FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Linia peste care nu se poate trece

«12»
cristi_mold14.11.2007 08:58

La Becali cu banul se rezolva totul. Cel putin asa crede el. Si spun de bani va pieri. Cand??? Asta ramane de vazut

alessa14.11.2007 11:22

poate ca si jucatorii sunt de vina dar in cea mai mare parte vina o are acest cioban care sterge pe jos cu tot ce aveam noi mai bun si mai sfant.eu nu cred ca Jiji beecali va pleca.deja m-am obisnuit cu mutra lui desi n-o mai suport,si am ajuns la concluzia ca acest maniac nu va pleca niciodata,va sta aici pana va vedea ca nimic nu mai este din Steaua.va pleca atunci cand n-o sa mai aiba motiv sa se mai foloseasca de numele Steaua pentru putere si campaniile lui electorale.in fine ca sa vedeti ca nu toti suporterii Stelei sunt inpotriva acestui mercenar ce a purtat o carpa la gat si a distrus imaginea Stelei.pentru acei suporteri care tin cu acest rahat de Gigi Becali le spun doar atat:siSINGURUL MOTIV PENTRU CARE TINETI CU Gigi Becali ESTE ACELA CA SUNTETI MAI PROSTI CA EL.SI IN NICI UN CAZ NU SUNTETI STELISTI.PENTRU CA DACA A-TI FI FOST V-ATI FI DAT SEAMA CA Gigi Becali MAI MULT DISTRUGE DECAT FACE LA ECHIPA.DACA SUNTETI SUSTINATORI AI LUI FEECALI MAI BINE FACETI-VA UN SITE UNDE SA-L PUPATI IN fund.**** Gigi Becali

Derbedeu14.11.2007 11:48

Conform GSP ciobanul pregateste aducerea lui Razvan Lucescu.Cat de adevarata e informatia vom vedea.Un lucru este cert si-l spun din toata inima,daca Laca e dat afara din Ghencea o sa inceapa revolutia.Numai suport.....am ajuns la stadiul in care as da orice sa-l vad ori plecat ori mort pe infectul ala de oier.

Candva mergeam ca la o sarbatoare la meci....era bucuria sublima,acum nu ineteleg de ce ma duc,de ce ma stresez cu niste lepre gen Iacob,Surdu sau Petre Marin.Probabil pentru ca am jurat credinta vesnica culorilor rosh-albastre si numelui Steaua.Pentru asta ma duc.Pentru spiritul stelist care a facut istorie intotdeauna dar care acum e umbrit de persoane cu 2 clase mai mult ca rapidul,imbogatite peste noapte din te miri ce afaceri necurate.

"NOI PREZENTI PENTRU Steaua O VIATA SI O ZI,TU PANA TE TIN BANII"

Forza Gigi Becalii esti cel mai tare si nu asculta de pustii care scriu aici ca sunt niste frustrati sa-i vad eu pe ei cati din ei ar da bani sa cumpere un jucator mediocru ca si "Neaga" nu intelegi ca este un forum cu Steaua?? faceti-va un forum antibecali dar nu mai manipulatzi atat ca doar sa huiduitzi stiti aaa si banerul craiovenilor e elocvent "suporteri doar la performanta"

Punem pariu ca esti in PNG?Punem pariu ca esti doar un lingau care lipeste afise cu oier in campanii electorale?punem pariu ca atarni ca un milog la balele lu dom' Jiji?pentru cultura ta generala Steaua nu inseamna bani,Steaua inseamna mult mai mult decat te duce pe tine capul(gol de altfel).

pentru tine forza Gigi Becali=forza Steaua!jalnic retardule.

mirceaor14.11.2007 12:06

@Derbedeu

Nu,Razvan mucescu n-o sa ajunga niciodata antrenor la Steaua. Frustratii din familia mucescu au fost mereu anti-Steaua ,oricat s-ar preface batranu' sau cercelus asta micu' .

Iar daca ciobanu' ar face asa ceva , sa-l dea afara pe Laca si sa-l aduca pe razvanel si-ar semna sentinta definitiv.

diego_cj14.11.2007 12:16
Candva mergeam ca la o sarbatoare la meci....era bucuria sublima,acum nu ineteleg de ce ma duc,de ce ma stresez cu niste lepre gen Iacob,Surdu sau Petre Marin.

de acord cu tine, cu o exceptie: Petre Marin. Omul asta si-a facut datoria cativa ani buni. Acum e drept numai poate... de ce sa-l injuram? ne tinem mereu superiori, si ne comportam ca si cainii.. dam si injuram intr-un om, care singura lui vina e ca l-au ajuns anii.. si care si-a FACUT DATORIA..

il_scorpio14.11.2007 16:42

Iar ne vrajeste ciobanul cu transferuri de milioane..dar'ar dracii in capul lui de cretin..oricum nu cred sa mai aiba mai mult de 3% in sondaje. Si mai pierde jumate din astea pan' la vara daca nu cumpara jucatori ca lumea si daca nu se redreseaza echipa.

CIOBANE AFARA DIN Ghencea!!!

Ilie afara din Ghencea!

Luati-va talpasita frate si lasati-ne in durerea noastra!!!!

Serilius14.11.2007 17:03
@Derbedeu

Nu,Razvan mucescu n-o sa ajunga niciodata antrenor la Steaua. Frustratii din familia mucescu au fost mereu anti-Steaua ,oricat s-ar preface batranu' sau cercelus asta micu' .

Iar daca ciobanu' ar face asa ceva , sa-l dea afara pe Laca si sa-l aduca pe razvanel si-ar semna sentinta definitiv.

sunt anti-Steaua pentru ca Mircea tigan Lucescu si-a dorit tot timpul sa ajunga la Steaua dar nu l-a luat nimeni...de aceea o uraste....frustrati ai mare dreptate...

