Brugner EXCELENT mai bine de atat nu se putea spune
dar sunt curios totusi ce varsta ai??
Brugner EXCELENT mai bine de atat nu se putea spune
dar sunt curios totusi ce varsta ai??
Sunt de acord cu "ecoland" si cu cataxxx .
Pentru toti care zic, ca sunt stelisti pana la moarte (ma refer la ultrasi si suporteri care merg la stadion) lasati-o mai moale cu injuriile la jucatori ( George B. puteti s-a ii ziceti ce vreti).
Si acum un lucru care m-a roade pe mine de vreo 2 ani ! ( nu stiu daca are ce cauta aici , dar in fine)
ECHIPAMENT NOU SI MAI FRUMOS !!!! Nu vreau neaparat in ros-albastru ( ma refer la cel de rezerva) dar vreau ceva mai stilizat , facut mai cu (pasiune ? ) .Arata ca naiba cel actual .Zici ca la desenat un copil...
Si cu asta inchei minunatul meu post !!!!
S-a fitzi iubitzi !!!!
fularsteau2
@ecoland, intersant dar fara mari schimbari in ce ai insirat cu sarg. Observ ca te agati de Croitoru, Surdu, Neaga, Cristocea si sunt sigur ca ai in felul tau dreptate. Steaua va face furori cu mediocritatile de mai sus mentionate, ba chiar va reusi sa atace Intertoto cu putin noroc.Echipa si-a pierdut mentalitatea de invingatori si cu asta fiind spuse actualul lot a scris si ultima fila la aceasta echipa. Cu un manager de profesie curatenia ar trebui sa fie generala si in afara de portar si copiii de mingi, restul trebuie de urgenta lasati la vatra. Mai exista oare un singur suporter care sa creada in valoarea lor? Se pare ca exista, si nu numai unul.
sincer nu cred ca se vor cumpara multi jucatori de aceea am pastrat din ei, oricum Croitoru e mai bun ca Nicolita sau badoi, surdul poate sa mai creasca sau nu dar e bun de rezerva, Cristocea e destul de bun sa creasca Ochirosii pe langa el, iar Neaga e chestie sentimentala, ata de mult sia dorit sa revina la Steaua incat cred ca are o sansa,
ps: ocuratenie generala nu o sa se faca la Steaua ca nu va baga nimeni bani, iar ca sa se aduca jucatori ca in vara sa fie adusi mai bine astea pe care ii avem
ia cititi articolul asta din Prosport:
http://www.prosport.ro/articole/Gigi-este-de-vina/66987
desi nu-mi place de Olaroiu ca antrenor, nu pot sa nu-i dau dreptate cu ce zice in interviul asta.
Lucrurile sunt mai simple decat par. Steaua a avut pana recent o echipa bunicica, bazata in primul rand pe munca si omogenitate, si mai putin pe talent nativ (de remarcat ca in aceasta perioada Radoi a fost "vedeta" echipei, ceea ce spune multe). Dar odata cu relativul succesul in Europa au venit invidia mafiotilor de la carma fotbalului romanesc, "nebunia" lui Gigi si o caruta de meciuri pe sezon. Rapid si Dinamo sunt in spatele multor interventii a la Sapunaru sau Rada asupra jucatorilor nostri, multi ajungand sa joace table prin sanatorii. Apoi pretentiile de guru ale lui Gigi au facut si mai multe ravagii, jucatori gen Elton sau Thereau fiind "expulzati" iar antrenori si-au pierdut controlul asupra lotului. In fine, dupa atatea meciuri in timp scurt practic a aparut o stare de apatie, de nepasare, un fel "hai sa ne facem ca muncim" caracteristic epocii de aur. Urmarea? Simplu, acest grup de jucatori si-a pierdut increderea colectiva, plus dorinta de performanta, deci s-a plafonat. Sfarsit de ciclu si totul luat de la zero e leacul, fara atata jale si balacareala.
" Fãrã acceptarea situației cã nu avem jucãtori care sã poatã îndeplini marile noastre obiective, ne vom amãgi în continuare cu gândul cã poate-poate vom repeta evoluțiile de atunci. Steaua trebuie sã-și restructureze fundamental lotul dacã vrea sã rãmânã o echipã competitivã."
asa e. trebuie acceptata realitatea...si nu de catre noi pentru ca noua ni s-a conturat de mult. ci celor care pot schimba intradevar ceva. ne trebuie un mod de a le aduce la cunostinta treaba asta!
Am primit-o de la un prieten, cred ca-i de pe net, dar sigur ii scrisa de un stelist.
Pe un stadion,
Cam cu ghinion,
Iatã vine iute,
Pfui, ferea cã pute,
Un cioban gherțoi,
Cu-o turmã de oi!
Una-i mai pestrițã,
Oaia Nicolițã,
Una care zburdã
E o oaie Surdã,
Iar una pelticã
Se numește Dicã.
ªi pe la peluzã
Stând buzã la buzã,
Mãri, se vorbirã,
Ei se sfãtuirã
Printre cãcãreze
Ca sã mi-l lucreze
Pe cel antrenor
Cã-i prea bârfitor
ªi are la soare,
Un hotel prea mare,
ªi mașini prea tari,
ªi cam mulți dolari!...
ªi acel cioban,
Evident, țãran,
Fãrã pic de fricã
L-a demis pe Gicã,
ªi de-o lunã-ncoace
Gura nu-i mai tace,
Cicã el cioban,
I-a luat Merțan
ªi noaptea la trei
Îi ducea femei
-Bre patron de paie,
Care nu faci baie,
De o lunã-ncoace
Gura nu-ți mai tace!
Ori turma nu-ți place,
Ori ești bolnãvior,
Pãstor impostor?
