FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu s-a dezlantuit (ProSport)!

«123»
onyx17.11.2007 12:15
in primul rand nu vorbeam de palmares,ci de joc...

in al doilea rand cel mai bun mijlocas din lume la ora actulala este Diego de la Werder (deci nu trebuie sa fii la "marile" cluburi pentru a juca bine)

in al treilea rand,dupa ce Goian a jucat,si la Steaua si la nationala, impotriva celor mai mari atacanti din lume (si a facut-o cu brio,zic eu) spune-mi de ce nu se poate compara cu Nesta? din cauza palmaresului??

Cei mai buni sunt aia care joaca la cele mai bune echipe si au performante, nu cei care ne plac noua. sunt multi jucatori buni, iar dintre ei se aleg campionii, adica cei care au performante si trofee.

Diego poate este cel mai bun dupa notele primite. Doar asa poate fi considerat cel mai bun. Dar asta e un criteriu fals. Dupa notele primite, Mutu a fost desemnat cel mai bun strain din Italia in sezonul trecut. Asta insemna ca noi trebuie sa consideram ca Mutu este mai bun decit Kaka, Ibrahimovici sau Seedorf. Este mai usor sa iei note mari cind joci la echipe gen Fiorentina, si esti vioara intii. La Milan si Inter e mai greu pentru ca exista cite 2-3-4 jucatori care isi impart jocurile bune. Cel mai bun exemplu este in portarul Stanca de la Mioveni. Este pe primul loc in topul portarilor din divizia A. Coman este pe 3, Lobont este pe 8, Zapata pe 10. Ti se pare adevarat acest clasament?

Goian a jucat impotriva unor atacanti buni, dar nu se poate spune ca a facut-o cu brio din moment ce majoritate meciurilor s-au pierdut.(Real, Lyon, Sevilla) Eu nu spun ca Goian este slab, eu spun doar ca nu este un fundas de top european sau mondial. De ce nu au venit oferte ca pentru el, daca e asa bun? Daca Ajax a platit 3 mil euor pe Ogararu, de ce nu vine o echipa mare sa dea 5-6 mil pe Goian sau pe Dica?

Kaka' a cistigat campionatul in Brazilia, Copa America, Champions League. Robinho este campion al Braziliei(coleg cu Diego), Copa America. Gerrard este campion al Europei.

@ Steaua Gloria

Nu aberez cu nimic. Cum poti tu sa compari nationala Romaniei cu e chipa mare? Romania nu a participat de 8 ani la nici o competitie majora. Imi spui ca Goian a facut fata la nationala, dar uiti ca in 2 meciuri cu Olanda ne-am aparat cu 8 jucatori de cimp. Ce mari adversari a avut Romania? Olanda nu mai este de mult o echipa mare. Ce performante are Olanda in ultimii 10-12 ani? Ce concurenta are Goian la nationala?

yo_marius17.11.2007 13:33
Kaka' a cistigat campionatul in Brazilia, Copa America, Champions League. Robinho este campion al Braziliei(coleg cu Diego), Copa America. Gerrard este campion al Europei.

Kaka= 3 trofee

Robinho=2 trofee

Gerrard=1 trofeu

Goian=...trofee?

asta ca sa urmez logica ta...numele trofeului tine de echipa la care a avut "norocul" sa joace fiecare...

P.S. Diego e cel mai bun nu dupa note,ci dupa Constanta in timpul sezonului (o sa gasesti greu cate un meci mai slab facut de el)

P.P.S. o sa iti zic un "citat" celebru deja "traim in Romania,si asta ne ocupa tot timpul"....cine oare vine sa negocieze cu ciobanul cand el cere 11 mil. pe mirelusu,20 mil. pe Cristea , 20.mil. pe Banel,7 mil. pe Dica etc.......tu sa fii presedinte la un mare club,ai negocia cu taranul asta??

onlySteaua17.11.2007 13:43
Asta era gandirea generala si dupa campania nationalei din 99; cand s-a calificat.Vezi domne conjuctira favorabila si nu datorita antrenorului ne-am calificat.

S-a dovedit ca nu a fost asa. Sper ca Steaua sa nu astepte 8 ani si sa vina un antrenor bun la Steaua.

Unul dintre cele mai importante lucruri indispensabile performantei este mentalitatea jucatorilor. Unul dintre motivele pentru care sunt asa vehement impotriva Olitzei se datoreaza modului in care el a perceput relatia jucator - antrenor - patron.

Sa nu o mai lungim, el (Olitza) e principalul vinovat pentru toate imixtiunile astea de prost gust. Cred ca nu mai are rost sa detaliez.

androsteaua17.11.2007 14:48

poate ca are putina dreptate si Olaroiu... Becali nu o sa plece de la Steaua deci trebuie sa se ajunga la o cale de mijloc. trebuie....pentru ca noi nu suntem CFR, rapid sau Dinamo, noi suntem Steaua Bucuresti si trebuie sa fim mereu invingatori

onyx17.11.2007 17:04
Kaka= 3 trofee

Robinho=2 trofee

Gerrard=1 trofeu

Goian=...trofee?

asta ca sa urmez logica ta...numele trofeului tine de echipa la care a avut "norocul" sa joace fiecare...

P.S. Diego e cel mai bun nu dupa note,ci dupa Constanta in timpul sezonului (o sa gasesti greu cate un meci mai slab facut de el)

Nu joci la Milan, Liverpool sau Steaua din noroc, ci datorita valorii pe care o ai.

