FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 0 - 0

«1234»
steaua-no112.11.2007 22:53

radutheodor:

bai frate ce ma disperi, tot timpul ai o replica :)))))).......cand o sa-ti faci si tu mea culpa cu ceva?........uite eu recunosc ca la inceput il simpatizam pe creditorul nostru si imi pare rau ca am facut asta, acum nici sa-i scriu numele nu pot.

oricum ai dreptate cand spui ca nu trebuie sa comparam antrenorii, asa cum nici jucatorii nu trebuie comparati, fiecare are stilul lui de joc sau stilul lui de a antrena.

vad ca avem acelasi dusman (creditorul din Ghencea) asa ca nu ma mai cert cu tine.

p.s. inainte ma enervai la culme cu commenturile tale si inca ma mai enervezi cand ii iei apararea spurcatului, da' asta e, fiecare gandeste ce vrea. :D

radutheodor12.11.2007 22:56
@radutheodor

Iar cauti scandal? =))

@RedStar: tu de ce te pricepi asa de bine la fenomen? :D

PS: Daca Oli isi dadea demisia dupa meciul cu Boro, acum era erou.

Salut Brigante, nu mai citez tot ce ai scris: ai dreptate. 100%.

bai frate ce ma disperi, tot timpul ai o replica :))))))

ai dreptate =)))))))))).

AdrianUltras2512.11.2007 22:56

redstar

fii serios!

jucatorii nu mai joaca pentru ca nu mai au de ce.

au salarii babane.

au oferte bune.

ii doare in cot.

de ce sa joace daca stiu ca pleaca la iarna?

de ce sa joace daca stiu ca oricum sunt preferatii patronului?

nu poti sa dai vina pe antrenori

Pedrazzini nu a fost mare jucator

si uite ca si cu el au jucat acelasi nimic

vlad_cj12.11.2007 22:57

Cum sa nu ataci jucatorii cand acestia justifica insuccesele motivand ca sunt obositi...bine mai, esti obosit, ai multe meciuri, si de aceea nu iti creezi in doua meciuri decat 2 faze de gol...pai oricat de obosit ar fi asta ar trebui sa se vada in ultimele minute...nu de la inceput...Problema la Steaua este ca nu are conducere si nu are jucatori...Steaua deocamdata are doar numele....si milioane de suporteri pe care ii doare sulfetu vazand ce oameni isi bat joc de culorile rosu si albastru. Mi-e rusine ca un club ca Steaua e reprezentat de asemenea jigodii...

endorama12.11.2007 22:58
Sunt si eu curios: de ce la Steaua - Herenveen , Steaua - Rapid, Steaua - Mid'ough si Steaua - Liege au fost 55.000 de oameni in tribuna, iar la Steaua - Arsenal si Steaua - Sevilla nici macar adunati nu au fost 30.000? Din cauza lui Olaroiu?

din cauza lui Protasov. el a format echipa pe care Olaroiu a folosit-o in primavara lui 2006. cand amprenta lui Olaroiu a ajuns suficient de pregnanta in jocul Stelei, a trebuit Becali sa dea 2 milioane ca sa iesim si noi pe locul 2 in campionat - altfel nu mergeam nici in Intertoto.

AdrianUltras2512.11.2007 22:59

oboseala nu mai merge!

oboseala se vede colo in a 2a repriza.

ok.

esti obosit.

cazi in a 2a repriza.

dar in prima repriza rupi tot frate.

joci fotbal.

ai faze de poarta.

poate dai si gol(ca nu e lege sa zica ca daca ai faze de poarta dai si gol)

dar daca noi nu avem nici macar o ocazie pe meci intr-un meci cu Pandurii, acasa

ce inseamna asta????

endorama12.11.2007 23:07
@radutheodor

Iar cauti scandal? =))

Asta e, a prins si Steaua un joc mai slab. Haz de necaz, ce sa facem.

Jucatorii nu mai joaca nimic dintr-un simplu motiv. Personalitatea lor a fost distrusa de Hagi si Lacatus. Ei nu mai sunt barbati, sunt copii. Asta e problema cu fostele glorii ca antrenori la cluburile unde au activat.

Sunt eu nebun, dar care e probabilitatea ca din 18 jucatori nimeni sa nu joace nimic???

Singurii care joaca fotbal si nu au nici o problema sunt Zapata si Emeghara. Ei chiar nu ii stiu pe Hagi si Lacatus. Cat timp Steaua a avut antrenori necunoscuti, baietii au jucat bine.

