FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bulgaria - Romania 1 - 0

«12»
fcsteaua.ro17.11.2007 01:52

Bulgaria: Ivankov - Milanov, Tomasic, Tuncev, Zanev - Gheorghiev, S. Petrov, Iovov, M. Petrov - Dimitrov, Berbatov

Antrenor: Dimitar Penev

Romania: Lobonț - Ogãraru, Tamaș, D. Goian, Raț - Codrea, Ov. Petre, Chivu - Nicolițã, Mazilu, D. Niculae

Antrenor: Victor Piturca

Romania a pierdut meciul de la Sofia cu Bulgaria cu scorul de (0 - 1).

Singurul gol al meciului a fost marcat de Dimitrov care l-a invins pe Lobonț cu o puternicã loviturã de cap dintre Tamaș si Goian.

Din fericire rezultatul nu conteaza pentru noi, tricolorii fiind deja calificati la Euro 2008.

Casuta meciului

dee17.11.2007 04:31

Cursa pentru integrarea in U.E a reaprins rivalitatea romano-bulgara; urmata de 'concurenta plajelor' (razboi castigat clar de vecinii nostri), iar mai recent declaratiile lui Stoicikov au accentuat aceasta rivalitate. Nu pot sa uit declaratia acestuia "Cind eu aveam Mercedes, voi mergeati cu bicicleta"

Sper ca baietii sa se mobilizeze si sa transeze repede meciul, inca din prima repriza.

Living_Dead_Stripper17.11.2007 06:58

Ce-ar fi daca nationala ar renunta la tricourile astea galbene ?

Jucatorii arata naspa in galben,steagul tarii e rosu,galben si albastru,ar mai trebui schimbat echipamentul asta de avicola cu unul albastru sau rosu - albastru...

alexblaja17.11.2007 07:18

@dee

Rivalitatea dintre noi si ei e mai ales artificiala, creata de presa...si pe mine m-au deranjat afirmatiile magarului aluia, dar trebuie sa o luam ca pe un caz izolat.

Rivalitatea pentru UE a fost si ea artificiala. La fel ca si structura europeana in sine, si rivalitatea a fost creata de politicieni, nu de cetatenii celor doua tari.

Cat despre plaje, ce sa zic, am fost anul asta la ei si nici nu se compara cu ce e la noi: plaje curate, servicii ok, oameni civilizati, nu din cale afara de amabili, dar civilizati. Nici asta nu e rivalitate de fapt, pentru ca la noi nu s-a facut nimic in domeniul turismului in afara de statiunea cu bariera. Vama au distrus-o de tot cu toate festivalurile destinate exclusiv betivilor si drogatilor, au distrus plaja aia frumoasa care era acolo inainte de revolutie, au injumatatit-o cu constructii aiurea. Si e doar un exemplu de cum ne batem noi joc de ce avem bun in tara asta.

Eu sper sa vad deseara un spectacol sportiv, nu o rupere de oase!

HAI Romania!

ANTIgigi17.11.2007 07:29

Daca tot joaca cu Ovidel Petru.....de ce nu ar juca si cu l.o.v.i.n. la mijloc? macar s-ar reface cuplul de mijlocasi intelectuali de la Steaua! Mijlocasi cu o foarte buna tehnica si un bun joc de pase cu portarul. Sa nu mai vorbesc de jocul de cap si viteza din teren. Ma gandeam la un 1-0 pentru noi...dar ma mai gandesc pana la ora meciului.

O zi buna...

costy_k1_G.17.11.2007 07:45
Ce-ar fi daca nationala ar renunta la tricourile astea galbene ?

Jucatorii arata naspa in galben,steagul tarii e rosu,galben si albastru,ar mai trebui schimbat echipamentul asta de avicola cu unul albastru sau rosu - albastru...

Sa stii ca si io m-am saturat sa vad galbenus pe teren :wink:, Cred ca putina culoare de exemplu albastru ar da un aspect nou.

yo_marius17.11.2007 08:48
"Cind eu aveam Mercedes, voi mergeati cu bicicleta"

aaaaaaaaaa...asta e singura declaratie a lui in care are ceva dreptate.......sigur ca a uitat sa mentioneze un lucru : ERA SINGURUL BULGAR DIN LUME CU MERCEDES!!!! deci....

il_scorpio17.11.2007 09:27

Ce-as vrea sa-i batem pe bulgari ca sa le dam peste nas!

