FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aceiași jucãtori

«12»
fcsteaua.ro13.11.2007 16:01

"Suntem aceiași jucãtori care am ajuns în semifinala cupei UEFA". Așa îi auzi pe câte unii jucãtori din lotul actual al Stelei încercând sã scuze jocul MIZERABIL pe care îl practicã. Da, sunteți aceiași jucãtori care ați fãcut o obișnuințã din necâștigarea meciurilor imediat urmãtoare celor din Liga Campionilor. Vreți la echipe mari, precum Barca sau Real, dar nu aveți mentalitate de profesioniști.

Sunteți aceiași jucãtori care ne veți face din nou sã nu mai avem ce rãspunde suporterilor liderului din Liga 1, care se aflã la puncte-luminã de noi. Așa a fost anul trecut cu Dinamo, așa o sã fie anul ãsta cu Clujul, cu mențiunea cã anul ãsta va trebui sã zicem mersi dacã vom prinde un loc de cupã europeanã. ªi da, știu cã merg primele șase locuri în Europa, plus cîștigãtoarea Cupei, dar ce rost mai are sã vorbim despre vreun trofeu, voi v-ați luat ceasurile și salariile mãrite, pe voi, MERCENARILOR, nu vã mai intereseazã nimic! Singura legãturã dintre voi și Marius Lãcãuș este cã sunteți pe locul 7 și el este "Legendarul numãr 7"!

Sunteți aceiași jucãtori care ați schimbat antrenor dupã antrenor. Rând pe rând Hagi, Pedrazzini și probabil în viitor Lãcã, au cãzut victime indolenței voastre din teren combinatã cu demența personajului sinistru care conduce astãzi destinele acestei echipe, care a fost cândva minunatã. Sunteți aceiași jucãtori din cauza cãrora echipa Steaua BUCUREªTI este PERMANENT subiect de caterincã în presã. Sunteți aceiași jucãtori din cauza cãrora echipa Steaua BUCUREªTI este luatã la mișto de prezentatori TV în cadrul emisiunilor cu dansuri și drame umane sau din cauza cãrora sunt reluate afirmații precum "Steaua se va autodistruge", clamate originar de Jackie Ionescu, acest simbol al echipei 1921 ªtiința Cunoașterea și Tehnica AEK Bragadiru din Timișoara! Dar pe voi nu vã intereseazã toate aceste detalii, de care în mod sigur nici nu aveți cunoștințã! Voi v-ați pus maneaua în mașinã,.ceasul la mânã și v-ați numãrat banii și gata!

Probabil cã o sã plecați la iarnã mulți dintre voi, dar numai pentru cã Creditorului îi scad procentele electorale. În locul vostru o sã vinã alții ca voi, alți vânãtori de ceasuri și salarii mari și muncã puținã. Au plecat oameni valoroși de la Steaua, Thereau și Elton, pentru simplul motiv cã erau strãini, dar și pentru cã VOI nu-i vroiați. Cu ei în teren, voi arãtați și mai mici decât sunteți. Nu mã înțelegeți greșit, nu e vorba de valoare aici, unii dintre voi au suficientã pentru Liga 1. Cu puținã muncã, ați fi devenit chiar buni! E vorba de atitudine, de spiritul STELIST care vouã vã lipsește cu desãvârșire. Vouã vã plac dolarii, aveți inima coloratã în verde, nu în roșu și albastru!

PLECAÞI ªI NU VÃ MAI ÎNTOARCEÞI NICIODATÃ!

P.S. Mai sus nu m-am referit la Dicã, Goian, Zapata și la accidentații care nu au putut evolua mare parte din acest sezon.

alexblaja

Joint13.11.2007 16:21

Inca un articol super bun si dureros de adevarat !

