FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Progym

«12»
fcsteaua.ro08.11.2007 00:22

In ultima clipa (joi), conducerea clubului Progym a trimis Federatiei Romane de Hochei pe Gheata o adresa prin care precizeaza ca majoritatea jucatorilor s-au imbolnavit subit inaintea partidei de vineri. In consecinta, Progym se afla in situatia de a pierde cele doua meciuri prin neprezentare. Adeverintele sustin ca jucatorii sufera de "bronsita acuta", scuza preferata a elevilor care vor sa-si motiveze absentele scolare. Printr-un gest de marinimie, Steaua Bucuresti a hotarat sa permita reprogramarea meciului de maine, urmand ca cel de sambata sa fie castigat de militari la "masa verde".

Tot in ultimele ore, de comun acord cu conducerea clubului CSM Brasov s-a hotarat ca unul din meciurile dublei Steaua - CSM, programate initial pentru 8-9 decembrie sa se joace maine de la 17:30, cum fusese initial stabilit pentru Steaua - Progym. In consecinta, spectatorii prezenti maine la patinoarul Mihai Flamaropol vor putea urmari meciul Steaua - CSM Brasov, in timp ce sambata meciul anulat nu va fi inlocuit.

Reamintim ca Steaua a invins deja CSM Brasov in turul Ligii Nationale de Hochei cu scoruri categorice. Va asteptam, totusi, la patinoar!

STIREA ORIGINALA:

Vineri si sambata, incepand cu orele 17:30, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti va intalni in cadrul Ligii Nationale de Hochei formatia Progym Gheorghieni, pe patinoarul Mihai Flamaropol din Capitala.

Din punct de vedere statistic, Progym este al treilea club ca valoare dupa Steaua si Sport Club Miercurea Ciuc, insa dupa transferurile din pauza competitionala raportul de forte pare sa se fi schimbat.

Ultimele meciuri ne dau motive sa speram in doua victorii, deoarece campioana en-titre, SCMC, a fost invinsa de CSA Steaua cu 4-1 si 6-3 pe teren propriu, in ciuda publicului si arbitrajelor ostile.

Conducerea HC Steaua si Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti va invita vineri si sambata la patinoar pentru a incuraja echipa noastra si a asista la un adevarat spectacol pe gheata ! Intrarea este libera !

Hok3y08.11.2007 06:10

Eu vin siur 100% forzateaua ...bate Steaua:P

ariven2108.11.2007 07:41

Forza H.C Steaua...

Cred ca sezonul acesta ne vom axa mai mult pe hochei, pe rugby, pe polo, pe handbal, pentru ca la aceste echipe nu sunt vedete, nu sunt orgolii, pentru ca aceste echipe mai pastreaza aprins flacara spiritului stelist. Echipe cu oameni muncitori, cu sportivi disciplinati, care nu au pareri, (a se vedea Neaga), care nu au fite, care joaca intotdeauna ca si cum ar fi ultimul lor meci...

Respect baietilor care apara culorile Stelei pe ghiata patinoarului, indiferent ca sunt romani, romani de etnie maghiara, slovaci , ucrainieni...Din modul in care inteleg ei sa fie echipa, fiind la propriu in gura lupului (ma gandesc mai ales la meciurile cu harghitenii), le multumesc si le transmit ca voi fi cu sufletul alaturi de ei...Trup si suflet pentru culori...

Forza H.C. Steaua Bucuresti!!

MR.KILLER.ULTRAS08.11.2007 08:26

si eu vin sigur...sper sa aduc si 1-2 prieteni,pentru ca baietii astia chiar merita...atat ei cat si cei de la celelalte sectii ale CSA...pentru ca FC Steaua NU e Steaua,e doar o sectie a ei(sectia de fotbal)...Trebuie sa mergem,trebuie sa umplem patinoarul(desi e f putin probabil),trebuie sa ne regasim mandria si onoarea de a fi STELIST!

