FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu s-a dezlantuit (ProSport)!

«123»
yo_marius16.11.2007 13:04
Vezi palmaresul lui Nesta, si apoi vorbeste de valorea celor doi. O sa-mi spui ca si Goian daca era la Milan avea palmaresul lui Nesta. Ideea e ca Nesta este la Milan si Goian nu. Ca sa fii la Milan, Juve, Manchester, Liverpool, Chelsea, Real sau Barcelona trebuie sa demonstrezi ca ai valoare pentru acel nivel, sa te solicite acele cluburi, si sa confirmi prin jocuri bune sub culorile lor.

in primul rand nu vorbeam de palmares,ci de joc...

in al doilea rand cel mai bun mijlocas din lume la ora actulala este Diego de la Werder (deci nu trebuie sa fii la "marile" cluburi pentru a juca bine)

in al treilea rand,dupa ce Goian a jucat,si la Steaua si la nationala, impotriva celor mai mari atacanti din lume (si a facut-o cu brio,zic eu) spune-mi de ce nu se poate compara cu Nesta? din cauza palmaresului??

P.S. cate titluri au Kaka,Robynho,Gerrard si altii?? poate ca palmaresul nu e chiar totul.... think it over ;)

steaua_gloria16.11.2007 13:05

Pentru tot ce spune in acest articol Olaroiu creste in fata mea.Are dreptate de la A la Z.

Harald16.11.2007 13:07

atata timp cat ai rezultate mi se pare normal sa nu fii atacat si acuzat, fie ele cu Gigi in echipa sau nu.

Parerea mea personala este ca nici Oli, nici Hagi nici Laca nici Pedrazzini sunt de vina pentru situatia actuala. De vine este CREDITORUL nostru, din cauza caruia nu exista organizare si strategie la echipa. In schimb exista imagine, politica bani popularitate etc

Oricum, va spun eu ca pentru jucatori e o senzatie diferita sa il ai antrenor pe Hagi sau pe Oli. Cred ca a trecut epoca antrenorilor gen Halagian sau Hizo... Numai cine a jucat fotbal stie ce inseamna un antrenor impulsiv si coleric

Oricum, parerea mea este ca nu ar trebui antrenorii sa se certe intre ei, ei ar trebui sa se respecte in primul rand. Nu se ajunge nicaieri asa si de castigat din haosul asta are doar ciobanul, care profita de toata lumea , de la antenori , staff administrativ si suporteri (mai ales)

In rest, numai bine..

steaua_gloria16.11.2007 13:08
Goian nu poate sa se bata cu Nesta la absolut nimic. Nesta joaca la cel mai inalt nivel de vreo 10 ani, cu rezultate notabile. Goian a luat 2 campionate in Romania, a jucat o semifinala de UEFA si a evoluat 2 ani in grupele CL. Vezi palmaresul lui Nesta, si apoi vorbeste de valorea celor doi. O sa-mi spui ca si Goian daca era la Milan avea palmaresul lui Nesta. Ideea e ca Nesta este la Milan si Goian nu. Ca sa fii la Milan, Juve, Manchester, Liverpool, Chelsea, Real sau Barcelona trebuie sa demonstrezi ca ai valoare pentru acel nivel, sa te solicite acele cluburi, si sa confirmi prin jocuri bune sub culorile lor. Nu e de ajuns sa te transferi la un club mare, trebuie sa dai si randament, Zicu si Hagi nu au dat randamentul asteptat la Inter si Barcelona. Daca Goian era asa valoros cum crezi tu, era plecat demult din tara. La fel si Dica, R. Stefan, si multi alti jucatori umflati de presa romana dupa citeva meciuri bune.

Fratica nu mai abera atat. Goian nu a plecat inca pentru ca nu l-a lasat.A facut el fata la nationala,care poate fi comparata cu o echipa mare din lume.

Harald16.11.2007 13:23
in mare sunt de acord cu Oli..principalul vinovat e ciobanul pentru ca lea dat bani cand nu jucau nimik in loc sa puna parul pe ei in vestiar......dar jucatorii au o vina mai mare chiar si decat a antrenorilor care au fost pana acum..sunt niste mercenari idioti(gen Banel)care daca li se dau bani prea multi nu mai joaca....in cncluzie afara din Ghencea cu voi petarzilor....

pai cine a adus petardele in opinia ta ???? nu o petarda si mai mare ??

