FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa nu mai picam cu echipe asa de puternice...

«12»
fcsteaua.ro08.11.2007 10:40

Aceste cuvinte au fost rostite de Adrian Ilie dupa meciul de aseara, intrebat fiind ce-i lipseste Stelei. Este esenta a tot ceea ce reprezinta Steaua acum, a ceea ce a ajuns in mainile sarlatanului de becali. Imi cer scuze, de fapt trebuia sa spun creditorului becali. E timpul sa rostim raspicat adevarul: acest om a scris in declaratia de avere pentru Parlamentul European ca a imprumutat FC Steaua cu 12 milioane de euro, participatia sa fiind de 200 000 de lei noi! Atat a bagat acest megaloman cretinoid in club!

Am asistat aseara la cel mai jenant meci pe care l-a facut Steaua in ultimii ani. Am revazut acea frica din meciul cu Lyon amplificata de 10 ori plus o mare neputinta! Am vazut un Croitoru, un Surdu, un Iacob, care nu au ce cauta pe poarta stadionului, dar care sunt pusi sa ne salveze onoarea in Europa. Cum sa faci performanta cu un astfel de lot care a fost facut pe orice baze, numai fotbalistice nu?

Sa nu ne mai ferim de cuvinte: Croitoru, Badea, Panait au venit in schimbul acelui 0-4 cu FC Vaslui, ce pretentii sa ai! Iar de Surdu e de ajuns sa amintim, acuzatiile de non-combat ale conducatorilor clujeni dupa meciul de anul trecut.Spunea un user aici, intr-un articol foarte pertinent de altfel, ca alte echipe din est au facut investitii mult mai mari si tot iau multe goluri. Da! E adevarat, dar se compara stilul de joc? Mai bine luam si noi 4 ca Sahtiorul sau CSKA Moscova, dar jucam ceva, atacam, puneam si noi o problema, aveam niste ocazii, nu sa ne aparam in 11 la 0-2!

Nea' Imi avea dreptate, un ciclu s-a incheiat. Un ciclu va reincepe. Dar problema e ca cei care au facut selectia pentru ca primul ciclu sa existe, nu mai sunt! MM, Walter, Oleg s-au dus in alte zari, goniti de cioban. Cine sa cladeasca o noua echipa? Adrian Ilie? Adrian Ilie care promite numai jucatori de 5 stele si ni-l aduce pe Surdu si Vatca? Adrian Ilie care vrea mai mult noroc, in conditiile in care n-am avut nici o ocazie? Sa nu vorbim de goluri anulate, a fost total intamplator si nemeritat, Sevilla putea sa aiba 4-0 la pauza!

Despre Laca, nu am ce sa spun. M-a surprins doar ca pentru unul care vrea sa le transmita spiritul de invingator jucatorilor sai, a stat din minutul 1 asezat pe banca, parca resemnat, asta in timp ce omologul sau, tot un simbol al echipei sale, isi cravasa jucatorii non-stop de pe margine.Parca au jucat dupa spiritul de "invingator" al lui Adrian Ilie , nu dupa al lui Marius Lacatus...

Mihai Somanescu

sadeyes08.11.2007 11:11

Asta am retinut si eu din declaratia lui Adrian Ilie de dupa meci. Chiar mi-a lasat un gust amar, chiar foarte amar. "Sa nu mai cadem cu echipe puternice". de parca in Liga Campionilor ar fi echipe slabe. Nu, frate cumparati dracului alti jucatori care sa paseze si ei din prima, care sa scoata si ei din joc prin dribling jucatori ai echipelor adverse si astfel sa cream superioritate, nu eternele pase in lateral sau la Zapata, care e portar, nu jucator de camp. E nemaipomenit, la fazele fixe ramaneau fixati, fara reactie, faza de la primul gol fiind elocventa. La golul doi, ce sa zic, cascadorii rasului cu noi pe post de bufoni. Oricum s-a vazut o echipa Sevilla care a practicat un joc cu mult peste cel prestat de Arsenal in Ghencea, ceea ce mi-a intarit convingerea ca Sevilla e mai valoroasa si mai experimentata decat Arsenal in acest moment, fapt infirmat la inceput de rezultatul direct dintre cele doua de la Londra

