FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Media din România despre Sofia

«12»
Astristul19.11.2007 17:21
Am impresia ca....gascanu' ala creol e de la KNOT..

Chiar e! I se spune "Coco"! :rolleyes: :laugh:

Palmaresul lui Poli sau Petrolul nu au de-a face cu Steaua sau cu acest forum; n-aveti decat sa purtati discutiile astea pe privat. (chit ca greco are dreptate)

Ma bucur ca negriciosul ala care o luat pe cocoasa si e dat ca fan stelist, de fapt nu este fan stelist. Oare vom auzi o stire in care se va dezminti informatia cum ca un fan stelist a fost batut de dinamovisti la Sofia ?

Televiziuni de rahat si ziare de rahat .. ce sa mai ...

Oricum ar fi, din cauza unora ca negriciosii aia altii au de indurat jigniri si altele. Din cauza negriciosilor alora, a hotilor, violatorilor si bagabonzilor, altii care muncesc cinstit au nevoie de vize ca sa mearga si la buda si sunt scuipati intre ochi si facuti milogi pentru ca in pasaport le scrie la nationalitate "Romanian".

Toate sunt matrapazlacuri legale ... incepand de la mutarea palmaresului la o alta echipa si alte ineptii de genul acesta si terminand cu hotii si pungasii care circula liber pe strazi si mai nou prin Europa. Iar, din cauza acestor matrapazlacuri legale (sorry ca te citez greco - dar e o expresie minunata ;) ) oamenii cinstiti au de suferit, fie ei suporteri ai unei echipe sau indivizi plecati p-afara.

Asta a fost cam off topic.

Forza Steaua !!!

100 % de acord!

Cunosc situatia si greco are dreptate in totalitate!

SSK poate ca tu ai "prieteni" din galeria CSM-ului (adica sclavii javrelor=KNOT) si ti-o fi povestit el cum sta treaba cu ADEVARATUL Petrolul si clona lor nefericita, adica CSM!

Eu zic sa stai linistit si sa-ti vezi de Steaua, ca pana la urma asta e tot ceea ce conteaza pentru toti in Romania!

forzateaua

Stanici19.11.2007 17:38

Coco de la cocotier..

joseph19.11.2007 18:16

cum eu sunt mai tanar si nelinistit imi permit sa trec peste sfatul unora si sa imi exprim si eu punctul de vedere legat de problema ploiestenilor. eu cred ca sunteti prea duri in exprimare. nimeni nu detine adevarul absolut asa ca mai usor cu afirmatiile transante.

problema mi se pare mult prea delicata pentru a judeca strict dupa regulament. daca e sa o luam asa pai atunci sa ne apucam sa condamnam si fanii Austriei Salzburg pentru ca s-au suparat pe generosii domni de la Red Bull pentru ca le-au schimbat numele echipei(in FC Red Bull Salzburg), emblema si culorile. eu cred ca trebuie aplaudati pentru ca au infiintat o noua echipa cu numele marii lor iubiri, pe care o sustin prin diviziile inferioare cu multa dragoste.

in cazul Petrolului Ploiesti din cate stiu eu sunt destule elemente care ma fac sa ii inteleg pe cei care au urmat noua echipa si nu au ramas alaturi de bercea si compania. echipa veche a fost mutata din Ploiesti din cauza ca bercea era contestat de fani... au jucat acasa in mai multe orase, nu s-au mai pus in vanzare bilete si fanii nu puteau intra decat pe invitatii(care erau date pe criterii evident subiective), bercea si-a creat o a doua galerie(platita) si lista poate continua. asa ca nu vad de ce sunt de condamnat suporterii pentru faptul ca au vrut sa isi recupereze echipa din mainile lui bercea, atat timp cat ei nici nu puteau sa mearga la meciurile echipei lor. au organizat proteste, au atras primaria sa investeasca, au atras fostele glorii ale clubului alaturi de ei si din cate stiu joaca in divizia C, dar in Ploiesti. e clar ca ei sunt echipa Ploiestiului in acest moment si probabil si pe viitor(din cate am inteles sunt principalii favoriti la promovare). singurul lucru pe care nu au reusit sa-l evite si poate sunt de condamnat ca au facut pana la urma acest compromis... este ca noua echipa a fuzionat cu Astra pentru a nu incepe de mai jos decat divizia C.

