FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce ne mai lipsea

«123»
UltrasInter11.11.2007 20:59

MERDA giovanni !!

alexblaja11.11.2007 21:10

Referitor la "Giovanni" (Ioan ii pute lu' domnu' var, nu il poate folosi, nu e trendy pentru unul care facea bisnita cu bilete la cinema Patria), ii dau intrutotul dreptate lui Greco....problema e ca Il Ciobandante simte ca pierde teren si incearca sa-si consolideze pozitia subrezita in randul electoratului. Giovanni-Ioan asta pe unde s-a dus numai rau a facut....nu o sa aduca niciun jucator mare scula pe bascula. Citeam azi ca Jiji vrea sa dea 3 milioane pe Costea ala de la Craiova, iar incepe cu aberatiile lui, cu echipa romaneasca 100% etc.

Referitor la suporterii care au stat acasa stau si ma intreb: ce e de preferat, suporteri care vin la stadion, dar care nu-l huiduie pe Jiji, sau suporteri care protesteaza stand acasa? Bineinteles ca ideal ar fi un stadion plin ochi care sa-l injure pe Jiji, dar, dupa cum bine stim, nimic nu este ideal....

elias_custura11.11.2007 21:14

Haideti fratilor sa fim realisti ca d-aia tinem cu Steaua pentru ca a avut rezultate bune, nu pentru nu stiu ce relatii intre familia Becali. Sincer sa fiu chiar ni-mi pasa de altceva decat de rezultatele Stelei si de cat spectacol face! Imi pare rau dar nu simt la fel...

greco11.11.2007 21:31
Faci o greseala, judeci fara sa ai acest drept!

Nu cred... eu am acelasi drept sa judec pe care il ai si tu. Bineinteles, niciunul dintre noi nu da sentinte, dar nu ne opreste nimeni sa ne dam cu parerea!

Iar pentru. fsoica... majoritatea te suspecteaza oricum ca esti un spurcat care e pe acest forum numai ca sa bage fitile. Daca asta e adevarul, nu esti nici primul nici ultimul... si daca nu, ceea ce scrii tu e foarte dubios.

danimarcu11.11.2007 21:42
Nu cred... eu am acelasi drept sa judec pe care il ai si tu. Bineinteles, niciunul dintre noi nu da sentinte, dar nu ne opreste nimeni sa ne dam cu parerea!

Stii foarte bine ce am vrut sa spun,si anume ca dai sentinte,catalogandu-i pe unii ca nefiind suporteri adevarati... Sa judeci, sa GANDESTI,poti,e chiar indicat sa o faci!...

Suporterii ii raspund acestui cioban idiot,asa cum pot ei: nevenind la meci...

Daca voi,ceilalti considerati ca e mai bine sa o faceti,nu va opreste nimeni!Te simti bine stiindu-te foarte aproape de unii lideri de galerie care au fost manjiti de Jiji?

RaDoooI11.11.2007 21:43

Prefer sa merg la meciuri ca cel de aseara decat la meciuri in care tribuna 2a pleaca in minutul 75 de la meci ca sa prinda loc pe scaun in tramvai. Probabil ca la meciul cu Dinamo vor fi ceva mai mult oameni (anticipez 15 000 de oameni) iar jucatorii vor fi aplaudati desi ei nu stiu sa isi aplaude suporterii care au stat pe frigul de la meci si iau asteptat in peluza. Ca niste ***** au plecat la cabine ca le era frig, si din cauza ca nu le pasa de noi. (scz pentru limbaj.)

Harald11.11.2007 21:49

eu nu vin la meci pentru ca, in opinia mea, singura solutie sa plece ciobanul este sa nu mai vina lumea la stadion sa vada cat de mult tine lumea la el. Ceva de genul ce s-a intamplat la Craiova cu Netoiu.

dupa pararea mea greco are dreptate cu faptul ca sunt multi "fani" care vin la meci numai cand totul e frumos si bine, dar aseara cu siguranta au fost multi care nu au venit din cauza dispretului patronului fata de culorile ros-albastre

Pana la urma fiecare face cum crede, nu e bine sa judecam alti oameni, dar eu cred ca singura solutie e sa nu mai venim la meci.. Daca vine si domnul var, cred ca se va accelera ritmul ramanerii acasa :biggrin:

der arzt11.11.2007 21:49

De ce sa vin la stadion?! sa-i vad pe mercenarii aia cum isi baga ceva in pasiunea noastra? Pai pe astia ii doare in fund ca pierd sau castiga....atata timp cat ei iau banii ii doare fix undeva de mine ca suporter. Cand o sa vad jucatori care isi dau viata pentru Steaua asa cum era Lacatus atunci o sa vin din nou indiferent de vreme, rezultate.