P.S. Daca putem, macar sa ne mai consolam, daca se poate cu faptul ca si alte echipe cu bugete mult superioare au 0 puncte dupa primele 4 meciuri - Dinamo Kiev si Stuttgart. In fine, chiar nu e ras...

bad_joke08.11.2007 11:13

Ai dreptate,sunt mult prea putini jucatori de valoare,mie dor de jocul acela din 2005 cu LENS sau egalul de la Sampdoria,in care cum multi au remarcat,sa nu ne ferim de cuvinte,jucatori Sampdoriei au rasuflat usurati ca u scos un egal la ei acasa,si ei au venit sa schimbe tricoul cu jucatori Stelei ,asta da valoare,desi multi dintrejucatori sunt tot aceiasi care ii constestam acuma,e adevarat cau plecat si foarte multi,dar a mai ramas Dica,Goian,Nesu,Iacob(marele contestat),dar eu nu vad asa o mare realizare a lui MM,el a incercat ceva,a adus jucatori care sa-ti fcai traba in UEFA si in Campionat,uitati-va acuma la CFR,nu am de ce sa nu-i laud,au adus jucatori si au intemeiat o echipa,si au sanse mari s acumpere jucatori cu certa valoare,am auzit de curand de Chevanton de la Sevillia,l-au luat deja pe fundasul de la Rosenborg,si noi nu o sa iesim prea curand din criza,din moment ce Becali rade de CFR ca el face investitile imense in Romania,cand defapt a bagat decat 200 000 de euro,si cu un Adi Ilie care minte in nestire,bine ca nu l=am mai vazut la TV si pe cainele lingau Argaseala,avea dreptate MM,mie scarba sa-i pronunt numele lui,mie sila sa vb de un om de nimiic care se face ca nu vede ca suntem la pamant,este adevarat cu toate ca nu recunoaste nimeni,Campionatu nostru a crescut vizibil,cam toate echipele au investit,nuami poate sa bata cu 7-0 in deplasare,au venit jucatori cu dorinta de joc,si care castiga de 100 de ori mai putin ca jucatori noastri,dar ce sa mai spui,nu vreau s amai precizez de Banel iara,ca sunt luat drept xenofob,dar eu i-am zis si al prieteni cand ma acuza de xenofobie,ca putea Banel sa fie alb ca varu,sa fie american,daca juca asa eu tot la fel asa fi vorbit de el,pentru ca mie in momentu asta cu tot respectu pentru el,dar eu cred ca E CEL MAI SLAB JUCATOR DIN LOTUL Stelei,alaturi de Baciu,eu ma iau tot timpul de el,cand vad ca lumea la TV spun in continuare de el ca are VALOARE,are pe dreaq sa-l pieptene,ca dastia ca el repet gasesti in Liga a 3 a de te plictisesti,toti oameni de fotbal confunda daruinta si dorinta de a demonstra ceva cu VALOAREA pe care nu o are,el nu are clar valoare de Steaua,nu ati vazut de preluare a facut in careu,cat a stat,si pe mine ma oftica cel mai mult ca nu sa practicat jocul din prima ca la Otelu,e adevarat ca nu se compara echipele,dar...asta e solutia,nu ai cum sa joci daca nu pasezi dintr-o bucata,sunt jucatori prea inalti si prea lenti.

Daca nu vine nici macar in iarna un jucator intradevar tehnic,atunci nu avem nicio sansa,eu as lua cel putin 4 juactori al mijloc,eu zic ca daca luam macar 2 mijlocasi de certa valoare,facem o echipa bunicica,e lent Goian dar merge,la fel si Rada,revine si Ghionea,si Radoi si merge porma echipa,dar ei ,fundasi ma refer ce sa faca ei sunt nevoiti sa se ia unu la unu cu jucatori de viteza mare,nu iy ajuta mijlocasi domne,daia trebe sa paseze in centru si s afie un jucator care stie cu mingea sa se intoarca dintr-o miscare cu fata la poarta dar si jucatoru ala are nevoie de un atacant de valoare

