Stai baieti ca in gsp apare azi un articol cum ca Adi Ilie ar fi mers in portugalia sa caute multi jucatori,dupa modelul CFR. Pai cum ciobane tu care le stii pe toate te iei dupa pazskany? Mare tampenie facem,CFR a luat numai straini pentru ca nu veneau romanii la ei,ceea ce in cazul Stelei ar trebui sa fie invers(in trecut romanii jucau la Steaua pentru numele echipei,azi pentru banii lui Jiji). La Steaua intr-adevar exista multi romani de mana a 2-a,dar cum reparam problema daca aducem portughezi de mana a 2-a? Exista atatia jucatori buni din campionat de perspectiva(la 4 dintre ei le-am dat noi cu sutul:Simion,Litu,Iacob si Simion) cum ar fi Stancu,ljubinkovic,torje,deac,szekely si ar mai fi multi altii,incluzand aici vreo jumatate din echipa nationala de tineret.
Eu raman fidel ideii ca daca aduci straini,trebuie sa fie jucatori peste media echipei,cum erau la noi Elton si Thereau. Prevad deja un al treilea an ratat,o sa aducem nspe straini,care vor fi rotati in echipa de Jiji nu de antrenor(apropo nu cred ca Lacatus prinde sfarsitul campionatului),si in care ne vom trezi la 10 pc de lider prin etapa a 10-a iar Jiji va da fuguta la athos sa se roage pentru romanii,pardon pentru strainii lui.
Ce ti-e si cu moda in Romania,face unul si sar cu totii sa-l imite. Ceea ce e de laudat la CFR este managementul,faptul ca acum ei cauta jucatori de CL cand stiu ca o sa intre in CL nu cum faceam noi anul trecut cand ne laudam ca avem un lot super smecher. In schimb e de ras ca nici un jucator roman nu vroia sa vina la a 2-a echipa a clujului,CFR Cluj si pentru mine(sunt impotriva fotbalului modern) e jenant sa castigi campionatul Romaniei cu 5 jucatori romani in tot lotul.
Dupa cum ziceam au sarit toti pe moda strainilor,dar ceea ce nu isi dau seama bravii si handicapatii nostri conducatori este ca CFR-ul are vreo 6-7 jucatori cu adevarat buni in acel lot,restul sunt niste mediocri dar care par buni fiind inconjurati de acei jucatori. Acei jucatori sunt portarul portughez(imi scapa numele dar a facut nenumarate parade in meciurile in care a jucat),fabbiani(a dat gol la buzau in min 80 si au castigat si a dat si golul cu rapidul),Semedo(o adevarata extrema nu ca Banel,a dat f multe centrari bune) didi(adevaratul star,in meciul cu noi l-a scos practic pe Goian din teren si a scos penalty la nesu,a dat si el vreo 6 goluri in acest sezon si a facut nenumarate faze bune) si trica(care a dat gol cu rapid si cu mioveni si i-a scos).
Acesti jucatori ii scot pe clujeni de fiecare data cand sunt in greutate,pe cand noi asteptam minuni de la Dica,Goian si calugarii de la athos. Ma doare sufletul sa o spun,dar nu avem fata nici de podium,vorba lui Vochin "Steaua are prea multe puncte fata de ceea ce joaca".
Sper sa revina Steaua noastra in trecutul apropiat,desi avand in vedere cine conduce clubul sunt slabe sanse.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.