FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid

«12»
Johnny`4713.04.2005 22:00

Legat de meci...cum a zis si danielblaze, nu putem sa castigam mereu... :(:( Chiar daca puteam sa inscriem pe final,cand sa iutit jocul si am avut cateva ocazii.Legat de peluza noastra,coregrafia am auzit ca era cu un magician si un joben iar mesajul"REDATI MAGIA PE TEREN" sau cam asa ceva...

O loviura de rezonanta...sa mutat ULT*RAS-ul la SUD...Stie cineva de ce?? :?: Ca la meciu` cu cainii locul lor le-a fost ocupat de INSURGENTII...ca si azi...

sorin_77714.04.2005 05:10

0-0 si totusi am castigat, am castigat un jucator de viteza, un adevarat Stelist, Nicolita, care zic eu ca va fi un jucator de banda cu un travaliu fantastic. La varsta pe care o are acest baietas poate sa devina un jucator cu mult peste ce a fost Fl. Dumitru. Scorul reflecta meciul din teren, acolo unde nici Steaua nu a fortat considerand ca rezultatul de 0-0 ne mentin distanta de Rapid care eu consider ca este principala contracanditata la titlu daca invinge cainii in groapa.

Pentru noi linistea este echivalenta cu 9 puncte in urmatoarele 3 meciuri.

Craiova venim sa va scriem biletele la matineu!!! :D

dbd14.04.2005 07:01

da ai dreptate un jucator cu o viteza !!! chiar imi place de el !!! dar stai linistit ca nu sta mult la noi peste un an se duce si asta ca Neaga la alt club din strainatate !

marcko14.04.2005 07:25

Steaua a jucat bine aseara chiar f bine dar nu avem atac iar Dica este ff lent.

despre atmosfera c sa spun... tre sa mai lucram la cantece.

imi pare rau ca cei d la ultras s-au mutat la sud.

au facut multe pt echipa si pt Peluza Nord.

intr-un fel ii inteleg pt ca in p.n. sunt multi care nu au nimic cu fenomenul ultra'

forza Steaua!!!

SI MULT RESPECT PT ULT 8) RAS

superoaie14.04.2005 11:22
Steaua a jucat bine aseara chiar f bine dar nu avem atac iar Dica este ff lent.

despre atmosfera c sa spun... tre sa mai lucram la cantece.  

imi pare rau ca cei d la ultras s-au mutat la sud.

au facut multe pt echipa si pt Peluza Nord.

intr-un fel ii inteleg pt ca in p.n. sunt multi care nu au nimic cu fenomenul ultra'

forza Steaua!!!

SI MULT RESPECT PT ULT 8) RAS

nu stiu motivul mutarii , un lucru e cert frate , peluza nu mai canta cum canta inainte , acuma lumea vine la spectacol in peluza + celebrele seminte macar in sud lumea canta , te simti mai bine cand stai langa 100 de insi si canti tot timpu , sti ca nu te agiti degeaba...si jegurile alea care vin in peluza si nu canta... :evil: :evil: de respectivele personaje ...ce mai stam sa vb....:(

dbd14.04.2005 17:24

ai deptate dar ce solutii ai !?

«12»