ce zic aia , ce smecherisunt aia s.a.m.d.

Nici nu ar trebui sa il intereseze aceste lucruri , ci sa incerce sa faca ceva pentru. a scoate din mizerie "galeria"

axl2321.11.2007 11:41

Vedeti-va de articol si lasati user-ii in pace. Probleme personale pe privat, va rog.

CNCT21.11.2007 22:30

Nu sunt fan al cainilor, in nici un caz.Insa trebuie sa recunosc ca sunt invidios atat pe organizarea, unitatea si calitatea oamenilor importanti de la ei.Am mai spus si cu alta ocazie, nu poti compara un Dorin,Gica,John,Mustata ( pana nu demult) cu un Elias,Mihnea,Tararache.Aici se face diferenta.Atata timp cat Peluza Nord va fi condusa de oameni sclaviti de caini, batuti si injositi de ei nu vom putea ridica ochii spre ei.Am fost la Roterdam de 2 ori si n-am vazut nici un picior de stelist,la Praga am vazut 2 baieti care frecventeaza Peluza Sud (BOYS REGHIN),etc,etc...tu asta care m-ai intrebat unde am fost cu nationala , spune tu unde ai fost ?Prea multi soareci de net care nu cantaresc 50 de kile nici cu bocanci in picioare se vad ultrasi si is asuma merite.Cei mai multi veniti cu fularu ascuns la **** in zi de derby sa nu va prinda lumea si cand mergeti dupa caini va rugati sa nu dati de ei.Asta e adevarul,degeaba suntem multi daca ne uram intre noi ca dracii, daca nu exista nici un pic de unitate si daca suntem condusi de niste mormoloci.

red_blue_ultras22.11.2007 14:55

si porma se mai intreaba de ce sunt batutzi ziaristii,pai sclavii astia de asa -zisi ziaristi merita sa le rupem ficatii pe unde ii prindem , la fel ca in Anglia si asa se va intampla cel putin din partea mea . Unii poate sunt si dezimformati iar ei la randul lor dezimformeaza suporterii, dar unii o fac dinadins ca sa incite la violenta. Respect Tweety.

PS: CNCT se vede ca nu prea ai mai iesit din casa iar derby-urile le vezi la TV ca doar esti abonat fidel

Recoba22.11.2007 20:04

bah ...invidia e o reactie a unui om prost si marsav...nu mai face comparatii cand habar nu ai ce vorbesti intre nordul nostru si nordul lor....tu cred ca esti genul de om care in zi de meci sfarsesti prin a fi batut si de caini si de cei "multi veniti cu fularu ascuns la **** in zi de derby" cum ai zis tu....partea proasta ca ...tu cred ca simtit o placere perversa si masochista plina de extaz in momentul in care esti lovit de un caine...

O ultima intrebare ....esti gay ?

CNCT22.11.2007 21:56
bah ...invidia e o reactie a unui om prost si marsav...nu mai face comparatii cand habar nu ai ce vorbesti intre nordul nostru si nordul lor....tu cred ca esti genul de om care in zi de meci sfarsesti prin a fi batut si de caini si de cei "multi veniti cu fularu ascuns la **** in zi de derby" cum ai zis tu....partea proasta ca ...tu cred ca simtit o placere perversa si masochista plina de extaz in momentul in care esti lovit de un caine...

O ultima intrebare ....esti gay ?

Vad ca ai scris mult dar de fapt nu ai zis nimic.

Recoba22.11.2007 22:12

clar ...te cheama naomi cumva ?

fansteaua4622.11.2007 22:46

Cind joaca echipa nationala a Romaniei ar trebui sa fie un pact de neagresiune intre toate galeriile echipelor de fotbal din Romania

«12»