FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 0 - 0

«1234»
adi_steaua13.11.2007 07:41

Vad atatia suporteri suparati pe jucatori. Dragilor, am pretentia de la un suporter Stelist ca se pricepe la fotbal si care vede fondul problemei. De ce injurati jucatorii? Pai si eu as merge sa joc la Steaua daca Becali mi-ar face o propunere. Nu este vina jucatorilor!!! Unii sunt blocati mintal, iar altii atata pot!!! E atat de simplu...si de limpede. Nu cumva vinovatii sunt Becali - oaia si Ilie - lingau?

Ce vina are Surdu ca Becali l-a vazut mare jucator, dar noi suporterii constatam ca nu are valoare de Steaua. Cine e vinovat, el sau cel ce trebuia sa-l observe indelung inainte de a-l achizitiona?

Hai sa fim seriosi, atat timp cat nu avem un plan pe termen mediu si lung, atat timp cat nu avem o echipa de manageri buni si atat timp cat "creditorul clubului" se baga sa transfere jucatori, sa faca echipa, sa impuna schimbarile...nu vom avea niciun viitor!!!

PS. Ce pretentie sa avem de la echipa intr-un meci cu Sevilia, cand la meciul trecut cu U Craiova, echipa clasata pe locul 15 daca nu ma insel, Lacatus - fiara, tipa disperat in minutul 93' ca jucatorii sa tina de balon in coltul terenului la un corner???????????????????????????????????????????????????

schumy13.11.2007 07:58

Marea problema la Steaua e Becali. Nu stiu de ce pana mea nu le da niste amenzi la jucatori ca sa-i usture rau de tot. Pai altfel ar juca daca ar sti ca pierd bani.

Am observat ca multa lume e suparata pe Olaroiu, cum ca el a stricat echipa. Eu nu cred ca el a stricat-o, ci Becali. Se lauda ca face nu stiu ce transferuri si aduce numai chiftele si pe urma se lauda ca a facut cele mai multe transferuri si ca a dat 10 mil de euro. Pai inseamna ca esti un mare bou si te-ai parlit. Ai dat 10 mil pe ciurucuri.

Parerea mea e ca singura solutie ca sa mai salvam ceva din acest sezon este castigarea Cupei Romaniei! Daca ne bate Urziceniul am pus-o!

Cu respect!

vladfcs200713.11.2007 08:04

of of of...n-am jucat nimic...ce se intampla cu echipa asta??...DOAMNE fa ceva...FORZA Steaua pana la MOARTE!!!

bubylycy13.11.2007 08:10

NA M fost in stare sa bagam mingea in poarta.. macar dak era un penalty sa fi marcat ca altfel...

ma intreb dak mai avme sanse macar la locul 2 in camp... locul 1.. in nici un caz.... fularsteau2 fularsteau2

cosminho13.11.2007 08:15

sunteti PENIBILI!!!

Va bate ultima clasata... faceti 0-0 cu penultima clasa in Ghencea...!!!

Mai penibili ca voi nu e nimeni!!!

Virgil13.11.2007 08:16

Din pacate Lacatus nu a venit cu nimic nou, care sa scoata echipa din lipsa de forma acuta in care se gaseste. Nu poate si gata. Imi manifestam inca inainte de a fi numit antrenor principal la Steaua, neincrederea in capacitatea sa de a antrena o echipa de talia Stelei. Din pacate rahatul in care se afla echipa i se datoreaza numai si numai lui Becali. Odata pentru ca l-a adus pe Hagi si a doua oara pentru ca l-a silit sa plece prin atitudinea ostila pe care i-a aratat-o.

Nu mergea extraordinar Steaua pe vremea lui Hagi, dar parca de la meci la meci crestea in valoare. De cand a plecat el Steaua a inceput sa se naruie. Sunt convins ca exista si tensiuni in vestiarul echipei, altfel Lacatus nu ar mai invoca atat de des numele lui Radoi si nu i-ar astepta atat de mult reintrarea.

Nu am vazut nicio idee de joc in meciul de aseara. Acelasi fotbal tern din primul pana in ultimul minut. Jucatorii nu au nici ei idei, sclipiri, parca le-ar fi indiferent.

Echipa e plafonata si din pacate jucatorii blazati.

Ma asteptam ca Lacatus, echipier al Stelei generatiei de aur sa poata mai mult alaturi de jucatori superiori valoric celor ai UTA-ei. Sa aduca ceva din farmecul cu care juca Steaua 1986.