Si btw....daca vin imi fac si mai multi nervi cand vad pe langa o echipa rasuflata si o GALERIE EXPIRATA.

Ma doare sufletul cand vad in ce hal a ajuns si galeria!!!

De fapt daca stau mai bine sa ma gandesc cam asa cum arata galeria in momentele astea cam asa arata si echipa.

Doamne ce galerie aveam pe vremea lui Lacatus ca jucator.......mi se face pielea de gaina cand imi aduc aminte.

FORZA Steaua ( in amintirea unei mari echipe)

M.U.I.E Fc Steaua srl

rossoazzurro11.11.2007 22:40

Ati vazut ce scrie presa din Vest de noi? De la Barcelona estului am ajuns in presa din Spania "jaloane" pentru FC Sevilla.Hai sa mergem 20-30000 de insi la meci sa ne uitam la jaloane.

alexblaja11.11.2007 23:05
Haideti fratilor sa fim realisti ca d-aia tinem cu Steaua pentru ca a avut rezultate bune, nu pentru nu stiu ce relatii intre familia Becali. Sincer sa fiu chiar ni-mi pasa de altceva decat de rezultatele Stelei si de cat spectacol face! Imi pare rau dar nu simt la fel...

Eu am inceput sa tin cu Steaua pentru ca era echipa Armatei ...intre timp rosul si albastrul mi s-au impregnat pe inima si in suflet si chiar daca sectia de fotbal e acum a lui Jiji, eu nu o sa injur "afc Becali" sau mai stiu eu ce alte nume i se atribuie Stelei in ziua de azi...

Tin sa te contrazic, asadar....mie imi pasa si de altceva decat de rezultate, eu vreau sa vad ca echipa este condusa de oameni profesionisti, care au habar ce fac si nu baga jucatori in functie de visele lu' ma-sa lu' Jiji! Bineinteles, in acest caz, o sa vina si rezultatele...e ca intr-o casatorie, nu-ti abandonezi nevasta la prima cearta, trebuie sa rezolvi problemele si sa continui!

escape11.11.2007 23:26

"Steaua înseamnã mult mai mult decât Cupe și Campionate, cu toate cã acest concept nu va fi înțeles niciodata de cãtre cei care au stat asearã acasã" Doamne cata dreptate!!!! Si cati sunt care gandesc asa...cam 85% si asta doare cel mai tare cand toti ne privesc ca pe niste idealisti nebuni. Cata superficialitate...

fackeroo12.11.2007 00:15

atat ne mai lipsea... sa vina tot familionu ciobanului... mai rau nu cred ca se poate.

puiu mordasan12.11.2007 07:42

:steag_steaua_ro: Am ajuns s-o traim si pe asta.....Nu e destul ca ciobanul si-a batut joc de toate principiile si valorile noastre,dar acum trebuie sa suportam si mizeria adusa de "la famiglia" Becali!!! La un moment dat cand Gigi s-a delimitat clar de acesti dubiosi impresari,toti am crezut ca oierul are alta stofa,dar uite ca sangele apa nu se face si Steaua noastra este manjita si spurcata de cel care canta "ca-i JAVRA PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA"!!! Eu ca suporter ce sa mai inteleg?!? Asa zisul Giovani nici n-ar trebui sa calce pe pamantul sfant al "Templului" dupa cate deservicii a facut Stelei si cat a luptat impotriva ei s-o distruga!!! Si acum uite calul troian in Ghencea!!! RUSINE!!!!

VaSsY12.11.2007 08:15

...si totusi la intrebarea "Credeti ca implicarea lui Giovanni Becali la Steaua va fi benefica ?" am raspuns DA.

NU imi place Becali, nci unu din familia lor, nici macar femeile sau nepotii, cand aud Becali parca parca aud de dracu.

Dar pe plan strict profesional Giovanni Becali are o mare influenta asupra multor jucatori valorosi, si ar putea aduce un plus in Ghencea, desi nu stiu daca vrea binele Stelei.

