FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Datul din mânã

«12»
leynad7206.11.2007 16:44

@greenyes

Ce-ai pierdut tu din vedere e faptul ca nu criteriul valoric i-a adus pe jucatorii astia la Steaua, ci "caracterul"...

Si crede-ma, eu unul nu indraznesc sa ma gandesc ce "caractere" pot convietui in liniste si pace cu al nostru finantator.

Asta ca sa ne facem o idee despre atasamentul lor fata de Steaua, si nu fata de conturile din banci.

Pentru ca in ceea ce priveste valoarea chiar nu e nimic de comentat...

Personal nu m-ar deranja o echipa de "non-caractere" care sa mature pe jos cu adversarii macar in campionat, pot sa fie si betivi, curvari, drogati,etc...dar sa joace fotbal!

ANTIgigi06.11.2007 17:36
asa au fost invatati de la copii si juniori.

nu e vina lor.

ati vazut sa se faca antijoc in campionatele puternice?

chiar si in italia,un campionat supertacticizat, se joaca mai mult fotbal ca la noi.

acesta e adevarul.

suntem mici.si avem o mentalitate corespunzatoare.

Nu asa au fost invatati. Tocmai asta e problema...ca nu au fost invatati sa lupte pentru fiecare minge. Unii dintre jucatori nu au nici macar abecedarul fotbalului (pase, lovituri de cap, centrari), nu mai vorbesc de modestul bun-simt. Partea proasta e ca nimeni din cadrul clubului nu ia masuri pentru astfel de prestatii.

I.N.Money06.11.2007 18:29

Asta sa i-o zicem lui Pippo Inzaghi sau lui Klinsmann,cu simulatul. Problema e ca fotbalistul roman habar nu are nici macar sa simuleze,normal ca acest lucru nu e frumos in fotbal,dar deja nu mai exista fair-play in acest sport si putini mai cunosc spiritul sportivitatii.

Problema la noi,la Steaua este ca neputinta ii face pe jucatorii sa conteste in mod constant, sa doreasca aproape la fiecare faza cate ceva,in loc sa isi vada de treaba lor si sa aduca clubul nostru unde era inainte.

kosm1n06.11.2007 18:38
Ai grija ca vorbesti de super jucatorii ros albastrii si te acuza acum baietii veseli ca nu esti stelist adevarat, vezi vezi!!!!!

S a incurajat si apreciat "prostia in materie de calitati fotbalistice" de am ajuns unde am ajuns. Ma repet NU MAI INCURAJATI NONVALOAREA!!!! Trezirea frati stelisti!!!! Vorbim de Steaua!!!!

Dar ce vorbesc eu despre valoare, incurajarea nonvalorii cand printre suporteri circula aerul asta caldut de apreciere a VOINTEI in randurile jucatorilor, vOINTA nu VALOAREA, care au pe piept emblema celui mai titrat club din Romania, SETAUA Bucuresti, SETAUA, nu balta albastra, nu Steaua crangasi, Steaua Bucuresti fosta campioana a europei, etc etc etc.

Cum e posibil sa spunem, hai bai ca x alearga (dar nu e in stare sa loveasca mingea de fotbal corect dar alearga), ce aveti cu el, pai y si z nici atat nu fac!!!!! Si dupa asta sa ne apucam sa comentam ca "uite ba ce am ajuns"???? Asa au ajuns suporterii stelisti sa vorbeasca despre jucatorii Stelei, despre cat de mult vrea cutarica, dar daca el nu poate, nu poate saracul jucator?????!!!!

S a incurajat nonvalaorea, poate constient sau nu in spatele "fiti alaturi de jucatori la bine si la greu"!!! Poate poate or sa dea macar un scuipat pe noi, hai bai macar un scuipat, hai bai, forzza Steaua!

Una e sa FII alaturi de Steaua Campioana europei si una e sa fii alaturi de Steaua INCURAJEAZA VOINTA NU VALOAREA!!!

Desteapta te romane!!!! Desteptarea stelistilor!!!!

Bravo , Respect! S-au adus jucatori de 2 bani si vrem performantza! In afara de Goian, Dica , Zapata nu avem nimik!

Stanici06.11.2007 18:47

Eram azi prin Plaza cu un tovaras care lucreaza la o agentie de presa - stelist omu'. Pe cine vedem noi p-acolo?!! Pe extraordinarul lot al Stelei - s-au dus sa vada si ei un film. Cum plm or fi avut nesimtirea sa isi faca aparitia in public dupa ce s-au umplut de penibil?!!

Ca fapt divers, am intrebat ce film or sa vizioneze - "Cat dureaza o casnicie". Cand a aflat pretenul ala al meu- a ras cu lacrimi, cica un nume predestinat "mariajului" Lacatus-Jiji.

androsteaua06.11.2007 19:07

am mai zis dar zic si acum. jucatorii au uitat ca ei joaca la Steaua si trebuie sa bata pe oricine indiferent de nume! si dak nu poate sa bata macar sa spere pana in ultima secunda! dar aceste valori s-au perdut! Lacatus trebuie sa le predea ca altfel e greu!

vlad_cj06.11.2007 19:31

Nu cred ca Banel trebuie dat neaparat un exemplu pozitiv fiindca nu a cazut la acea faza de la Timisoara, ci a ales sa continuie. Nu aici se vede caracterul unui jucator...Pai ce, il acuza cineva de lipsa de fair play daca pica la acea faza?!...avea Steaua penalty si 60 de minute un om in plus...Si ce daca Lacatus cadea la un contact asemanator? care iesea mai bine? am vazut si duminica...

