FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revolta in Ghencea (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro12.11.2007 22:34

"Daca Dinamo ne bate, o s-aveti capetele sparte! Daca Dinamo ne bate, o s-aveti parbrize sparte", a fost mesajul de pe un banner afisat de galeria Stelei la meciul cu Pandurii Targu-Jiu, incheiat la egalitate, 0-0.

In plus, fanii au huiduit timp de 70 de minute jocul echipei, principalii vizati fiind Victoras Iacob si Romeo Surdu. "Jucati fotbal!", "Rusine, rusine sa va fie!" si "Daca fotbal nu jucati, voi din Ghencea sa plecati", se putea auzea din tribunele din Ghencea.

Conflictul suporteri-jucatori a continuat si dupa incheierea meciului, cand peste 200 de ultrasi i-au asteptat pe fotbalisti pentru a le cere socoteala, doar ca acestia s-au baricadat in vestiare, iar agentii BGS au intervenit pentru a se evita vreun incident.

Fanii au fost scosi de fortele de ordine in afara stadionului.

axl2312.11.2007 22:36

It's about bloody time!!!

korynna12.11.2007 22:45

Nici macar nu au bunul simt sa iasa sa vorbeasca cu suporterii,dar inainte le placea cand veneau in centru sa sarbatoreasca si apoi se duceau sa danseze pe manele... :angry:

cristian8612.11.2007 22:46

Sa nu fie , bloody time.

jcd12.11.2007 23:09
Sa nu fie , bloody time.

Nu bloody, da sa simta si ei de ce isi bat joc. Nu-i iertati!

no_problem12.11.2007 23:14

Sa bata pe Dinamo atunci!!!

zoloz200513.11.2007 00:39

ce banner afisat ?! astia au vazut meciul la radio...a fost un singur banner pe stadion..pentru suporterul de la Lazio la Peluza Sud...poate vroiau sa zica de scandarile peluzei SUD...

CaTaLiNsm StElIsTu13.11.2007 03:59

Nu imi doresc ca jucatorii sa se simta amenintati in Ghencea de suporteri,dar imi doresc ca multi dintre ei sa plece.Ne-au facut si-asa destule zile amare...

dee13.11.2007 05:16

Amenintarile astea la adresa jucatorilor mi se par doar cuvinte spuse la nervi, sa speram ca asa vor ramane. Ba mai mult, cred ca la derbyul cu Dinamo , pentru prima data, galeriile rivale se vor infrati intr-un cor de huiduieli la adresa jucatorilor, o familie mare de 'nenorociti', vinovati de involutia din campionat. Vorba ceea, numai o nenorocire mare ne poate arata cat de marunte sunt rivalitatile.

"Rusine sa va fie" poate deveni un hit pentru granzii Capitalei.

"Daca fotbal nu jucati, voi in Groapa sa plecati !" :happy:

eddie the 'ead13.11.2007 05:33

Acum, nu ca i-as considera mari fotbalisti pe astia care se fac ca joaca la Steaua, dar de ce nu aud ca s-ar fi baricadat si Becali pe undeva de furia suporterilor? Credeam ca suntem mai buni decit rapidistii sau dinamovistii... Si macar fluierati-i pe toti, nu doar pe Iacob - v-a luat Becali mintile?!?!

CrAzY13.11.2007 06:47

dee trebuie sa fii prost ca sa zici asa cv...cand vreodata sa ne infranim noi cu Dinamo ?? sa scandam impotriva jucatorilor??

S.S.Lazio13.11.2007 07:38

bine ar fi ca la toate meciurile de acasa..mai ales deplasarea sa nu vina nimeni..sa se simta singuri si abandonati sa realizeze odata pentru totdeauna ca joaca infect !!

si..nici la meciul cu Dinamo sa nu vina nimeni sa nu fie spectacol,coregrafie etc..eu unul nu mai vin la meci pentru a vedea un joc mizerabil,un joc din sictir,joc de plictiseala si pentru a da banii aiurea pe bilet si pentru a pierde vremea dar asta nu inseamna ca sunt suporter doar la victorii...sunt la fel ca voi toti,sufar si eu pentru mersul prost in 15 directii al echipei..

dee13.11.2007 08:10
dee trebuie sa fii prost ca sa zici asa cv...cand vreodata sa ne infranim noi cu Dinamo ?? sa scandam impotriva jucatorilor??

n-ai inteles la ce m-am referit. La ultimele partide, atat voi cat si galeria dinamovista ati fluierat copios proprii jucatori, in sensul asta am spus ca "suntem infratiti" la huleli, ambele tabere fiind nemultumite de jucatori.

neli13.11.2007 08:28

ne face hrebenciuc echipa ? asta mai lipseste si idiotul politicii romanesti sa se implice in fotbal ?!