Stanici08.11.2007 10:02

Mergem, neaparat trebuie sa mergem.

st_194708.11.2007 12:04

haidetzi ma la meciiiiiiiiiiiiiiiiiiii merita si baietii aia de la hochei macar sa venim in numar mare pentru cate performante au facut pentru Steaua :X

11208.11.2007 13:01

Doamneee ....n-am mai vazut de mult timp un articol atat de penibil ....

Din punct de vedere statistic, Progym este al treilea club ca valoare dupa Steaua si Sport Club Miercurea Ciuc, insa dupa transferurile din pauza competitionala raportul de forte pare sa se fi schimbat

Din punct de vedere statistic , Progym este al patrulea club valoric din Romania . In ultima editie de campionat , HC a castigat locul 3, la Cupa Rom HC a luat locul 3 , in meciurile de pana HC a batut clar pe Progym .

In finala Cupei Romaniei de sezonul trecut, echipa noastra a castigat greu, dupa ce a fost condusa cu 2-0 si 3-2.

???? Finala ? Progym ? Sezonul trecut ???

Raspuns : In niciun caz : a fost semifinala din sezonul curent .

Public si arbitraj ostil ?????

Ai fost cumva la meci ? pentru ca la TV nu a fost transmis ...

Daca vrei iti fac rost de inregistrarea dela sfarsitul meciului al 2-lea cand Steaua a fost aplaudata de galeria ciucana ( asa cum ati aplaudat voi aseara pe Sevilla ) si jucatorii ciucani apostrofati rau de tot .

Arbitraj ?? Scrie aici care sunt fazele care ti s-au parut dubioase si hai sa le discutam

robson08.11.2007 16:59
Respect baietilor care apara culorile Stelei pe ghiata patinoarului, indiferent ca sunt romani, romani de etnie maghiara, slovaci , ucrainieni...Din modul in care inteleg ei sa fie echipa, fiind la propriu in gura lupului (ma gandesc mai ales la meciurile cu harghitenii), le multumesc si le transmit ca voi fi cu sufletul alaturi de ei...Trup si suflet pentru culori...

Forza H.C. Steaua Bucuresti!!

Bravo ! O atitudine normala. M-am saturat de "afara cu ungurii din tara" la patinoar. Vin sa sustin Steaua, nu sa ii urasc adversarii. Din pacate, hocheiul n-are spectatorii pe care-i merita. Ar trebui ca patinoarul sa fie plin la meciurile de "acasa".

Hai, Steaua !

androsteaua08.11.2007 17:02

mergem neaparat

1uLy4Nn08.11.2007 17:20

intrarea este libera nu?

Dragoshel08.11.2007 17:21

da, intrarea este LIBERA

1uLy4Nn08.11.2007 17:22
da, intrarea este LIBERA

scz aqm am vazut ca scrie acolo INTRAREA LIBERA..scz

Stanici08.11.2007 17:30

Ar trebui sa puna, totusi, un pret la intrare- sa mai "cernem" cateva "caractere".

11208.11.2007 19:06

Chiar nu face nimeni nimic cu articolul ala de pe prima pagina ??

Felicitari suporterilor adevarati care se vor duce maine la meci si-si vor sustine in mod civilizat echipa . Sigur vor fi meciuri bune ...pacat ca nu se transmite la TV sa mai vedem si noi ...

anr9408.11.2007 19:09

Sper sa ii batem la diferenta mare forzateaua

1uLy4Nn08.11.2007 19:11
Ar trebui sa puna, totusi, un pret la intrare- sa mai "cernem" cateva "caractere".

daca mai puneau si bilete sigur nu se mai ducea nimeni..asa ne vedem maine la patinuar :steagcruce:

Dragoshel08.11.2007 19:12

pai cat crezi ca puneau biletele cat Gigi in Champions League?? 20 -30 de mii acolo...

