FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-U Craiova sau de-a soarecele si pisica.

«12»
Virgil12.04.2005 08:18

Un meci care cu ani în urma era un adevarat derby,nu va fi din pacate decât un simplu joc de-a soarecele si pisica.

Sunt sigur ca se va juca pe un stadion plin.Asa cum de altfel joaca Steaua pe unde se duce.Orice împatimit în ale fotbalului vrea sa vada macar o data în viata,cea mai reprezentativa echipa a fotbalului românesc.

Ura ancestrala împotriva culorilor ros-albastre la Craiova se va transforma probabil în aplauze la sfârsitul celor 90 + ? minute.Pentru ca valoarea evidenta se rasplateste.

Universitatea se va lupta cu toate fortele ei pentru a face un meci bun si a obtine macar un punct în fata noastra.Dar diferenta de valoare,materializata în diferenta categorica în clasament,îi va fi cel mai puternic adversar.

Steaua va învinge si vom fi ca si pâna acum liderii în fapt si în drept ai acestui sezon.

FORZA

Virgil12.04.2005 12:42
Pana la meciul de la Craiova mai avem cu baietzii aia bronzatzi...Rapid...Oricum, vreau sa-ti zic ca ma dai pe spate cu cronicile tale...zici ca esti cel putzin Tolontan (asta nu e de rau), dar combinat cu Ion Iliescu (putzin limbaj de lemn) + ceva din Ioanitzoaia (diferenta de valoare, materializata in...)+ ceva din MM Scoica...Nu stiu, faci cronici MUULT PREA SERIOASE pt un site al suporterilor + ca uneori parca as citi o cronica unui gazetar sportiv de pe la inceputul anilor '80...parerea mea....hic...

Parerea ta,daca e sincera,e foarte importanta pentru mine.

Nu fac nici un efort sa par altul.Scriu exact cum simt si asa cum vorbesc în mod curent.Daca ti se pare ca e prea mult pentru un site sportiv,calca-ti pe suflet si spune-mi clar,sa mai scriu sau îmi pierd timpul de pomana?

Nu ti se pare ca cei care scriu articolele de pe prima pagina scriu cel putin la fel de serios?Gândeste-te doar la Subiectiv,Gica Chioru,Andrei Sava,etc.

Acum în replica eu ce sa spun,ca tu scrii prea simplu si ca ma cobor postând pe aceeasi pagina cu tine?Nu.Pur si simplu îl iau pe fiecare asa cum e si discern care,cum si ce poate.Ideea de baza e ca din ceea ce este scris trebuie sa rezulte iubirea pentru culorile ros-albastre.Restul e ambalaj.

Teoctist14.04.2005 16:46

Craiova se zbate în mediocritate.La Steaua trebuie gasite solutii pentru faza de atac.Probabil ca nu vom primi gol.Dar vom marca ?

gianini15.04.2005 11:40

la Craiova e mai greu sa primesti aplauze dar oricum ura oltenilor e mai mare pt Dinamo decat pt Steaua.

dar sa fim siguri ca un stadion intreg ne va fluiera duminica, mai ales ca o sa fie si intrarea libera.

Virgil16.04.2005 07:51

Intrarea nu va mai fi libera.Jandarmeria a amenintat ca daca intrarea nu se va face pe baza de bilet,în limita numarului de locuri,vor refuza sa asigure siguranta jucatorior,arbitrilor,spectatorilor.

Dupa golul doi,daca va fi,oltenii din tribune vor amuti si vor încerca eventual sa-si fluiere proprii

jucatori.

Sper ca SuperSteaua sa ofere galeriei noastre posibilitatea,ca dupa golul doi,sa adreseze prieteneste întrebarea atât de familiara oltenilor:

Stiinta ce-ai facut?/Ai supt si-ai tacut!

dbd16.04.2005 12:09

sper si asa sunt sigur ca va fii ! 3-0 !

sorin_77716.04.2005 12:34

Mie unu imi este cam frica. Oltenii sunt mai infometati de puncte ca niciodata. Luni ziarele ar putea scrie asa: "Steaua trimite Craiova in B" sau "Steaua,ajutorul echipelor de pe ultimul loc" (nu uitati episodul Poli Iasi). Putem invinge Craiova NUMAI daca aliniem urmatorul 11: Tudor - P.Marin,Ghionea, Radoi, Ogararu - Paraschiv, D.Munteanu, Bostina, Nicolita - Oprita si Cristea.

dbd16.04.2005 12:40

HAIDE_TI CU TOTII IN BANIE SA DAM GOLURI IN PROSTIE !

Virgil16.04.2005 14:56
... Putem invinge Craiova NUMAI daca aliniem urmatorul 11: Tudor - P.Marin,Ghionea, Radoi, Ogararu - Paraschiv, D.Munteanu, Bostina, Nicolita - Oprita si Cristea.

Adica sa schimbi banda fundasilor si mijlocasilor?