Subscriu 99%, cu completarea ca eu nu m-as sfii deloc sa-l arunc si pe Dica in mocirla celorlalti mercenari. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Steaua, dar GATA...cred ca e mai bine sa dispara din Ghencea. Parca ma doare pe mine inima pentru Laca atunci cand il vad cu cata scarba atinge mingea acest "dicanio". Si ma doare sufletul cand vad pe cine sta in zilele noastre tricoul ros- albastru... E dureros...

razvan_cmi13.11.2007 16:34

Nu au nici o scuza! NICI MACAR Dica SI Goian!(zapata a scapat ca macar nu am luat gol)

ori sunt toti vinovati , ori niciunul. Eu unul cand vad ca meciul merge spre 0-0 ma rog sa primim gol . Nu exista asa ceva pentru mine. daca suntem incapabili de a crea macar o ocazie de gol , atunci sa vina dracu altii. Cu astia m am saturat. si nu tine faza ca trec printr-o pasa mai proasta ca pasa asta e de 1 an jumate.

Sunt unii jucatori pe care nu i vreau nici la Buzau

Trebuie dat un ultimatum (moral) pentru ca sunt pacifist de fel : CASTIGATI CU SPURCATII SAU AFARA DIN Ghencea!

CaTaLiNsm StElIsTu13.11.2007 16:46

Excelent articol Alex...excelent....mai bine nici ca se putea puncta;doar o singura obiectie am:la cei trei(Dica,Goian si Zapata)l-as mai adauga si pe Rada.Sigurul transfer(inafara de Zapata) de-altfel care a confirmat si care sa zbatut sa apere onoarea clubului prin munca,chiar daca nu este un stelist declarat,iar pentru asta am tot respectul fata de el!

Durere mare in sufletele noastre,ale stelistilor,dar sper ca intr-o zi aceaste durere sa fie compensata de o bucurie pe masura...poate plecarea lui Jiji...am doar20de ani,asa ca am toate sansele ca la batranete(daca o s-o prind)sa mi se implineasca visul...dar sper sa nu astept pana atunci...

Forza Steaua!!!

MEREU SUPERIORI!

mirceaor13.11.2007 16:51

Cum am tot spus, in afara de Zapata, Vatca( care merita sa fie rezerva) ,Mirel,Ghionea, Golanski,Emeghara, Plesan pot sa-si faca toti bagajele

dr.adrian913.11.2007 17:00

nu teai referit la Dica !!! pai cea a jucat in ultimul timp

teai referit la emeghara la nesu la Nicolita nu pentru ca is freaca plamanii fugand

cmcsteaua9013.11.2007 17:00
Inca un articol super bun si dureros de adevarat !

Subscriu 99%, cu completarea ca eu nu m-as sfii deloc sa-l arunc si pe Dica in mocirla celorlalti mercenari. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Steaua, dar GATA...cred ca e mai bine sa dispara din Ghencea. Parca ma doare pe mine inima pentru Laca atunci cand il vad cu cata scarba atinge mingea acest "dicanio". Si ma doare sufletul cand vad pe cine sta in zilele noastre tricoul ros- albastru... E dureros...

Steaua inca n-are antrenor bun,nu-i mai plangeti de mila lui Lacatus care a schimbat in meciul cu Pandurii jucatorii care au jucat bine cu exceptia lu Iacob si insista fara logik cu acest surdu,tinandu-l pe Cristocea pe banca,unul dintre singurii jucatori cara au mai aratat ceva in ultimele meciuri.asa credeati si la Hagi ca e mare antrenor,uitati-va la CV-ul lor si veti vedea ca nu e nicidecum aproape de ceea ce se doreste la Steaua.Ne trebuie antrenor care a avut rezultate in europa,uitati-va la acel Uhrin de la Timisoara care din rahat a facut bici.Oricum ne trebuie un antrenor mare,nu un fost jucator mare.

mirceaor13.11.2007 17:10

@cmcsteaua90

Bai nene,daca ai jucatori,ai rezultate. N-ai jucatori - rezultate canci .Intelegi? Poa sa vina si Mourinho ca jucatorii astia sunt slabi rau . Nu ar avea ce sa le faca. Dar daca am avea un lot valoros,si rezultatele tot ar intarzia sa apara,atunci ne-am putea pune si problema antrenorului.

