FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Plecãrile

«12»
fcsteaua.ro08.11.2007 17:15

Pãstrasem ideea acestui articol pentru vreo sãptãmânã în care Steaua nu ar juca sau în care pur și simplu nu aș avea despre ce sã scriu. Dupã meciul de asearã, o scurtã analizã a celor care trebuie sã pãrãseascã Ghencea mi se pare foarte necesarã.

Peste plecarea creditorului George Becali trec repede: este cea mai necesarã, dar încã improbabilã. Oricum, nu despre el vreau sã vorbesc.

În primul rând, Dicã și Goian. Încep cu cei mai buni. Din jucãtorii valizi ai Stelei, Dicã și Goian sunt clar cei mai valoroși (poate alãturi de Zapata). Dar, ilustrare a proverbului "dacã te amesteci cu tãrâțele, te mãnâncã porcii", Dicã și Goian s-au plafonat la Steaua. ªi joacã strigãtor la cer de prost. Primul este în Ghencea din primãvara lui 2004 (dacã nu mã înșel), iar de atunci în fiecare sezon a fost golgeterul Stelei. Mai mult, Dicã a fost omul providențial al parcursului din Ligã de anul trecut (2 goluri la Kiev, 1 în Ghencea tot contra ucrainienilor, 1 la Lyon). Despre Dicã poți spune multe, dar cã nu și-a fãcut datoria fațã de Steaua în cei aproape 4 ani de când e decarul roș-albastru - nu!

Goian a prins echipa în mandatul lui Protasov, când de altfel s-a și consacrat nu doar ca fundaș de baza, ci și ca marcator. De atunci, Goian a fost titular indiscutabil și a devenit stâlp al apãrãrii și la naționalã. Cu excepția toamnei din 2006, când a încasat un numãr prea mare de "roșii", Goian a avut o evoluție unanim apreciatã în Ghencea.

Mediocritatea actualului lot a dus la plafonarea lui Dicã și a lui Goian. Conștienți amândoi cã sunt "pe fãraș", fiind calea cea mai sigurã prin care Becali își va recupera sumele cu care a împrumutat Steaua, au început sã joace din ce în ce mai prost. Dupã un început de sezon foarte bun (fiind la un moment dat, alãturi de Bicfalvi, singurii marcatori ai echipei), ei s-au stins și au ajuns sã confirme imaginea penibilã a Stelei de asearã sau de la Cluj. Cred cã orice suporter de bun simț ar trebui sã accepte cã este atât înspre binele Stelei, cât și al jucãtorilor, ca Dicã și Goian sã pãrãseascã Ghencea în iarnã.

Urmeazã grosul, adicã cei care n-au cãuta în curtea unei Eterne Campioane! Din lipsã de valoare. Sau pentru cã n-au reușit sã confirme. Sau pentru cã nu mai pot.

La capitolul portari, marele transfer al acestei veri - Zapata - i-a transformat pe Cernea și Vâtcã în exponate de muzeu peste care a început sã se punã praful. Îi voi lãsa pe rafturile lor, pentru cã cred cã mãcar unul din ei reprezintã o soluție de avarie pentru poarta Stelei. Sper totuși sã nu fie nevoie.

În apãrare, singura plecare ce trebuie discutatã (pe lângã Goian, evident) este a lui Petre Marin. Petre Marin este un mare caracter - o spun rãspicat și tare! Este unul din puținii jucãtori de bun simț ai Stelei. De-a lungul timpului și-a fãcut datoria cu vârf și-ndesat la Steaua, atât pe stânga cât și pe dreapta. Ultimul an a arãtat însã o descreștere accentuatã - anii l-au ajuns din urmã. Steaua și Petre Marin ar trebui sã se despartã cât mai elegant posibil, eventual prin cooptarea lui Petricã în stafful tehnic (antrenor la juniori). În rest, Emeghara, Rada, Ghionea, Baciu, Golanski, Neșu stau bine unde stau.

