poratari: zapata, vatca;
fundasi dreapta: golanski, badoi;
fundasi stanga: emeghara, nesu;
fundasi centrali: Radoi, Goian, Ghionea, rada;
mijlocas dreapta: Nicolita;
inchizatori: ov Petre, Lovin;
coordonator: plesan;
mijlocas dreapta: Cristocea;
atacanti: Dica; Neaga
varf: Badea
In concluzie trebuie sa plece Cernea Marin Baciu Croitoru surdu Iacob zaharia si sa vina 4, doar 4 jucatori dar de mare valoare la Steaua...un coordonator, 2 mijlocasi de banda si un atacant
A se pastra Minca, Ninu, Tudose, Al Iacob, Bicfalvi, Simion, Ochirosii pe langa echipa, si se recomanda aducerea lui torje si Bogdan Stancu
Astfel..as fi un suporter fericit 
Astia tineri la ce sa ramana? Sa isi bata joc de ei ca nu le ofera sanse poi Ochirosii e kiar bun il vrea SEVILLA,FIORENTINA,noi il omoram la BZ (accidentat 6 luniu) Bicvalvi e singuru care i s-a dat 1 sansa Hagi,cu Laca nu prea e moale am observat,Minca e fricos Steaua-rrapis Supercupa 2006 Gol Oprita vina lui,Ninu sa vedem dak i se acorda o sansa pote ak cu plecarea lu Goe da revine in sf Ghionea,Tudose il tot imprumutam pe sate ii la UTA nu?, Simion nu cred ca vine degraba nu cred ca ii asa bun ii din 2005 in Ghencea i s-a oferit vreo 2-3 sanse nik era tanar da imbatraneste la ekipe mediocre ,B.Stancu nush la Urziceni joc toti pentru el JIJEL BUcur & Mazilu d la Sportu la fell is panarame ak si-a dat drumu jijel buCUR DUPA 2 ani.In concluzie la Steaua tinerele talente nu li se ofera sanse,speram ca de ak inkol da poi mai ca 1 Simion sufletist ca 1 Iacob,V.Badea sau Neaga(stelist da si yo is mai mare ca el si nu joc la Steaua sau alte 10 mil) .Lasati-ma cu V.Badea e cel mai slab fara doar si poate din istoria Stelei varf de cand e varf el avem cel MAI SLAB ATAC nu va da de gantit 1 preluare nu stie face cu Sevilla a facut una penala suta ca mine de slab offside tot timpu,fuge mai incet ca Lacatus CU capu nu da gol? ZICETI.MI la CE CAPITOL E BUN ATUNCI - LA CAPITOLUL REVANSA s-a revansat jj pe el ca a vandut meciu din 2006 Croitoru cu Hagi a mers mai bine si cu Oli ak nush ce are da stie cu mingea e singuru care stie dintre VALIZI la mijloc bineinteles :steag_steaua_ro: 
LISTA NEAGRA
PORTARI - Vatca,Cernea ca tot nu joaca adus TATARUSANU atat si portaru de la Steaua II ajung + Zapata
FUNDASI - P.Marin varsta,Goe la Barça sper, NESU ca se plafoneaza in 1-2 ani ,bineinteles sa vina altii mai buni
MIJLOCASI - aici e baiu NU AVEM COORDONATOR VALID. Lovin,Surdu,Banel(fuge ca o capra beata is satul de el de 1 an jmate e tot asa ak toti au periode negre da el se intrece daya l-as prefera p Badoi), Cristocea
ATACANTI - Toti Dica sper la o echipa mare,Iacob+ Badea+ Neaga = o barat
DECI sunt 12 jucatori 10 de camp + 2 portari
Macar jmate sa aduk da buni adik 6 jucatori buni da buni de L.C
Toti atacantii si Zaharia YO personal l-as pastra ca are simtu portii
:steag_steaua_ro: 
GOOOOOOOL Steaua,Banel Nicolita in sfarsit dak tot nu joaca fotbal sa dea goluri ratalau ca la **** e ratarea anului sper sa nu fie cu ghinion cand da el gol Steaua pirde Hu Cj sau egal UTA lui Laca ii batem p oltenii da mi-e frik mai ales de meciu viitor din deplasare ca nu batem akas ne merge bine joc macar batem da afar o cam luam
:steag_steaua_ro: 

parerea unui stelist scarbit de ce se intampla acum la echipa si in jurul ei, in legatura cu plecarile; mai precis niste adaugiri,in care eu unul cred:
1. Eu l-as tine pe Vatca rezerva si i-as face vant lui Cernea
2. Baciu si Rada nu cred ca au valoare de Steaua,si din pacate nici Nesu
3. Golanski are valoare,la fel ca si Emeghara,Ghionea
4. La mijloc sunt total de acord,suntem zero ,cu exceptia poate a lui Ov Petre si Bicfalvi ( il socotesc pe Mirel fundas central)
5. Atac- toata lumea sa plece,nici unul nu joaca nimic. Am asteptat un meci,doua , trei ,cinci ,zece! si nimic.. Nici macar Rica..Imi pare rau pentru el ...
Cat despre plafonarea celor doi ( Goian si Dica ) este evidenta ,dar acuma s-o spunem pe aia dreapta: Goian e prea lent ca fundas central,iar Dica franeaza jocul mereu si da impresia ca doarme pe teren de multe ori...
Si am mai realizat aseara inca un lucru: Nicolita nu are ce cauta la Steaua . Imi place devotamentul lui ,dar fotbalul nu inseamna doar daruire. Ce sa mai spun de faptul ca Banel e titular pe postul de extrema dreapta la echipa nationala... Jalnic,nene..