Pana atunci,transferuri ciobanule ! Si la sfarsit transfera-te si tu la vreo stana prin Siberia...

vlad7513.11.2007 17:20

Stie cineva cand imparte Ciobanul Constantin Vacheron si Patek Philippe pentru dragii nostri jucatori?? Lovine,Iacobe,Rica,s.a.m.d.,adevaratii jucatori ai Stelei jucau pentru un OREX! Iar voi,parlitilor,nu va vedeti lungul nasului de fite ce aveti.Sunteti de rahat.Imi este ciuda ca faceti parte din echipa Steaua!

iov13.11.2007 18:46

Ma inclin.

steauacri13.11.2007 19:14
Cum am tot spus, in afara de Zapata, Vatca( care merita sa fie rezerva) ,Mirel,Ghionea, Golanski,Emeghara, Plesan pot sa-si faca toti bagajele

bv in sf gasesc si eu unu cu care pot discuta!!!cred ca acestia sunt jucatorii valorosi ai Stelei plus Croitoru:D...bv nene

ssinpadureacualune13.11.2007 19:31

Trebuia sa t referi si la Dica.Pe langa faptul ca sunt vai d capu' lor mai sunt si obraznici.N-am vazut unu sa recunoasca..."da domne jucam prost,ne cerem scuze suporterilor si promitem ca la urmatorul meci vom da totul sa castigam".Niciunul nu a avut acest curaj.Au preferat lejeritatea.Sa vedem cat timp le va mai place.Cea mai mare vina nu este insa a lor,ci a infectului care i-a stricat,insa au renuntat fara niciun pic d lupta.Acum cand totul depindea numai d ei,in ultimele meciuri,cand oarecum se terminasera declaratile aiurea,acum era momentul....insa au refuzat sau nu au putut...sau cel mai bine,NU AU TRAS DE EI!!!

pentru asta merita sa plece din Ghencea.

"PLECATI SI SA NU VA MAI INTOARCETI NICIODATA!!!"

androsteaua13.11.2007 20:22

sa moara toti dusmanii mei...putem sa si retrogradam cu Lacatus antrenor ca tot nu o sa ma intristez! putem sa fim cei mai prosti ca tot o sa fiu fericit pentru ca Lacatus e aici! ma uitam la niste filme cu Laca si abia acum cand el nu mai joaca am realizat cat de mare a fost ca jucator!! cu Lacatus pana la moarte

|| ||====|| ||===== ||====|| ======== || || =====

|| || || || || || || || || ||

|| ||====|| || ||====|| || || || =====

||===== || || ||===== || || || ||=====|| ====||

endorama13.11.2007 20:25

eu nu sunt de acord cu ideea articolului.

vina pentru rezultatele dezastruoase de anul asta ii vine in primul rand lui Becali pentru prelungirea agoniei cu Olaroiu din primavara si pentru aducerile pe post de antrenor ale unor simboluri care nu doar ca nu au demonstrat ca au valoare de Steaua, dar nici macar nu au capacitatea de a le inspira jucatorilor incredere - va mai aduceti aminte care era principala plangere a lor la adresa lui Hagi: ca cu el pe post de antrenor n-o sa castige nimic. pe de alta parte, Becali poarta vina pentru "interventiile" lui si pentru faptul ca s-a zgarcit asta vara sa aduca 2-3 jucatori adevarati pe langa cei 10-15 care sunt utili si ei dar nu suficient de valorosi pentru a face fata Ligii.

in al doilea rand, vina o poarta antrenorii pe care i-am avut anul asta.

si in al treilea rand doar, jucatorii.

audiopixel13.11.2007 22:25
ªi da, știu cã merg primele șase locuri în Europa, plus cîștigãtoarea Cupei, dar ce rost mai are sã vorbim despre vreun trofeu, voi v-ați luat ceasurile și salariile mãrite, pe voi, MERCENARILOR, nu vã mai intereseazã nimic! Singura legãturã dintre voi și Marius Lãcãuș este cã sunteți pe locul 7 și el este "Legendarul numãr 7"!