La mijloc, prãpãd. Sã fiu antrenorul Stelei, aș renunța la Cristocea (a jucat doar vreo 6 luni la Steaua), Surdu (...), Croitoru (încearcã, dar nu e destul), și la unul dintre Ovidiu Petre și Lovin. I-aș pãstra pe Rãdoi, Bicfalvi, Petre/Lovin. Chiar și pe Nicolițã, pe care l-aș trimite însã pe banca de rezerve. Nicolițã nu este un fotbalist de talia Stelei, acest lucru este deja de domeniul evidenței. Majearu cred cã zâmbește cu amãrãciune când vede tentative penibile ale lui Jardel de a depãși un adversar, prin orice mijloc.

În atac, jale... Pe lângã Dicã, mai trebuie sã plece în opinia mea Zaharia (care n-a confirmat, în ciuda golurilor din varã) și Iacob (al cãrui joc a început sã-mi bântuie nopțile...). I-aș ține pe Badea (în a cãrui valoare eu încã cred) și pe Neaga (în special din rațiuni sentimentale...drept pentru care nu mã aștept ca toți sã gândeascã la fel).

Așadar, Dicã, Goian // Petre Marin, Cristocea, Surdu, Croitoru, Petre/Lovin, Zaharia, Iacob. 9 oameni. În locul lor trebuie sã vinã în mod obligatoriu 9 fotbaliști de valoare superioarã, care sã poatã fi titulari la Steaua. Însã despre veniri, poate într-un alt articol.

Ovidiu

mirceaor08.11.2007 17:52

parerea unui stelist scarbit de ce se intampla acum la echipa si in jurul ei, in legatura cu plecarile; mai precis niste adaugiri,in care eu unul cred:

1. Eu l-as tine pe Vatca rezerva si i-as face vant lui Cernea

2. Baciu si Rada nu cred ca au valoare de Steaua,si din pacate nici Nesu

3. Golanski are valoare,la fel ca si Emeghara,Ghionea

4. La mijloc sunt total de acord,suntem zero ,cu exceptia poate a lui Ov Petre si Bicfalvi ( il socotesc pe Mirel fundas central)

5. Atac- toata lumea sa plece,nici unul nu joaca nimic. Am asteptat un meci,doua , trei ,cinci ,zece! si nimic.. Nici macar Rica..Imi pare rau pentru el ...

Cat despre plafonarea celor doi ( Goian si Dica ) este evidenta ,dar acuma s-o spunem pe aia dreapta: Goian e prea lent ca fundas central,iar Dica franeaza jocul mereu si da impresia ca doarme pe teren de multe ori...

Si am mai realizat aseara inca un lucru: Nicolita nu are ce cauta la Steaua . Imi place devotamentul lui ,dar fotbalul nu inseamna doar daruire. Ce sa mai spun de faptul ca Banel e titular pe postul de extrema dreapta la echipa nationala... Jalnic,nene..

dov4u08.11.2007 18:34

poate gresesc, insa eu l-am luat in colimator pe jardel. in returul cu sevilla la modul in care a fost gandita echipa, el ar fi trebuit sa fie mijlocasul ofensiv, omul in plus in linia defensiva a spaniolilor, mai mult de atat, cel insarcinat 60-70% dupa parerea mea cu pasa decisiva. desi eu nu detin statistica, ii rog pe cei care o au sa-mi spuna si mie cate pase inainte a dat Nicolita. nu centrari, nu mingi bubuite, aruncate la bataie, ci pur si simplu pase pentru combinatii inainte.

cu parere de rau, eu am vazut 95% din mingile jucate de Banel trimise in spate. de asemeni, pe patrunderile in banda, in 100% din fazele de atac cand a avut adversar in fata, s-a intors cu spatele la poarta, a facut o pirueta si a intors mingea in lung de linie spre centrul terenului. gresesc?

si inca o parere personala... l-am vazut pe Dica in cateva faze incercand sa combine, insa dupa parerea mea nu are cu cine sa joace.