-Auzi, hahalerã
Cu fațã mizerã,
Mare derbedeu,
Tu știi cine-s eu?
Eu sunt, știu creștinii,
Sabia luminii,
Sunt Jiji jupânul
ªi a tot stãpânul.
- Stãpâne, stãpâne,
Îți cheamã ș-un câne
Cel mai bãrbãtesc
ªi cel mai frãțesc,
ªi la stadion
Dã-i un milion,
Poate derbedeul
Bate CeFeReul.
-Bre Jiji la noi
Nu existã oi,
Cautã-ți în pripã
Oaia la echipã,
ªi-o sã-ți vezi mãiastrã,
Oaia roș-albastrã;
Iar în dosul stânii
Mai ascultã-ți cânii,
Zi-le-o vorbã bunã,
Ca la cap sã-ți punã
Fluier ardelean,
Al lui Corpodean;
Fluierul ca mierea,
Al domnului Serea;
Fluier cu venin,
Al lui Constantin!
Vântul când a bate
Prin ele-a rãzbate,
Punctele s-or strânge,
Oile vor plânge
Cu lacrimi de sânge,
Cã tu la prostime
Le vei da iar prime!
Iar de o sã pleci
La Parchet în beci,
Sã le spui curat
Cã te-ai însurat
C-o mândrã crãiasã,
A lumii mireasã;
Cã la nunta ta
A cãzut o stea;
Iar restul de stele
Þi-au cântat manele,
Viețași și ocnași
Ai avut nuntași;
Preoți iubitori,
Doi judecãtori,
Pãsãrele mii,
ªi stele fãclii!
Iar dacã-i vedea,
Pe la DeNeA
Unul cu burticã,
Pe nume Miticã,
Din ochi lãcrimând,
Pe hol alergând,
Pe toți întrebând
ªi la toți zicând:
"Cine-au cunoscut,
Cine mi-au vãzut
ªmecher marinel,
Tras printr-un inel?
Fețișoara lui,
A coniacului;
Perișorul lui,
Ca al oului;
Ochișorii lui,
Ca ai x-ului?"
Tu, ciobanul meu,
Sã îi spui mereu
Cã acel bãiat
V-a cam înfundat,
Iar la spectatori,
Ãia "infractori",
Sã le spui curat:
"-Gata, v-am lãsat!"
Excelenta! :biggrin:
@Cornel-Cluj
E prea tare poezia .. Nu shtiu de unde ai luat-o, dar e excelenta ![]()
E meserias ala care a facut-o,ar fi bine sa o puna si pe situl ala asa numit "oficial"!!!Poate o vede vreun oficial!!!
multi ar putea sa alerge maratonul dpv fizic, dar putini reusesc dpv psihic...
asa e si cu jucatorii Stelei. Toti sunt valorosi, sau ar putea fi, daca ar fi lasati sa isi faca treaba. cum credeti ca intra pe teren zaharia dupa ce Becali a declarat ca nu are valoare de Steaua si nu va mai fi niciodata titular? cum credeti ca va intra in teren si golanski cand isi va reveni dupa ce bekkatul a zis ca nu are ce cauta la Steaua? cand atarni jucatorilor de gat astfel de pietre de moara, ce poti sa astepti de la ei?
adevarul este dupa mine unul singur: setea de publicitate si capital electoral ale celui ce este si va fi cea mai mare rusine a clubului Steaua, adica a numitului cioban ce cara gentile lui raducioiu si Hagi, au facut ca jucatori care pot lupta de la egal la egal cu jucatorii lui Real Madrid sa ajunga umiliti de u Cluj sau Poli Timisoara.
eu cred ca trebuie sa incurajam jucatorii si antrenorul, dar sa-i dam muhhhe la greu behaitului care da cu mucii in fasole mai mereu, doar doar i-o recunoaste si lui meritele cineva.
pana si surdu cred ca ar putea juca bine!
Pai no..
E o tema de gandire care a aparut inca inaintea meciului cu Sevilla, ala pierdut cu 0-2, a patra infrangere in un an de zile in fata lor, bla bla, bla, bâra, bâra, bâra...Atunci va atrageam atentia asupra atitudinii jucatorilor nostri de la antrenamente, unde veselia e la locul ei, chiar daca aveau de infruntat o ultima sansa de calificare mai departe in UCL, de parca am batut pe spanioli de fiecare data de la 3 in sus, de parca am fi calificati etc etc etc...
Dar hai sa nu ne mai consumam prea mult...nu avem de ce si nu avem pentru ce. Derby-ul cu Dinamo va decide multe...Daca vom castiga, nu conteaza cu ce scor, probabil vom putea specula o iesire din pasa asta proasta care nu mai conteneste de vo 6 luni...Daca vom pierde salut popor cupe europene, din iarna ar trebui sa jucam cu toti pustii aia muncitori de la Buzau care nu au loc de fumurile astora de acum in echipa..Macar aia is tineri si au ce invata...Alex Iacob, saracu' Ochirosii (un fotbalist care mie mi tare drag), Litu, Simion, Eric...si care mai sunt...ei nu ar merita? Sacrificam acest sezon sacrificat oricum, si punem bazele unei noi echipe...Daca (si iar ne intoarcem la povestea cu "daca si poate") s-ar baga banii in Stancu si Torje si s-ar aducepe nea Imi director tehnic am fi mai castigati decat sa se aduca jucatori de 5-6-7-8-9 milioane care sa fie atentionati dupa 3 meciuri ca nu fac nimic sau dimpotriva fac prea multe si eclipseaza stralucirea altora...
Daca facem egal cu javrele...'poi tot aia e ca si cand pierdem...
Am avut echipa, acum avem doar amintiri...
P.S. nu ne face careva un bine si ... in capul lui Jiji... si "Noapte buna copii"...