Curios ca jucatorii gen Zapata,Thereau,Elton,Golanski se bucura de respectul nostru.Si tot ca o curiozitate:Zenga ne-a scos din namolul in care ne afundasem la momentul respectiv venind direct de la plaja.Protasov a lasat urme adanci in mintea noastra..Adica mercenarii.Oamenii care au venit aici sa castige niste bani in plus si sa joace(antreneze) in CL(Zapata n-a facut niciun secret din treaba asta si ne-a spus-o cinstit in fata).Eu mi-as tot dori mercenari de genul asta.Daca ma uit la etalonul nostru in ultimii ani,UCL,s-ar putea sa descopar o adunatura de mercenari peste tot.Gerrard,Totti sau Raul reprezina exceptiile.Nu-i niciun secret ca traim in epoca banului;dupa cum vede rezista doar cine e puternic,pragmatic si are un plan foarte clar.Daca nu o sa intelegem lucrurile astea o sa bocim ca niste muieri toata viata dupa simboluri si valori.Sa nu se inteleaga gresit ca as avea ceva cu Laca sau Hagi sau orice alt colos al Stelei.

"Suntem aceiași jucãtori care am ajuns în semifinala cupei UEFA". Așa îi auzi pe câte unii jucãtori din lotul actual al Stelei încercând sã scuze jocul MIZERABIL pe care îl practicã. Da, sunteți aceiași jucãtori care ați fãcut o obișnuințã din necâștigarea meciurilor imediat urmãtoare celor din Liga Campionilor. Vreți la echipe mari, precum Barca sau Real, dar nu aveți mentalitate de profesioniști.

Jocul mizerabil al Stelei nu-i chiar neasteptat.Buba trebuia sa se sparga la un moment dat.Cu mici exceptii avem niste jucatori modesti.Imi revine obsesiv declaratia lui Paraschiv din vara.Spunea el cam asa:"Succesul actual al Stelei s-a bazat pe multa determinare si unitate a grupului,mai putin pe realizarile tehnice de exceptie".Doar ca n-a spus omul ca nu-s mari fotbalisti,in rest e destul de clar mesajul.Adauga acestui fapt starea apocaliptica din Ghencea creata de gunoiul Becali.Plus uzura lotului.Orice echipa isi incheie un ciclu in 3-4 ani,din minimele cunostinte pe care le am.Paradoxal,desi au venit o droaie de fotbalisti in vara,noi defilam cu lotul asta de mult prea mult timp.Poate ar fi trebuit sa le stranga cineva din conducere mana in vara si sa le zica :"multumim pentru ce ati facut la Steaua,succes mai departe".Lyonul isi schimba generatia dupa 6 titluri consecutive.La Real a inceput odata cu venirea lui Capello si continua sezonul asta.Se pregateste Barca.Ce s-a intamplat la noi nu mai are niciun sens sa amintesc.

Sunteți aceiași jucãtori din cauza cãrora echipa Steaua BUCUREªTI este PERMANENT subiect de caterincã în presã. Sunteți aceiași jucãtori din cauza cãrora echipa Steaua BUCUREªTI este luatã la mișto de prezentatori TV în cadrul emisiunilor cu dansuri și drame umane sau din cauza cãrora sunt reluate afirmații precum "Steaua se va autodistruge", clamate originar de Jackie Ionescu, acest simbol al echipei 1921 ªtiința Cunoașterea și Tehnica AEK Bragadiru din Timișoara!