Stanici13.11.2007 09:28

De strigat impreuna cu jegurile de la dinamu nu o sa strigam decat impotriva politiei si a lui Dragomir. Cat despre "cuvinte spuse la nervi" - hmm, imi aduc aminte de o amenda luata acum vreo 2-3 ani, cand au pierdut cu Nationalul si am fost sa "protestam" in Ghencea.

Grenada13.11.2007 09:36

din cate am inteles o sa vina Marica la Steaua...doamne ajuta...daca vine marica va asigur ca o sa castigam campionatul :)

mirceaor13.11.2007 11:50

Ma tem ca degeaba suntem noi nemultumiti, e exact asa cum a zis Laca: nu pot mai mult.

Sa plece atunci,toata echipa de aseara sa pl;ece,doar Zapata are fata de Steaua,in rest toti care au jucat cu Pandurii pot pleca linistiti...

punkRipper8713.11.2007 12:02
din cate am inteles o sa vina Marica la Steaua...doamne ajuta...daca vine marica va asigur ca o sa castigam campionatul :)

bine ca vin totzi spurcatzii in Ghencea...sa-l aduca si pe mitea si eventual pe florentin Petre sa cashtigam "sigur campionatu"..of ce vremuri traim....Gigi,ia-l frate pe Thereau,pe sarbu ala de la Tm,pe cocis..nu mai aduce totzi fraierii lu Mucescu!!!bafta baietzi!sa traim vremuri mai bune!ii batem pe caini oricum...

LeoKinG13.11.2007 12:58

Ce banner frate aseara nu a fost niciun mesaj pe stadion in afara de ala cu Gabriel ( nu retin al 2 lea nume) afisat de Sud in rest nimic niciun banner pe gard nimic..de unde au scos asta cu banneru afisat?Sa scandat intradevar astea...da nu a fost nici`un banner!Si nu erau 200 de insi in spate acolo maxim 60-70 ....

ro_steaua13.11.2007 14:16

nu va fi nici o revolta in Ghencea mai mult ca sigur deoarece actualii lideri de galerie nu cred ca pot "comanda" asa ceva,inainte pe vremea lui JP masinile sponsorilor si a conducerii chiar si a jucatorilor erau facute praf cu oua si faina.

ps. daca liderii de galerie vor face asta atunci inseamna ca merita "postul" pe care il ocupa in peluza.

nu am nimic personal cu ei,dar sa fim seriosi noi numai avem galerie adevarata din 2001.

respect

ady_steauaforever13.11.2007 15:54

avem niste jucatori ratati de nu se poate asa cv..............huuu......in ritmu asta m-ai luam campionatu din parti.........

handrei13.11.2007 18:41

De ce jucatorii? De frica? Din nestiinta? Mai exista cineva pentru care nu e 100% clar cine e vinovatul?

Kekea13.11.2007 21:41

Parerea mea este ca singurul parbriz spart ar trebui sa fie cel al masinii lui Becali.Jucatorii nu cred ca isi vor reveni prea curand avand in vedere cat au fost injurati.Iar acum nu este nevoie de un psiholog la club ci unul la fiecare jucator.

CrAzY14.11.2007 08:46
bine ar fi ca la toate meciurile de acasa..mai ales deplasarea sa nu vina nimeni..sa se simta singuri si abandonati sa realizeze odata pentru totdeauna ca joaca infect !!

si..nici la meciul cu Dinamo sa nu vina nimeni sa nu fie spectacol,coregrafie etc..eu unul nu mai vin la meci pentru a vedea un joc mizerabil,un joc din sictir,joc de plictiseala si pentru a da banii aiurea pe bilet si pentru a pierde vremea dar asta nu inseamna ca sunt suporter doar la victorii...sunt la fel ca voi toti,sufar si eu pentru mersul prost in 15 directii al echipei..

ORICUM NU AVEM NEVOIE DE SPECIMINE ca TN..MAI BN ca STAI ACASA DECAT SA VII PE STAD SA FACI STI U CE ;)

ro_steaua14.11.2007 09:05
Parerea mea este ca singurul parbriz spart ar trebui sa fie cel al masinii lui Becali.Jucatorii nu cred ca isi vor reveni prea curand avand in vedere cat au fost injurati.Iar acum nu este nevoie de un psiholog la club ci unul la fiecare jucator.

da dar cine are tupeu sa faca asa ceva? e mai bine ca masina lu Jiji sa fie aranjata dar sa fim seriosi nimeni nu cred ca are tupeu.

:steag_steaua_ro:

«12»