Jucatorii si-au pierdut increderea in ei si in colegii lro, sunt un colectiv dezbinat. Nu mai sunt o echipa, sunt numai cunostiinte.

mare dreptate ai.... daca un jucator sau altul ar evolua prost, atunci as zice ca ar trebui sa stea pe tusa, dar cand toata echipa e o carpa atunci e vina antrenorului. dupa cum am mai zis de multe ori, spre deosebire de Hagi, eu il respect pe Lacatus, dar nu cred ca el e solutia in momentul de fata. ar fi trebuit adus un antrenor strain cu nume care nu doar ca s-ar fi impus in fata jucatorilor, dar le-ar fi si redat increderea in fortele proprii. asa, in loc sa platim un antrenor cu 1.000.000/an, cumparam cate 10 jucatori de cate 1.000.000 si ii dam inapoi pe nimica fiindca nu avem antrenor care sa-i faca sa joace asa cum ar putea sa o faca.

cristian8612.11.2007 23:12

Mai exista un aspect. In ziua de azi conteaza foarte mult echipa, e bine sa ai individualitati, insa valoarea lor trebuie sa fie f inalta pentru a iesi in evidenta.

Degeaba joaca cativa cat de cat bine , daca angrenajul nu merge per ansamblu , iar unii jucatori nu mai stiu sa faca o preluare, un dribling, sa paseze la 2 metri.

I-a "distrus" Hagi, oare ? De fapt altcineva i-a distrus! Se intituleaza : un gandac ratacit in Templu.

steaua-no112.11.2007 23:15

[

joci fotbal.

ai faze de poarta

mare lucru ai spus tu aici ...JOCI FOTBAL........la asta ar trebui sa se rezume totul, nu batai intre suporteri, nu atragerea de voturi, nu fitze de mari fotbalisti, nu jicniri intre oameni de fotbal si altele...

pai cu cine sa joci fotbal? cu Nicolita? omu' e praf rau, eu zic ca daca as mai slabi cateva kg sigur i-as face concurenta in echipa Stelei :)) cu Victoras Iacob? eu cred ca asta e gay. tot meciul sta cu spatele la adversar infipt cu partea dorsala in .... lu' ala.

Astristul12.11.2007 23:18
redstar

fii serios!

jucatorii nu mai joaca pentru ca nu mai au de ce.

au salarii babane.

au oferte bune.

ii doare in cot.

de ce sa joace daca stiu ca pleaca la iarna?

de ce sa joace daca stiu ca oricum sunt preferatii patronului?

nu poti sa dai vina pe antrenori

Pedrazzini nu a fost mare jucator

si uite ca si cu el au jucat acelasi nimic

Niste mercenari asta sunt!

Pentru ei Steaua nu mai reprezinta nimic, decat un club normal, fara cine stie ce pretentii, de mijlocul clasamentului, care va fi la un moment dat rampa lor de lansare in strainatate.

Ei poate au impresia ca daca s-au calificat in UCL (dupa ce au eliminat adversari dificili ca Zaglebie Lubin si BATE Borisov) gata s-a terminat fotbalul si or sa joace din inertie (ca pe vremea lui Protasov)!

Raman la parerea ca Stema Stelei din dreptul inimii ar trebui sa insemne ceva pentru ei si sa inceapa sa joace CU SUFLETUL pentru Steaua.

Banii nu sunt totul baieti, sunt trecatori, ca si voi, ca si Gigi. Ca sa ramai in inimile suporterilor, trebuie sa joci cu INIMA PENTRU Steaua!

Sper sa va reveniti in DERBY, atata zic. Nimic mai mult. TOTUL depinde NUMAI de voi!

forzateaua

AdrianUltras2512.11.2007 23:19

Zapata(Cezar Lungu)-Golasnki(Nicolita),Ghionea(Tudose),Rada(Baciu,Ducu Ninu),Emeghara(Nesu)-Simion(Alexandru Lazar),Alexandru Iacob(Lovin),Bicfalvi(Muzac),Ochirosii(Cristi Iancu)-Neaga(Surdu,Litu,Rusu),Badea(Daniel Chirita,Sorin Stratila)

si uite acolo 2 echipe care pot sa joace!