adi_steaua08.11.2007 11:20

Atata timp cat la echipa va continua sa "dicteze" ciobanul infect, Steaua nu va avea viitor. Poate sa vina si Hagi, si Lacatus, si nea Imi si Ilie si toti. Steaua nu are si n-a avut un plan de viitor. Norocul Stelei s-a numit Mihai Stoica, care in ciuda faptului ca uneori este isteric, se pricepe la fotbal, a ales jucatori interesanti si un antrenor de exceptie in opinia mea: Protasov. Marele merit al MM-ului a fost ca a reusit sa-i tina in frau idiotenia ciobanului. De fapt aici e cheia: cineva destul de inteligent si abil care sa-i tina in frau idiotenia ciobanului. Cine sa faca chestia asta acum, Ilie? hahaha....ma bufneste rasul, nu mi-o luati in nume de rau, dar Ilie chiar este cel mai penibil personaj de la Steaua. Norocul Stelei din trecut s-a numit Mihai Stoica si Protasov...care au reusit sa faca o echipa care a mers din inertie si pe vremea lui Oli. Daca cineva mai crede intr-un viitor bun la Steaua atat timp cat Becali va fi acolo, ori e in clasa a IX-a la liceu, ori nebun, ori prea fanatic. Cu Becali la conducere de acum in colo Steaua poate avea in cel mai bun caz doar..."momente".

alexblaja08.11.2007 11:27

Sahtiorul a luat 7 goluri de la Milan, dar are 6 puncte....

Besiktas a luat 8 goluri de la Liverpool, dar i-a batut cu 2-1 in meciul "tur".

Slavia a luat 7 de la Arsenal, dar are 4 puncte si va merge in primavara UEFA

Noi am avut numai infrangeri "onorabile", dar nu avem niciun punct...ce e de preferat?

Eu sincer incep sa-mi pun serioase semne de intrebare cu privire la sanatatea mintala a lui Adrian Ilie!!!

androsteaua08.11.2007 12:16

niste ratati! sa le fie rusine

iov08.11.2007 12:47

Tot Noi,

De mentionat faptul ca tot noi "golanii, huliganii, derbedeii" am fost prezenti in frig si ploaie si am incurajat un nume * Steaua*...asta asa sa aiba in vedere conducatorii, suporterii de rezultat, cetatenii "emancipati" care ne vor afara de pe stadioane. Just imagine! Am remarcat in tot meciul doar sincronul Nesu-Rada la bataia de joc a lui Dani Alves.

steado08.11.2007 14:08

Chiar nu v-ati prins ca Adrian Ilie e unul din "papagalii" colorati si vorbitori din "colivia" ciobanului, care ii canta acestuia in struna ? Imi pare rau pentru ceea ce a insemnat fotbalistul Adrian Ilie pentru Steaua, dar actuala postura pe care o accepta, este cel putin caraghioasa.Nici copiii mici nu au crezut gogosile umflate, debitate pe posturile de televiziune de cel supranumit odata "cobra", despre multele puncte ce le va lua Steaua in actuala editie a CL si victoriile rasunatoare pe care le va obtine echipa, afisand un optimism ce nu avea nici pe departe justificare.Acum am aflat si motivul pentru care performantele rasunatoare prevazute nu au fost obtinute : lipsa de noroc !

Cuvintele rostite de Adrian Ilie mai tot timpul reprezinta de fapt o atitudine, una foarte paguboasa din punctul de vedere al celor ce iubim culorile ros-albastre.Este atitudinea neprofesionistilor ce stau pe langa cioban si ii canta mereu in struna, afisand un optimism debordant si nejustificat, incercand cu orice ocazie a mentine iluzia ca totul merge bine.Este unul din motivele pentru care s-a ajuns aici, la dezastrul de azi !

Nu degeaba ciobanul il aprecia pe Adrian Ilie ca un om de mare bun simt si caracter.

il_scorpio08.11.2007 14:32

Sa te cari si tu din Ghencea Ilie imediat ca esti prost rau! O sa zica unii ca jignesc o fosta glorie! Uite bine o jignesc dar m-am saturat de toate discursurile sale demagogice si sa nu faca nimica! Cate minciuni ne-a servit asta din vara pana acum simt ca plesnesc ! gata afara din Ghencea! AFARA!! L a Steaua trebuie pastrati oamenii cu mentalitate de invingator: Lacatus , Ienei..nu asta!!

dr.adrian908.11.2007 14:59

mai penibila declaratie decat asta nu cred ca a mai fost in CL de cand sa infiintat.

