FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce ne mai lipsea

«123»
alessa13.11.2007 00:08

daca la adus si pe asta gandurile lui beeecali sunt evidente.Dica,Goian,si inca cativa jucatori care au oferte si in rest o sa opreasca martalogii gen surdu,Iacob.ptre Marin si nesu.asa ca daca nu ne trezim la realitate vom deveni o echipa mediocracu jucatori retardati ce nu pot da o pasa macar corecta.sper sa ma insel dar aducerea lui giovani Becali va aduce multe necazuri Stelei.asta este parerea mea. :steagcruce:

robson13.11.2007 10:16

Vreau sa fac o precizare, pentru autorul articolului:

Lumea nu refuza sa vina pe stadion pentru rezultatele Stelei, ci pentru jocul ei.

Pentru mine, Surdu, Iacob si altii ca ei nu sunt Steaua. Cred ca sunt prea multe articole in care "adevaratii suporteri" ii cearta pe "falsii suporteri". Pune la socoteala si faptul ca meciul a avut loc luni seara. Cand vii rupt de oboseala de la munca si locuiesti in celalalt capat al orasului, mai ai si copii cu care trebuie sa stai, cred ca nu te superi pe mine daca spun ca nu mai esti foarte motivat sa vezi caricaturi de jucatori precum cei mentionati mai sus.

E usor sa fii "ultras" si suporter adevarat la 15-25 de ani si e usor sa te vezi mai sus decat toti, de neatins in iubirea ta pentru club. Mai vorbim cand apar lucrurile care conteaza mai mult in viata. Nu spun ca nu iubesc Steaua si ca nu sufar pentru jocul si rezultatele ei, pentru ce se intampla acum. Dar ar fi cazul sa nu mai aruncam cu noroi unii in ceilalti pentru ca unii nu vin la unele meciuri, pentru ca indraznesc sa stea in tribune, nu in peluze, pentru ca injura sau nu injura pe cineva.

O zi buna !

Slymoney13.11.2007 20:28
Vreau sa fac o precizare, pentru autorul articolului:

Lumea nu refuza sa vina pe stadion pentru rezultatele Stelei, ci pentru jocul ei.

Pentru mine, Surdu, Iacob si altii ca ei nu sunt Steaua. Cred ca sunt prea multe articole in care "adevaratii suporteri" ii cearta pe "falsii suporteri". Pune la socoteala si faptul ca meciul a avut loc luni seara. Cand vii rupt de oboseala de la munca si locuiesti in celalalt capat al orasului, mai ai si copii cu care trebuie sa stai, cred ca nu te superi pe mine daca spun ca nu mai esti foarte motivat sa vezi caricaturi de jucatori precum cei mentionati mai sus.

E usor sa fii "ultras" si suporter adevarat la 15-25 de ani si e usor sa te vezi mai sus decat toti, de neatins in iubirea ta pentru club. Mai vorbim cand apar lucrurile care conteaza mai mult in viata. Nu spun ca nu iubesc Steaua si ca nu sufar pentru jocul si rezultatele ei, pentru ce se intampla acum. Dar ar fi cazul sa nu mai aruncam cu noroi unii in ceilalti pentru ca unii nu vin la unele meciuri, pentru ca indraznesc sa stea in tribune, nu in peluze, pentru ca injura sau nu injura pe cineva.

O zi buna !

Robson, felicitari! Si eu as fi vrut sa spun cam acelasi lucru, dar nu cred ca m-as fi exprimat atat de bine. Tot timpul am iubit Steaua, indiferent de pozitia in clasament. Din pacate acum nu mai am ce iubi... Tot ce tine de Becalima face sa vars.

«123»