JDERUL16.11.2007 13:33

La un moment dat,O(l)isorul spune:,,atunci cand toata lunea iti spune ca esti prost,ajungi si tu sa crezi ca esti".

Intrebarea pe care eu i-as pune-o ar fii:

-Tu de ce nu crezi?

SSK16.11.2007 14:09

Ca sa nu mai spun ca si el continua pe aceeasi linie paguboasa: nu sunt tot jucatorii aia cu care faceam si dregeam in UEFA si-n Liga? Pentru o critica a acestei idei, a se vedea articolul meu de joi :)

Materazzi16.11.2007 17:33
Zicu si Hagi nu au dat randamentul asteptat la Inter si Barcelona.

Zicu nu a jucat nici un meci la Inter, doar la Parma. ;)

axl2316.11.2007 17:42

Imi pare un interviu regizat. Parca se intrezareste o revenire.

godfather8616.11.2007 18:01

Oli te asteptma inapoi!!

Pentru suporterii care se pricep la fotbal esti un adevarat model ca antrenor!!!!

Mult succes in Arabia Saudita.

Tupac Amaru16.11.2007 18:54

1. Oli te asteptma inapoi!!

2. Pentru suporterii care se pricep la fotbal esti un adevarat model ca antrenor!!!!

3. Mult succes in Arabia Saudita.

1. Oli, altii in schimb asteapta sa nu te mai intorci in Romania: celor care te regreta ai putea sa le faci un pustiu de bine si sa ii iei cu tine, apoi convertiti-va la islam si pupati dosurile sultanilor;

2. Pentru suporterii care chiar se pricep la fotbal, adica la ceea ce juca Steaua pana sa vii matale in Ghencea: esti un adevarat model, ai inventat functia de antrenor - pupincurist!

3. Mult succes in Arabia Saudita. Da-te bine cu sultanu', pupa-l bine in dos, ia-l si pe godfather cu tine. Atat de mult succes, incat sa va ia in harem sultanul si sa va **** toata ziua, ca va place, nebunatici mici!

yo_marius16.11.2007 18:57
Oli te asteptma inapoi!!

Pentru suporterii care se pricep la fotbal esti un adevarat model ca antrenor!!!!

Mult succes in Arabia Saudita.

si pentru cei care nu se pricep si nu au nici o treaba cu fenomenul ai fost,esti si vei ramane o carpa/un jeg/o marioneta/antrenor fara valoare (alege tu)

P.S. printre aia care nu se pricep ma numar si eu....;)

SzabiStelistu16.11.2007 19:47

Oli sa-si vada de echipa ei (lui ) !Sa lase in pace Steaua,Hagi,si pe Laca!!!!!Sa ramana la arabi si sa nu mai comenteze!

godfather8616.11.2007 20:48

Steaua de anul trecut din CL era o echipa organizata f bine pe faza defensiva.

Suferea normal pe atac pentru ca nu erau jucatori f multi. Dar oricum nu se compara cu echipa de acum.

Cand o sa intelegi ca performanta in Europa pentru o echipa din Romania se mai poate face numai printr-un joc f bine organizat si bazat pe defensiva. Nu mai sunt vremurile de altadata; numai sunt la Steaua Ad. Ilie,Lacatus sau Ilie Dumitrescu. Noi aveam cativa jucatori buni si atat.

Cu jucatorii cae i-a navut Oli a realizat lucruri FANTASTICE.

Sa speram ca vin in iarna ceva jucatori

FORZA Steaua!!!!

yo_marius16.11.2007 20:53

si echipa lui Zenga nu era bine organizata??

dar cea a lui Oleg??

si ce te face sa crezi ca acele "automatisme" din jocul echipei nu erau deja formate cand a preluat-o zeroli??

mai mediteaza putzin nasule......

onlySteaua16.11.2007 21:33

Un gunoier stirb si imputit s-a trezit de sub dune...de sub camila lui schiopa..OLITZA....He's the one! The only one. Un trancalau.....

danimarcu16.11.2007 21:57

Daca se intoarce olitza, ma spanzur,jur!

E ultimul om pe care mai vreau sa-l vad vreodata antrenor in Ghencea!

pentru mine,terminatul asta e la fel de pagubos ca si ciobanul!...

godfather8616.11.2007 22:06
Daca se intoarce olitza, ma spanzur,jur!