Da!Ar fi o idee.In cazul acesta stie cineva telefonul lui Zenga,sa-i transmitem "11"-le câstigator? :)

serban2316.04.2005 17:06

pe astia ii batem si daca jucam in atac cu Hamu si Martin Tudor

SSK16.04.2005 19:31

Nu stiu de ce toata lumea e atat de optimista... In primul rand, ati uitat de vesnicul sindrom al "deplasarilor" din Ghencea. Steaua totdeauna s-a chinuit sa aduca puncte din deplasare. De fapt, anul trecut am pierdut titlul tocmai fiindca veneam doar cu egaluri din deplasare, spre deosebire de javre, care reuseau sa si bata...

In al doilea rand, Craiova e infometata rau si cred ca va trage cu dintii in acest meci. Ai nostri nu cred ca o sa fie asa mobilizati. Sigur, ca valoare suntem net peste ei, dar ca valoare suntem peste oricine in Romania si totusi nu am luat decat 8 puncte din 12 posibile de la inceputul returului. Maturizarea echipei noastre se va petrece tocmai cand jucatorii vor incepe sa castige in deplasare !

Mille Petrozza16.04.2005 19:37
Putem invinge Craiova NUMAI daca aliniem urmatorul 11: Tudor - P.Marin,Ghionea, Radoi, Ogararu - Paraschiv, D.Munteanu, Bostina, Nicolita - Oprita si Cristea.

De acord cu tine...

Sper ca Dica, Dumitru si Dinita sa priveasca doar meciul, fara a participa in vreun fel la el. Altfel ... iarasi vom avea un rezultat dezamagitor. Dezamagitor, ca si jocul prestat in ultimile 8 - 9 luni de Dica, Dumitru si Dinita. :roll:

dbd17.04.2005 06:11

nu se pune problema cu astia...sunt mici copii !

Virgil17.04.2005 06:26

Bine de stiut:

Steaua nu a mai învins la Craiova de 5 ani si 7 luni(conform GSP).

Cred ca acum e cel mai potrivit moment pentru ca acest record negativ sa fie stopat.

adriana1517.04.2005 06:40
 Putem invinge Craiova NUMAI daca aliniem urmatorul 11: Tudor - P.Marin,Ghionea, Radoi, Ogararu - Paraschiv, D.Munteanu, Bostina, Nicolita - Oprita si Cristea.

ar fi minunat sa se joace cu aceasta echipa, mai ales ca ai aranjat echipa cu cea mai buna aparare si cel mai bun atac (Nicolita-Oprita si Cristea- foarte buna idee *la meciul cu Rapid s-a vazut ca ei accelerau jocul*).Bv

ADRIAN PACURAR17.04.2005 08:57

Acest meci mi se pare mai greu decat cu Dinamo sau Rapid , in primul rand traditia nu e de partea noastra si sa nu uitam Craiova are o perioada critica , daca ii batem cred ca i-am bagat in B , asa ca baietii din Craiova vor lupta cu mic si mare pentru a castiga acest meci , vor da totul pe teren , plus posibilele prime din partea cainilor , care momentan sunt la doua puncte , aseara au castigat si au ramas pana la ora meciului doua puncte diferenta . Asa ca e nevoie de o victorie , hai baieti nu cedati.

Nero17.04.2005 09:24

Pe langa nevoia de puncte a Craiovei, prime si alte stimulente, as mai adauga si ambitia. Ambitia de a arata ca locul lor nu e in B. Ambitia de a bate echipa care a eliminat campioana europeana. Si nu in ultimul rand, ambitia (personala) a unui jucator (Plesan) de a arata Stelei ce a pierdut (din punctul lui de vedere).

Mai ramane insa si putinta. Intre a vrea si a putea, e o distanta de o Stea :D (sau mai multe :? )

adriana1517.04.2005 11:53

fiecare echipa cand joaca cu Steaua joaca mai bine decat cum o face cu alte echipe (aici intervine ambitia)

sunt sigura ca stiinta Craiova va da totul pe teren, deoarece in caz contrar va avea probleme si mai mari cu suporterii si va fi si mai aproape de divizia B

Steaua trebuie sa joace acest meci cu ambitie, pentru ca nu-i va fi usor chiar daca in clasament Craiova e pe ultimul loc

horse3717.04.2005 19:15

ce dracu am jucat astazi ca eu unul nu am inteles mai nimic din tactica lui Zenga!? ce am jucat noi la Craiova astazi!? eu spun nimic. pai cu ultima echipa sa aruncam mingea in tribune! mijloc inexistent mai putin Dorinel Munteanu, (omule te invidiez la varsta ta cat poti alerga) care nu a construit mai nimic. Asta sa fie jocul Stelei pana la sfarsitul acestui retur!? nu ma bucura aceasta victorie deloc.

o sa spuneti ca am avut si alte ocazii de gol dar ce folos cand in repriza secunda am jucat mingea in tribuna. eu nu vreau Steaua de astazi!