Hai ca incerc sa combat si ideea asta si ma opresc,deja devin plictisitor.Presa insasi e un subiect de caterinca.Avem stiri cu impresara sexy care-si aduce Merztanul in tara,transferul lui Goian la Man Utd sau Barca,editorialisti care tin morala ultra cu ocazia decesului lui Sandri in care ne povestesc cum s-au batut lazialii cu interistii!!!??? si continuam cu exemple pana dimineata.Daca pe Steaua o mai poti compara(din cand in cand) cu echipe mari din UCL,nu-mi inchipui cum as putea compara Gazeta Sporturilor sau ProSport cu Gazzetta dello Sport ori Marca.Sunt niste diletanti teribili.Si ceea ce e mai rau:sunt dependenti de Steaua.Nu sunt in stare sa lege trei articole interesante fara sa se atinga de Steaua.Orice stire legata de Steaua e prezentata exagerat.Asa ca eu nu m-as simti lezat de caterinca din can-canul gazetaresc mioritic.

Despre Jackie Ionescu si a lui echipa o sa vorbesc dupa ce-si aplica Poli viza de flotant pe buletin si o sa castige macar jumatate din titurile pe care le are rivala ei de moarte,UTA.

alexblaja13.11.2007 22:59

@audiopixel

In primul rand multumesc pentru "disectie" :)

Ok, traim in epoca banului, dar eu nu sunt de acord cu asta. Sunt idealist, visator, spune-mi cum vrei, dar eu chiar cred ca exista chestii pe lumea asta care sunt mai importante decat banul. Thereau de exemplu a spus ca din Romania ar prefera sa vina la Steaua, pentru ca suporterii au ramas in inima lui si asta in conditiile in care nu a luat banii pe ultimele 2 luni de contract. Elton a ales sa joace cu numarul 86 pe tricou, anul nasterii sale, dar si anul in care Steaua a luat Cupa Campionilor Europeni. Sunt detalii care, pe langa jocul lor bun, fac diferenta, cel putin pentru mine. Aceste detalii arata ca oamenilor le pasa si de suporterii echipei unde au ajuns. Bineinteles, nu spune nimeni sa traiesti in saracie, dar exista si alte lucruri, banul trebuie sa fie un mijloc, nu un scop! Zapata tocmai de aia e apreciat, ca ne-a spus-o in fata...in plus isi face si treaba bine. Daca ar fi toti ca el, articolul meu nu ar fi existat, eu am folosit conotatia peiorativa a cuvantului "mercenar".

Poate ca jocul Stelei nu e chiar atat de neasteptat, dar eu nu-l mai suport.

Despre presa, de acord cu tine, asta spuneam si eu, cu alte cuvinte.

LARI14.11.2007 08:11
CASTIGATI CU SPURCATII SAU AFARA DIN Ghencea!

Mi se pare o aiureala. Daca ar castiga cu Dinamo, ce?! Ar deveni deodata cei mai valorosi?

Laca si cu Adi Ilie trebuie sa bata toba pe langa jegali sa aduca fotbalisti in Ghencea. Sunt de acord cu cei care sustin ca nici Mourinho n-ar scoate mai mult de la FIFA-1902 astia...

Mi-a placut mult o propozitie scrisa de AlexBlaja: "Elton si Thereau va faceau sa aratati si mai mici"... Super!

