FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aceiași jucãtori

«12»
stelistu din sm15.11.2007 15:51

in afara de cativa jucatori printre care si , culmea rada, pe restu pur si simplu ii detest

asta e

de aia ma mai uit la meciuri pentru ca eu iubesc Steaua, si nu mercenarii astia

dar...

ANTIgigi15.11.2007 19:41
Apropo de Numarul 7 , cine il purta inainte de venirea lui Bicfalvi ? Va spun eu, alde Pitu ,Aliuta si mai apoi Oprita...

Ce vrei sa spui cu asta? Ca noul nr. 7 este la fel de potent ca si predecesorii lui? Ei driblau macar (ceea ce acum nu mai vedem)....desi nu se vedea pe tabela. Sa-l lasam ceva timp, ca potential are. Cand vor reusi l.o.v.i.n., Petre,surdu suturi, schimbari dedirectie sau pase ca el....atunci ar avea dreptul sa fie rezerva. Are nevoie de meciuri dar mai ales incredere...

O zi buna...

Harald18.11.2007 21:37
eu nu sunt de acord cu ideea articolului.

vina pentru rezultatele dezastruoase de anul asta ii vine in primul rand lui Becali pentru prelungirea agoniei cu Olaroiu din primavara si pentru aducerile pe post de antrenor ale unor simboluri care nu doar ca nu au demonstrat ca au valoare de Steaua, dar nici macar nu au capacitatea de a le inspira jucatorilor incredere - va mai aduceti aminte care era principala plangere a lor la adresa lui Hagi: ca cu el pe post de antrenor n-o sa castige nimic. pe de alta parte, Becali poarta vina pentru "interventiile" lui si pentru faptul ca s-a zgarcit asta vara sa aduca 2-3 jucatori adevarati pe langa cei 10-15 care sunt utili si ei dar nu suficient de valorosi pentru a face fata Ligii.

in al doilea rand, vina o poarta antrenorii pe care i-am avut anul asta.

si in al treilea rand doar, jucatorii.

in sfarsit un om care gandeste pe articolul asta... Din pacate sunt prea putini oameni care gandesc ca tine si de asta profita ciobanul din plin...

Ce postam noi aici sunt vorbe-n vant pentru el si clanul lor de becalioti

MoRRano19.11.2007 13:51

Vina e evident a ciobanului spurcat, partial a antrenorilor si jucatorilor, fiindca pe toti el ia adus el ia schimbat el ia dat afara, pe ***** lui de ingalat ca si Lacatus va avea aceeasi soarta intr-un final mai apropiat sau mai departat si de asta ma tem, astept ziua cand ma voi uita cu placere la un meci al Stelei, nu cu dispret si doar pentru antrenor si cativa jucatori care si ei fac ce pot dar nu cat ar trebui si patronul va fi oricine vrea Dumezeu dar nu ciobanul.

fularsteaua2

«12»