FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Media din România despre Sofia

«12»
fcsteaua.ro18.11.2007 17:04

Ca de obicei, presa românã a lansat o avalanșã de minciuni, unele intenționate iar altele datorate prostiei "știriștilor", legate de meciul de fotbal dintre Bulgaria și România.

Vom vorbi despre cea mai importantã pentru noi, și anume faptul cã un suporter stelist ar fi fost bãtut de cãtre dinamoviști. ªtirea a apãrut la Antena1 și a fost preluatã pe site-urile din caracatița Gazetei Sporturilor: http://www.gsptv.ro/index/id/8155.

Fanul cu tenul închis din aceste secvențe este suporter al clubului Petrolul Ploiești, și a fost bãtut nu de cãtre dinamoviști, ci de cãtre forțele de ordine.

Le mulțumim pe aceastã cale tuturor celor care țin neapãrat sã tensioneze atmosfera înainte de derby! Așteptãm noi scenarii SF despre topoarele și drujbele pe care le vom ascunde vineri seara în peluze!

cRiss4Steaua18.11.2007 17:10

seamana cu maftei :))

androsteaua18.11.2007 17:26

eu o sa vin la meci cu un tanc pe care il voi ascunde in buzunarul de pe piciorul drept

ANTIgigi18.11.2007 17:39

Nu ma mai mira absolut NIMIC. Cei de la Releul 1 sunt niste jigodii si mincinosi oridinari. Un fel de papparazzi! Orice pentru rating si pentru a atrage atentia. De gEsEpEpunctro nu mai vb. Numa barfe si lucruri care nu au legatura cu fotbalul. De vina sunt cei care ii asculta si chiar i cred pe cei care fabuleaza asemenea dobitocii.

NOROC !

diego_cj18.11.2007 18:05
seamana cu maftei :))

:))) ... o fi frates-o.. :))))

quiT18.11.2007 18:21

ce accent pur-rromanesc are ala

dr.adrian918.11.2007 19:09

dovedeste ca nu avem nimic de treaba in Romania

CaTaLiNsm StElIsTu18.11.2007 20:32

Hai ca ii super beeton finalul=))...Excelent:))...m-am prapadit de ras desi cam nu e nimic de ras

Cat desapre "stire"nici nu stiu ce rost mai are sa discutam despre asa ceva ca doar e de stiu ca trustul d-lui Felix motanul n-are nici o tangenta cu realitatea ei facand obiectul genurilor SF.Cred ca acest trust ar trebui sa primeasca premiul Nobel pentru inventii...Toti cei care lucreaza acolo nu sunt decat niste"fictionari" platiti sa produca"bombe mediatice"care sa faca lumea sa cumpere"scenariile"lor.Iar cat despre atacurile lor repetate la adresa Clubului Steaua sunt vadite si nu sunt de azi de ieri!

Baieti,apucativa si voi sa scrie o carte de genul<Harry Potter>dar in varianta sportiva,iar succesul va este asigurat;ca talent aveti...Har Domnului...

Rusine!domnilor,rusine! ca desi politele pe care le aveti de platit,le aveti cu"sefii"clubului va bateti joc de miloane de suporteri cu sange ros-albastru!,dezimformand opinia publica si punand in umbra acesta minunata galerie!

Sburatoru18.11.2007 21:08

cu ce a pus-o in umbra pe aceasta minunata galerie, daca imi e permis sa intreb?:))))

**alex**18.11.2007 21:13

Da chiar zici ca e Maftei. Ce-a zis el.. daca Piti nu l-a convocat vine el pe cont propriu. :laugh:

Astristul18.11.2007 21:19

O "mica" precizare pentru cel care a scris articolul, fanul respectiv apartine de echipa CSM FC Ploiesti care joaca in Liga a III-a, NU de Petrolul Ploiesti care joaca in Liga a II-a!

forzateaua

Stanici18.11.2007 21:24

Fraaate, zici ca suntem la Radio Erevan.

SSK18.11.2007 21:26

CSM Ploiesti sunt adevarata Petrolul!

greco18.11.2007 22:03
O "mica" precizare pentru cel care a scris articolul, fanul respectiv apartine de echipa CSM FC Ploiesti care joaca in Liga a III-a, NU de Petrolul Ploiesti care joaca in Liga a II-a!

forzateaua

Ai dreptate! Este suporterul echipei care incearca sa preia cu japca palmaresul Petrolului in acelasi stil in care au facut-o si timisorenii. Dar asa cum opinia publica i-a acceptat pe banateni ca fiind Poli, sa zicem si noi ca astia sunt Petrolul.

