Sa speram doar ca vom domina fonic,chiar daca vom fi putini,ca pana acum nimeni nu s-a facut auzit in Ghencea[asa cum se intampla in groapa sau ghiulesti,unde fanii gazdelor sunt mai mereu acoperiti,in special cand echipa e la greu],fiindca doar dulelul suporterilor mi se pare interesant
Cat despre meci ,jucatori,finantator nu am ce sa vorbesc ,fiindca si mie mi-e scarba.
Mi-e scarba de Becali si ii doresc moartea.
Mi-e scarba de jucatori care , cu cateva mici exceptii gen:Goian,Nesu si poate inca cativa,nu pun deloc suflet,nu au daruire,devotament.Nu fug decat cu capul la bani.
Mi-e scarba de meciul pe care-l vom disputa,fiindca ne este opusa o echipa condusa de un om extraordinar de asemanator din punct de vedere etnic cu Mailat,fiindca "patricienii","Superiorii" olteni sunt cei mai tari la injuraturi si atat[sa mai zic ca nu au liceul in mare parte? toti is smecherasi,bisnitari, tarani industrializati cu forta de Ceausescu].
Oricum Dinel Staicu si Mititelu[ce nume de oligofreni] ii reprezinta perfect,sunt ca o manusa pentru un club care a insemnat candva disidenta in perioada comunismului,care a insemnat CEVA in acea perioada,spre deosebire de concitadinii nostri.
Din pacate U Craiova a ramas doar cu numele,mizeria tranzitiei mutiland aceasta echipa candva frumoasa.
Tot ce este de vazut este curajul lui Lacatus de a pune pe banca pe purtatorii ilegali de tricou ros-albastru [ primul pe lista :nanel,apoi Marin,Iacob,Croitoru,si multi altii],si de a titulariza pe cei care n-au avut ocazia sa demonstreze ce stiu[badoi,Bicfalvi]si pe cei care merita sa joace[Zaharia,Nesu,etc]. Poate,cine stie?, vom reedita minunatul meci cu Otelul....dar n-as crede,tinand cont de santatea "psihica" a vedetelor aflate in surghiun becaliot este serios avariata. Rezultatul din aceasta seara va depinde in mare masura de motivarea cu care vor juca ,si daca vor lua in serios sfaturile date de Lacatus,adica,de fapt,de motivarea pe care acesta cu siguranta incearca sa le-o impuna