De ce sa nu il lasam pe Lacatus sa isi faca treaba indiferent de rezultate...ca sa poata creea cineva o echipa in momentele acestea trebuie timp si rabdare !!!

handrei14.11.2007 17:41

Ai dreptate, problema e ca suporterii continua sa conteste orice altceva (jucatori, antrenori, manageri) si nu pe Becali ..

grizzly14.11.2007 18:29

nu il mai contesta lumea pe Becali pentru ca le e sila sa ii pronunte numele. iar unii jucatori chiar sunt petarde, iar altii sunt dezinteresati total. aici insa nu intra in niciun fel Petre Marin, un jucator cu adevarat de Steaua. macar prin mentalitate si profesionalism, daca nu il mai ajuta picioarele. oricum e de 10 ori mai bun ca nesu.

elias_custura14.11.2007 19:19

Singurul lucru ce m-ar face sa vin la meciuri din nou ar fi plecarea oierului de la Steaua! PS Cu noroc ar putea veni in Ghencea un om de afaceri, cu capul pe umeri!(si cu ceva bani pentru transferuri)insa in primul rand OM

lionn14.11.2007 19:50
La Becali cu banul se rezolva totul. Cel putin asa crede el. Si spun de bani va pieri. Cand??? Asta ramane de vazut

Ar trebui ca nici un suporter stelist sa nu voteze cu partidul lui Becali

Sylvyx14.11.2007 20:20

eu personal nu ii inteleg pe cei care ii injura pe Gigi becalli.tipul a facut trasnferurui si a sperat.jucatorii sunt de vina ca joaca ca c...u!

dr.adrian914.11.2007 20:26

nu stiu cati dintre acesti useri ai acestui forum stiu un pic de germana dar

ceea ce s-a intamplat la Steaua in ultimul timp sa intamplat si la bayern münchen desi nu

acelasi fel ca la noi.

acest link sper sa va arate un club profesionist si o atitudine corecta si serios fata de suporteri

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesl...artikel/371986/

din pacate nu am timp sa il traduc . ca asa faceao cu cea mai mare placere

va pot spune doar ca sefia echipei bavareze se scuza ca si-a jignit suporterii si regreta cele spuse

Kreator14.11.2007 20:58
Si eu m-am gandit la un blestem, sa stii, mai degraba nu la un blestem ci la o pedeapsa divina care ii este administrata lui Jiji pentru ca ia numele Domnului in desert! Aceasta pedeapsa o simtim insa si noi, suntem un fel de victime colaterale!

Oricum, asta nu scuza atitudinea jucatorilor si a "sclavilor" becalioti, incepand cu Adrian Ilie si Argaseala si terminand cu ceilalti!

Se spune ca blestemele parintilor si ale nasilor sunt cele mai grele blesteme de pe pamant.

_becali si-a batut joc de Gheorghe Hagi, care este nasul lui _becali....

Virgil15.11.2007 07:24
Puteti sa radeti sau nu dar eu consider ca Steaua este blestemata pentru ca in clipa de fata este condusa de un om care incearca sa se foloseasca...

Eu chiar cred ca se foloseste. Becali nu incearca niciodata; da de-a dreptul, se foloseste fara menajamente. Nu are scrupule. Ar fi fost chiar culmea sa aiba la cata avere a strans si la ce pozitie sociala si-a asigurat prin forta banilor, a relatiilor oculte, a intimidarii, a vicleniei... Din pacate nu e singurul.

diego_cj15.11.2007 07:52
Ar trebui ca nici un suporter stelist sa nu voteze cu partidul lui Becali

a vota cu ciobanul nu e vorba de stelism e clar... sper ca nu a fost vorba niciodata, nici cand aveam ceva rezultate.. sper.. cel mai important, indiferent cu ce echipa tii, sa votezi cu Jiji trebuie sa fii cel putin idiot.. cum dracu sa te reprezinte in parlament (mai ales european) un asemenea om cu intelectul unui berbec ??? si ne mai miram ca tara asta se duce de rapa....

p.s. eu cred ca mai degraba strange voturi de la caini si ciori, asa ca sa ne faca astia in ciuda

f @ n T o m @15.11.2007 13:09
Ai dreptate, problema e ca suporterii continua sa conteste orice altceva (jucatori, antrenori, manageri) si nu pe Becali ..

Problema nu este ca nu il mai contestam. Atunci cand am vrut am fost contestati noi de "cetateni". Am incercat dar nu toti erau de parere cu noi.

Marea problema a fost la inceputul sezonului cand spectatorii de la tribuna I si II au fluierat peluzele in momentul in care il injurau si il contestau pe beeeecali. Cand am vazut reactia specatorilor (cei care vin doar cand sunt rezultate) care il apara pe cioban s-a decis ignorarea lui.

Daca peluzele continuau sa il injure, dar existau si persoane care il aparau atunci beeeecali aparea la TV si zicea ca majoritatea il aplauda si se folosea de situatie pentru a sublia ca doar cativa golani il injura.

AndreyCor15.11.2007 15:05
nu il mai contesta lumea pe Becali pentru ca le e sila sa ii pronunte numele. iar unii jucatori chiar sunt petarde, iar altii sunt dezinteresati total. aici insa nu intra in niciun fel Petre Marin, un jucator cu adevarat de Steaua. macar prin mentalitate si profesionalism, daca nu il mai ajuta picioarele. oricum e de 10 ori mai bun ca nesu.

bai ma lasi cu Petre Marin...omu; e terminat si din cauza lui si a influentei lui la cioban stau pe banca jucatori ca emeghara sau badoi

«12»