1uLy4Nn08.11.2007 19:15
pai cat crezi ca puneau biletele cat Gigi in Champions League?? 20 -30 de mii acolo...

sincer nu stiu cat le puneau, dar se stie cum e romanul, tot ce e moca e bun... inportant este sa venim la meci si sa sustinem Steaua...poate la hokey o sa avem satisfactia unei victorii :D

Azzido08.11.2007 19:23
Doamneee ....n-am mai vazut de mult timp un articol atat de penibil ....

Din punct de vedere statistic , Progym este al patrulea club valoric din Romania . In ultima editie de campionat , HC a castigat locul 3, la Cupa Rom HC a luat locul 3 , in meciurile de pana HC a batut clar pe Progym .

???? Finala ? Progym ? Sezonul trecut ???

Raspuns : In niciun caz : a fost semifinala din sezonul curent .

Public si arbitraj ostil ?????

Ai fost cumva la meci ? pentru ca la TV nu a fost transmis ...

Daca vrei iti fac rost de inregistrarea dela sfarsitul meciului al 2-lea cand Steaua a fost aplaudata de galeria ciucana ( asa cum ati aplaudat voi aseara pe Sevilla ) si jucatorii ciucani apostrofati rau de tot .

Arbitraj ?? Scrie aici care sunt fazele care ti s-au parut dubioase si hai sa le discutam

am modificat greseala referitoare la finala cupei.

daca esti atat de bine informat te asteptam sa faci tu avancronici pt meciurile de hochei.

nu glumesc !

daca te intereseaza, da un mesaj.

SSK08.11.2007 19:29

Doar ca tipul e ciucan, cred...

Azzido08.11.2007 19:48

eu vad ca posteaza din Bucuresti dar nu se stie niciodata... :)

SSK08.11.2007 20:23

Chiar azi am auzit 2 barbati vorbind in maghiara, in Cismigiu :)

1uLy4Nn09.11.2007 16:35

tzeapa...la 17.30 am fost la patinuar... CCA. 60-70 suporteri stelisti. la 18.00 toata lumea a plecat aks

Dragoshel09.11.2007 16:43

Cum sa nu se joace, acum am vorbit cu Fane_casieru, care este la patinoar, si a zis ca ati fost cativa p-acolo si ati plecat acasa. Meciul se joaca. Nu mai vorbi aiurea. Acum a fost incalzirea, si incepe meciul. fularsteau2

1uLy4Nn09.11.2007 16:58

cum sa vorbesc airea? nu te-a informat bne.. ora la care trebuia sa se joace a fost 17.30. la 17.30 erau majoretele alea pe acolo..dupa 5 minute au iesit de pe gheatza. la ora 18 am plecat pentru ca s-a zis ca nu se mai joaca.. nu vorbesc deloc aiurea ;)

Steaua - Progym amanat!

In ultima clipa (joi), conducerea clubului Progym a trimis Federatiei Romane de Hochei pe Gheata o adresa prin care precizeaza ca majoritatea jucatorilor s-au imbolnavit subit inaintea partidei de vineri. In consecinta, Progym se afla in situatia de a pierde cele doua meciuri prin neprezentare. Adeverintele sustin ca jucatorii sufera de "bronsita acuta", scuza preferata a elevilor care vor sa-si motiveze absentele scolare. Printr-un gest de marinimie, Steaua Bucuresti a hotarat sa permita reprogramarea meciului de maine, urmand ca cel de sambata sa fie castigat de militari la "masa verde".

Tot in ultimele ore, de comun acord cu conducerea clubului CSM Brasov s-a hotarat ca unul din meciurile dublei Steaua - CSM, programate initial pentru 8-9 decembrie sa se joace maine de la 17:30, cum fusese initial stabilit pentru Steaua - Progym. In consecinta, spectatorii prezenti maine la patinoarul Mihai Flamaropol vor putea urmari meciul Steaua - CSM Brasov, in timp ce sambata meciul anulat nu va fi inlocuit.

Reamintim ca Steaua a invins deja CSM Brasov in turul Ligii Nationale de Hochei cu scoruri categorice. Va asteptam, totusi, la patinoar!

«12»