eu am tot respectul pentru gazari pentru faptul ca au reusit sa invinga un patron probabil la fel de bolnav ca al nostru. ce ati zice voi mari stelisti ce sunteti daca intr-o dimineata placuta de mai, in loc de Steaua Bucuresti, si culorile rosu si albastru ne-am trezi cu Steaua Crestina Voluntari, crucea pe post de emblema, roz si portocaliu pe post de culori si Noul Templul de Cult Crestin al Fotbalului Romanesc - Stade Voluntari in loc de Stadionul Ghencea? ati mai fi atat de transanti in afirmatii? peste astea sa mai adaugam noua galerie formata prin anunt la ziar si imposibilitatea de a intra la meciuri.

pentru Poli nu am nici pe departe acelasi respect pentru ca ei nu s-au luptat decat pentru palmares... nu si pentru echipa lor. ei nu au infiintat o noua echipa. ei pur si simplu s-au mutat la alta adusa din Bucuresti si vopsita in culorile locale. dar totusi pot sa ii inteleg intr-o oarecare masura si pe ei.

greco19.11.2007 18:37

Dar nu sunt de condamnat! Nu am nimic cu ei, e dreptul lor, dar sustin o noua echipa. Daca vom fi vreodata in situatia asta sa ne facem o alta echipa si noi ii vom spune Steaua, desi in adancul nostru vom sti adevarul, si anume acela ca ne-am pierdut clubul si nu am fost in stare sa impiedicam asta.

SSK19.11.2007 19:04

Impiedicatul asta, greco, nu prea se pupa cu capitalismul, unde proprietatea este - nu-i asa? - sacra si inviolabila. Decat poate daca recurgi la "matrapazlacuri legale".

greco19.11.2007 21:20

Exact...

Astristul20.11.2007 20:51
Dar nu sunt de condamnat! Nu am nimic cu ei, e dreptul lor, dar sustin o noua echipa. Daca vom fi vreodata in situatia asta sa ne facem o alta echipa si noi ii vom spune Steaua, desi in adancul nostru vom sti adevarul, si anume acela ca ne-am pierdut clubul si nu am fost in stare sa impiedicam asta.

Sa stii ca si noi am putea sa trecem printr-o perioada asemanatoare....

Ei nu-l pot suferi si il urasc de moarte pe Bercea (impreuna cu Liviu Luca si Edy Alexandru)

Noi acelasi sentiment fata de "razboinicul luminii", Gigi Becali aka ciobanul!

Ei s-au saturat de acei "conducatori" la fel cum ne-am saturat noi de Becali.

Diferenta dintre noi si ei este ca noi nu am renuntat si NU VOM RENUNTA NICIODATA la acest club, indiferent de cine il conduce, vom lupta si ne vom impune punctul de vedere!

Ei au cedat, si au ajuns sa isi faca alta echipa doar din cauza faptului ca nu puteau sa le faca fata lui Bercea & Co.

Acelasi mod de "lupta" care l-au folosit petrolistii, l-au folosit inainte cei care sustin fulgerul bragadiru (mutat in Timisoara) si care acum cica a obtinut palmaresul vechii Politehnici!

Apoi daca noi am proceda asa, chiar am fi niste lasi!

forzateaua

Matteo20.11.2007 21:31

au inceput toti sa ne considere tzigani de cand si-au spus ciorile astea imputite denumirea de "rom" ....strainu ce diferenta poate sa faca intre roman si rom ambii din Romania?

«12»