Si mai sunt altii la Steaua 2(Adam,Niculae,Mustata,Trandafir,etc) sau imprumutati(Roman,Martinescu,Razvan Avram)

care ar avea loc la echipa

cu jucatorii care ii avem acum si cu tinerii de la Steaua 2 am face o echipa foarte puternica

Astristul12.11.2007 23:32

Eu ii vreau la Steaua pe Deac (CFR Cluj), Torje (Poli Timisoara), Szekely (Otelul Galati), B. Stancu (Unirea Urziceni) si pe Marko Ljubinkovic (FC Vaslui)

Petre Marin e clar ca e depasit. Nu-l mai ajuta "varsta"!

Ar trebui readusi si sa le dea o sansa lui Tudose, Iacob si ce i-au facut lui Ochirosii .... l-au dus pe la Buzau sa-i rupa picioarele bistritenii! BRAVO! Asa se procedeaza. Dar bineinteles stim cine a comandat aceasta mutare!

forzateaua

alessa12.11.2007 23:50

acesti jucatori n-au pic de respect fata de noi suporterii.nu joaca nimic nu fac nimic pe teren alearga ca bezmeticii.doamne parca ieri aveam mari sperante si vise despre ce poate deveni Steaua,iar acum nu mai am curajul sa ma mai gandesc la viitor deoarece pare tare sumbru.unii jucatori ca Iacob,surdu,Petre Marin,Neaga etc.nu au ce cauta la Steaua.iar ciobanul vrea sai vanda tocmai pe acei jucatori de valoare certa la Steaua,care de multe ori ne-au scos din cacatul in care jucatorii de mai sus ne bagasera.acei jucatori sunt bineinteles Goian si Dica.foarte multa lume spune ca giovani Becali va face mult bine Stelei.daca credeti chestia asta unseamna ca sunteti cei mai prosti din lume scuzatzimi limbajul.Jiji la adus pe acest mercenar la Steaua doar ca sa vanda jucatorii de valoare.peste cateva luni asa se va intampla si vom ramane doar cu rapandule de jucatori.o sa vedetzi!!!!!!!!!!!!!!........................................................oricum stelist pana la moarte si dincolo de ea :steag_steaua_ro:

Zerg12.11.2007 23:58
Lacatus nu e antrenor. nicaieri nu a avut performante si nici la Steaua nu va avea

e deja de 3 sapt aici si Steaua joaca din ce in ce mai rau. mai rau chiar decat pe vremea lu zerolaroiu. mai bine il lasa pe pedrazini sau pe Hagi antrenor.

sper sa ma insel

"e DEJA de 3 saptamani aici" ... parca ai vorbi de 3 ani ... Doamne in ce hal pot gandi unii, si acum ceva timp ceream sa il lase Gigi macar pana in vara, sa nu isi bata joc de el si sa il schimbe dupa cateva etape... Halal Suporteri!

Steaua... Lacatus... Culori... In rest... **** Gigi!

Endless13.11.2007 00:22

De vina nu este antrenorul,ce poate sa le faca un antrenor unor oameni ce se cred fotbalisti si nu pot da o pasa unul la altul,chiar nu ii mai inteleg...Daca nu au treaba cu acest joc,sa se lase de acesta meserie si sa se apuce de jucat teatru,nu avem nevoie de niste actori pe teren,Vrem jucatori adevarati.Ce credeti,puteti?

Forza Steaua,adevarata Steaua...

P.S: reveniti cu picioarele pe pamant si jucati fotbal nu bambilici

grizonatu13.11.2007 00:31

Am spus-o si cu ocazia meciului cu Craiova,nu avem jucatori sau avem jucatori care nu stiu cu obiectul daca cel mai bun jucator al echipei este de patru-cinci etape portaru.

floppy200113.11.2007 00:47

azi n-a fost protarul cel mai bun de pe teren, pentru ca nu a avut ce apara de la desculti.

azi cel mai bun a fost Baciu, siempre rezerva Baciu care a facut meciu ala magnific cu arsenal!