**alex**08.11.2007 15:07

Si mai penibil manager sportiv decat Adrian Ilie nu cred ca am avut de cand ne-am infiintat.

endorama08.11.2007 15:11

mda... bun articolul si la fel de bune si comentariile ce au aparut pana acum.

eu cred ca pentru ca Steaua sa revina pe drumul cel bun, ar trebui adus un antrenor cu nume din strainatate care sa aiba personalitate suficient de puternica incat Becali sa nu mai aiba tupeul sa se amestece. in al doilea rand, ar trebui ca Becali sa renunte la aprecierile lui la adresa diversilor fotbalisti fiindca nu fac decat rau. si nu in ultimul rand, ar trebui sa schimbam toata linia de mijloc. sa schimbam parasutele de genul lui Croitoru sau Surdu cu niste fotbalisti care stiu si sa faca un dribling sa paseze, etc. de genul lui Culio, de exemplu

BoBster08.11.2007 15:56

Nu voi il pupati atata in fund cand a venit la Steaua? in fine...cateva comentarii:

1. Din '90 cel putin Steaua nu a avut o echipa de valoare apropiata cu cea a Sevilliei. Cu Surdu, cu Mutu, cu Schiopu, cu Chioru...Steaua nu se poate bate cu Sevilla si echipele de seama ei. Asa cum am mai spus trebuie construit. Trebuie jucat Bickfalvi, trebuie adus inapoi Ochirosii, trebuie cumparati jucatori de perspectiva care in jurul unor jucatori ca Zapata, Goian(-meciul de aseara), poate si Plesan, poate si Badea sa formeze o echipa. O echipa antrenata cel putin 5 ani de-acum incolo de Marius Lacatus.

2. Meciul de aseara: Am fost (pe o scara de la 1 la 10) la nivelul 9.5 de dezamagire si umilinta. Si vorba voastra, daca se termina 0-8 si Steaua avea 3 bare si Palop avea 5 interventii miraculoase nu eram atat de amarat. Mi-e scarba de ce a iesit din planul "maretului conducator". Daca ii puneau kilometraj lui Banel i se dadea peste cap. Singurul care s-a chinuit. Sau pentru a nu fi singur puneti-l si pe Emeghara. Ma pun in locul lui Becali (jenanta pozitie): Dica-10000 de euro amenda, Iacob-pe lista de plecari cu primul tren, Croitoru-la Buzau in locul lui Ochirosii...si exemplele pot continua. Sa-ti fie rusine Dica pentru atitudinea de ieri seara.

3. "Nea Imi". Ma buseste rasu de fiecare data cand vad atitudinea acestei legende a Stelei. Sa va spun eu ce cred despre "Nea Imi"? Ca ii este frica sa mai intre odata in fenomenul Steaua. Ii este frica de esec. Priviti-l pe Hagi, si acum priviti-l pe Adrian Managerul Ilie. Ii e teama sa puna osul si prefera sa comenteze de prea multe ori vag contraperformantele Stelei. Etern respect pentru performantele obtinute si pentru apartenenta la familia istorica a Stelei, dar pentru evitarea responsabilitatii o bila neagra.

tosteaua08.11.2007 15:58

La cat sunt de mari ar fi mai bine sa stea in picioare

Mi-a placut sincronu Rada Nesu aseara .. manutzele in aer ,picior inainte aratam ca o echipa. la basket se numesc avioane

Inca ceva daca nu anulau golu lu Badea poate ca mai luam trei si era 1-4 ... sau poate nu...

oricum e clar ca la noi nu e o problema de jucatori cum se vehiculeazae ci de mod de a juca ...

kanoute a jucat ca pasta pentru clasa de care se lauda

si hai sa fim serios nici macar alvaes nu a excelat sau renato ... pur si simplu au jucat ca echipa.

de remarcat la ei a fost numaru 21 nu mai tin minte cum il keama mijlocasu de inkidere + Poulsen ... in rest echipa..