Steaua are in primul rand nevoie de un conducator de club adevarat. Apoi de un antrenor din clasa lui Arsene Wenger care sa aduca jucatori talentati la preturi mici, din cele mai indepartate colturi ale lumii, pe care apoi sa-i invete cum sa stea in teren si sa-i faca sa inteleaga ce asteapta de la ei. Ar mai fi nevoie si de rabdare din partea conducatorilor, de sustinerea suporterilor si rezultatele nu ar intarzia prea mult sa vina.

Primul pas: afara Becali.

Ovidiu_IASHI_Steaua13.11.2007 08:16

Voi fi intotdeauana mandru ca sunt stelist ! Imi va fi intotdeauna rusine de Fecali...si de atitudinea actuala a jucatorilor

Ne tebuie un miracol in retur...Laca-INTRA IN EI!!!

cri57ian13.11.2007 08:22

bai fratii mei ..degeaba va certatzi aici :( ....Steaua e intr-o mare criza iar singurul vinovat de asta e cel mai prost oier-patron din Romania!!! ...degeaba tot inceark unu si altu sa caute vinovat ...el e singurul! asta la kti bani are ar trebui sa se duca si sa se plimbe prin insulele caraibe .....sa-si fak echipa de fotbal acolo...nu sa distruga SIMBOLUL Romaniei prin atitudinea si PROSTIA sa!!!! Becali dk o sa te comportzi cu Lacatus cum ai faqt-o cu Hagi ...o sa vii singur pe stadion ....dk o sa mai ajungi x(!! nici mwie nu ti-as da la kt esti de otravit!!!! neamul Becali a distrus fotbalul romanesc! pakt ca Steaua a ajuns pe mana acestui prost fara diploma ....plang cu sperantza unei revanse impotriva patrupedelor si a celorlalti ..Forza Steaua PANA LA CAPAT!! fularsteaua2

crayblackice13.11.2007 08:31

ce ma dispera astia cand ii aud "oboseala e de vina" .. pai de ce au lot de 24 de jucatori? sa joace 11 (macar de era un 11 bun) si restu' sa faca galerie de pe banca ? parca-s cazuti de pe luna. nici macar o scuza buna nu pot sa-si gaseasca. suferim prea mult de vedetism.. ar trebui sa faca o reclama .. vedetismu' dauneaza grav fotbalului

steado13.11.2007 08:39

Eu unul m-am consolat.Steaua aia cu care tineam, echipa mea de suflet pentru care sufeream, tremuram sau ma bucuram, A MURIT. Pur si simplu.

De luni de zile cautam vinovati, daca citesti comentariile de pe acest site toate au acelasi numitor comun.Suporteri ai aceleasi echipe,asa cum suntem, mai adevarati sau mai putin adevarati, mai prezenti sau mai putin prezenti in tribune, am ajuns sa ne balacarim intre noi tot cautand cauze si vinovati.Datul cu parerea si cu presupusul e la mare moda, printre noi se gasesc mii de potentiali antrenori sau manageri ai Stelei, adevarati tacticieni sau analisti ai jocului de fotbal.Si peste toata aceasta zbatere, se ridica, sfidator, un hohot de ras grotesc, obsedant, binecunoscut.

Asta e "Steaua" de azi.Lucrurile sunt mai simple decat par sau incercam noi sa le complicam.Doar ca ne e greu sa recunoastem.

Steaua noastra a murit dar invierea face parte din credinta.E chiar esenta credintei.

cri57ian13.11.2007 09:07

@steado

CORECT!! si eu m-am km consolat cu gandul asta :(( .....la Steaua ...nu exista viteza care era odata ..nu exista strategie..nu exista nimic!! dekt multe oi si prostie la greu :| ....cum poate acel CRETIN DOBITOC IMBECIL PROST HANDIKPAT TAMPIT NESIMTIT OIER PROST ..sa faca ce face??:(( ..el n-are inima? de fapt el n-are nici inima nici creier ..doar bani! (furati bineinteles). a distrus tot ce insemna fotbalul la noi in tara :( ....ala trebuie impuskt...sau mai rau decapitat! nu trebuie sa i se dea voie sa iasa pe strada..ca e periculos ca da la careva in kp!! ps....asa cum zice mel de la holograf....si STELISTII plang cateodata! :( .....Steaua ..MAGICA Steaua - odihneste-te in pace ...

cri57ian13.11.2007 09:13

ba ziceti-mi si mie cum pot sa-mi pun o poza si un motto ca ieri m-am inscris si nush :(...plz:)

axl2313.11.2007 09:19

@cri57ian

Intreaba si tu un moderator sau un admin.

alexblaja13.11.2007 10:27
Steaua noastra a murit dar invierea face parte din credinta.E chiar esenta credintei.

