Asta este nu avem ce face.
Problemele sunt grave, pe langa faptul ca avem o conducere execrabila din toate punctele de vedere (nu vi se pare ca in multe locuri din romanica se intampla ce e azi la Steaua), antrenori amatori sau semiamatori.
Daca credem ca in. CL + Liga 1 putem frace fata cu antrenori ca Olaroiu, Hagi si acum Lacatus, ne inselam.
Avem nevoie de un ANTRENOR un om care sa fie lasat in pace cel putin 2 ani sa construiasca o echipa in care cel ce da banii sa ii si dea. Un ANTRENOR cu experienta + CV (ce avea Hagi - nimic, ce are Laca - doar ambitie si dorinta ).
Lacatus este o legenda , ca jucator , dar daca va ajunge cu Steaua in campionatul viitor s-ar putea sa renastem.
Cauzele situatiei actuale : lipsa de jucatori.
In sezonul trecut :
1. nu am avut portar Carlos si Cernea sunt mici ZAPATA pare sa fie portar si mie mi se pare ca vrea sa faca treaba.
2. Fundasi laterali dreapta nu prea am avut cel putin pe dreapta .Plecarea lui Ogararu a fost inceputul a ceea ce se intampla azi. Mare greseala ca a fost lasat sa plece fara a avea un inlocuitor pe masura. Flancul drept era asigurat si ofensiv si defensiv. Banel putea sa joace mult mai ofensiv si sa schimbe si partea asa cum facea in era Zenga si era Protasov. Si putin in era Oli. Deloc absolut deloc acum.
3. La mijloc am avut mereu accidentati inclusiv acum sau lipsuri in ceea ce priveste mijlocasul ofensiv/coordonator. Elton poate ca reusea sa faca diferenta, il dezavantaja statura dar aveam destui peste 1,85 m in echipa. Acum ghinion si cu PLESAN s-a rupt de la inceput aproape.
4. Fundasii centrali sa zicem ca doar intr-un piston (Goian sau Ghionea) + Radoi ne-am descurcat dintr-un anumit punct de vedere. Mai e si Baciu care in anumite situatii se poate conta pe el. Omul vrea sa demonstreze ca nu e de fundul Moldovei. II trebuie incredere. Goian, Ghionea si Radoi s-au rupt pentru. ca nu au avut si putin respiro intre meciuri. Au cam dus greul baietii mai ales ca nu prea am avut noroc de portari.
5. Fundasii laterali stanga cand si cand au mers depinde de meci si de adversarii directi care iau avut.
6. In ofensiva doar Dica , dar cat sa mai poata si el singur nu reuseste. Iacob a mers cand a avut adversari slabi. Dica doar sclipiri. Thereau era chiar fotbalist adevarat. Pacat ca a plecat , rusine becaliotului si lui MM ca l-au lasat sa plece. Dica sa rupt si el si a ajuns la o uzura peste care nu poate trece singur. Trebuie ajutat de echipa , trebuie sa mai stea si pe banca are nevoie de odihna mentala in primul rand. La fel si Iacob aduceti-va aminte ce meciuri a avut s-a rupt si el si e greu sa revii.
Ar mai fi de analizat dar daca :
- oierul latra aiurea si face tot ce aude la teia, hrebenciuc si alti mari strategi ,
- Adi Ilie este paralel cu meseria,
- antrenori (Hagi + PEDRAZINI) care nu au stiut sa se impuna in relatia cu ciobanul si sleahta lui.
- iar noi nu putem face nimic doar injura oierul si sa SUSTINEM echipa.
Pestele de la CAP se impute oierul a luat-o rau pe aratura mai ales de cand a plecat MM care pe ici pe colo le mai nimerea si Oli care acum se pare ca totusi reusea sa aiba ceva trecere in fata oierului vis -a vis de echipa, primul unsprezece ce si cum sa joace echipa. In plus cred ca trebuia sa tina piept si la toti nepotii si handicapatii din jurul oierului.
Cred ca Oli s-a cam saturat si a plecat .
Aducetiva aminte ce atmosfera a fost la meciurile jucate pe LIA MANOLIU acum ceva timp.
Trebuie sa lasam jucatorii in pace, sa nu ii mai fluieram si apostrofa atata pot si gata , dar nu depinde numai de ei , deaia e si antrenorul ca sa iti zica ce si cum sa joci in functie de adversar si obiectivul care il ai.
Ganditiva si voi :
Hagi a luat o echipa pe care a vazut-o la TV. I-au fost adusi si ceva jucatori noi. In plus nu prea avea experienta in materie, poate ca avea la el la hotel iaki pe plaja dar la hilton (Steaua) e de 100 de ori mai greu. O luna cat a avut la dispozitie greu de crezut ca putea sa integreze jucatorii nou veniti.
PEDRAZINI poate e bun ca secund dar ca principal cred ca nu s-a pregatit cum trebuie si nu cred ca o corabie care ia apa mai poti sa o salvezi stand pe catarg.
Lacatus sa vedem ce si cat o sa poata face.
Poate ca anul asta nu trebuia sa fortam CL si sa fie un an de pregatire pentru. 2008 - 2009 cu integrare de jucatori si creare de sperante pentru. la anul.
Acum e usor de vazut si scris, ce fac eu, dar atata putem face.
CL e fotbal pur !!!