pai hai sa ne uitam la faze... pe atacu Stelei nu a existat dublare nici o secunda... daca se pierdea mingea era clar la ei

la sevilla intotdeauna era unu care sa dubleze la orice centrare ori amenintand spatele fundasilor

sau fiind saptele celui cu mingea care recupera instant si continua faza

pai cand il vedeam pe Iacob singur cu 3 ce vrei de la el sincer .... nu se stie cu picioru el da ca ciobanu dar de aia e platit ...

si dupa care ne luam de el ca e ridicol. Pai e ca si cum l-ai pune pe Goian sau rada sa dribleze e la fel ce vrei ....

Lui Iacob ii reprosez sutu in tabela in situatie de unu la unu cu Palop... Apropos din lipsa de mijloc Rada a fost dispatcher ceea ce a

dus la o posesie progresiva foarte buna :) .. sincer nu e vina lu' Rada ci a celui care-l pune sa faca asta.

Nicolitza singur cu Palop de ce nu a tras in ea sa o omoare? ...

pai sunt convis ca Laca l-a umplut de pumni in cap dupa meciu cu Poli

ca de ce n-a picat atunci ca lua 11 m si deci Banel al meu se trezeste in situatia de a cersi un penalty

numai ca aia stiu sa faca alunecari si arbitrii nu sunt stresati ca in Romania.

e clar ca nu stim sa jucam ca echipa nu am alte comentarii... multi ziceau ca de ce la ei a sarit mingea in renato la primu gol si la

gherla lu palop a sarit la unu de la ei ... raspunsu .. pai de aia ca ei stiu sa joace si fara minge si cum sa stea la dublaj....

uitandu-ma la alte meciuri remarc ca 30% din golrui vin direct pe faza de atac restu vin pe recuperare in zona de

16 metrii advers ... pai vrei tu asa ceva la Steaua daca singuru care e acolo e

Iacob si-l mai si fortzezi sa vina sa isi ia minginle aprope de centru......

Si la golul doi al lor alvaes a recuperat o respingere a lu nesu.

Daca nu sti sa joci ca echipa nu poti sa speri decat ca Dica are o zi de geniu

daca o are mai dam si noi daca nu ne rugam la noroc si athos da' nu prea ne mai asculta nici unu nici altu.

Sa nu-mi spui ca Surdu a vrut sa paseze pe culoar lu Badea la golu anulat ... a tras ca ghiolbanu si s-a nimerit sa fie Badea acolo....

Apropos de Surdu e cam pericolus ce face tribuna tinand cont de faptu ca baiatu si asa e stresat. (calcaiu magnific cand scapase spre poarta

e opera tribunei)

Inca ceva despre Croitrou si Dica in special ... la cat sunt de mari ar fi mai bine sa stea in picioare cand ii ataca unu

... cred ca ameninti mai bine poarta alergand decat de pe burta.... parerea mea. m-au scarbit cu aruncarile alea pe jos

pentru a genera situatii din lovituri libere undeva la mijolc. Se aplica si pentru Badea si Surdu.

O alta greseala majora a lu' Laca a fost Goian .. era clar ca e mult pre lent in compania lu Rada si aveai nevoie

de Baciu ceea ce pedrazzini a demonstrat cu Arsenal .. Adebayor n-a pre miscat .. Baciu e mic da e mai cainos si nici Renato nu e prea mare

E clar ca pentru atacuri mobile Goian si rada sunt jaloane .. pana si uhrin sa prins de faza :)) ...

(mie mi s-a parut o reeditare a golurilor cu Poli Timisoara aceleasi greseli ale centralilor ... in fine)

O alta greseala a lu Laca a fost 442 cand ai doi fundasi de banda care urca bine emeghara si nesu (apropos singuri care au jucat au fost ei)... cred ca trebuia jucat cu Baciu in locu lu Petre

Sistemul 532 in care ambii fundasi laterali urcau bine in atac (asta e tot ce am putut construii oricum) era cela mai apropiat atata timp

cat ai gandit constructia sa mearga asa si nici spatele nu ramane descoperit . juca cu Banel surdu si Lovin pe centru Dica lipit de Iacob si aveam o sansa.

