FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Biosfera din Ghencea

«12»
Mihai Somanescu20.11.2007 10:49

@mirceaor

Mi se pare ca faci o evaluare bazata vorbe si pe impresii, dar nu despre asta e vorba. Eu am spus doar atat: acesti jucatori nu au venit ca neica-nimeni in Ghencea, dar "mediul" de care au dat aici, a facut ca evolutiile lor sa scada. Eu am spus doar ca e normal ca randamentul tau sa scada, atata vreme cat nimeni nu te ajuta sa te integrezi intr-o tara straina, la o echipa unde nimeni nu stie limba, etc. Si daca totusi treci peste astea, ai o presa care iti pandeste orice greseala si o amplifica de o suta de ori si ai un patron care declara despre tine in public ca esti praf, ca esti circar, ca tai frunza la caini, etc.

CELINEE20.11.2007 11:15

:steag_steaua_ro:

ce aveti mai atata de obiectat in legatura cu Elton? nu a fost lasat sa joace dar cand intra stiti f bine ca isi facea pe langa spectacol treaba f bine.dar cum am mai spus murea Radoi de invidie.oricum nu facea echipa fata la ritmul lui.nu ati vazut ca alearga toti in reluare?si dak vine Radoi ce sa faca ca la cate accidentari are sigur nu ar avea mai mare valoare ca surdu

iar Thereau a fost si e preferatul meu.adev atacant nu ratangiu ca Iacob.in rest golanski e ok sper sa ramana la Steaua.restul pe care i-ai mentionat mai bine ca au plecat.si mai lasati-l in pace pe Nicolita ca daca stau bine si ma gindesc cele mai multe goluri sunt date din centrarile lui Nicolita.el chiar munceste la Steaua si e bun pe postul lui.oricum la clauza pe care i-a pus-o ciobanu nu o sa plece prea curind de la Steaua.

Pe viitor evita postarile consecutive.Citeste regulamentul

forzta Steaua ,fan Thereau si Elton

sper sa batem javrele

mirceaor20.11.2007 12:13

@ Mihai

Bineinteles ca fac o evaluare bazata pe impresii,ale mele in fapt. Daca as avea laboratoare si oameni de stiinta as face o evaluare a fiecaruia bazata pe cifre ,cosinus si alfa.

E adevarat ca au fost "impinsi" spre evolutii nesatisfacatoare de mediul nesanatos in care se zbate din pacate clubul nostru drag de ceva ani. Dar cand esti profesionist si ai si valoare,iti faci treaba oriunde. Nu cred ca Saban de exemplu nu reusea sa faca o deposedare ca lumea din cauza rasului isteric al ciobanului, sau Carlos scapa mingea din mana pentru ca nu reusea sa comunice eficient cu colegii sau conducerea. Apropo, cum de Zapata se descurca? Mai ales cand e vorba de un portar sau de atacanti ,cred ca dificultatile de adaptare ar trebui sa fie minore . Cat despre Elton ,daca-i dai un sold zboara cat colo,oricat l-ai integra tu in grup.

Iar probleme cu limba sunt insignifiante.Ca sa-l citez pe Fabbiani de la chefere, "mingea n-are gura" .

Dar nu inseamna ca sunt de acord sau ca inteleg manifestarile oierului,care ii face de cacao pe straini oricand o dau in bara ( ba chiar si cand n-o dau in bara - vezi Golanski) . Asta o practica voios si in cazul romanilor.

Ca un addendum,as vrea sa vad si eu o data un strain de mare valoare( sau nu mare,dar peste medie) care vine la noi in campionat si "nu se adapteaza". Unul care a jucat in campionate mari ale Europei,chiar daca nu la echipe de pe podium.

xDaJACKALx20.11.2007 14:19

Pe Carlos l-am vazut si eu tot la Eurosport la Eurogoals intr-un meci Boavista-Porto 1-2.A avut un reflex incredibil(incepusem sa-l regret) si dupa aia a gafat(mi-am revenit) si a fost 2-1 pentru Porto cam asta a fost istoria lui si la Steaua.

florin_b_*20.11.2007 15:04
:steag_steaua_ro:

ce aveti mai atata de obiectat in legatura cu Elton? nu a fost lasat sa joace dar cand intra stiti f bine ca isi facea pe langa spectacol treaba f bine.dar cum am mai spus murea Radoi de invidie.oricum nu facea echipa fata la ritmul lui.nu ati vazut ca alearga toti in reluare?si dak vine Radoi ce sa faca ca la cate accidentari are sigur nu ar avea mai mare valoare ca surdu

iar Thereau a fost si e preferatul meu.adev atacant nu ratangiu ca Iacob.in rest golanski e ok sper sa ramana la Steaua.restul pe care i-ai mentionat mai bine ca au plecat.si mai lasati-l in pace pe Nicolita ca daca stau bine si ma gindesc cele mai multe goluri sunt date din centrarile lui Nicolita.el chiar munceste la Steaua si e bun pe postul lui.oricum la clauza pe care i-a pus-o ciobanu nu o sa plece prea curind de la Steaua.