CITIUS ALTIUS FORTIUS

steauafan08.11.2007 18:38

Foarte bun articol, cred ca la fel gandeste majoritatea stelistilor de aici.

Neaga n-a aratat NIMIC de cand a venit si trebuie sa plece si el (hai sa nu mai facem echipa dupa sentimente).

Si ai uitat (sau poate i-ai inclus langa becalu) pe marii Adi Ilie, Argaseala, teia Sponte si alte nulitati ce se ocupa de echipa intr-un mod sau altul, singurul "merit" fiind ca sunt rude sau prieteni sau acoliti si pupincuristi de-ai lui becalu!

Si trebuie readusa in discutie si situatia accidentatilor si a PILELOR (!!!). Nu zic ca totul e vina medicilor sau preparatorilor, nu-l cunosc pe Paligora sau Hippoliti dar ii stiu bine pe Horea si Ionut Codorean, amandoi baieti de nota 10, stelisti 100%, dar amandoi ajunsi la Steaua pe baza pilelor batranului Ioan Codorean. Tatal Codorean, mare Profesor de Medicina (pe bune), acum General®de Armata, mare stab si la SMB, multi ani seful de la RMN si Imagistica la SMB, unde de fapt Ionut acum e mare doctor (Plesan recent pacient de-al lui), asadar tatal Codorean acum pe listele PNG (ca si Duckadam) si-a pus copii in pozitii importante la echipa, acestia neavand calificarile necesare pentru un club de talia Stelei! Horea a fost antrenor la copii si juniori si acum e preparator fizic! Pai ce-are sula cu prefectura? Va zic eu: PILELE LU TATICU!

Steaua de azi e oglinda societatii romanesti, cu sefi aroganti si inculti, agresivi si fatarnici, cu incompetenti in posturi cheie, interese meschine, individuale, angajati indolenti, gata sa accepte orice fel de compromis constienti fiind ca lingasia si nu valoarea le asigura pozitia ocupata, jucatori fara respect pentru idea si traditia Stelei, interesati de fite, ceasuri si alte Gigi-ele, un marasm si o prostitutie de neimaginat, toate patronate si intretinute de nimeni altul decat Becali, acum insotit si de alt cancer al fotbalului romanesc, Ioan Becali, alta otreapa ordinara din clica Becali!

SCARBA, SCARBA, SCARBA!

rLz08.11.2007 18:41

Baciu e bun? dar Lovin? dar Petre? dar NESU???????Nicolita?!Neaga?

dintre toti iai omis poate pe cei mai importanti oameni care influenteaza decursul jocului Stelei.

cum sa zici ca Baciu joaca bine si ca ai alege doar 1 din Lovin si Petre???? de nesu nici nu mai are rost o discutie.

Timpul lu Neaga aproape a apus.. el e tinut mai mult din mila in lot

Baciu a facut decat un meci bun de cand e la Steaua si ala a fost cu arsenal

Lovin e praf atata poate

Petre e mercenar si joaca pe ceasuri

NESU e o suferinta care se crede superstar

Nicolita e bun de bagat dupa minutul 80 cand aversarii au obosit.

NU UITA! UN MAR STRICAT STRICA TOATE MERELE DIN COS !!!!!!

eddie the 'ead08.11.2007 18:52

De acord cu intregul articol, mai putin parerea Neaga. Cred ca are calitati tehnice, dar ma exaspera si in trecuta-i prezenta la Steaua. Si-a dat drumul la joc si la goluri cind s-a decis ciobanul sa-l vinda. Poate ca se va speria si acum si va face declicul...

