in primul rand nu vorbeam de palmares,ci de joc...
in al doilea rand cel mai bun mijlocas din lume la ora actulala este Diego de la Werder (deci nu trebuie sa fii la "marile" cluburi pentru a juca bine)
in al treilea rand,dupa ce Goian a jucat,si la Steaua si la nationala, impotriva celor mai mari atacanti din lume (si a facut-o cu brio,zic eu) spune-mi de ce nu se poate compara cu Nesta? din cauza palmaresului??
Cei mai buni sunt aia care joaca la cele mai bune echipe si au performante, nu cei care ne plac noua. sunt multi jucatori buni, iar dintre ei se aleg campionii, adica cei care au performante si trofee.
Diego poate este cel mai bun dupa notele primite. Doar asa poate fi considerat cel mai bun. Dar asta e un criteriu fals. Dupa notele primite, Mutu a fost desemnat cel mai bun strain din Italia in sezonul trecut. Asta insemna ca noi trebuie sa consideram ca Mutu este mai bun decit Kaka, Ibrahimovici sau Seedorf. Este mai usor sa iei note mari cind joci la echipe gen Fiorentina, si esti vioara intii. La Milan si Inter e mai greu pentru ca exista cite 2-3-4 jucatori care isi impart jocurile bune. Cel mai bun exemplu este in portarul Stanca de la Mioveni. Este pe primul loc in topul portarilor din divizia A. Coman este pe 3, Lobont este pe 8, Zapata pe 10. Ti se pare adevarat acest clasament?
Goian a jucat impotriva unor atacanti buni, dar nu se poate spune ca a facut-o cu brio din moment ce majoritate meciurilor s-au pierdut.(Real, Lyon, Sevilla) Eu nu spun ca Goian este slab, eu spun doar ca nu este un fundas de top european sau mondial. De ce nu au venit oferte ca pentru el, daca e asa bun? Daca Ajax a platit 3 mil euor pe Ogararu, de ce nu vine o echipa mare sa dea 5-6 mil pe Goian sau pe Dica?
Kaka' a cistigat campionatul in Brazilia, Copa America, Champions League. Robinho este campion al Braziliei(coleg cu Diego), Copa America. Gerrard este campion al Europei.
@ Steaua Gloria
Nu aberez cu nimic. Cum poti tu sa compari nationala Romaniei cu e chipa mare? Romania nu a participat de 8 ani la nici o competitie majora. Imi spui ca Goian a facut fata la nationala, dar uiti ca in 2 meciuri cu Olanda ne-am aparat cu 8 jucatori de cimp. Ce mari adversari a avut Romania? Olanda nu mai este de mult o echipa mare. Ce performante are Olanda in ultimii 10-12 ani? Ce concurenta are Goian la nationala?