"spurcat pana la moarte si dincolo de ea" .... omu poate fi profesionist...si pe la rapid a pupat steagu, la Dinamo a cantat..si tot a plecat dupa 3-4 luni, ca si de la rapid de altfel. NICI LA Steaua NU IL PRINDE 2 LUNI !!!

cri57ian12.11.2007 08:34

mda...intr-adevar Steaua este intr-o mare criza...iar lipsa suporterilor de la stadion adevereste acest lucru! este incredibil cum acest CIOBAN PROST SI LIPSIT DE CELE MAI MICI BUNE MANIERE, conduce Steaua ca pe propriul sau buzunar. au dreptate toti cei care zic ca el a distrus Steaua!! ma uit la meciurile Stelei ..si va rog sa ma credeti imi vine sa plang aducandu-mi aminte ce era Steaua cu ceva timp in urma :( .....aqm ..acesti mercenari prosti ....sunt platiti DEGEABA fiindk tot ce fac ei e o simpla joaca de copii! sa speram ca..intr-o buna zi Steaua va fi ce a fost odata!!! :steagcruce:

steado12.11.2007 08:38

greco, suporteri nu inseamna numai cei care vin la stadion.Acolo incap doar vreo 25 de mii.Cu atat mai putin suporteri adevarati nu inseamna numai cei care vin la stadion.

Suporteri adevarati sunt cei pe care, atunci cand joaca Steaua, nu-i mai intereseaza nimic altceva, sunt cei care traiesc cu tot sufletul alaturi de echipa, chiar daca nu sunt intotdeauna pe stadion ci in fata televizorului sau a radioului.

Eu personal sunt suporter al Stelei de cand am facut primul drum la stadion si nici nu prea stiam ce e aia fotbalul (aveam vreo 5 ani) dar ceva m-a atras de la inceput alaturi de culorile ros-albastre.Au trecut de atunci aproape 50 de ani si in sufletul meu nu a mai fost loc de alta echipa, si nici nu mai poate fi.

Ani de zile am suferit si m-am bucurat alaturi de aceasta echipa si am avut marele noroc sa traiesc cele mai fericite clipe ale unui suporter de fotbal, cand Steaua castiga Cupa campionilor la Sevilla.

In toti acesti ani am iubit nu un simplu NUME al unei echipe de fotbal, ci un stil de joc inconfundabil, pastrat cu sfintenie de-a lungul timpului de toti cei care au imbracat cu onoare si cinste tricourile ros-albastre.

Eu, greco, imi iau libertatea de a ma considera un adevarat suporter al echipei Steaua, dar, in acest moment, din Steaua nu a mai ramas decat numele.

Cu toata tristetea trebuie sa recunosc ca, la ora actuala, nu prea exista niciun motiv care m-ar indemna sa merg la stadion sa sustin aceasta echipa de care ma simt tot mai indepartat.

Kustic12.11.2007 10:12

Steaua nu va insemna niciodata "cinste" pe vremea lu raposatu si cea mai mica echipa trebuia sa se dea la o parte din fata ei

red_blue_ultras12.11.2007 10:52
Specifica nene la cine te-ai referit , eu de unde sa-mi dau seama? btw nu era vorba despre mine , chill out.

@rosualbastruultra - ca multi altii..si eu am preferat sa stau aseara acasa...ma condamni?..si daca da..asta e...nu te mai da mai ultras decat ultrasii.

Precis esti unul dintre cei multi care doar se multumeste sa fie activ doar pe forum.

Sunt altii care iubesc Steaua si nu mai vor sa vina la stadion din x,y,z motive..dar de aici si pana la a incepe sa aruncam cu pietre nu mai este un pas foarte mare...important este sa fim lucizi.

Nu cred ca s-a referit la tine Greco in postul de mai sus...asa ca stai calm nene.

Tu n-ai inteles nimic. noroc

Stanici12.11.2007 11:10

Eu, sincer, am fost la meci pentru a imi folosi fularul pe care il am de and eram mic. Atat. Cred ca daca ar infiinta Armata un club "Steaua", care sa inceapa din "B", acolo m-as duce. Astept reprosuri si injuraturi, multumesc.

fsoica12.11.2007 11:28
Iar pentru. fsoica... majoritatea te suspecteaza oricum ca esti un spurcat care e pe acest forum numai ca sa bage fitile. Daca asta e adevarul, nu esti nici primul nici ultimul... si daca nu, ceea ce scrii tu e foarte dubios.