Baciu care nu e printre preferatii patronului, sau preferatii antrenorilor (tot aia e). si sa nu credeti am ceva cu el, pentru ca nu-mi place! dar a fost singurul care a alergat, recuperat, dat pase bune!

si Lacatus sa tina gura mica cand vine vorba de surdu, ca m-a exasperat tzeapa asta de la CFR! a venit cu placa frumos trasa cum ca si lui ii place surdu si oricum il baga, chiar daca i-o cere becai sau nu.. yeah right!

pacat pentru noi suporterii :steagcruce: care venim meci de meci, indiferent de vreme si de cum joaca echipa si macelarii din teren nu-si dau nici un interes :rolleyes:

a, si cum sa nu-l injuri pe Iacob cand aplauda ironic la schimbare galeria, dupa ce tot meciul a fost cizma echipei! M0R7|| M/\-7|| de distrus!!!

w3bmaster13.11.2007 01:19

Din pacate nu stiu cand mai ajuc eu pe la stadion cu asa turca nu are rost

Vreau sa vad fotbal m-am saturat de ****** asta

Jucatori romani in general romanii nu faci treaba din pacate tre straini buni si uni romani care sa mai joace si ei nu cu varze ca Iacob Lovin Ov Petre si altiii fmmm varza e echipa nu meritam nici locu 7 pana si echipa mea de acasa Gl Buzau joaca mai bine e grav .... mie rusine si de conducere si de echipa

Nu imi va fi niciodata rusine sa fiu Stelist (asta datorita trecutului ca prezentu e PRAF)

Forza Steaua

CaTaLiNsm StElIsTu13.11.2007 03:50

Daca pana nu demult foloseam adjective sau uneori chiar hiperbolizam cuvinte in descrierea unor situatii de la clubul mult iubit,asta intr-un spirit critic la dresa unei echipe de la care te astepti mereu la mai mult,acum cand spun ceea ce spun,o spun crezand cu tarie in puterea cuvintelor...

Am ajuns rusinea campionatului si asta nu doar prin faptul ca am pierdut cu o echipa sau alta ci pentru faptul ca nu jucam nimic,nu avem nici macar vointa de a castiga un meci;cand ma uit la meci parca vad o echipa formata din"veterani"ai fotbalului care joaca in scop caritabil.Nu tu idee de joc,nu tu combinatii (cu de-abea legam3-4pase consecutive si-alea de-a latul sau inapoi).Sincer jocul care l-am vazut in acesta seara l-am mai vazut Sambata la un derby local din Liga a3-a;terminat cu acelasi scor.si nu minimalizez cu nimic lucrurile...

Suntem ciuca batailor atat in campionat cat si in CL,daca mai pierdem si in<Cupa Romaniei>atunci putem spune cu tarie ca a fost un an ratat complet.

Sau intampla si la case mai mari tragedii de genul celei de acum de la Steaua,dar si-au revenit...deci nu-mi ramane decat sa astept cu infrigurare sa vina si la noi,cat mai repede,acea zi a"renasterii".

Raman stelist pana la moarte dar"deziluzia"pe care o traiesc acum nu va putea fi stearsa f usor din sufletul meu si vor ramane mereu"semnele"acestei perioade nefaste.Sa caut vinovatii nu mai are sens,raman doar cu gustul amar al"mocirlei"in care ne invartim.

p.s. Dupa parerea mea acest campionat este compromis pentru noi in proportie de80%,asa ca astept de la acest an macar"reformarea"echipei.

p.p.s. Ultimul lucru ca mi-l doresc in acest an de la acesta echipa e sa bata pe Dinamo(tur-retur);asta pentru mandria noastra de stelisti.Macar atat!!!

CrAzY13.11.2007 06:43

baaaaaaaaaaaaaa dati-va toti foc..nu aveti nici o treaba cu fenomenu..macar de ati veni sa sustineti echipa decat sa va certati ca ratatii pe aici(care are cea mai mare vina de la Steaua)..ati ajuns sa va luati de bietul Olaroiu care cu chiu cu vai a facut performanta..respectati-l macar pentru ce a facut in trecut..

Cipper13.11.2007 07:24

Problema nu-si are radacinile in perioada de pregatire. E mult mai veche. Chiar ati uitat ca anul trecut echipa nu juca nimic in deplasare? Declinul a inceput dupa meciul de la Kiev. Iar Oli nu a facut nimic pentru a schimba asta. AA ba da, pardon, bilute de muci pe banca asta facea.

Apoi acesta a plecat si i-a lasat pe altii sa se descurce. D-abia aici apare celalalt mare vinovat: Gigi Becali a facut o campanie de achizitii slaba. Si nu ca numar de jucatori, ci ca valoare a acestora. In afara de 3 4 dintre ei, restul de 8 9 cati mai erau nu se pretau la nivelul Stelei, ceea ce s-a si dovedit. Mai mult, campania de achizitii nu a fost responsabilitatea unui singur om, mai multe persoane din conducerea Stelei implicandu-se in transferuri...