In momentul de fata Steaua e in cea mai acuta criza din istoria ei, dar, sincer, ma indoiesc ca va iesi din ea asa de repede. Ar insemna ca ciobanul sa se schimbe sau sa plece, lucruri de care ma indoiesc foarte tare. Pentru ca articolul se incheia cu "sosiri alta data", eu zic ca ne asteapta aceleasi promisiuni ca in vara (deja urlau ziarele acum citeva zile "doi argentinieni !!!"), o sa ne imbatam iar cu apa rece si vom trai o noua dezamagire. Nu cred in minuni, nu cind vine vorba de acest personaj mizerabil.

vladfcs200708.11.2007 19:02

in poarta eu las pune pe Cernea...e un mare portar si are valoare...

ca fundasi...Radoi,emeghara,golanski,Baciu si poate Ghionea...

ca mijlocasi decat ov Petre si bicfalvi...poate si Banel...

si atacanti decat zaharia si Badea...restu Neaga si Iacob imi pare rau de ei...super echipa o sa avem!!!...

FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularsteaua2fularultras

il_scorpio08.11.2007 19:02

Pot sa jur ca exact asa ma gandeam si io in multele clipe de meditare in urma esecurilor cu Timisoara, Cluj si Sevilla.

Apoi trebuie cumparati jucatori de valoare:un portar tanar care sa creasca pe langa noi si in 2-3 ani sa ajunga titular( nu neaparat roman); un fundas stanga( sa-i faca concurenta lui Nesu, pentru ca Petre Marin tre sa se care, iar Emeghara si Golansky se descurca bine pe dreapta); un mijlocas stanga de mare mare valoare( care sa dribleze, paseze etc); un mijlocas central cel putin de nivelul lui Plesan( sa-i faca concurenta); un atacant de foarte mare valoare ca sa mai faca si el ceva singur nu doar sa astepte Para malaiata; inca un atacant cel putin de valoarea lui Thereau.

Eh, cu venirile astea si cu plecarile care le-ai zis am arata mai binisor.

rLz08.11.2007 19:08
Pot sa jur ca exact asa ma gandeam si io in multele clipe de meditare in urma esecurilor cu Timisoara, Cluj si Sevilla.

Apoi trebuie cumparati jucatori de valoare:un portar tanar care sa creasca pe langa noi si in 2-3 ani sa ajunga titular( nu neaparat roman); un fundas stanga( sa-i faca concurenta lui Nesu, pentru ca Petre Marin tre sa se care, iar Emeghara si Golansky se descurca bine pe dreapta); un mijlocas stanga de mare mare valoare( care sa dribleze, paseze etc); un mijlocas central cel putin de nivelul lui Plesan( sa-i faca concurenta); un atacant de foarte mare valoare ca sa mai faca si el ceva singur nu doar sa astepte Para malaiata; inca un atacant cel putin de valoarea lui Thereau.

Eh, cu venirile astea si cu plecarile care le-ai zis am arata mai binisor.

dar zapata ce are?

dupa ce ca aveti un lucru bun in echipa.. fara el luam o caruta de goluri cu 3 cenernea cu 5 vatca si cu 2131 de portari tineri in poarta tot luau mai multe goluri decat zapata deci te rog

androsteaua08.11.2007 19:12

pentru mine Steaua nu mai este o placere a devenit o DURERE

rLz08.11.2007 19:20
pentru mine Steaua nu mai este o placere a devenit o DURERE

stai linistit.. daca mai continua asa inca o luna osa devina motiv de sinucidere

endorama08.11.2007 19:27

de acord cu articolul... singurele modificari ar fi ca as prefera sa plece si Baciu si sa ramana Iacob. eu cred ca Iacob e un jucator care atunci cand isi va reveni la forma de acum un an-doi va fi un jucator foarte util echipei.

si neaparat ne trebuie si un antrenor serios. Lacatus e baiat bun dar sincer am senzatia ca doar ne pierdem vremea cu el

rLz08.11.2007 19:49
de acord cu articolul... singurele modificari ar fi ca as prefera sa plece si Baciu si sa ramana Iacob. eu cred ca Iacob e un jucator care atunci cand isi va reveni la forma de acum un an-doi va fi un jucator foarte util echipei.

si neaparat ne trebuie si un antrenor serios. Lacatus e baiat bun dar sincer am senzatia ca doar ne pierdem vremea cu el

Steaua a schimbat vreo 6 antrenori de la plecarea lu piti...

si deatunci dezastrul

INCA NU TEAI PRINS? NU E VINA ANTRENOURULUI BA INTELIGENTULE CARE ESTI

TOTI VA LUATI DEANTRENOR !!!!! JUCATORI IN ACEST MOMENT SUNT PIELEA P*** NU ARE CE SA JOACE CU EI, eu daca eram Lacatus intram eu personal in locu lu victorel.