Frumos si adevarat grait-ai!

JDERUL13.11.2007 10:55

@ dr.adrian9

Cam ce ai vrea tu sa faca Lacatus? Sa alerge el in locul toapelor din teren? Nu ai observat ca nu mai reusesc un stop,iar centrarile sunt in ,,balarii"? Cea mai precisa pasa a lor este cea din 2 m la adversar,iar suturile la poarta sunt mai anemice decat pasele spre Zapata?

In conditiile in care oierul a anuntat schimbari masive in lot,majoritatea sunt cu bagajele facute si asteapta sfarsitul turului pentru a se incheia calvarul.Crezi ca-i mai intereseaza pe vreunul cate puncte va acumula Steaua la finalul turului?

Si inca ceva:mi-e frica sa nu aiba si Lacatus soarta lui Hagi. Daca tot s-au impacat verii,trebuie adus un antrenor cu rezultate care e de-al casei si care nu cu mult timp in urma umplea de bale steagul cioroilor. Astfel jjjjj isi va atinge obiectivul propus:ne va distruge miturile si va fii salvatorul echipei. Va spune atunci,,vedeti,eu ma pricep mai bine decat voi si stiu mai bine ce trebuie la echipa. Am facut cum ati vrut voi si nu a iesit bine,asa ca...ciocu mic."

Asa se va impauna dinnou ca salvator al Stelei si atoatestiutor in ale fotbalului!

greenyes13.11.2007 11:36

Impotriva infectului cand se striga pe Ghencea???? Se ameninta nonvalorile aduse de infect si tinute in palma tot de el,deci se ataca rezultatul fara a ataca cauza????

Sau poate fac o cheta le echipa si imbuneaza si suporterii!!!!!!!

mirceaor13.11.2007 11:52

Curatenie in lot. Nici nu poate fi vorba sa plece Laca. Nici daca terminam campionatu'pe locu pe care suntem acu'.

Nu mai vorbim de plecarea oierului,ca ne racim gura degeaba

gabriel_04pyb13.11.2007 12:06

The end! Acesta este semnalul care ne aminteste unde a ajuns Steaua! La final. Ce pacat, ca un vis care se derula de ceva vreme, mai precis de vreo 2-3 ani, a trebuit sa se incheie atat de urat! Este clar pentru toata lumea, in acest moment echipa Stelei trebuie restructurata din temelii! Cu aceeasi jucatori si cu aceeasi mentalitate , peste un an ne vom bate la evitarea retrogradarii! Chiar asa jos am ajuns! Mai prost de-atat nu cred ca se mai poate! Solutiile trebuie sa fie viabile si rapide. Nu mai putem sa stam si sa ne lamentam. Sangele proaspat trebuie imediat introdus in "vene"! Altfel, se va instala metastaza care nu iarta, chiar daca te numesti Steaua. Lantoarea si lipsa motivatiei, capacitatile jucatorilor nostri au ajuns la punctul terminus! Iar pentru asta sufera , cine altii? Suporterii, care vad in echipa lor o adunatura de jucatori care se gandesc la contracte cat mai grase, daca s-ar putea in strainatate, la volanul unor super-masini, la bratul unor super-modele si cu vilele cat o scoala ! Doar la asta viseaza acum jucatorii Stelei! Cat despre blazon si onoare, hai sa fim seriosi!Nu are cum sa-i mai intereseze asa ceva! Singur, Lacatus trebuie sa puna piciorul in prag, si chiar daca te numesti Dica, Goian sau Nicolita, daca mai ai valoare, mai joci, daca nu, nu!

Sa nu uitam totusi ca o mare parte din vina apartine fara doar si poate celui pe care, cu bucurie o spun, nu-i mai vad mutra de soarece pe sticla in ultima perioada!

Interventiile brutale in viata echipei, impunerea unor non-valori in primul 11, netaxarea la timp a rezultatelor proaste, dar si umilirea unor jucatori si mai ales antrenori au facut sa ne aduca pe marginea prapastiei! Imaginea echipei este la limita cea mai de jos! Spectatorii ii numeri pe degete si nu numai frigul de afara este de vina! La ce putem sa ne mai asteptam? Colac peste pupaza, a mai aparut un personaj,nimeni altul decat Giovani Becali, care ar trebui sa puna bombonelele pe coliva.