JDERUL14.11.2007 10:02

Intr-adevar sunt aceeasi jucatori.Dar acum,cu alta mentalitate.Vedetismul le-a luat mintile! De ce sunt in inima noastra ,,mercenarii"numiti Thereau,Elton,Zenga,Protasov si altii? Pentru ca acestia s-au dovedit a fii profesionisti. Nu au pacalit fotbalul si au incercat sa dea cat mai mult in schimbul banilor primiti.Credeti ca noi suporterii am fii suparati ca nu se reuseste marea performanta? Nu.Noi suntem suparati cand vedem somnolenta ,,vedetelor".In fotbal poti sa joci frumos si sa pierzi sau poti sa castigi jucand execrabil.Pot veni in sprijinul celor doua ipoteze cu varii argumente si explicatii.Nu o fac insa,ma limitez la a sustine ca ,cel putin eu,prefer ca Steaua sa joace frumos,jucatorii sa intre pe teren stapaniti de dorinta de a da totul pentru a castiga. Daca se castiga sau nu jocul respectivnu importa prea mult.Important este sa vedem daruire din partea jucatorilor,iar suporterii sa simta ca sunt respectati pentru ca vin la stadion si ii sustin!Noi nu am cerut si nu vom cere niciodata imposibilul vreunui jucator.Noi vrem ca ceea ce stie fiecare sa ne dovedeasca in teren.Jucatorii trebuie sa fie sinceri atat pentru ei cat ,mai ales,pentru suporteri.Dintotdeauna cei care au fost sinceri si si-au facut datoria la locul de munca au fost respectati.Pentru fotbalisti terenul de munca este terenul de fotbal.Daca nu stiu,trebuie sa inteleaga ca este un loc de munca ce nu admite diletanti sau ,,suplinitori!

ultra_steaua_ole_ole_ole14.11.2007 14:29
fular-campionii nu vor mai ajunge acolo
ANTIgigi14.11.2007 16:26

Din pacate cred ca postarea ar avea si un anumit efect pozitiv daca unii dintre jucatori ar citi cele scrise mai sus. Din pacate nu prea cred sa fie cazul. Si-ar da si ei seama ca sunt penibili si unii dintre ei chiar nesimtiti. Este si vina lor ca se comporta astfel dar si a ciobanului ca le-a dat prea multa apa la moara in loc sa interva (desi, cred, tot degeaba).

O zi buna...

elias_custura14.11.2007 17:07

totusi sunt jucatori ce ar mai putea ramane pana la eventuale schimbari (ma refer la rada Ghionea emegara Nicolita zapata, cam atat...)

grizzly14.11.2007 18:42

"Voi v-ați pus maneaua în mașinã, ceasul la mânã și v-ați numãrat banii și gata!"

al draq de trist si mai al draq de adevarat. am ajuns ca singurul care sa promita ca isi da viata pe teren sa fie un fost rapidist. trist...

mirceaor15.11.2007 12:16

Apropo de Numarul 7 , cine il purta inainte de venirea lui Bicfalvi ? Va spun eu, alde Pitu ,Aliuta si mai apoi Oprita...

yo_marius15.11.2007 12:41

un singur lucru vreau sa spun: nu prea sunt aceeasi jucatori,anul trecut jucand un Paraschiv,un Thereau,un Radoi cateodata,un Ghionea etc.....deci scuza asta nu prea tine...

predatorpulse715.11.2007 13:16

Cum mai ziceau si alti stelisti,Steaua nu a avut un lot bun de f multa vreme si asta acum se vede din plin. Ultimele 2 sezoane au fost pline de umilinte pentru ca transferurile au fost facute dupa ureche si dupa visurile lui Jiji,iar jucatorii au fost cumparati de parca i-a luat jijel la kilogram.

In perioada aceea magnifica Zenga-Protasov-Olaroiu(la inceput) cand erau rezultate si echipa stia sa lege 2 pase Steaua juca fotbal. Pierdea,castiga dar juca fotbal. Din echipa din 2005 a lui Zenga(acum 3 sezoane)care elimina Valenica au mai ramas Petre Marin(care acum e iesit din forma si varsta se vede)Ghionea(care e accidentat),Radoi(re-re-accidentat),Lovin(care oricum e un jucator mediocru) si Dica(care numai cu gandul la Steaua nu e in zilele astea). Deci 3 oameni valizi in acest moment,Lovin,Petre Marin si Dica(ar mai fi si Baciu care era rezerva atunci).

