Aceste cuvinte au fost rostite de Adrian Ilie dupa meciul de aseara, intrebat fiind ce-i lipseste Stelei. Este esenta a tot ceea ce reprezinta Steaua acum, a ceea ce a ajuns in mainile sarlatanului de becali. Imi cer scuze, de fapt trebuia sa spun creditorului becali. E timpul sa rostim raspicat adevarul: acest om a scris in declaratia de avere pentru Parlamentul European ca a imprumutat FC Steaua cu 12 milioane de euro, participatia sa fiind de 200 000 de lei noi! Atat a bagat acest megaloman cretinoid in club!
Am asistat aseara la cel mai jenant meci pe care l-a facut Steaua in ultimii ani. Am revazut acea frica din meciul cu Lyon amplificata de 10 ori plus o mare neputinta! Am vazut un Croitoru, un Surdu, un Iacob, care nu au ce cauta pe poarta stadionului, dar care sunt pusi sa ne salveze onoarea in Europa. Cum sa faci performanta cu un astfel de lot care a fost facut pe orice baze, numai fotbalistice nu?
Sa nu ne mai ferim de cuvinte: Croitoru, Badea, Panait au venit in schimbul acelui 0-4 cu FC Vaslui, ce pretentii sa ai! Iar de Surdu e de ajuns sa amintim, acuzatiile de non-combat ale conducatorilor clujeni dupa meciul de anul trecut.Spunea un user aici, intr-un articol foarte pertinent de altfel, ca alte echipe din est au facut investitii mult mai mari si tot iau multe goluri. Da! E adevarat, dar se compara stilul de joc? Mai bine luam si noi 4 ca Sahtiorul sau CSKA Moscova, dar jucam ceva, atacam, puneam si noi o problema, aveam niste ocazii, nu sa ne aparam in 11 la 0-2!
Nea' Imi avea dreptate, un ciclu s-a incheiat. Un ciclu va reincepe. Dar problema e ca cei care au facut selectia pentru ca primul ciclu sa existe, nu mai sunt! MM, Walter, Oleg s-au dus in alte zari, goniti de cioban. Cine sa cladeasca o noua echipa? Adrian Ilie? Adrian Ilie care promite numai jucatori de 5 stele si ni-l aduce pe Surdu si Vatca? Adrian Ilie care vrea mai mult noroc, in conditiile in care n-am avut nici o ocazie? Sa nu vorbim de goluri anulate, a fost total intamplator si nemeritat, Sevilla putea sa aiba 4-0 la pauza!
Despre Laca, nu am ce sa spun. M-a surprins doar ca pentru unul care vrea sa le transmita spiritul de invingator jucatorilor sai, a stat din minutul 1 asezat pe banca, parca resemnat, asta in timp ce omologul sau, tot un simbol al echipei sale, isi cravasa jucatorii non-stop de pe margine.Parca au jucat dupa spiritul de "invingator" al lui Adrian Ilie , nu dupa al lui Marius Lacatus...
Mihai Somanescu