AMIN !

Ciofu T Dumitru13.11.2007 12:10

Astazi i-am cumparat pe Nicolita,Iacob,Surdu,Croitoru...cu 1,3 lei kilogramul. Peste doua zile-i pun la butoi.

elias_custura13.11.2007 14:48

Nu stiu ce sa mai cred ... acasa si un asa joc... eu nu o sa ma mai iut la joc pana nu ma fac si eu ceva transferuri promise dealde 15-20 mil

ADRIAN080813.11.2007 19:28

Asta este nu avem ce face.

Problemele sunt grave, pe langa faptul ca avem o conducere execrabila din toate punctele de vedere (nu vi se pare ca in multe locuri din romanica se intampla ce e azi la Steaua), antrenori amatori sau semiamatori.

Daca credem ca in. CL + Liga 1 putem frace fata cu antrenori ca Olaroiu, Hagi si acum Lacatus, ne inselam.

Avem nevoie de un ANTRENOR un om care sa fie lasat in pace cel putin 2 ani sa construiasca o echipa in care cel ce da banii sa ii si dea. Un ANTRENOR cu experienta + CV (ce avea Hagi - nimic, ce are Laca - doar ambitie si dorinta ).

Lacatus este o legenda , ca jucator , dar daca va ajunge cu Steaua in campionatul viitor s-ar putea sa renastem.

Cauzele situatiei actuale : lipsa de jucatori.

In sezonul trecut :

1. nu am avut portar Carlos si Cernea sunt mici ZAPATA pare sa fie portar si mie mi se pare ca vrea sa faca treaba.

2. Fundasi laterali dreapta nu prea am avut cel putin pe dreapta .Plecarea lui Ogararu a fost inceputul a ceea ce se intampla azi. Mare greseala ca a fost lasat sa plece fara a avea un inlocuitor pe masura. Flancul drept era asigurat si ofensiv si defensiv. Banel putea sa joace mult mai ofensiv si sa schimbe si partea asa cum facea in era Zenga si era Protasov. Si putin in era Oli. Deloc absolut deloc acum.

3. La mijloc am avut mereu accidentati inclusiv acum sau lipsuri in ceea ce priveste mijlocasul ofensiv/coordonator. Elton poate ca reusea sa faca diferenta, il dezavantaja statura dar aveam destui peste 1,85 m in echipa. Acum ghinion si cu PLESAN s-a rupt de la inceput aproape.

4. Fundasii centrali sa zicem ca doar intr-un piston (Goian sau Ghionea) + Radoi ne-am descurcat dintr-un anumit punct de vedere. Mai e si Baciu care in anumite situatii se poate conta pe el. Omul vrea sa demonstreze ca nu e de fundul Moldovei. II trebuie incredere. Goian, Ghionea si Radoi s-au rupt pentru. ca nu au avut si putin respiro intre meciuri. Au cam dus greul baietii mai ales ca nu prea am avut noroc de portari.

5. Fundasii laterali stanga cand si cand au mers depinde de meci si de adversarii directi care iau avut.

6. In ofensiva doar Dica , dar cat sa mai poata si el singur nu reuseste. Iacob a mers cand a avut adversari slabi. Dica doar sclipiri. Thereau era chiar fotbalist adevarat. Pacat ca a plecat , rusine becaliotului si lui MM ca l-au lasat sa plece. Dica sa rupt si el si a ajuns la o uzura peste care nu poate trece singur. Trebuie ajutat de echipa , trebuie sa mai stea si pe banca are nevoie de odihna mentala in primul rand. La fel si Iacob aduceti-va aminte ce meciuri a avut s-a rupt si el si e greu sa revii.

Ar mai fi de analizat dar daca :

- oierul latra aiurea si face tot ce aude la teia, hrebenciuc si alti mari strategi ,

- Adi Ilie este paralel cu meseria,

- antrenori (Hagi + PEDRAZINI) care nu au stiut sa se impuna in relatia cu ciobanul si sleahta lui.

- iar noi nu putem face nimic doar injura oierul si sa SUSTINEM echipa.

Pestele de la CAP se impute oierul a luat-o rau pe aratura mai ales de cand a plecat MM care pe ici pe colo le mai nimerea si Oli care acum se pare ca totusi reusea sa aiba ceva trecere in fata oierului vis -a vis de echipa, primul unsprezece ce si cum sa joace echipa. In plus cred ca trebuia sa tina piept si la toti nepotii si handicapatii din jurul oierului.

