FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - FC Sevilla

«123»
stelistub07.11.2007 13:56
la ce foloseste un egal?

decat un punct mai bine pierdem... nu ne ajuta cu nimic un punct.

daca facem un punct lumea osa creada ca asta e valoarea Stelei

daca nu facem nici un punct in grupa lumea osa creada ca a fost o intamplare si slabe sanse sa se mai intample odata.. ASTA E MECI DE TOTUL SAU NIMIC!!!!!

fularultras fularsteau2 Bravo sper si eu sa fie asa

andyro07.11.2007 14:18
"E de așteptat ca de aceastã datã mai mult de 15.000 de oameni sã fie prezenți în Templu, pentru a încuraja Steaua. "

S-au vandut pana acum aprox 10.000 de bilete! In situatia actuala de la Steaua, nu cred ca or sa se vanda 5000 de bilete in cateva ore...

Cred ca e vorba de 10.000 de bilete + pachetele vandute la inceput (si alea cateva mii bune).

carminastan07.11.2007 14:23

ma indoiesc ca or sa fie 15 000 suporteri .... si cred ca alea 10 000 insemana pachete + bilete

androsteaua07.11.2007 14:37

o sa fie stadionul pe jumatate gol!! asta e viata! mai mult nici nu merita

mfun07.11.2007 14:42
Cred ca e vorba de 10.000 de bilete + pachetele vandute la inceput (si alea cateva mii bune).

nope, Argaseala a zis ca practic s-au vandut vreo 2500 de bilete la care se mai adauga 7500 -- biletele de la pachetele vandute la inceput.--

stelist24/2407.11.2007 15:20

sop://broker1.sopcast.com:3912/17544

sop://broker1.sopcast.com:3912/30931

pe aceste linkuri, prin programa spocast va fi difuzat Steaua-sevilla live video

Ronaldinho-1007.11.2007 15:40

oricat de stelist as fi eu, la cum joaca Steaua in momentul asta nu cred nici macar intr-un egal! sper totusi ca baietii sa faca un meci f. bun nu bun sa lupte cum au luptat atunci cu valencia in Ghencea si sa ma contrazica! Forza Steaua !!!

AdrianUltras2507.11.2007 16:23

Sa ne ajute Dumnezeu sa castigam si sa fie asta sfarsitul crizei.

Era si normal ca dupa o perioada asa de buna(ultimii 3 ani plini de performante) sa vina o criza.Asa se intampla si la cluburile mari din Europa(Lyon,Bayern,Liverpool,Milan) deci nu e ceva unic.Dar nu credeam vreodata sa fie o criza asa de puternica.

Nimic nu merge,echipa nu joaca, noroc nu avem, si toate astea din cauza patronului.

Probabil ca de asta si e criza noastra mai puternica decat la celelalte cluburi.De fapt nu probabil.Sigur!!!!

becalii a reusit sa strice tot ce era bun la Steaua.

Sa speram ca Laca si domnul Ienei vor putea sa readuca echipa la nivelul la care ne-a obijnuit.

Sa speram ca acest meci va marca inceputul unei noi "ere" pentru Steaua.

S-a intamplat si la alte echipe care au fost in criza.

Un meci bun a fost destul.(rosenborg de ex.era in criza.si-a revenit cu noi.ne-a eliminat.si de atunci e intr-o panta ascendenta)

Sa speram ca vom face un meci bun si ca dupa el vor urma alte rezultate bune.

Forza Steaua!

:steagcruce: :steagcruce:

olfgob07.11.2007 17:14

Golansky e tot accidentat,sau il "accidenteaza"....ala?

tomashgee07.11.2007 17:23

halal suporteri sunteti voi,astia din Bucuresti.cand echipa are mai multa nevoie de voi,voi stati akasa,e mai comod,nu?inteleg ca este problema asta cu ciobanu,dar nu era mai bine sa fie stadionul plin?poate poate reuseam vreo surpriza,si eram aproape siguri de Cupa UEFA,ajungeam iar in primavara.lasa asa sa ne bata astia*(e klar,is mai buni,dar asa au fost si valencia,nu?),cu slavia sa mergeti vreo 3798 de persoane si uite asa ajungem la nivelul javrelor.MITICI DE KKT!!!!!!!!!!!!

sorin_daniel07.11.2007 17:35

Steaua-sevilla 3-0 ...hatrick Gigi care va juca varf impins in locul lui Victoras Iacob... :biggrin: ...serios vorbind sper macar la un egal...Steaua te iubesc!!!

iov07.11.2007 17:37

Pesimism, resemnare, emotii din ce in ce mai mari, totusi eu am "presimtirea" ca vom face un egal macar. Hai Laca!

dax4707.11.2007 17:58

Nu se umple stadionul nici daca lasa intrarea libera. Suporterii sunt mult prea dezamagiti.