Ceea ce ne-a orbit pe noi a fost faptul ca acea echipa a obtinut niste performante remarcabile si desi in echipa existau putini oameni de valoare europeana(eu zic ca Dica,Radoi,Ghionea,Goian,Ogararu,Munteanu cam astia ar fi daca nu uit pe cineva) si mai multi jucatori care s-au dovedit a fi mediocri dar care in acele momente s-au dovedit inspirati si au atins un varf de forma. Faptul ca atunci formam o echipa in adevaratul sens al cuvantului a insemnat ca jucatorii mai slabuti nu prea se vedeau in angrenajul bine format al Stelei,de fapt daca ma gandesc bine Steaua isi formase un 11 stabil si nu prea vedeam cine stie ce schimbari de la meci la meci.

Apararea noastra de beton(Ghionea-Radoi,Ghionea-Goian,Goian salvandu-ne mai apoi cu golurile sale) ne scotea la fazele periculoase,Ogararu il ajuta f mult pe Nicolita care nu a mai facut un meci decent de cand a pleacat George,Petre Marin juca si el bine pe stanga. De asemena,Dorinel la centru dadea niste pase f bune,mai ales pentru stilul economicos al lui Zenga cand dadeam mereu pasa lunga,iar Radoi si Lovin isi faceau bine treaba la mijloc.

Iacob a prins o perioada f buna mai ales sub Protasov si dadea multe goluri iar Dica ne-a scos din rahat de atatea ori cu golurile sale si mai ales prin pasele sale.

Si acum sa trecem la realitatea dura. Dica a tinut atacul asta 70% din timp,a avut el perioade mai slabe dar el ne rezolva problema golurilor. Iacob a avut o perioada buna si atat,Badea a cazut si el in anonimat,Cristea s-a afundat la Timisoara,Dinita cine mai stie pe unde e. Deci practic singurul atacant care a confirmat 3 sezoane de-a randul a fost Dica.

Odata cu stingerea perioadelor de forma ale unor jucatori care s-au dovedit a fi mediocri mai apoi,accidentarerile celor valorosi si blazarea altora,jocul Stelei s-a dus naibii.

Au fost adusi jucatori care erau mari vedete la echipele lor(Cristocea la Farul,Croitoru la Vaslui,surdu la Cluj la un moment dat) dar care la noi nu prea au confirmat pentru ca nu mai exista cadrul in care sa creasca si valoarea lor nu era destul de mare incat sa creasca de unii singuri nivelul valoric al echipei.

Cel mai bun exemplu e Nicolita. Era f bun langa Ogararu dar odata cu plecarea acestuia Nicolita si-a aratat mediocritatea din plin.

Daca as fi patron as pastra urmatorii jucatori la Steaua(gandindu-ma ca Goian si Dica vor fi vanduti):

Portari:Zapata,Vatca

Fundasi:Ghionea,Rada,Radoi,Baciu(bun de rezerva)

Fundasi laterali:Emeghara,Golanski + inca 2 oameni pe laterale,unul stanga si unul de dreapta(nesu e prea bezmetic si p Marin e batran)

Mijlocasi: Cristocea,Plesan,Ov Petre,Badoi,Bicfalvi + 1-2 jucatori mai ofensivi, ca sa avem 4 jucatori tehnici(Cristocea,Plesan+cei 2 transferati) si 3 defensivi(ov Petre,badoi,bicfalvi)

Atacanti: De aici i-as pastra pe Badea si Neaga(sentimentalisme) ca rezerve si as aduce 2 atacanti valorosi care sa poata juca ca titulari.

De asemenea,la acest lot as mai adauga 2-3 juniori care sa creasca pe langa echipa,si care sa mai prinda echipa la meciurile de acasa cu echipe mai slabe

In concluzie,trebuie sa ne despartim de Cernea,Dica,Goian,Nicolita,surdu,Lovin,Croitoru,Petre Marin,nesu,zaharia,Iacob si sa aducem vreo 6 jucatori dar sa nu mai aducem ciurucuri de 2 bani. Vad ca ciobanul vrea sa aduca doar vreo 2 jucatori buni si daca aia se accidenteaza iar ne trezim in criza. Doamne ce cioban prost,nici nu invata din greseli.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«12»