Ce vina are Hagi pentru pregatirea de vara? Astia nici atunci nu vroiau sa alerge... Sau ati uitat ce discutii erau la un moment dat? Cred ca a sosit momentul ca vedetele sa plece. Sa ramana muncitorii.

Si ca sa luam si partea buna a lucrurilor: Steaua merge execrabil la momentul potrivit. Exact atunci cand Gigi avea nevoie de capital politic. Pe mine unul nu ma bucura acest lucru, insa macar cu atat sa ramanem si noi..

predatorpulse713.11.2007 07:27

Stai baieti ca in gsp apare azi un articol cum ca Adi Ilie ar fi mers in portugalia sa caute multi jucatori,dupa modelul CFR. Pai cum ciobane tu care le stii pe toate te iei dupa pazskany? Mare tampenie facem,CFR a luat numai straini pentru ca nu veneau romanii la ei,ceea ce in cazul Stelei ar trebui sa fie invers(in trecut romanii jucau la Steaua pentru numele echipei,azi pentru banii lui Jiji). La Steaua intr-adevar exista multi romani de mana a 2-a,dar cum reparam problema daca aducem portughezi de mana a 2-a? Exista atatia jucatori buni din campionat de perspectiva(la 4 dintre ei le-am dat noi cu sutul:Simion,Litu,Iacob si Simion) cum ar fi Stancu,ljubinkovic,torje,deac,szekely si ar mai fi multi altii,incluzand aici vreo jumatate din echipa nationala de tineret.

Eu raman fidel ideii ca daca aduci straini,trebuie sa fie jucatori peste media echipei,cum erau la noi Elton si Thereau. Prevad deja un al treilea an ratat,o sa aducem nspe straini,care vor fi rotati in echipa de Jiji nu de antrenor(apropo nu cred ca Lacatus prinde sfarsitul campionatului),si in care ne vom trezi la 10 pc de lider prin etapa a 10-a iar Jiji va da fuguta la athos sa se roage pentru romanii,pardon pentru strainii lui.

Ce ti-e si cu moda in Romania,face unul si sar cu totii sa-l imite. Ceea ce e de laudat la CFR este managementul,faptul ca acum ei cauta jucatori de CL cand stiu ca o sa intre in CL nu cum faceam noi anul trecut cand ne laudam ca avem un lot super smecher. In schimb e de ras ca nici un jucator roman nu vroia sa vina la a 2-a echipa a clujului,CFR Cluj si pentru mine(sunt impotriva fotbalului modern) e jenant sa castigi campionatul Romaniei cu 5 jucatori romani in tot lotul.

Dupa cum ziceam au sarit toti pe moda strainilor,dar ceea ce nu isi dau seama bravii si handicapatii nostri conducatori este ca CFR-ul are vreo 6-7 jucatori cu adevarat buni in acel lot,restul sunt niste mediocri dar care par buni fiind inconjurati de acei jucatori. Acei jucatori sunt portarul portughez(imi scapa numele dar a facut nenumarate parade in meciurile in care a jucat),fabbiani(a dat gol la buzau in min 80 si au castigat si a dat si golul cu rapidul),Semedo(o adevarata extrema nu ca Banel,a dat f multe centrari bune) didi(adevaratul star,in meciul cu noi l-a scos practic pe Goian din teren si a scos penalty la nesu,a dat si el vreo 6 goluri in acest sezon si a facut nenumarate faze bune) si trica(care a dat gol cu rapid si cu mioveni si i-a scos).

Acesti jucatori ii scot pe clujeni de fiecare data cand sunt in greutate,pe cand noi asteptam minuni de la Dica,Goian si calugarii de la athos. Ma doare sufletul sa o spun,dar nu avem fata nici de podium,vorba lui Vochin "Steaua are prea multe puncte fata de ceea ce joaca".

Sper sa revina Steaua noastra in trecutul apropiat,desi avand in vedere cine conduce clubul sunt slabe sanse.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

neli13.11.2007 07:30

de ce nu joaca Vali Badea ? nu avem atacanti sa-l aduca pe Cyril th. ca suntem varza in atac si p. Marin e prea batran, a fost bun dar ....

marius-m13.11.2007 07:37

aM MAI SPUS-O SI V-ATI LUAT DE MINE.... NU E NIMIC, REPET... SI ACCEPT CRITICILE DAR LA UN MOMENT DAT O SA VA CONVINGETZI SI VOI DE ASTA:

ACESTI JUCATORI DE CARE ZICETZI VOI CA NU STIU FOTBAL.... VA REPET AU JUCAT O SEMIFINALA DE UEFA, IAR ANUL TRECUT UEFA.COM SCRIA DE EI.... Steaua REGINA EUROPEI DE EST....