E ultimul om pe care mai vreau sa-l vad vreodata antrenor in Ghencea!

pentru mine,terminatul asta e la fel de pagubos ca si ciobanul!...

Ma da cine sunteti voi ma sa va dati cu parera despre un antrenor ca Oli?

Ati facut ceva pentru Steaua ma desteptilir????

Vai de capu vostru!!!!

Nici sa iimancati **** lu Oli nu sunteti demni.

Pentru cate a facut omu asta pentru Steaua si voi il injurati!!!!!

Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danimarcu16.11.2007 22:16

"oaie'86"

onlySteaua16.11.2007 22:20

Nu are rost sa vorbim ce au facut unii sau altii pentru Steaua, baiete!

Daca tu vorbesi doar din taste ... e partea a 2-a, scumpule. Olita nu era cand eu luam "cate ceva" in gara la Arad, Craiova, Alba Iulia sau Cluj.

Steaua ATUNCI era Steaua.

Olitza...un anonim....ca si tine...

endorama17.11.2007 00:14

mai, daca revine ZerOli la Steaua, eu devin suporter al CFR-ului... pur si simplu n-as mai rezista

pe de alta parte insa, tind sa fiu complet de acord cu ce zice in interviul asta.... bineinteles ca uita sa aminteasca faptul ca decaderea s-a instalat serios inca de pe vremea lui, dar in rest cam are dreptate ca nu e corect sa-i acuzam toata ziua pe jucatori - la urma urmei, poate si Becali asta isi doreste: sa credem ca Steaua joaca asa cum o face din cauza lipsei de valoare a jucatorilor actuali si nu din cauza prostiei lui

ANTIgigi17.11.2007 09:20
Nu are rost sa vorbim ce au facut unii sau altii pentru Steaua, baiete!

Daca tu vorbesi doar din taste ... e partea a 2-a, scumpule. Olita nu era cand eu luam "cate ceva" in gara la Arad, Craiova, Alba Iulia sau Cluj.

Steaua ATUNCI era Steaua.

Olitza...un anonim....ca si tine...

Eu zic sa il lasam in pace pe Olitza (derivatul de la Oier, ciOban, pOOpincurist). cu cat il bagam in zeama mai mult cu atat o sa i creasca "notorietatea". A facut performanta ca antrenor la Steaua si atat. Sunt persoane care il regreta dar sunt putini. De ce majoritatea il regreta pe Protasov? pentru ca Steaua din perioada lui, scurta cum a fost, semana a ECHIPA.

O zi buna...

onlySteaua17.11.2007 10:11

Notorietatea e creata de presa, nu de noi.

"Performantele" de care amintesti au venit intr-o conjunctura extraordinar de favorabila. Cred ca si daca era Sdrobis antrenor rezultatele erau aceleasi. De fapt, poate chiar ajungeam in finala. Poate chiar nu era necesar ca ciobanul "sa intervina" pentru a castiga titlul.

Persoanele care-l regreta, putine, multe, cate sunt ele.....bip bip bip

O zi si mai buna!

godfather8617.11.2007 10:21
Notorietatea e creata de presa, nu de noi.

"Performantele" de care amintesti au venit intr-o conjunctura extraordinar de favorabila. Cred ca si daca era Sdrobis antrenor rezultatele erau aceleasi. De fapt, poate chiar ajungeam in finala. Poate chiar nu era necesar ca ciobanul "sa intervina" pentru a castiga titlul.

Persoanele care-l regreta, putine, multe, cate sunt ele.....bip bip bip

O zi si mai buna!

Asta era gandirea generala si dupa campania nationalei din 99; cand s-a calificat.Vezi domne conjuctira favorabila si nu datorita antrenorului ne-am calificat.

S-a dovedit ca nu a fost asa. Sper ca Steaua sa nu astepte 8 ani si sa vina un antrenor bun la Steaua.

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2007 10:44

Mai baieti,va lamentati si injurati degeaba,odata si odata acel antrenor o sa revina la Steaua,ca asa o sa vrea Jiji,si o sa mai fie un scandal in care va fii implicat Lacatus,asta pentru a face loc "minunatului"!!Deci noi suntem pitici,pe noi nu ne baga nimeni in seama!!

«123»