Apropos de sistemu 532 ... pai olandezi zburda cu el (nu anul asta da in general) cu fundasi laterali de genu ala nici nu m-asi gandi de 2 ori.

Acu sunt multi experti da' na imi dau si eu cu parerea...

Zapata

Emeghara Goian Baciu Rada Nesu

Banel Lovin Surdu

Dica Iacob lipiti

se carau usor mingi pe benzi iar daca cei doi atacanti erau unu langa altu puteam sa jucam la deviere in fatza

O alta greseala: noua ne trebuia un punct ... nu trebuia sa-i batem neaparat sincer

predatorpulse708.11.2007 16:56

@bobster,sunt de acord cu tine mai putin la locul 3. Nea Imi un se baga pentru ca el este un fost mare antrenor al Stelei,un gentleman al fotbalului,cu o oarecare reputatie de aparat. Si vrei sa se bage el in aceeasi oala cu retardatul de Becali? Hagi s-a bagat din iubire de Steaua si a sfarsit prin a fi umilit,Lacatus a venit la Steaua din aceleasi motive ca Hagi si o sa sfarseasca f probabil in acelasi mod. Nea Imi are vreo 60 si ceva de ani,a castigat tot ce era de castigat cu Steaua,lumea are amintiri placute despre el,crezi ca vrea sa-si strice imaginea prin asocierea cu Becali,sa pateasca precum Hagi(umilit),Duckadam(ajuns sclav png),Adi Ilie(sclav la club) si Lacatus(viitor umilit). Omul a preferat sa stea in banca lui si sa nu intre in mocirla din clubul nostru.

Si de unde chestia asta ca Nea imi e salvatorul Stelei? De fiecare data cand suntem in rahat trebuie sa vina el sa invie stelismul omorat de fecali? Stelistii din ziua de azi ce fac? Trecutul nostru e glorios,dar e trecut,cum zicea cineva,Steaua nu are prezent si din pacate,in acest moment nu are nici viitor.

Pe principiul tau,eu zic sa-l reinviem pe Ion Alexandrescu pentru ca nu avem manager bun.

Trebuie sa intelegeti ca fostele glorii s-au cam saturat de fotbal,mai ales oamenii mai in varsta,acum sunt doar observatori ai fenomenului si isi mai dau cu parerea pentru ca stiu ce spun.

In acest moment Steaua are nevoie de oameni competenti in functiile cheie de la club,nu neaparat foste glorii,sau macar daca sunt foste glorii sa fie niste oameni priceputi pe acel domeniu.

Ex:daca e sa il pui pe Duckadam scouter,il pui scouter de portari,nu-l pune sa urmareasca aparatori,mijlocasi sau atacanti pentru ca Duckadam stie sa vada un portar bun pentru ca are experienta pe acest post.

Adrian Ilie ce cauta pe postul de manager? Ce competente are el ca sa fie manager la Steaua?

D-asta eu ma mir cand aud ca nu stiu ce jucator se retrage si imediat ii gasesc un post de conducere in cadrul clubului respectiv. Ce poate sa faca unul care acum o luna dadea in minge intr-un birou si intr-o asemenea functie in care se presupune ca ar trebui sa ai niste cunostinte de specialitate.

Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun,prezentul trebuie sa salveze Steaua nu trecutul,trecutul glorios a creat Steaua,e treaba Stelei actuale sa se salveze din penibilul in care a intrat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Stanici08.11.2007 17:49

Tare rau- ma ia rasu'-plansu'.... "mueti is posmegii?"

mirceaor08.11.2007 17:57

Reconstruim echipa in jurul lui Mirel,Zapata,Ghionea si Plesan, care mie mi se pare un mijlocas foarte bun..