DECI.... CE S-AR PUTEA INTAMPLA CA ASA DINTR-O DATA SA NU MAI STIE NICI UNUL FOTBAL?

CE MOTIVE VAD EU....CU VINOVATZI:

banca tehnica, schimbarile foarte dese de antrenor-3 in 14 etape e prea mult pentru orice jucator.... Jiji e problema

calitatea antrenorilor.... jalnica....si repet : daca ar antrena Laca sau Hagi - chealsea sau barca, in 3 saptamani ar juca la fel de groaznic cum joaca acum Steaua.... vina deasemenea Jiji.... el i-a numit

iesirea din criza o vad prin numirea unui antrenor de calitate si inlaturarea de la echipa a jucatorilor care clar nu au valoare: Croitoru, surdu, .... Petre Marin, care insa eu zic, trebuie respectat pentru ce a jucat anii trecuti la Steaua.... din pacate varsta nu il mai ajuta

dar repet, principala vina o are Jiji care a numit antrenori ... legende ale Stelei .... legende ca fotbalisti, care au fost mari prin talent nu prin stiinta jocului.... repet acest lucru e valabil la multi astfel de fotbalisti.... vezi stoicikov, maradona...etc

diego_cj13.11.2007 07:39
1.intrebare:

de ce a jucat Petre Marin in locul lui Emeghara?

raspuns: pentru ca l-a convocat piti la nationala si are nevoie de jucatori cu meciuri in picioare asa ca a apelat la bunul sau prieten Gigi.....

2.intrebare:

De ce au fost scosi Cristocea si Lovin, singurii care au jucat si care au tinut mijlocul singuri?

raspuns: pentru ca desi s-au schimbat 4 antrenori anul acesta tot Gigi e antrenor.

3.intrebare:

de ce joaca Banel Nicolita mijlocas dreapta?

nu ajuta deloc la creatie.nu stie da pase,centrari,suturi. e bun doar la recuperare.deci ar trebui sa joace in cel mai bun caz fundas dreapta.

raspuns:astept de la voi ca eu chiar nu inteleg

4.intrebari:

de ce nu a jucat Cristocea pana acum?

de ce au fost dati Bostina,Paraschiv,Thereau?

de ce au fost imprumutati Ochirosii,Simion,Litu,Tudose,Alex Iacob?

de ce au fost adusi Badoi,vatca,?

raspuns: De geaba!(de fapt raspunsul este acelasi ca cel de la intrebarea 2.)

5.intrebare:

cine a stricat Steaua?

raspuns: cine nu stie acest raspuns e un dobitoc!

Cancerul Stelei e ciobanul .. clar o stie toata lumea.. Lacatus nu este cu nimic vinovat de situatia Stelei, DAR parearea mea sunt 2 ipoteze:

1) echipa o face tot ciobanul (ceea ce momentan nu cred)

2) e Varza ca Antenor (din Pacate), din ffff multe motive:

- de ce joaca cu 2 inchizatori (parca asta-i reprosam lui Hagi)

- de ce nu l-a folosit pe Cristocea decat ca ultima varianta, dupa ce ultimul meci a lui Cristocea fusese cu Mioveniul, unde a dat 2 pase de gol

- de ce l-a menajat pe Zaharia sau pe Badea sau pe Emeghara

- de ce insista cu Banel si nu-l incearca pe Badoi

- de ce nu l-a schimbat aseara pe Ov. Petre

- de ce insista cu Surdu sau Iacob

- de ce face schimbari tarzii cand echipa e clar ca nu merge, sau la Timisoara a facut doar doua, cand normal trebuiau schimbati vreo 8

- de ce face echipa cam cum ar face-o ciobanul..

- de ce numai marcam macar din faze fixe (Hagi asa "slab" antrenor cum era, macar pe astea le pregatea)

- etc, etc, etc

Din pacate Lacatus, doar cu "gura" nu va avea rezultate decat pe termen scurt.. mai trebuie sa fii antrenor.. sper din tot sufletul ca Marius va reusi.. oricum NICIODATA nu-i voi cere sa plece din Ghencea.. dar o critica constructiva se poate...

Cancerul e ciobanul.. pana nu-l extirpam nu avem nici o sansa... restul sunt povesti antiplictiseala..

«1234»