Cred ca Oli s-a cam saturat si a plecat .

Aducetiva aminte ce atmosfera a fost la meciurile jucate pe LIA MANOLIU acum ceva timp.

Trebuie sa lasam jucatorii in pace, sa nu ii mai fluieram si apostrofa atata pot si gata , dar nu depinde numai de ei , deaia e si antrenorul ca sa iti zica ce si cum sa joci in functie de adversar si obiectivul care il ai.

Ganditiva si voi :

Hagi a luat o echipa pe care a vazut-o la TV. I-au fost adusi si ceva jucatori noi. In plus nu prea avea experienta in materie, poate ca avea la el la hotel iaki pe plaja dar la hilton (Steaua) e de 100 de ori mai greu. O luna cat a avut la dispozitie greu de crezut ca putea sa integreze jucatorii nou veniti.

PEDRAZINI poate e bun ca secund dar ca principal cred ca nu s-a pregatit cum trebuie si nu cred ca o corabie care ia apa mai poti sa o salvezi stand pe catarg.

Lacatus sa vedem ce si cat o sa poata face.

Poate ca anul asta nu trebuia sa fortam CL si sa fie un an de pregatire pentru. 2008 - 2009 cu integrare de jucatori si creare de sperante pentru. la anul.

Acum e usor de vazut si scris, ce fac eu, dar atata putem face.

CL e fotbal pur !!!

romy_stelista13.11.2007 20:41

Nu contest faptu' ca Zapata e bun..da' sa-l facem fiecare meci cel mai bun om de pe teren nici chiar asa..uneori merita, da' acum...sa fim obiectivi: NU a fost cel mai bun om de pe teren...despre jocul Stelei NO COMMENT!...Da' oricum parerea mea este ca jucatorii nu ar trebui injurati si contestati in asemenea fel...pentru ca ei isi doresc cel mai mult sa castige...va spun asta din perspecitva unui sportiv(joc voley de 4 ani)...fiecare jucator isi doreste din tot sufletu', mai mult decat oricine , sa castige!

bobochyka1714.11.2007 12:15

@romy_stelista

E adevarat ca in jocul asta a somat, dar asta nu inseamna ca ceilalti au fost mai buni, chiar nu au aratat nimic. Meciul a fost asa cum arata si scorul (0-0) nimic la nimic. Pandurii nu au aratat nimic si Steaua la fel, absolut nimic, iar daca erau altii in locul Pandurilor ne luam o bataie groaznica.

Nici eu nu sunt de acord cu faptul ca jucatorii sunt fluierati si huiduiti desi e adevarat ca nu joaca nimic, dar nu sunt ei de vina ci oieru' care i-a adus si mi se pare ilogic ca el nu e huiduit cand de fapt el e singurul vinovat si adevarata problema la Steaua. De ce? Doar pentru ca l-a adus pe Lacatus? De aia nu mai zice nimeni nimic la adresa lui?

In concluzie pot sa spun un singur lucru: NEPUTINTA DOARE....RAU!

kilygonzalez14.11.2007 18:51

Degeaba, m-am convins deja ca Lacatus nu e antrenor. Sambata declara ca o sa joace cu Pandurii jucatorii mai odihniti. Si cand colo ce vad in teren..... 3 schimbari in primul 11. Si ce schimbari!!!!! Am sperat ca macar la pauza sa se intample ceva logic ( Nicolita sa se ceara schimbat, la fel unul dintre marii nostri inchizatori). Nici gand. il schimba pe Cristocea, care e asa de obosit dupa ce a jucat un meci la o luna! Si il baga pe "jucatorul de picior stang " Surdu! Apoi in loc sa forteze atacul scotand un inchizator el face ceva inexplicabil, scoate varful impins si-l baga pe Neaga. Pot continua cu alte exemple de schimbari care cred ca s-ar fi cuvenit. Dar ceea ce m-a dezamagit crunt este ca practic nu am nici o ocazie clara tot meciul. Nici nu gasesc invective pentru a-i numi pe acesti jucatori. Nimic nu merge! sa se spele cu el pe cap iubitorii de Lacatus, ca e prastie, si daca nu e prastie atunci e o marioneta.

P.S. Jucatorii astia pe la antrenamente sunt pusi sa faca preluari si sa suteze la poarta?????

«1234»