Haha. Ce echi-putza avem. Vai de mama lor. Zero la toate capitolele. 5 suturi in 7 reprize. Mi-e rusine sa ma uit. Nu-mi vine sa cred. Din loja pana in iarba numai si numai antitalente.
RUSINE !!!
Haha. Ce echi-putza avem. Vai de mama lor. Zero la toate capitolele. 5 suturi in 7 reprize. Mi-e rusine sa ma uit. Nu-mi vine sa cred. Din loja pana in iarba numai si numai antitalente.
RUSINE !!!
spunea bine careva... pe banca e nevoie de antrenori nu de simboluri..
cu tot respectul dar nu vad ce ar putea sa mai faca nea Imi...
un ciclu sa incheiat cu semifinala cu Boro... dar ce a fost a trecut, ne asteapta un an-doi de suferinta pana vom fi iar ce-am fost... sper ca si mai mult decat atat..
toti jucatori de la sevilia nu fac mai multe gafe decat 1 singur jucator de la Steaua ianfara de zapata in rest toti
Nu mai pot sa ma uit la meciul asta. Pur si simplu nu mai rezist psihic. Au batut astia recordul la pase inapoi si pase gresite. Este incredibil ce vad. ASa ceva nu mi-as fi inchipuit niciodata. SA joace Steaua atat de slab n-ar fi crezut nimeni.
Jenant... rusinos...
Ma amuzati cei ce va luati de antrenori,voi nu vedeti ca sevilla e cu 200 de clase peste adunatura de jucatori de la Steaua. Tragic este ca suntem de rahat si in campionat,nu ca ne-o da sevilla. Problema mea este atitudinea,macar daca stii ca aia sunt mai buni intra domne mai tare. Astia ne umilesc pentru a patra oara la rand si ai nostri stau si se uita ca prostii.
pentru mine cel mai misto moment a fost cand a intrat tare emeghara. Sa ne stie astia de frica,daca nu de buni. Diferenta e urmatoarea(in afara de cea a valorii): ai nostri asteapta mingea,ai lor merg spre ea. Iacob nu a castigat nici un duel,Dica nu exista pe teren,Croitoru a mai incercat ceva dar el e jucator de divizia C,Goian inca viseaza la transfer etc. Singurii care mi-au placut au fost zapata pentru interventii si emeghara pentru rautate.
pentru oamenii aia care au dat milioane si care stau pe 0 grade puteam sa arate macar atitudine. Sa le fie rusine mercenarilor!!!
Poate sa vina Ferguson+Capello+Mourinho,Steaua nu are jucatori.Punct. Ganditi-va la asta toti cei ce va luati de Laca,Hagi sau restul antrenorilor ce vor mai veni.
Mai grav e ca la Slavia-Arsenal e 0-0,daca iau astia punct s-a dus si locul 3. Un 0-3 pentru sevilla astazi cred ca e cat de cat onorabil si ar fi un scor care reflecta realitatea din teren si anume Steaua =neprezentare
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Daca asta inseamna "a-ti da vita pe teren".....
@Marius-m
Oare tu cum ai gandi echipa? S-au incercat pana acum toate posibilitatile. S-au schimbat antrenori o gramada. Rezultatul? Jocul e la fel. Jucatorul nostru de creatie.....nu-i! La ce te poti astepta mai mult? Ce vina are Lacatus? Ce vina a avut Hagi?
Nu sunt deloc suparat pe jucatori si in niciun caz pe antrenor. Chiar de era olita nu-l gaseam pe el principalul vinovat.
Vinovatu-i unul singur. O spurcaciune care an de an ne amageste cu transferuri de milioane. Un rahat caruia nici nu merita sa-i pronunt numele.
Mah fratilor,Iacob ala nu stie nimic altceva in afara sa de mingi in spate,uitati-va la Fabbiani de la CFR,mie imi par foarte apropiati la joc Iacob si Fabbiani,ati vazut in meciul cu Rapidul,a avut o ocazie cu spatele si a dat gol,asta de la noi le da numai in spate si a avut vreo 7 faze d-astea.
Bre nea Jiji mai lasa-ne,de cand zici ca iei jucatori de milioane si tot cu 500 de mii se face treaba(Zapata).