DEGEABA INSTALEZI CELE MAI NOI SI MAI BUNE DRIVERE LA PLACA VIDEO DACA ASTA E CU 3 GENERATII IN URMA SI PRAF

kilygonzalez08.11.2007 19:50

La cum joaca echipa de un timp incoace (ca sa nu zic ani) ma lamuresc pe zi ce trece ca avem nevoie de jucatori straini( multi de tot), ca romanii astia ai nostri sunt niste panarame de first class. Un lucru nu reusesc sa-l inteleg deloc: cum de unii dintre jucatori veniti de la echipe de provincie, erau acolo zmei, driblau, faceau tot jocul, la noi isi pierd toata calitatea tehnica. Un exemplu foarte clar e Croitoru, care la Vaslui reusea driblinguri si goluri de toata frumusetea, iar la noi.... i-a spalat cineva creierul...si sunt si alte exemple.

Iar despre Nicolita, il sfatuiesc sa o ia la goana spre Copsa Mica in jud. Sibiu ca e pe gustul alora de acolo....

dr.adrian908.11.2007 20:29

www.fussball-talente.com

aici gasiti jucatori care ar putea veni la Steaua.

le-am trimis si la Steaua un e-mail cu linku asta sa se inholbeze idiotii

CREIERU7808.11.2007 20:43

@Ovidiu

in mare parte ai dreptate

sa plece toti fotbalistii ca nu-mi pare rau dupa nimeni numai sa ramana ZAPATA ...dupa ce ne-am rasucit singuri cutitul in rana cu toti asa -zisii mari portari acum cand il avem si este valoros tu il vrei transferat "ridicol"

Cernea si Vatca la un loc nu fac nici cat o singura manusa a lui Zapata

suportera_nr.108.11.2007 20:49

vreau sa plece si Banel, nici macar nu mai alearga cu aceeasi viteza ca inainte, ca de fotbal....... ce sa mai vorbim, acest sport ii e strain. era mai bine se facea atlet, sigur s-ar fi descurcat mult mai bine decat la fotbal. plus ca viata de noapte (asa spune presa) ii joaca feste. lasa-ne baneleeeeeeeeeeeeeeeee!!!

AdrianUltras2508.11.2007 20:57

Surdu nu e mijlocas.

doar pentru ca e folosit ca mijlocas nu inseamna ca stie sa si joace acolo.(puneti-l pe Goian mijlocas de banda sa vedem ce iasa)

Inainte sa ne proununtam de valoarea lui Surdu eu zic sa asteptam sa il vedem cum joaca pe postul pe care stie cel mai bine.Asta e parerea mea.

Am zis de mai multe ori.As vrea ca in atac Steaua sa foloseasca jucatori tehnici,de viteza(Neaga sau Surdu)

Mi-ar place mult mai mult sa vad Steaua jucand in viteza, cu pase printre,pe jos si nu cu centrari sau pase pe sus cum jucam acum.

Zaharia e al 2lea golgeter Stelei dupa Dica in acest an.

Unii jucatori trebuie sa plece.Corect!

Dar nu 90% din echipa.

Mi-ar place sa vad Steaua jucand in retur intr-o formula:

Zapata-Golanski,Ghionea,Rada,Emeghara(Nesu) - Simion(sau altul),Radoi,Plesan,Ochirosii(sa speram ca isi va reveni cat mai repede dupa accidentarea suferita) - Neaga, Surdu

sa fie adusi inapoi jucatorii imprumutati la buzau(Tudose,Iacob,Litu,Ochirosii,Simion), sa fie promovati jucatori noi de la echipa a 2a indiferent de varsta(Chirita,Iancu,Lazar,Niculae) si sa fie facute niste transferuri gandite.

sa nu mai faca transferuri doar de dragul de a le face.