A si sa nu uit poate da Domnu' si pleaca oierul..

ssinpadureacualune08.11.2007 18:28

Ce declaratie penala!!!Rusine Adi Ilie!!!Nu mai aveti mentalitatea de campioni,ati vandut-o!!!!

vladfcs200708.11.2007 18:45
Si mai penibil manager sportiv decat Adrian Ilie nu cred ca am avut de cand ne-am infiintat.

ai dreptate...de cand s-a infiintat clubul nu am mai vazut un manager sportiv mai prost decat Ilie...si ce daca jicnesc o fosta stea??....ma doare undeva...adica chiar ma enerveaza si ma scoate din toti creierii.....astia da oameni...Lacatus si Ienei...si mai e si oieru' ala de Becali.hua...hua..!!!....care mai e cu Becali??...asta chiar ca ma enerveaza...sa plece ba...de la Steaua....ca nu are ce cauta aici...sa se duca la oierii lui...la Copos...la Borcea...dute la fraierii astia...si chiar daca nu e de la Steaua dar a fost...Piturca...el este chiar un antrenor extraordinar...daca nu era el la Romania...nu mai era in EURO...si mai cunosc unul...chiar daca nu e de la Steaua dar stiu ca e un antrenor extraordinar....Razvan Lucescu...si tacasu' Mircea...doi oameni extraordinari...dar totusi....FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularultrasfularsteaua2

costy_k1_G.08.11.2007 20:54

M-a lasat fara cuvinte....dar cu cine se astepta sa pice in grupa?!! cu Buzaul!!!

el_g08.11.2007 23:20

....eu iti dau dreptate in mare..dar nu inteleg ce ai cu Badea..omu' a fost accidentat, din cate stiu inainte juca bine acum trebuie sa-si revina si o sa dureze...oricum Steaua este vraiste

vladfcs200709.11.2007 07:30

eu sunt de acord...in fiekre an...numay echipe ca...Lyon,real,sevilla,arsenal....of cand o sa inceteze ghinionu' asta pentru Steaua??...:((....dar totusi...macar cu o echipa acolo puternik da' restu ca elfsborg,Kiev...dar totusi cu cine vretzi sa pikm...cu Craiova??....si dak ne lom bataie si de la asta...se duce de rapa si echipa asta...:((.....FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularultrasfularsteaua2

Stanici09.11.2007 08:12

Curat ghinion, mai Vlad! Si mie mi-ar fi placut sa picam cu Chiajna in grupele UCL... sau macar cu U Cluj. Dar stai, parca si aia ne-au incins..

AmuntBoy09.11.2007 08:20

Dupa campania de trasferuri de 2 lei a lui Ilie

eu nu vorbeam pana in iarna deloc

Nu a adus nimik mediocru, dar barem bun

Pe Zapata l-a adus Hagi din ce stim pana acum

Daca o sa aibe aceasi iarna cum a fost vara, eu zic sa isi depuna demisia de la primele meciuri din martie :mellow:

Sau sa spuna exact ca a fost angajat pe post de slugoi care sa repete ineptiile ciobanului

Previziuni nerealiste si alte balarii mincinoase

BoBster09.11.2007 11:20

predatorpulse7

Pai hai sa ne hotaram totusi nu? Reciteste te rog declaratiile lui Nea Imi de fiecare data cand Steaua dadea de belea: "ca ar trebui sa facem...., ca ar trebui sa schimbam..., ca ar trebui sa jucam". Pai hai Nea Imi pune-le o tabla in fata lui Lacatus si compania si incepe o cariera de Director tehnic, dupa parerea mea, potential stralucitoare. Valoarea, din punct de vedere tehnic a acestui om este de necontestat, dar numai sa o foloseasca.Este o vorba la noi in Moldova ("cu curu' pe bordura e usor de vorbit")

Cat despre umilinte, Hagi NU este un antrenor pentru pretentiile Stelei, si foarte probabil nu va fi niciodata. Hagi trebuia asezat la "oficiala" sa faca din mana meci de meci. ATAT! (cu tot respectul pentru talentul extraordinar, pentru spiritul de stelist adevarat si pentru realizarile obtinute de Hagi)

Adrian Ilie - Managerul e manager, fotbalistul e fotbalist. E ca si cum m-ai pune pe mine (inginer constructor) sa fac programe software sau sa repar o masina. Mi se pare ilogic. Adi Ilie ar fi un scouter excelent...sau lider intr-o echipa de scouteri, dar mananger... (cu tot respectul pentru talentul extraordinar, pentru spiritul de stelist adevarat si pentru realizarile obtinute de Adi Ilie)

Multumesc pentru raspuns

«12»