Poate nu ar fi rau sa definiti o sectiune de audio-video-poze accesibila din pagina principala si eventual grupata pe sezoane, meciuri, sursa materialelor. Bine, in cazul in care spatiul de stocare al acestora nu ar fi exagerat.
Poate nu ar fi rau sa definiti o sectiune de audio-video-poze accesibila din pagina principala si eventual grupata pe sezoane, meciuri, sursa materialelor. Bine, in cazul in care spatiul de stocare al acestora nu ar fi exagerat.
Se va face, posibilitatea tehnica exista, in sensul ca se pot grupa pe tip de fisier, data etc. Nu am facut asta pana cum pt ca am asteptat sa mai creasca arhiva. Cand voi avea timp... e in todolist.
si eu as vrea asa ceva ar fi o idee super...atunci de abia astept George...
Da sectia asta trebuie dezvoltata cumva! Trebuie sa cauti in site o gramada sa gasesti un video! Parerea mea este accea ca site-ul ar trebuie dezvoltat dar asta tine de administratori!
daca s-ar putea sa fie o optiune de download in format arhivat a tuturor pozelor,filmelor,etc(atunci cand este cazul,normal) ar fi ok.
ceva gen update la "zestrea" noastra.numai sa fie luate intr-un singur fisier.
Gata, s-a facut arhiva de fisiere, o puteti gasi urmand linkul din partea de sus a fiecarei pagini a siteului "arhiva fisiere". Am promis si m-am tinut de cuvant, mai bine mai tarziu decat...
In legatura cu problema pusa de "onlyS.t.e.a.u.a", are intr-un fel dreptate insa asa ceva nu cred ca se va face prea curand. De ce? Din lipsa de spatiu. Gandeste-te ca de exemplu pt meciul cu Poli Timisoara sunt aproape 300 de poze. Arhivate inseamna cam 50MB care practic ar fi in plus pe server, ca informatie redundanta. Intradevar, e oarecum deranjant sa iei poza cu poza insa, din lipsa spatiului de gazduire nu ne permitem sa facem arhive.
daca s-ar putea sa fie o optiune de download in format arhivat a tuturor pozelor,filmelor,etc(atunci cand este cazul,normal) ar fi ok.ceva gen update la "zestrea" noastra.numai sa fie luate intr-un singur fisier.
Am gasit o solutie de compromis pentru cei care nu vor, in cazul unei galeri mari, sa dea click pe fiecare poza apoi sa o salveze. In josul paginii galeriei, veti gasi un link ce va va duce intr-o galerie speciala in care pozele vor fi afisate cate 20 pe pagina, direct in marimea lor normala (fara thumbnail). Va va fi astfel mult mai usor sa salvati pozele.
Este tot ce se poate face ![]()
da ar mai fi ceva undeva unde sa trimitem fisiere video,io unu am asa ceva si nu stiu unde pote nu este creat ceva da sigur cred ca ar fi multi care ar vrea sa trimita si io unu as vrea sa i-mi inbunatatesc filmulele cu Steaua mai ales din interiorul galeriei.
spre titlul !!!!!!
s-ar putea sa fie aranjate fisierele video in oridnea vechimii lor si nu in ordinea in care au fost uploada`te? .. ar fii mult mai simplu pentru noi :lol:
da ar mai fi ceva undeva unde sa trimitem fisiere video,io unu am asa ceva si nu stiu unde pote nu este creat ceva da sigur cred ca ar fi multi care ar vrea sa trimita si io unu as vrea sa i-mi inbunatatesc filmulele cu Steaua mai ales din interiorul galeriei.spre titlul !!!!!!
Salut eu sunt unul dintre multi care se ocupa cu punerea videoului pe site! Am facut rost de un aparat si pot sa inregistrez si meciurile Stelei de pe Telesport si toate programele!
Daca dupa fiecare etapa ai video cu atmosfera din galerie te rog trimite-le pe adresa a***@*** si le pun eu pe site! Multumesc!
da ar mai fi ceva undeva unde sa trimitem fisiere video,io unu am asa ceva si nu stiu unde pote nu este creat ceva da sigur cred ca ar fi multi care ar vrea sa trimita si io unu as vrea sa i-mi inbunatatesc filmulele cu Steaua mai ales din interiorul galeriei.spre titlul !!!!!!