Sa ne ajute Dumnezeu maine...numai El ar putea...fiindca daca a ajuns Steaua sa aiba in primul 11 jucatori ca Surdu si Iacob, meciul e dinainte pierdut...

dax4706.11.2007 20:03

Lacatus facea foarte bine ce facea in teren. Cu el Steaua castiga si facea performanta.

Cu astia de acum murim de nervi si suparare. N-au nimic din ce avea Lacatus (daruire, talent, ferocitate).

Avem numai pisicute si oi in lot. Ce performante sa facem cu ele ?

greenyes06.11.2007 22:38
@greenyes

Ce-ai pierdut tu din vedere e faptul ca nu criteriul valoric i-a adus pe jucatorii astia la Steaua, ci "caracterul"...

Si crede-ma, eu unul nu indraznesc sa ma gandesc ce "caractere" pot convietui in liniste si pace cu al nostru finantator.

Asta ca sa ne facem o idee despre atasamentul lor fata de Steaua, si nu fata de conturile din banci.

Pentru ca in ceea ce priveste valoarea chiar nu e nimic de comentat...

Personal nu m-ar deranja o echipa de "non-caractere" care sa mature pe jos cu adversarii macar in campionat, pot sa fie si betivi, curvari, drogati,etc...dar sa joace fotbal!

Am pierdut intentionat aspectul respectiv pentru a sublinia VINA Foarte Mare pe care o au suporterii care au promovat inconstient sau nu nonvaloarea prin sloganul bine cunoscut "cu Steaua pana la moarte", dar mai conteaza si care Stea. Una e sa fii cu Steaua pana la moarte si una e sa fii implicat in procesul de disparitie a Stelei prin acceptarea Vointei si Neputintei.

Bun bun, .... i a adus, dar noi i am permis asta prin neimplicarea noastra, de manifestat nemultumirea o puteam face, dar asa l am lasat sa faca ce l duce tartacuta, ne am lasat calcati in picioare si acum plangem, dar asteptam o minune ros albastra. Suntem mai rai ca ciobanul moldovean, barem omul astepta moartea pentru a se intalni cu viata vesnica dar noi asteptam moartea unui mit, desfigurarea, desfiintarea a tot ce a fost si a insemnat Steaua Bucuresti, in speranta .....a ce????!

colaps07.11.2007 00:00

si uite ca Nicolita nu a simulat, nici macar nu a cazut cand ar fi trebuit, tras fiind de tricou... a continuat tinandu-se pe picioare si a ratat...

ros`albastru07.11.2007 00:44

Uitati aici -

Ce diferenta mare, dintre jucatorii de atunci si cei de acum, dar si dintre suporteri.

E nevoie de o schimbare.

romy_stelista07.11.2007 08:36

Apropos de chestia cu simulatu': eu cred ca este de apreciat Banel pentru ca el nu simuleaza...cum a fost si in meciul cu Poli...altii ar fi cazut pretinzand penalty...si in privinta lui Cristiano Ronaldo ai mare dreptate: simuleaza, da' eficenta sa din teren este de-a dreptul incredibila...oricum un articol de nota 10

forever_STEAUA07.11.2007 08:41

ªi Nicolițã simuleazã. Doar cã îl apucã fair play-ul taman când o cãdere în careu este justificatã.

vlad_cj07.11.2007 09:11
Apropos de chestia cu simulatu': eu cred ca este de apreciat Banel pentru ca el nu simuleaza...cum a fost si in meciul cu Poli...altii ar fi cazut pretinzand penalty...si in privinta lui Cristiano Ronaldo ai mare dreptate: simuleaza, da' eficenta sa din teren este de-a dreptul incredibila...oricum un articol de nota 10

pai Banel simula daca pica la acea faza?!

JDERUL07.11.2007 09:15

Nicidecum nu era o simulare.Un fault clar,iar ,,fluierasul lui taticu"trebuia sa revina si sa acorde 11m si eliminare!

sunchaser07.11.2007 11:19
ªi Nicolițã simuleazã. Doar cã îl apucã fair play-ul taman când o cãdere în careu este justificatã.

Banel are o problema la cutiuta . El cica e fair play da saracu nici nu cred ca stie ce e aia. In afara de dorinta nu prea are nimic, alearga numai cu capul in pamant si cel mai bine fara minge, un dribling nu e in stare sa faca , o pasa sau un stop nici nu vorbesc. Se mai intampla sa-i devieze unii mingiile si sa ajunga in poarta. Si pentru ca nu era sufciient un Banel la Steaua ciobanul s-a gandit sa-i aduca un frate, catastrofa surdu

andutu07.11.2007 18:01

mai vlad_cj....Banel trebuie dat exemplu pozitiv in tot ce face pe teren fiindca nu renunta la nici o minge si nu poti fi sigur ca daca ar fi cazut la acea faza ar fi primit penalty....Voi nu mai spuneti de Banel ca nu e un jucator bun pentru ca fara el macar se mijka pe teren,fata de altii(Croitoru,Dica,Surdu,Neaga,Iacob....)si,si datorita insistentei lui Steaua a ma rcat multe goluri....Nicolita ar trebui sa fie un exemplu pentru totzi rromii si nu numai...

«12»