De acor cu tine in afara de Rada fara el nu eram nici aici nici in L.C si in campionut nici nu ma gandesc pe unde eram & poate la portari ar trebui sa plece aman2 galateni si sa vina Tatarusanu cu banii de pe ashtia doi il iai p Tatarusanu sau altu Haisan,in rest de acor 10-11 tre sa plece da va fi greu adik va dati seama dak pleak atatia or veni (6-7-8) da sper sa se ACOMODEZE rapid e ff greu ma refer aici si la PLESAN 1 meci si 5 min sper ca Radoi si Ghionea sunt acomodati 
Surdu nu e mijlocas.
doar pentru ca e folosit ca mijlocas nu inseamna ca stie sa si joace acolo.(puneti-l pe Goian mijlocas de banda sa vedem ce iasa)
Inainte sa ne proununtam de valoarea lui Surdu eu zic sa asteptam sa il vedem cum joaca pe postul pe care stie cel mai bine.Asta e parerea mea.
Am zis de mai multe ori.As vrea ca in atac Steaua sa foloseasca jucatori tehnici,de viteza(Neaga sau Surdu)
Mi-ar place mult mai mult sa vad Steaua jucand in viteza, cu pase printre,pe jos si nu cu centrari sau pase pe sus cum jucam acum.
Zaharia e al 2lea golgeter Stelei dupa Dica in acest an.
Unii jucatori trebuie sa plece.Corect!
Dar nu 90% din echipa.
Mi-ar place sa vad Steaua jucand in retur intr-o formula:
Zapata-Golanski,Ghionea,Rada,Emeghara(Nesu) - Simion(sau altul),Radoi,Plesan,Ochirosii(sa speram ca isi va reveni cat mai repede dupa accidentarea suferita) - Neaga, Surdu
sa fie adusi inapoi jucatorii imprumutati la buzau(Tudose,Iacob,Litu,Ochirosii,Simion), sa fie promovati jucatori noi de la echipa a 2a indiferent de varsta(Chirita,Iancu,Lazar,Niculae) si sa fie facute niste transferuri gandite.
sa nu mai faca transferuri doar de dragul de a le face.
De ce l-au luat pe Badoi daca Nicolita e batut in cuie pe partea dreapta?
De ce l-au luat pe Surdu daca nu il folosesc atacant?(ca doar exista mijlocasi stanga pe care sa ii putem transfera-Sepsi,Dacian Varga,il aveam pe Ochirosii!!!!!!!!!!)
De ce a fost adus Vatca?
De ce a fost dat Bostina?(aceeasi intrebare pentru Elton)
De ce nu l-au suspendat pe Thereau?(ca daca il suspendau, in sec 2, francezul era prezent la antrenamente)
Dica,Goian ar trebui sa plece pentru ca e clar ca nu mai gasesc motivatie pentru a juca la Steaua(Dica de abia se misca)
mai sunt unii jucatori care nu au loc la echipa.
sa vedem ce va fi.
p.s. nu sunt de acord cu cei care vor plecarea lui Baciu.e unul dintre cei mai ambitiosi jucator din lot.de fiecare data cand a jucat a dat 200%.Nu prea l-am vazut sa faca greseli.
Din pacate baiatul e considerat slab pentru ca asa a zis Gigi becaliiii
De acor cu tine dar l-ai uitat pe NINU e bun fundas dak l-ar baga ar fi precum R.Stefan ce in ala cine ar fi crezut ca o sa creasca atat NINU e central nu park a jucat in Cupa central cu Baciu
poratari: zapata, vatca;
fundasi dreapta: golanski, badoi;
fundasi stanga: emeghara, nesu;
fundasi centrali: Radoi, Goian, Ghionea, rada;
mijlocas dreapta: Nicolita;
inchizatori: ov Petre, Lovin;
coordonator: plesan;
mijlocas dreapta: Cristocea;
atacanti: Dica; Neaga
varf: Badea
In concluzie trebuie sa plece Cernea Marin Baciu Croitoru surdu Iacob zaharia si sa vina 4, doar 4 jucatori dar de mare valoare la Steaua...un coordonator, 2 mijlocasi de banda si un atacant
A se pastra Minca, Ninu, Tudose, Al Iacob, Bicfalvi, Simion, Ochirosii pe langa echipa, si se recomanda aducerea lui torje si Bogdan Stancu
Astfel..as fi un suporter fericit 
VEDETI nu avem jucatori de fotbal nu fotbalisti ca toti suntem fotbalist peste 6 miliarde de oameni toti dam in minge.
Portari avem,Badoi e mijlocas adik e precum Dan Petrescu dak nu urca in atac dejaba il ai deci mijlocas dreapta ca Banel e cam solo akol de cewa ani si tre lasat p bank deci ne-ar trebui inca un fundas alaturi de Golanski ca Badoi ar trebui sa fie mijlocas dreapta,inkizatorii eterni aman2 afar si adusi alti 2 buni sau sa ramana OV.Petre si sa mai vina altu,COORDONATOR inca 1 ca PLESAN e lovit & pentru concurentza unu bun nu Croitoru si pe stanga la mijlok adusi 2 sau unu bun Cristocea sa ne lase in 2 ani 1 an a jucat bine 2006 jmatea de an cand am luat titlu si inceputu lu 2006 5-6 etape ca inaintea meciului cu javrele s-a accidentat si gata s-a terminat deci a jucat 1 jmate de an,atac in afar de Zaharia toti afara poate si el da l-as lasa are simtu portii care de la C.Raducanu nu am mai avut in Europa ne-a scapat in 2 meciuri ca ata a jucat Badea intr-un an ne-a scos intr-unmeci Standard Liege (
:steag_steaua_ro: si akol ca jj s-a bagat in fine)