Meciul asta a fost pierdut de Picurca,care a jucat defensiv cu o echipa a Bulgariei slaba de tot,ce naiba am jucat cu 3 oameni la inchidere,ov Petre,codrea si Chivu. A fost un meci intre 2 echipe care au jucat slab,si culmea e ca am avut vreo un 3-5 la ocazii in favoarea noastra. Ma doare ca ne-a batut o echipa mai slaba ca noi nu ca ne-au batut bulgarii. Cel mai bun om al nostru a fost Ogararu,care a dat 2 pase f bune pentru d.niculae,si i-a mai pasat odata bine lui cocis,care apoi a dat o pasa buna dar acelasi d.niculae a ratat din nou. Plus ca George si-a tinut bine partea si a fost singurul care a mai recuperat mingi. Inca o data vedem ce jucator am pierdut si cat de mare l-a facut pe Nicolita.
Dar sa revin. Piti in stilul sau binecunoscut,a preferat sa nu piarda si de ce ti-e frica nu scapi. Am avut si ghinion,dar nu poti sa joci asa defensiv impotriva zarzavagiilor care aveau o aparare de tot rasul. Bulgarii au avut noroc ca in min 6 fundasii centrali+Rat dormeau si ca mai apoi noi n-am putut sa facem nimic. Piturca e un antrenor f bun pentru preliminarii in care trebuie sa scoti puncte din fiecare meci dar la Euro cred ca o sa ne parlim cu el. Astazi trebuia sa inceapa cu cocis,Dica sau trica pe pozitia lui Mutu,insa a preferat sa joace cu 3 inchizatori. Daca nu picam intr-o grupa usoara si daca nu e Mutu in forma la Euro ne-am parlit la europene,acolo trebuie sa castigi meciurile nu sa mergi la ciupeala.
Mutu e unul dintre putinii jucatori romani care pot sa tina mingea cat urca alti oameni in ofensiva,astazi fara el s-au bubuit mingile,spre absentul Nicolita si ratangiul niculae. Fara el,suntem in pom. Astazi Romania a jucat in 8 oameni pentru ca Ov.Petre,Nicolita si Codrea au fost inexistenti,n-au adus nimic in plus,codrea a luat galben si n-a recuperat mingi,ov Petre e acelasi mediocru de la Steaua iar Nicolita....cand face rost de creier si de tehnica mai vorbim.
Niculae,un mare ratangiu,cum naiba sa ratezi 3-4 ocazii rarisime intr-un meci destul de important cu Bulgaria.
Bineinteles ca toti o sa zica ca baietii erau deconectati din cauza calificarii,dar asa ne furam singuri caciula. Nationala e dependenta de Mutu cum e Steaua de Dica,cand nu merge unul sau lipseste echipa e in pom. Si daca se mai accidenteaza si fundasii laterali(rat si Ogararu,care au jucat bine azi) e vai de mama noastra.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.