SSK17.04.2005 19:32

Horse37, eu nu sunt de acord cu tine. Sigur ca Steaua nu a facut azi un joc stralucit (de fapt, a fost departe de afi stralucit), dar de data asta chiar a facut un joc inteligent ! Craiova nu a avut decat o singura ocazie, nascuta dintr-o faza foarte aiurea, pentru care trebuie sa-i multumim lui Martin Tudor care a avut o interventie incredibila ! Altfel, tii tu minte sa fi fost Craiova periculoasa ? Sa fi avut ocazii ? Nu, si asta tocmai pentru ca Steaua a practicat un joc care nu le-a lasat sanse.

Pe de alta parte, se observa ca echipa noastra nu mai practica acelasi joc spectaculos din tur si ca pare sa se transforme intr-o echipa italiana. Eu sper ca e vorba despre aglomerarea ultimelor 5 meciuri si ca situatia asta nu va continua asa, pentru ca nu as vrea sa fim campioni cu un joc pragmatic, dar nespectaculos. Macar in Ghencea sa facem spectacol !

Singurul lucru pe care i l-as reprosa lui Zenga este ca nu a insistat ca fazele de contraatac din repriza a doua sa fie tratate mai serios, pentru ca 1-0 este totusi un scor periculos, iar o faza de rahat ca cea din min 87, a lui Lutu, poate sa-ti dea peste cap tot meciul.

sorin_77717.04.2005 19:36

Horse si era mai bine un 3-3? Hai sa vedem partea buna a lucrurilor, Steaua se mentine la 5 puncte de catei invingand la o echipa care si-a jucat ultima sansa practic de a ramane in divizia A. Practic noi am retrogradat Craiova. Mie mi-ar place sa castigam asa toate meciurile din deplasare.

Avem un hop la Farul peste doua etape si daca il trecem cu bine atunci suntem campioni.

Etapa viitoare nu se pune pentru ca atunci vom face spectacol. :)

CNCT17.04.2005 19:37

Steaua nu joaca NIMIC...absolut NIMIC.Si nu stiu de ce dar am un sentiment foarte naspa.Ma gandesc ca javrele nu vor mai pierde nimic pana la sfarsit iar noi la cum jucam o sa cedam puncte bune.Sper sa ma insel dar la cum jucam eu nu vad 22 in Ghencea.

P.S:E penibil pur si simplu,Steaua nu are atacanti de gol.Cristea nu joaca nimic,Dica nu joaca nimic,Oprita e accidentat si oricum nu marcheaza...Zenga asta numai la 1 -0 joaca...NU VREAU Steaua ASTA!

SSK17.04.2005 19:52

CNCT, nu e asa ! Dica azi a facut o partida destul de buna, a dat iarasi gol... Ghinionul lui este ca este pus sa joace pe un post pentru care nu-l ajuta calitatile fizice. El joaca varf, dar nu exceleaza la viteza, intuitie, tehnica in regim de viteza. Or pentru un varf, astea sunt vitale... Cristea - da, nu cred ca e chiar ce l-am crezut noi dupa meciul cu Valencia, probabil ceva mai putin.

Zenga a pregatit foarte bine acest meci, tinand cont si de jucatorii pe care i-a avut la dispozitie. Iar mie, orice-ati spune, mi-a placut foarte mult Nicolita, care alearga, pune suflet si se vede ca are si cu ce ! Munteanu a jucat iarasi incredibil pt varsta lui, iar apararea a fost ca de obicei remarcabila. Deja am ajuns sa nu mai imi stea inima-n loc cand intra cate-un adversar in careu si cauta un penalty cu orice pret..fundasii nostri stiu sa intervina la minge si au in spate totusi dueluri cu Aimar, Di Vaio, Riquelme, Sorin... Mai are cineva asa ceva in tara ? :twisted:

adriana1517.04.2005 20:03

chiar e de admirat cum poate juca Munteanu 5 meciuri in 14 zile si chiar l-am vazut spre sfarsitul meciului atacant

nici nu mai am ce comenta despre aparare care este cea mai buna din Romania, insa la atac mai trebuie lucrat

horse3717.04.2005 21:14
Horse si era mai bine un 3-3? Hai sa vedem partea buna a lucrurilor, Steaua se mentine la 5 puncte de catei invingand la o echipa care si-a jucat ultima sansa practic de a ramane in divizia A. Practic noi am retrogradat Craiova. Mie mi-ar place sa castigam asa toate meciurile din deplasare.

Avem un hop la Farul peste doua etape si daca il trecem cu bine atunci suntem campioni.

Etapa viitoare nu se pune pentru ca atunci vom face spectacol. :)

Sorin vreau ca echipa noastra sa joace italieneste in adevaratul sens al cuvantului nu cu mingi aruncate in tribune cu mingi degajate la intamplare. faptul ca am castigat cele trei puncte nu este de discutat ci maniera in care am facut-o. si ar mai fi ceva...daca lutu o baga in ate in 85' ce se mai comenta la nervi acum. nu?

«12»