Cand unul dintre editorialistii importanti ai fcsteaua.ro foloseste sintagme de genul "spurcat care baga fitile",

da-mi voie sa-mi arog dreptul de a ma indoi de sansele pe care le au suporterii de fotbal, per ansamblu, de a evolua catre modele mai civilizate si catre o filozofie a non-violentei.

Sa fii sanatos, draga greco.

Cat, de cand, cum si pana cand se manifesta iubirea mea pentru Steaua e un subiect pe care cred ca nu-l vom putea discuta vreodata fara patima.

Desi eu as fi dispus sa incerc.

nemilosul12.11.2007 12:36

a fost ceva ce mi-a placut la milogi ieri seara

dupa o victorie clara in fata spurcatilor si un meci foarte bun facut de ei(un mare merit avandu-l si Rednic) au continuat sa il injure

pot sa bag mana in foc ca la noi daca castigam la spurcati acasa toata lumea ii pupa mana tradatorului(oricare din fostele noastre glorii ar fi facut asta)

de asta am ajuns in rahat noi,pentru ca la cel mai mic rezultat pozitiv uitam tot(asta si cu "ignoratul" cacatului din loja dupa intalnirea "liderilor" de la palat)..au avut dreptate majoritatea cand ne-au facut suporteri de rezultat

cristian8612.11.2007 13:52

M-a intrebat jiovanni cat il "costa" suporterii Stelei. Deci va intreb , cat valorati ?

jiovanni sa vrea binele Stelei? Poate in alta viata . Singurul lucru pe care il poate face este sa aduca alti mercenari care vor fi platiti si mai bine si vor juca cand vor avea chef pentru salariu, nu pentru Steaua, nu pentru suporterii care culmea ii mai si platesc indirect.

Poate unii nu s-au prins dar fotbalul romanesc este in scadere, sa nu ne amagim ca ne-am calificat la Euro. Din spate vin prea putini jucatori ,unii dintre ei pleaca la 17-18 ani afara, cluburile mari promoveaza cate 1-2 jucatori la un cincinal, avem conduceri incompetente si poate cel mai grav niste mafioti ordinari conduc FRF si LPF si multe dintre cluburile mari.

nemilosul atrage atentia asupra unor sustinatori ai Stelei care nu au nimic de a face cu spiritul stelist, nu l-au inteles, nu au inteles jocul in viteza al Stelei , mai mult nu prea inteleg fotbalul in general.

Pentru milogi (a se citi OI si tradatori de 2 lei) exista Jiji

Pentru INVINGATORI exista Steaua.

ebonyc12.11.2007 14:32
Domnule ultras, tie si celorlalti care nu stiti sa cititi printre randuri va spun explicit ca m-am referit la cei care sunt din Bucuresti, puteau veni, dar n-au facut-o. Adica la cei nu stiu cate mii care ar fi venit daca eram pe primul loc, dar n-au venit pentru ca eram pe locul 7.

Si ca veni vorba, sa fii ultras cum te autointitulezi cam asta inseamna, sa vii la meciuri, chiar daca stai in provincie... Gandeste-te ca sunt destui care merg la Craiova, Timisoara, Cluj, Piatra-Neamt si in atatea alte locuri.

Ne-am lamurit?

eu as fi mers la meci daca ar fi jucat si Steaua, dar eu n-am mai vazut Steaua sa joace in Ghencea de vreun an incoace. poate s-a mutat pe alt stadion si nu stim noi ca ce vedem saptamana de saptamana nu-mi "miroase" a Steaua. ceva s-a stricat in relatia asta. nu ma mai bucur la fel de tare la goluri. nu mai e aceeasi bucurie ca inainte. mai ales ca golurile se dau de multe ori din greseala si rar dintr-o actiune elaborata. tie cum ti s-ar parea ca iubita ta dintr-o data sa nu mai fie iubitoare ci sa te trateze cu spatele ca pe un nimic?! cred ca i-a da cu flit imediat. deci cam asa stam in momentul de fata. sper ca acum ne-am lamurit

w3bmaster12.11.2007 14:32

:(( Inca un Becali asta e prea de tot plus ca asta miroase a javra asta e si mai tragic :(

Eu oricum pariez ca nu rezista mai mult de 6 luni o sa se certe urat ......

Tupac Amaru12.11.2007 19:40

Suporterii care asteapta ceva bun de la acest infractor notoriu, care ar fi trebuit, intr-un stat de drept, sa se afle de mult in spatele gratiilor, sunt, o spun cu toata raspunderea, niste IDIOTI!

«123»