SSK18.11.2007 22:17

greco, faci o confuzie. CSM Ploiesti nu are palmaresul echipei Petrolul. Este o echipa infiintata recent, de catre Primaria si Consiliul Local Ploiesti. "Adevarata" Petrolul, pe care vad ca o aperi tu, este echipa lui Bercea, care nici nu mai joaca la Ploiesti. Dar chiar asa, de ce n-ar fi ei adevarata Petrolul Ploiesti, chiar daca joaca la Moreni si nu mai au nicio legatura cu orasul Ploiesti sau cu suporterii echipei Petrolul?...

CaTaLiNsm StElIsTu18.11.2007 22:39
cu ce a pus-o in umbra pe aceasta minunata galerie, daca imi e permis sa intreb?:))))

pai...cu nimic pana acum...doar sa nu pomenesc de cate ori au scris despre"huliganii"de pe Ghencea si actiunile violente ale "ultrasilor",iar de cate ori au avut ocazia ne-au stirbit imaginea cum au stiut ei mai bine,facand din tantar armasar.Daca doi suporteri se bateau ei titrau"RAZBOI IN TRIBUNE!".Deci cu nimic nu sa"umbrit"imaginea galeriei steliste........

lucvald-190218.11.2007 23:22

Am impresia ca....gascanu' ala creol e de la KNOT..

greco18.11.2007 23:23
greco, faci o confuzie. CSM Ploiesti nu are palmaresul echipei Petrolul. Este o echipa infiintata recent, de catre Primaria si Consiliul Local Ploiesti. "Adevarata" Petrolul, pe care vad ca o aperi tu, este echipa lui Bercea, care nici nu mai joaca la Ploiesti. Dar chiar asa, de ce n-ar fi ei adevarata Petrolul Ploiesti, chiar daca joaca la Moreni si nu mai au nicio legatura cu orasul Ploiesti sau cu suporterii echipei Petrolul?...

Lucrurile sunt extrem de clare... Petrolul Ploiesti s-a mutat la Moreni asa cum Politehnica Timisoara se mutase parca prin Lugoj sau pe nu stiu unde. Suporterii au fost nemultumiti de situatia in care au ajuns si au infiintat / inceput sa sustina echipe-surogat. Pana aici, discutam doar fapte. N-are legatura cu partea cui o tinem sau ce ne-ar placea noua sa se intample.

Politehnica Timisoara, clubul infiintat in anul 1921, ii apartine lui Claudio Zambon, impreuna cu cele 2 titluri care nu pot fi separate de acest club decat eventual prin matrapazlacuri legale. Petrolul Ploiesti, clubul infiintat in 1952 ii apartine lui Bercea. Ultrasii, incercand sa dea falsa impresie a unei victorii, au renuntat sa-si sustina cluburile.

Dar ne indepartam de la subiect.

hypno19.11.2007 00:44

Palmaresul lui Poli sau Petrolul nu au de-a face cu Steaua sau cu acest forum; n-aveti decat sa purtati discutiile astea pe privat. (chit ca greco are dreptate)

Ma bucur ca negriciosul ala care o luat pe cocoasa si e dat ca fan stelist, de fapt nu este fan stelist. Oare vom auzi o stire in care se va dezminti informatia cum ca un fan stelist a fost batut de dinamovisti la Sofia ?

Televiziuni de rahat si ziare de rahat .. ce sa mai ...

Oricum ar fi, din cauza unora ca negriciosii aia altii au de indurat jigniri si altele. Din cauza negriciosilor alora, a hotilor, violatorilor si bagabonzilor, altii care muncesc cinstit au nevoie de vize ca sa mearga si la buda si sunt scuipati intre ochi si facuti milogi pentru ca in pasaport le scrie la nationalitate "Romanian".

Toate sunt matrapazlacuri legale ... incepand de la mutarea palmaresului la o alta echipa si alte ineptii de genul acesta si terminand cu hotii si pungasii care circula liber pe strazi si mai nou prin Europa. Iar, din cauza acestor matrapazlacuri legale (sorry ca te citez greco - dar e o expresie minunata ;) ) oamenii cinstiti au de suferit, fie ei suporteri ai unei echipe sau indivizi plecati p-afara.

Asta a fost cam off topic.

Forza Steaua !!!

Tupac Amaru19.11.2007 06:03

Cea mai importanta stire este aceea ca toata Europa ne considera tzigani.