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2007 09:37

Pana la urma bulgarii nu stiu ca mamaliga este f buna!!Si asta o vor vedea si la fotbal,cred ca o sa le dam peste,inca odata!!Mi-ar place sa-i umilim rau de tot!!

androsteaua17.11.2007 11:02

vreau sa-i umilim rau de tot!!

SzabiStelistu17.11.2007 11:30

vreau sa fie vreo 5-0 pentru tricolori!ca sa taca din gura si sa nu mai ijure!

CaTaLiNsm StElIsTu17.11.2007 12:10

Baieti va mai amintiti "disputele"dinaintea meciului cu Ungaria tot din preliminarii?.E' tot asa a fost si-atunci,parca e copie dupa acel"episod".Tot urlau si ungurii ca si bulgarii acum ca ei in sus si noi in jos,iar dupa sfarsitul meciului cand le-am administrat un sec0-2 la ei acasa cu un Hagi razgandit sa se retraga inaintea acelui meci si cu un Adi Ilie dornic de"revansa" i-am calcat in picioare.Sper din tot sufletul sa se repete acel episod si in acesta seara pentru a ramanea si bulgarii,ca si ungurii,fara replica si cu botul pe labe!HAI Romania!.

st_194717.11.2007 12:57

Lobonț - Ogãraru, Tamaș, Goian , Raț - Codrea, Chivu, Ov. Petre - Daniel Niculae, Mazilu, Bãnel Nicolițã

Sper ca Dica sa isi revina odata si sa reintre titular .

JDERUL17.11.2007 13:07

Poate ar fii mai bine cu Dica in locul Ovidelului si Marica in primul ,,11"nu Mazilu dar,...Piti decide!

Pana la urma orice formula este buna cu conditia sa-i batem!

Fan_Piturca17.11.2007 14:23

Nu e chiar asa slab Ovidiu Petre! Nici Lovin! Problema e ca ei sunt mijlocasi defensivi si noi avem nevoie de cineva "de creatie". Conteaza si antrenorul, pe vremea lui Oleg, Lovin juca super.

M-as bucura sa bata Romania dar sincer nu-mi pasa prea mult. E bine ca sunt multi stelisti selectionati, e o dovada ca avem jucatori si ca intr-o zi vom avea si un joc bun!

Forza Steaua!

Nationala e in inima mea pe locul 19823 dupa Steaua, echipa de Hochei a Stelei, echipa de Rugby, etc.

Bafta Piti :)

JDERUL17.11.2007 14:34

Tocmai de aceea. Dica este jucator de creatie,iar jocul nostru ar avea alta coloratura!

**alex**17.11.2007 15:12

Avem atac slab in meciul asta. Chiar daca Marica nu prea joaca e mai bun decat Niculae sau Mazilu. Cred ca era mai buna varianta Nicolita-Marica-Trica.

dr.adrian917.11.2007 15:20

frumoasa poza din top pagini cu echipa nationala

mie dor de Hagi. cu retragerea lui Hagi si zidane sa incheiat fotbalul din placere

CaTaLiNsm StElIsTu17.11.2007 16:53

Din pacate la pauza ne conduc Bulgarii....sper sa intoarcem scorul pentru a ne spala rusinea!

HadesStar17.11.2007 17:14

ati sesizat culorile tortelor din galeria Romaniei...sunt resturi de la Dinamo-Rapid.

Ca de obicei cainii ne fac de rusine cand nu e cazu

CaTaLiNsm StElIsTu17.11.2007 18:01

Sincer ma simt ranit in orgoliu de aceasta infrangere rusinoasa.Toata saptamana ne-am laudat ca ii batem iar acum suntem cu"coada intre picioare".Sincer Bulgarii au jucat inteligent,au presat bine la inceput,pana au marcat,iar pe urma au conservat meciul,ei dictand ritmul.Asadar ma declar dezamagit in pofida faptului ca suntem deja calificati.pentru mine e exact ca si cum Steaua ar fi deja campioana dar in penultima etapa am avea meci cu Dinamo si l-am pierde...

yo_marius17.11.2007 18:04

domnilor comentatori va urez o concediere cat mai grabnica!!!....comentariu asa "smecheresc" si "boschetaresc" (ceva intre mosii din cismigiu si tiganii ferentari) n-am auzit decat la boii aia doi de la Dinamo-Elfsborg....cum domnilor,daca ai nostri greseau o preluare din cauza gazonului jalnic erau scuzati,iar de Martin petrov a-ti ras ca vitele in grajd......iar la faptul ca petrov are 4 titluri in Scotia a-ti omis sa adaugati ca le-a castigat pe teren,in echipa de baza a lui Celtic nu asa cum insinuati voi!!! sunteti de tot rasul (sau de plans daca ne gandim ca noi va platim sarariile)....inca o data va urez concediere cat mai grabnica BOILOR!!!