Mai sunt 2 ore. Chiar mai putin.

De-o fi una, de-o fi alta, totul e trist pentru noi.

agu07.11.2007 18:04

Nicolita - Ov. Petre - Croitoru - Surdu ! Cel mai noncombat si mai slab mijloc din istoria Stelei !

De aici pleaca Totul !!!

Pronostic pentru. meci ? Bate Sevilla cu 2-0 ! Imi pare rau ca nu am pariat !

vladik07.11.2007 18:34

Vreau sa se termine cu era Becali vreau sa se termine o dat apr=tr tot deauna era esecurilor

si vreau ca in seara asta sa se intamnple ceva cu adevarat magic

vreau sa bata Steaua se poate de ce nu doar joaca pe teren propriu

poate vizez cu ochii deschisi dar eu vreausa bata din toata inima azi Steaua.Forza STEAUIA

molau07.11.2007 18:42

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!

:steag_steaua_ro: DACA VRETI CU ADEVARAT PUTETI

bebeto07.11.2007 18:49

dati link aici http://www.sport.ro/ si uitati-va la mijlocul Stelei cu care se va incepe in seara asta.dati link aici http://steauafc.ro/nou/index.php?cat=echipa si numarati citi mijlocasi are Steaua in total,dupa care decideti care dintre ei are valoare in momentul asta de c.l.eu personal am facut din intimplare acest exercitiu si am ajuns la concluzia ca nici mourinho n-ar reusi prea multe cu Steaua in c.l.

vasea sinaia07.11.2007 19:09

sper sa renastem in seara asta numai sa nu joace Becali varf :blink:

agu07.11.2007 19:32
dati link aici <a href="http://www.sport.ro/" target="_blank">http://www.sport.ro/</a> si uitati-va la mijlocul Stelei cu care se va incepe in seara asta.dati link aici <a href="http://steauafc.ro/nou/index.php?cat=echipa" target="_blank">http://steauafc.ro/nou/index.php?cat=echipa</a> si numarati citi mijlocasi are Steaua in total,dupa care decideti care dintre ei are valoare in momentul asta de c.l.eu personal am facut din intimplare acest exercitiu si am ajuns la concluzia ca nici mourinho n-ar reusi prea multe cu Steaua in c.l.

Nicolita - Ov. Petre - Croitoru - Surdu ! Cel mai noncombat si mai slab mijloc din istoria Stelei !

De aici pleaca Totul !!!

Pronostic pentru. meci ? Bate Sevilla cu 2-0 ! Imi pare rau ca nu am pariat !

seasonstraveler07.11.2007 19:50

Lacatus,

Ori iti face Becali echipa si atunci esti slab....

Ori l-ai bagat pe Iacob din proprie initiativa si atunci esti si mai slab...

Mare dezamagire esti si tu!

zoloz200507.11.2007 20:13
Lacatus,

Ori iti face Becali echipa si atunci esti slab....

Ori l-ai bagat pe Iacob din proprie initiativa si atunci esti si mai slab...

Mare dezamagire esti si tu!

pai Gigi nu`l vroia pe Iacob..deci...

onlySteaua07.11.2007 20:16

@seasonstraveler

Cred ca nu sti ce vorbesti. Ciobanul a batut niste apropouri evidente pentru NEtitularizarea lui Iacob.

Belodedici07.11.2007 20:19

Suntem slabi, nu avem jucatori, nu stim fotbal, tribunele sunt goale, conducerea e demna de spitalul 9, mentalitate 0, nu avem sira spinarii iar idiotul de la Pro TV ne ia la misto...pacat, am ajuns sa ma uit la rezumate de la meciuri vechi sa vad ca joaca Steaua fotbal...Paradoxal, tin din ce in ce mai mult cu aceasta echipa, dar mi-e dor de un joc in care sa ne umilim adversarul, un joc mare in care sa jucam fotbal...

Inteleg diferenta de valoare, dar vreau sa vad determinare, vreau sa piarda echipa cu 3-0, dar sa stiu ca a avut 20 de ocazii...

colaps07.11.2007 20:28

bravo Rada, in sfarsit unul care indrazneste sa traga...

stau mai mult cu ochii pe slavia cu arsenal... daca se gata 0-0, adio!!

si poate ca e mai bine asa...

marius-m07.11.2007 20:32

mi-e jena... combinata cu scarba

asa dezastru nu imi aduc aminte sa fi fost de cand vad Steaua

A fost Laca cine a fost... dar si pacaleala de antrenor Hagi era cu 3 clase peste

e incredibil... stau in teren ca o echipa de div C

el e pe banca fara nici o reactie... nu pot sa cred

ma ia furia, nu mai pot.....

si totul a plecat de la ciobanul care a schimbat antrenorii ca oile.....

nu pot sa cred....... imi vine sa intru in televizor de nervi

«123»