Daca nu stiati, la meciul de handbal feminin dintre Ferencvaros Budapesta si Oltchim Rm. Valcea, publicul maghiar a strigat "tziganii".

Bineinteles, nici macar o reactie oficiala a vreunui om politic, a vreunui ONG, a vreunui intelectual de marca.

Ce sa mai spunem despre cominternistii de la CNCD, a caror tacere spune multe despre rolul acestei organizatii.

Pentru mine aceasta este o situatie intolerabila.

Dar sunt cam singurul de pe acest site care pare deranjat de aceasta situatie, asa ca poate voi, ceilalti, va simtiti chiar tzigani.

Caz in care democratia a reusit ceea ce n-a reusit comunismul: v-a spalat creierele.

vlad7519.11.2007 06:35

Ar fi culmea sa zbiere "conationalii"nostri ca din gura de sarpe prin Italia,Spania sau alte tari ca sunt discriminati de tarile respective.Ce sa faca ???...sa ceara azil politic in Romania??Singura tara avertizata de catre Europa pentru discriminarile rasiale.Sunt de rahat astia din Europa!.Ne arunca pastila tot timpul:"nu mai faceti discriminari",doar pentru a nu vedea picior de tigan prin tarile lor!

Pana la urma rromii nostri tot milogi raman!Sunt de rahat si fara caracter.Striga ca din gura de sarpe cand le convine ceva pe aici, sa-i auda Europa!

eddie the 'ead19.11.2007 06:57

In caz ca nu stiai, asta e o stire veche. Europa (si nu numai) ne considera tzigani de mult. Totul a luat amploare de cind cu expulzarea romanilor din Italia.

Dar sunt cam singurul de pe acest site care pare deranjat de aceasta situatie, asa ca poate voi, ceilalti, va simtiti chiar tzigani.

Caz in care democratia a reusit ceea ce n-a reusit comunismul: v-a spalat creierele.

Sa stii ca mie imi place sa ma duc in strainatate si sa fiu privit in cel mai bun caz cu raceala, cind arat cuiva pasaportul. Imi place cind tiganii fac legea in Romania si se aduna cu sutele, ca gindacii, la nunti, botezuri sau inmormantari, cu Mercedesuri si poleiti cu aur. Si, desigur, ascult manele din zori si pana in seara, la maxim, fiind genul meu muzical preferat. Ceea ce mi se pare si mai trist e ca suntem o natie in mare parte tziganizata. Asta ma doare cel mai tare.

nemilosul19.11.2007 06:57

Daca nu stiati, la meciul de handbal feminin dintre Ferencvaros Budapesta si Oltchim Rm. Valcea, publicul maghiar a strigat "tziganii".

Bineinteles, nici macar o reactie oficiala a vreunui om politic, a vreunui ONG, a vreunui intelectual de marca.

Ce sa mai spunem despre cominternistii de la CNCD, a caror tacere spune multe despre rolul acestei organizatii.

Pentru mine aceasta este o situatie intolerabila.

cred ca poti numara pe degete lucrurile care au ramas normale si logice in tara asta

daca as sta sa ma enervez pentru fiecare lucru anormal care se petrece in tara asta de rahat as ajunge la 9

crezi ca eu nu as vrea ca tiganii sa fie dusi in siberia,nu as vrea ca parlamentarii sa aiba salariu de bugetar si sa mai voteze si legi care sa ajute omu` de rand,nu as vrea ca toti ciorditorii si aia care s-au imbogatit peste noapte(fecali)sa ajunga in puscarie dar in rrromania nu o sa se intample niciodata asa

suntem un popor de rahat, de lasi,de lingai dar avem un motiv de "MANDRIE" nu suntem rasisti--ce conteaza ca ne fac de rahat prin europa noi ii educam, ce conteaza ca ne baga mainile nespalate in buzunar in masina ne prefacem ca nu ii vedem,ce conteaza ca tiganii nu stiu ce e aia lege,munca,bun simt,taxe -noi ii consideram ca unii din noi

felicitari celor care au plecat din jegul asta de tara

elias_custura19.11.2007 07:48

deaceea se cheama "caini"... sunt niste suporteri(daca pot sa-i numesc asa) ce nu mai stiu ce e ala fotbal(ca si noi dealtfel) si se manifesta negativ

axl2319.11.2007 14:45
crezi ca eu nu as vrea ca tiganii sa fie dusi in siberia

Fara nicio urma de persiflare, spune-mi si mie, te rog, cu ce ti-au gresit tie vreodata siberienii.

«12»