De ce l-au luat pe Badoi daca Nicolita e batut in cuie pe partea dreapta?

De ce l-au luat pe Surdu daca nu il folosesc atacant?(ca doar exista mijlocasi stanga pe care sa ii putem transfera-Sepsi,Dacian Varga,il aveam pe Ochirosii!!!!!!!!!!)

De ce a fost adus Vatca?

De ce a fost dat Bostina?(aceeasi intrebare pentru Elton)

De ce nu l-au suspendat pe Thereau?(ca daca il suspendau, in sec 2, francezul era prezent la antrenamente)

Dica,Goian ar trebui sa plece pentru ca e clar ca nu mai gasesc motivatie pentru a juca la Steaua(Dica de abia se misca)

mai sunt unii jucatori care nu au loc la echipa.

sa vedem ce va fi.

p.s. nu sunt de acord cu cei care vor plecarea lui Baciu.e unul dintre cei mai ambitiosi jucator din lot.de fiecare data cand a jucat a dat 200%.Nu prea l-am vazut sa faca greseli.

Din pacate baiatul e considerat slab pentru ca asa a zis Gigi becaliiii

androsteaua08.11.2007 21:04

cred ca ati omis ceva important!! primul lucru pe care trebuie sa-l faca Steaua este sa-l transfere pe Gigi Becali! dupa asta lucrurile vor lua o intorsatura fasta!!

radusor08.11.2007 21:36

poratari: zapata, vatca;

fundasi dreapta: golanski, badoi;

fundasi stanga: emeghara, nesu;

fundasi centrali: Radoi, Goian, Ghionea, rada;

mijlocas dreapta: Nicolita;

inchizatori: ov Petre, Lovin;

coordonator: plesan;

mijlocas dreapta: Cristocea;

atacanti: Dica; Neaga

varf: Badea

In concluzie trebuie sa plece Cernea Marin Baciu Croitoru surdu Iacob zaharia si sa vina 4, doar 4 jucatori dar de mare valoare la Steaua...un coordonator, 2 mijlocasi de banda si un atacant

A se pastra Minca, Ninu, Tudose, Al Iacob, Bicfalvi, Simion, Ochirosii pe langa echipa, si se recomanda aducerea lui torje si Bogdan Stancu

Astfel..as fi un suporter fericit :)

AdrianUltras2508.11.2007 22:18

radusor

minca nu apartine Stelei

Cristocea_08.11.2007 22:50

STRAINI STRAINI STRAINI STRAINI STRAINI..NUMAI STRAINI LA Steaua..PUNKT!!

RaDoooI08.11.2007 22:54

1.In poarta, fara cuvinte, doar atat: citez "SCOATE ZAPATAAA" , "APARA ZAPATAAA" .

2.La capitolul fundasi, nu stiu ce am mai putea face. Sa recunoastem, se vede ca nu a mai jucat Ghionea in centrul apararii noastre, atata timp cat a fost Ghionea acolo noi am avut cea mai buna aparare din campionat. Iar acuma, am inceput sa ma obisnuiesc cu golurile primite !!! Pana acuma eram uimit cand primeam un gol, acuma deja a devenit obisnuinta.

3.Mijlocasi: e clar Banel trebuie sa plece, ii multumesc pentru ce a facut si inca vrea sa faca la Steaua dar nu mai avem nevoie de el. Avem nevoie de un mijlocas lateral adevarat, care sa stie sa dribleze si sa joace bine mingea in viteza. Si sa centreze bine !