Pe viitor evita postarile consecutive.Citeste regulamentul

forzta Steaua ,fan Thereau si Elton

sper sa batem javrele

Lasa ca Nicolita nu o sa joace duminica si atunci o sa vedem daca era mai bine sau nu cu el fata de Badoi. Sper ca Badoi sa ii de-a peste nas lui GG printr-un meci excelent si apoi sa plece in iarna.

Echipa de duminica:

Zapata

Emeghara - Goian - Rada - Nesu

Badoi - Lovin - Ov Petre - Cristocea

--Dica --- Badea (Iacob/Zaharia)

Dupa ce ne dau cainii gol si noi abia ne chinuim sa legam 2-3 pase o sa mai intre Zaharia/Iacob iar Badea o sa fie retras in locul lui Cristocea care are pb musculare dupa cum se stie. Pe final o sa mai intre si bezmeticul de Croitoru doar sa mai cada de pe langa adversari poate mai dam gol din faze fixe. Centrarile o sa le dea acum Badoi, Dica si Cristocea(cat o sa joace).

steaua-no120.11.2007 15:38

am inteles ca saptamana asta sunt alegeri, dooooamne de cand astept momentul asta (nu ma intelegeti gresit nu simpatizez pe nimeni, nu ma reprezinta nimeni in tara asta si in plus daca m-as duce la alegeri mi-ar murdari buletinul cu timbrele lor).........ma bucura insa aleste algeri deoarece acum vom vedea cati romani prosti sunt in tara asta. cum ne vom da seama?....simplu, sunt cei care-l vor vota pe spurcatul din pipera.

preconizez un 2% pentru spurcat, adica exact impuritatile din tara asta.

olfgob20.11.2007 16:22

Chiar e accidentat Banel????????IT's Christmas!!!!!!Acum,poate o fi ceva serios si o sa joaceGOLANSKY SI BADOI,sa-i dea peste nasucul lui fin lu nea Jiji,si dupa ce or sa dea niste pase\centrari decente,atunci poate isi va schimba parerea despre mailat,si va hotari ca si-a facut datoria fata de Steaua,si e timpul sa fie recompensat cu o plecare(poate prin Arabia:d)

elias_custura20.11.2007 16:48

Elton a plecat ca ii facea de ras atat pe adversari cat si pe ai nostri... asa ca..... a fost indepartat!(din pacate)

il_scorpio20.11.2007 19:39

Pai ce s-o mai lungim, este in totalitate vina ciobanului.

Mihai Somanescu21.11.2007 09:49
Pe Carlos l-am vazut si eu tot la Eurosport la Eurogoals intr-un meci Boavista-Porto 1-2.A avut un reflex incredibil(incepusem sa-l regret) si dupa aia a gafat(mi-am revenit) si a fost 2-1 pentru Porto cam asta a fost istoria lui si la Steaua.

:) Corect.

fansteaua4622.11.2007 22:50
1.Cocis e superjucator si d-aia e clar ca nu vine la noi

2. Thereau a fors unu din cei mai buni atacanti avuti de Steaua dupa revolutie

3.Culio e la fel de "parasuta" ca Saban,daca nu si mai si....

4.Elton e clar ca putea mai mult...desi e slab la duelurile fizice,stie sa scoata un adversar din joc,are viteza,are sut si,ceea ce e cel mai important,stie sa dea o pasa inspre atacanti,ceea ce echipei noastre ii lipseste cu desavarsire (si ma refer la PASA nu la centrari stupide si previzibile).

5. mijlocasi romani:Sanmartean,Prepelita,Andrei Ionescu,Ochirosii,Torje,Paraschiv,Ad.Cristea,Trica,Aliuta etc....toti sunt dati de fotbalul romanesc in ultimii 10 ani....

Cocis valoreaza intre 5 si 10 milioane de euro

Cu Thereau a fost o nebuloasa , ba a plecat el , ba a fost fortat sa plece ...

Elton are un mare defect : E prea mic de inaltime

«12»