Cum adica, "bocitoare", mah? Chiar crezi ca lipsa de rezultate a dus la concluziile trase in articolul asta?!! Prietene, am de 8 ani abonament pe Ghencea, am sustinut echipa exact cand NU avea performante, cand ne dadea Gloria 4 boabe - atunci sufeream pentru Steaua, strangeam din dinti si mergeam la meciuri, stiind ca jucatorii vor lupta pana la capat, chiar daca se trecea printr-o pasa proasta; acum mi s-a facut lehamite de modul in care decurg lucrurile la nivel de ORGANIZARE, numai exista CARACTERE la Steaua, in afara de Lacatus. Auzi, "bocitoare"... daca nu sunt de acord cu transformarea Stelei in obiect electoral, daca mi-e scarba de incultura si prostul simt afisate de tristul ala, incultura si nesimtire asociate cu Steaua, insemana ca bocesc?!!
Sunt unii care se bucurala un succes accidental, care dau din coada cand fac rost de bilete gratis din partea marinimosului, care sunt interesati de rezultate...eu tin cu Steaua din alte motive. Sa fi facut jucatorii acelasi gest pe care l-au facut cehii - era o chestie extraordinara. Sa nu fi fost umilite in presa CARACTERE mari, sa nu fi fost la Steaua pupincuristi de meserie ci oameni de fotbal, sa nu fi fost numiti suporterii "vagabonti" atunci cand au luat atitudine imptriva nesimtirii, sa nu ne fi luat lumea in ras cand a purtat ala la gat carpa aia ordinara... Vrei sa zici ca e OK cum am ajuns in UCL ?! Eu m-am bucurat doar pentru. ca le-am dat peste nas alora de la Dinamo, atat. Felul in care am ajuns, s-a pus Patronul "capra", si-a vandut sufletul - doar ca sa scoata niste bani din participarea asta nu te face sa te iei cu mainile de cap?!!
Spre deosebire de altii, eu ma duc sa "bocesc" la un meci de hochei al Stelei, unde jucatorii si conducatorii chiar dau dovada de caracter. Voi stati acasa si bucurati-va ca suntem in UCL si ca a crescut bugetul Stelei si astfel o sa aiba camatarul de unde isi recupera banii!
BAFTA!!!