FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-U Craiova sau de-a soarecele si pisica.

«12»
Motanu D17.04.2005 21:49

Sa nu uitam ca Steaua a jucat 5 meciuri in 14 zile. Oricat de mult ne-am dorii noi, suporterii, ca Steaua sa joace excelent si, eventual, sa dea 3 goluri pe meci, asta nu se prea poate acum. Avem fotbalisti, nu roboti, cu limitele lor tehnice, tactice, dar mai ales FIZICE. Jocul din meciul cu Craiova a fost unul slab, fie si pentru ca fizic mijlocasii nostri cu greu mai faceau fata. Dupa un asemenea program, fotbalisti ca Dica, Paraschiv sau Cristea, dupa o repriza cad fizic. Dorinel Munteanu este o exceptie, fie si pentru ca s-a antrenat atatia ani intr-o maniera profesionista, spre deosebire de alti jucatori ai Stelei pentru care pregatirea din aceasta iarna a fost primul antrenament fizic profesionist al carierei...

Altfel, nu cred ca vom continua asa (ce Dumnezeu, si echipele lui Cartu joaca mai ofensiv...) Insa sa nu uitam ca punctele conteaza. Si ca nu suntem meci de meci arbitrati de Serea & co...

Virgil18.04.2005 05:12

Scopul scuza mijloacele.

Steaua a marcat si a reusit sa conserve avantajul luat în min.35,când Dica a înscris inteligent cu capul.

Scopul a fost atins.Inca 3 puncte adaugate celor 41,în continuare avantaj de 5 puncte fata de cea de a II-a clasata,nu stiu cine o fi aceea,un gol în plus la golaveraj care face sa avem 38 - 14 fata de 38 - 21 cât are cea de-a doua echipa clasata,nu stiu exact cine o fi.

Forta noastra sunt apararea si mijlocul.Pe atac nu se poate pune mare baza.

Asa ca ceea ce a facut Zenga mi se pare ca a facut bine.Era mult mai simplu sa aparam golul,chiar prin orice mijloace,decât sa ne hazardam în atac si eventual sa primim gol,nu sa dam.

Dar sa subliniez ce zice si GSP:"Steaua îsi exploateaza atuurile,ascunzându-si cu abilitate lipsurile.La asta contribuie curajul lui Zenga dar si calitatea jucatorilor.","Bine asezati în teren,stelistii au jucat realist si precis",etc.

Sugerez unora care fac pe nemultumitii sa încerce sa gândeasca macar atât cât este necesar.Si sa aiba în vedere ca avem nevoie imperioasa de "22" ! Pe urma vom trai si vom vedea,ce si cum trebuie facut.

Pâna atunci sa ne bucuram de victorie !

Si sa le multumim celor care au obtinut-o :

O-le o-la/multumim Stea-ua !

dbd18.04.2005 07:12

are cineva idee cat de mare e stadionul din Banie...au fost 30.000 de oameni...la noi nu numai ca n-ar intra dar nici la meciul cu Valencia sau cu Villareal nu au venit atatia...Becali FA ODATA CEVA !

gianini18.04.2005 08:57
are cineva idee cat de mare e stadionul din Banie...au fost 30.000 de oameni...la noi nu numai ca n-ar intra dar nici la meciul cu Valencia sau cu Villareal nu au venit atatia...Becali FA ODATA CEVA !

eu am fost pe stadion si pot sa-ti spun ca n-au fost 30000 ci in jur de 24-25000.

daca erau 30000 era stadionul full, fara nici un loc liber ori aseara au fost 2 sectoare libere plus sectorul galerie noastre care n-a fost plin plus multe locuri libere jos unde nu se vede bine din cauza gardului.

la Craiova de cand au pus scaune sunt 28000 de locuri.

cat despre Ghencea probabil ca n-ai vazut meciul cu villareal unde a fost stadionul full, adica vreo 30000 de oameni.

ADRIAN PACURAR18.04.2005 12:42

Steaua a incheiat duminica 17 aprilie seria celor cinci partide dificile disputate in 15 zile, invingand la Craiova, pe Universitatea, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 34 de catre Dica, acesta reluand cu capul in plasa centrarea lui Dorinel Munteanu de pe flancul drept. Echipa antrenata de Walter Zenga a dominat partida in cea mai mare parte a ei, ros-albastrii creindu-si si alte ocazii de gol irosite de Dica (23-bara si 29) si Cristea (29-bara si 32). Victorie de pe "Ion Oblemenco" a fost prima reusita de stelisti pe terenul Universitatii, dupa cinci ani. Ultimul succes al echipei noastre a fost repurtat in etapa a 9-a a sezonului 1999-2000, scor 2-1. PARTIDA de la Craiova a fost cea de-a 1700-a disputata de Steaua in Divizia A, multipla campioana a Romaniei avand 936 de victorii, 384 de meciuri egale, 380 de infrangeri si un golaveraj general de 3330-1804. Pentru evidentierea o data in plus a diferentei de palmares existenta intre Steaua si cele doua rivale bucurestene, amintim ca Dinamo a disputat 1670 de jocuri in primul esalon fotbalistic, iar Rapid doar 1588. Steaua va disputa urmatorul joc sambata 23 aprilie 2005 (ora 20.30), pe teren propriu, in compania echipei FC Arges , prelaut de pe www.steauafc.ro.

dbd18.04.2005 17:39

cu Argesul am facut 2-2 in tur ! e naspa tre sa ii invingem ...ca un fiu de argesean pana la moarte tin sa spun ca nu va fi usor sa-i batem dar ii vom bate sigur !

reddog24.04.2005 23:12

Ati avut mare noroc cu gafele lui Preda, halal portar, bine ca ne-am scapat de el. Cartu mai avea putin si intra in teren...direct in poarta!

Motanu D24.04.2005 23:19
Ati avut mare noroc cu gafele lui Preda, halal portar, bine ca ne-am scapat de el. Cartu mai avea putin si intra in teren...direct in poarta!

Las' ca-i aveti pe Gaev si pe Stelica, 2 asi in acest domeniu... Daca Babicu' n-a fost bun...

reddog24.04.2005 23:33

Nu noi am spus ca nu a fost bun...altii au fost de aceasta parere.

«12»