Salut eu sunt unul dintre multi care se ocupa cu punerea videoului pe site! Am facut rost de un aparat si pot sa inregistrez si meciurile Stelei de pe Telesport si toate programele!
Daca dupa fiecare etapa ai video cu atmosfera din galerie te rog trimite-le pe adresa a***@*** si le pun eu pe site! Multumesc!
O mica precizare pt SteauaToronto1: nu suntem chiar asa "multi care se ocupa cu punerea videoului pe site". Daca suntem 2-3, acum ca te-ai alaturat si tu.
Cristian Otopeanu.
Ce parere aveti despre video din ultima vreme de pe site de la meciuri recente? Cum e calitatea?
Ce parere aveti despre video din ultima vreme de pe site de la meciuri recente? Cum e calitatea?
Nu e rea calitatea, dar incearca sa incepi secventa video cu un cuvant intreg (la comentariu), ca am observat cum aproape fiecare secventa incepe cu un cuvant rostit de la jumatate.
Eu la sectiunea de arhiva video asa am facut la toate secventele insotite de comentariu.
Cristian.
Nu e rea calitatea, dar incearca sa incepi secventa video cu un cuvant intreg (la comentariu), ca am observat cum aproape fiecare secventa incepe cu un cuvant rostit de la jumatate.
Eu la sectiunea de arhiva video asa am facut la toate secventele insotite de comentariu.
Cristian.
Ok o sa fac asta! Mersi ca mi-ai spus!
Am filmat golul 2 la meciul cu Halmstads,doar p-asta l-am prins cu mult inainte sa fie inscris.Mai am si alte filmulete,dar e o problema..Vi le-as da cu cea mai mare placere,dar n-am cablu de date.Imprumuta cineva? :lol: Apropo,e vorba de S.E k700i ![]()
memory stick, ifrared, bluetooth nu ai ? ![]()
memory stick, ifrared, bluetooth nu ai ?![]()
Am,doar sunt optiuni ale telefonului,nu?Ma gandeam sa le trimit pe telefonul cuiva care are cablu de date,dar n-am gasit pe nimeni..Las' ca ma descurc eu,vi le trimit cand le descarc ![]()
ok...ce rezolutie are video-ul la telefon ?
si de unde ai filmat ?
ok...ce rezolutie are video-ul la telefon ?si de unde ai filmat ?
La partea video nu stiu ce rezolutie are,stiu ca la foto e 640x480.La meciul cu Halmstads e filmat,in Peluza Nord!Am 4 filmulete si vreo 2-3 poze(de astea am uitat)![]()
Gata,am dat jos de pe telefon filmuletele si cele 2-3 poze.Cum vi le dau? :lol:
Gata,am dat jos de pe telefon filmuletele si cele 2-3 poze.Cum vi le dau? :lol:
Vino pe messenger si vorbim acolo
!
Au fost atasate doua fisiere cu filmari din tribune de la meciul Steaua-Lens..coregrafii!!
Oameni buni, de ce nu facetzi o sectiune de Tracking pentru fisiere in format .torrent
Voluntari se pot oferi pentru seed permanent sau la Private Msg. (sunt unul dintre ei).
De exemplu tocmai am inregistrat meciul Barca-Betis 4-1(pana acum
). E un meci de interes pentru Steaua. As putea sa-l pun pe share prin intermediul torrent. Eu fac tot ce pot in DC++, insa un mediu torrent cu tracking ar fi o chestie MULT mai organizata si ar rezolva TOTAL problema voastra cu spatziul. Exista multzi suporteri ai Stelei cu hdd-uri de 200+ Gb care s-ar putea oferi sa seed-uiasca sau sa adopte anumite filme, albume de poze, etc.
Am adaugat 2 walpaperuri superbe la sectiunea download!
Ce se intampla cu sectziunea video? De ce imi cere parola? Ce parola? Am incercat cu userul si parola de pe forum, dar nimic. Poate cineva sa ma lamureasca?