P.S. diferenta intre noi si ei azi:

ei l-au avut pe Berbatov noi nu l-am avut pe Mutu (s-a vazut si in Luxemburg cat conteaza Mutu)

ei i-au avut pe Petrovi noi am avut doar un singur Cocis......

ei au dat gol.....noi l-am avut pe "mr. ratare" Niculae......

predatorpulse717.11.2007 18:07

Meciul asta a fost pierdut de Picurca,care a jucat defensiv cu o echipa a Bulgariei slaba de tot,ce naiba am jucat cu 3 oameni la inchidere,ov Petre,codrea si Chivu. A fost un meci intre 2 echipe care au jucat slab,si culmea e ca am avut vreo un 3-5 la ocazii in favoarea noastra. Ma doare ca ne-a batut o echipa mai slaba ca noi nu ca ne-au batut bulgarii. Cel mai bun om al nostru a fost Ogararu,care a dat 2 pase f bune pentru d.niculae,si i-a mai pasat odata bine lui cocis,care apoi a dat o pasa buna dar acelasi d.niculae a ratat din nou. Plus ca George si-a tinut bine partea si a fost singurul care a mai recuperat mingi. Inca o data vedem ce jucator am pierdut si cat de mare l-a facut pe Nicolita.

Dar sa revin. Piti in stilul sau binecunoscut,a preferat sa nu piarda si de ce ti-e frica nu scapi. Am avut si ghinion,dar nu poti sa joci asa defensiv impotriva zarzavagiilor care aveau o aparare de tot rasul. Bulgarii au avut noroc ca in min 6 fundasii centrali+Rat dormeau si ca mai apoi noi n-am putut sa facem nimic. Piturca e un antrenor f bun pentru preliminarii in care trebuie sa scoti puncte din fiecare meci dar la Euro cred ca o sa ne parlim cu el. Astazi trebuia sa inceapa cu cocis,Dica sau trica pe pozitia lui Mutu,insa a preferat sa joace cu 3 inchizatori. Daca nu picam intr-o grupa usoara si daca nu e Mutu in forma la Euro ne-am parlit la europene,acolo trebuie sa castigi meciurile nu sa mergi la ciupeala.

Mutu e unul dintre putinii jucatori romani care pot sa tina mingea cat urca alti oameni in ofensiva,astazi fara el s-au bubuit mingile,spre absentul Nicolita si ratangiul niculae. Fara el,suntem in pom. Astazi Romania a jucat in 8 oameni pentru ca Ov.Petre,Nicolita si Codrea au fost inexistenti,n-au adus nimic in plus,codrea a luat galben si n-a recuperat mingi,ov Petre e acelasi mediocru de la Steaua iar Nicolita....cand face rost de creier si de tehnica mai vorbim.

Niculae,un mare ratangiu,cum naiba sa ratezi 3-4 ocazii rarisime intr-un meci destul de important cu Bulgaria.

Bineinteles ca toti o sa zica ca baietii erau deconectati din cauza calificarii,dar asa ne furam singuri caciula. Nationala e dependenta de Mutu cum e Steaua de Dica,cand nu merge unul sau lipseste echipa e in pom. Si daca se mai accidenteaza si fundasii laterali(rat si Ogararu,care au jucat bine azi) e vai de mama noastra.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

JDERUL17.11.2007 18:13

Un meci strategic bineinteles. Baietii nostri au vrut sa deruteze celelalte participante la turneul final jucand premeditat ,,poarca".Sau,poate din sadism, au vrut sa-i ,,oftice" si mai mult pe bulgari ca ei nu s-au calificat desi noua ne-au luat 4 puncte din 6.

La asa meci am avut parte si de un comenteriu pe masura,perlele celor doi comentatori intrecand pe alocuri chiflele tricolorilor!

Sa ne vada Europa cand vom fii noi campioni! Doamne,doamne ce se vor mai mira! Da, pentru ca ei nu stiu ce fotbal modern poate juca nationala Romaniei! Noi stim insa.

Si acum,lasand gluma la o parte,sa spunem ca fara Mutu suntem ilustri profani.

c.ronaldo1717.11.2007 18:14
Meciul asta a fost pierdut de Picurca

Putin respect pentru un om care ne`a calificat la Europene si care a facut furori in atacul Stelei nu ar strica..

«12»