Nici n-am avut emotii cand a inceput meciul,nici nush la ce le mai fac audienta la Pro TV,habar n-am,ma rog,acu daca ii aduci pe "Marii" de la Sevilla din 86 poate iese ceva.
Va spun eu ca de la anul' o sa jucam in Intertoto,sau nici macar acolo.Ce-am fost si ce-am ajuns !
Totusi voi tine cu Steaua pentru ca numai pot sa tin cu altcneva,vad ca ne apropiem incet-incet de Gloria Buzau.Cred ca o sa ne depaseasca.
Bravo lor,ati vazut?Unde au trimis jucatori de la echipa a doua la Steaua se face treaba,nu gluma!(Gloria Buzau)
ce mama naibii v-a placut la zapata in meciul asta? La fiecare, dar la fiecare minge in careul nostru a ezitat. A facut la fiecare faza cativa pasi inainte si cativa inapoi. Si ce dracu de schema e asta cu Nesu la stalpul portii? Ce dracu face ala acolo? Asa ramane un om descoperit de la ei, plus ca anuleaza orice posibil ofsaid. Ca sa nu zic ca la faza golului era si desteptul de Emeghara acolo? Uite asa a ramas ala liber si a marcat cu poarta goala in fata. Si noi cu 3 oameni pe linia portii.... Te doare capul cat de jenant se poate juca.
mingea e uda, terenul e alunecos. orice portar e mai 'stresat' in conditiile astea. mai ales daca n-are incredere in aparatorii sai ...
ce mama naibii v-a placut la zapata in meciul asta? La fiecare, dar la fiecare minge in careul nostru a ezitat. A facut la fiecare faza cativa pasi inainte si cativa inapoi. Si ce dracu de schema e asta cu Nesu la stalpul portii? Ce dracu face ala acolo? Asa ramane un om descoperit de la ei, plus ca anuleaza orice posibil ofsaid. Ca sa nu zic ca la faza golului era si desteptul de Emeghara acolo? Uite asa a ramas ala liber si a marcat cu poarta goala in fata. Si noi cu 3 oameni pe linia portii.... Te doare capul cat de jenant se poate juca.
zapata de departe cel mai bun de la noi, fara el era si mai naspa
Daca nu era zapata era 0-4 minim pana acum,nu te mai lua de singurul jucator care in acest moment are valoare de Steaua. Imi e scarba ca am ajuns sa citez o balena de pe bega,dar avea dreptate Steaua are doar portar. E cea mai slaba echipa din ultimii 6-7 ani,Steaua lui piti pare stelara fata de acest surogat prost creat de Becali dupa plecarea lui Stoica.
Ceea ce eu nu inteleg este atitudinea jucatorilor,adica anul trecut am fost umiliti,si in campionat si in Europa,anul asta se intampla acelasi lucru iar ei dau din umeri ca prostii,asta e macar iau banii lui Jiji si plec intr-un an doi.
Din Steaua Bucuresti a ramas doar trecutul,fie cel glorios si indepartat fie cel de acum 2-3 ani. Anul asta trebuia sa fie reconstructie,dar s-a tot amanat si rezultatele se vad. Transferurile sunt facut de cioban si asta se vede. Antrenorul este irelevant,chiar daca e Lacatus,Hagi,capello,mourinho daca nu ai jucatori. Poate sa vina toata echipa din 86 ca staff la Steaua,nu ei joaca in teren iar atata timp cat ciobanul si hrebe iau deciziile echipa nu va fi nici pe podium,de Europa ce sa mai vorbim. Steaua ultimilor 2 ani=impotenta si mediocritate,atat la jucatori cat si la "management".
Odata ce s-a indepartat si ultimul profesionist de la Steaua si anume certaretul Stoica s-au dus dracul totul. Revenirea Stelei va exista doar daca ciobanul va pleca sau va sta in umbra,altfel agonia noasta va mai continua.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Nicolita - Ov. Petre - Croitoru - Surdu ! Cel mai noncombat si mai slab mijloc din istoria Stelei !De aici pleaca Totul !!!
Pronostic pentru. meci ? Bate Sevilla cu 2-0 ! Imi pare rau ca nu am pariat !
da-mi si mie niste proniosticuri