4.Atacanti hmm, din pacate aici am cam avut ghinion, atacantii nostri nu sunt PRAFI, sa nu uitam ca toti atacantii nostri (in afara de zaharia) au avut perioade foarte frumoase. Iacob gol dupa gol in Cupa UEFA, iar in primavara nu se mai oprea din goluri, ghinionul a facut ca el sa se accidenteze, si sa isi piarda forma. Badea stim toti de ce nu mai joaca nimic, prea tare a fost speriat de accidentul avut in vara. Neaga....chinezii aia l-au prostit bine de tot, parca nu mai stie sa preia, sa lanseze un contraatac ca pe vremuri cand el cu Ciocoiu au facut toata apararea besiktasului.

Cei care mias dori sa plece: Vatca, Badoi, Petre Marin(sa ramana in staff-ul Stelei), Goian, Baciu(nu pot sa uit cand la meciul de anul trecut cu javrele din Ghencea, toti jucatorii Stelei ii pasau numai lui), Dica, Cristocea, Croitoru, Banel, Zaharia.

Totusi sa nu uitam ca avem niste valori la echipa.

Zapata, Emeghara, Bicfalvi, Badea. Cam asta ar fi "scheletul" viitoarei echipe ...

kop08.11.2007 23:49

ne trebuie 4 jucatori mari si lati:

1 mijlocas stanga

1 mijlocas dreapta

1 mijlocas de creatie

1 varf

out: Cristocea, Badoi, Neaga si Iacob... sunt complet inutili.

vor fi reveniri: Radoi, Plesan si Ghionea

Goian si Dica nu trebuie sa plece. Intr-o echipa cu mijlocasi de banda foarte buni si cu unul de creatie la mijloc n-ar avea probleme.

Si daca s-ar putea un schimb Nesu - Sepsi. Petre Marin mai poate sta rezerva de banda in aparare pentru retur.

Cam astea-s poftele mele :)

steado09.11.2007 09:01

Am impresia ca, din nefericire, ceea ce a spus hidosul patron al Timisoarei, anume ca echipa Steaua este formata la ora actuala doar dintr-un portar, are un mare sambure de adevar.

Daca ne uitam bine, in ultimul timp, in afara portarului nu s-a remarcat niciun jucator.Cate o rara sclipire a lui Dica sau Goian nu au facut decat sa accentueze jocul foarte sters al echipei in ansamblul ei.

Judecand cu cat mai multa obiectivitate putem sa acceptam ca, probabil, linia defensiva ar putea fi "salvata", existand mari promisiuni in privinta lui Emeghara, prin prisma ultimelor sale evolutii, oarece siguranta privind jocul constant al lui Rada (chiar daca nu a excelat), destule sperante in ceea ce ar putea fi Golanski, si Ghionea, daca va reveni in joc la forma care l-a consacrat.Tot aici l-am putea adauga pe Radoi (care ar putea fi o solutie si pentru linia de mijloc) cu conditia insa de a reveni intr-o forma maxima.

In continuare insa situatia mi se pare cat se poate de proasta.La mijloc exista doar sperante in ce-l priveste pe Plesan, un jucator de la care, de multa vreme, se tot asteapta sa confirme, si, din pacate tocmai cand parea pe drumul cel bun, s-a accidentat.Este foarte greu de prevazut ce se va intampla in continuare cu Plesan, dupa ce va reveni.Pare un jucator foarte inconstant.Si mai este o tanara speranta, Bicfalvi, care insa mai are de capatat multa experienta, si, din pacate, nu joaca pentru a putea face acest lucru.Deci doar sperante, care mi se par destul de firave.

Atacul = 0, la ora actuala, si nu cred ca mai e nimic de comentat.

In concluzie, jucatorii pe care Steaua se poate baza acum (in perspectiva desigur de a face performanta, asa cum ne dorim toti suporterii si de a reveni la locul dupa care tanjim cam de multa vreme) se pot numara pe degetele de la o mana ! Si, atentie, vorbim doar de jucatori, nu si de celelalte mari probleme pe care le are Steaua la nivel organizatoric, de conducere a clubului !

Practic, solutia nu poate fi decat in a recunoaste faptul ca la ora actuala suntem aproape la zero, si in consecinta totul trebuie inceput de aici, de la zero !

«12»