Diego imi place foarte mult, dar joaca intr-un campionat mai slab decit cele din Anglia, Italia si Spania. Ii vezi pe Werder sa joace vreo finala de CL prea curind? Nu spun ca nu ar face fata la Real sau la Milan dar deocamdata el nu joaca la o echipa de top 10 din Europa. Si Mutu este la fel de constant la Fiorentina. Totti la Roma este constant de ani de zile, dar la nationala este 0. Badoi a fost constant 5 ani in Romania. Diferenta o face nivelul la care ai Constanta, si trofeele pe care le obtii. Una e sa fii constant si ai rezultate la Werder, Roma, Fiorentina, Steaua, Rapid si alta sa o faci la Milan, Real, Barcelona, Chelsea, Juventus. Ronaldinho, Deco, Messi, Kaka', Ronaldo, Seedorf, Pirlo, Raul, Van Nistelrooy, Guti, Drogba, Giggs, Zidane, Henry, Trezeguet, Del Piero, Irahimovici, Shevcenko, Nesta, Cannavaro, Stam sunt sau au fost constanti ani de zile la cel mai inalt nivel posibil.

N-a venit nimeni sa negocieze pentru Goian, Dica si Nicolita pentru ca nu au prezentat interes pentru echipele mari, nu datorita conducerii.

ANTIgigi18.11.2007 08:39
Asta era gandirea generala si dupa campania nationalei din 99; cand s-a calificat.Vezi domne conjuctira favorabila si nu datorita antrenorului ne-am calificat.

S-a dovedit ca nu a fost asa. Sper ca Steaua sa nu astepte 8 ani si sa vina un antrenor bun la Steaua.

Olitza daca tot se autointituleaza ANTRENOR....atunci luCRA la o echipa buna de pe acest continent. Din pacate nu a mai avut unde. Erau deja acaparate toate pozitiile. Asadar sa iasa mai putin in fata cu declaratii gen...EU AM FACUT PE Steaua...nu ea pe mine....LC se datoreaza mie....s.a.m.d. In concluzie o.l.i.t.z.a. e un pierdevara. Sta slab cu semnalul in Arabia....sau unde mama draq o fi acum.

O zi buna...

laurentiu196918.11.2007 11:50

Oli sa ne lase cu sfaturile. Numai el a inventat la Steaua "apararea pe semicerc" de parca Gatu era antrenor secund. Ma refer la meciul cu Middlesborough. Daca l-ar fi jucat pe Elton, acum nu aveam probleme la mijlocul terenului, dar "nu face si faza de aparare".

Revin, Oli a stricat ceea ce mai ramasese din epoca Protasov. Performantele obtinute au avut si o doza de noroc, sa nu uitam cum am castigat cu Betis si cu Standard!

O echipa trebuie privita pe o peroada mai lunga. Poate veti rade, dar, acum, Steaua are o aparare cum de mult nu a mai avut. Sper ca, in timp, sa-si rezolve si celelalte departamente.

Va propun un exercitiu. Cu echipa: Zapata - Petre Marin, Goian, Rada, Emeghara- Badoi, Ov Petre, Plesan, Elton - Dica, Badea (Iacob) din primul meci al sezonului fara alte scamatorii, ce rezultate am fi avut? Va puteti imagina si cum circula mingea cu putina fantezie!

neli21.11.2007 07:11

Oli=mare om, mare caracter, mi-a placut ce a zis, are dreptate in cea mai mare parte (99,9%), oricum noi trebuie sa-ti sustinem pe jucatori nu trebuie sa-i punem la zid, sunt copiii, fratii nostri, suntem o mare familie .

mai, daca revine ZerOli la Steaua, eu devin suporter al CFR-ului... pur si simplu n-as mai rezista

pe de alta parte insa, tind sa fiu complet de acord cu ce zice in interviul asta.... bineinteles ca uita sa aminteasca faptul ca decaderea s-a instalat serios inca de pe vremea lui, dar in rest cam are dreptate ca nu e corect sa-i acuzam toata ziua pe jucatori - la urma urmei, poate si Becali asta isi doreste: sa credem ca Steaua joaca asa cum o face din cauza lipsei de valoare a jucatorilor actuali si nu din cauza prostiei lui

fa-te suporterul cui vrei, dar Oli are dreptate aici, daca iubirea pentru. Steaua asa o intelegi, esti o rusine de suporter

onlySteaua21.11.2007 08:23
Oli=mare om, mare caracter, mi-a placut ce a zis, are dreptate in cea mai mare parte (99,9%), oricum noi trebuie sa-ti sustinem pe jucatori nu trebuie sa-i punem la zid, sunt copiii, fratii nostri, suntem o mare familie .

Daa, ce sa spun, maaare caracter! A si uitat cum ii facea ciobanul echipa sau cum plecau pe sub nasul sau jucatori foarte buni. Chiar si MM. Abia acum se vede cat de important era rolul sau la Steaua. Si daca tot ar fi atat de plin de caracter macar ar putea recunoaste ca echipa juca mizerabil si cand era el. Si asta cu toate ca dispunea de un lot mai valoros.

Iar "copiii, fratii nostri", ar fi putut macar o singura data in deplasarile din anul asta sa vina si sa salute galeria. Au fost incurajati in permanenta. Au fost platiti pentru esecuri si gafe ridicole si uite cum au perceput ei aceste recompense. Mai plini de infatuare si mai sfidatori decat ei nu cred ca au existat vreodata in Ghencea. Nici nu ma mir, asa patron, asa jucatori.

E foarte la moda acum sa te erijezi dupa expresii de genul "adevaratii suporteri trebuie sa-si sustina in permanenta echipa." Dar adevaratii jucatori ce naiba ar trebui sa faca? Macar sa fuga naibii pe teren daca nici macar o pasa ca lumea nu-s in stare sa dea (ca de driblinguri si alte minunatii din astea nici nu are rost sa vorbim).

«123»