FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Datul din mânã

«12»
fcsteaua.ro06.11.2007 01:15

Legat de meciul cu Poli Timișoara, nu am personal ce sã-i reproșez lui Marius Lacatuș. Din punctul meu de vedere, am fost echipa care a atacat mai mult, am pus presiune, am avut ocazii. Poli a fost adversarul pragmatic, care s-a apãrat, a fãcut antijoc, a știut sã ținã de rezultat. Prin urmare, scorul nu mã dezamãgește prea tare, pentru cã s-a incercat. Diferența pe tabela a fãcut-o nu atât valoarea individualã, cât atitudinea unora - și aici vreau sã insist puțin, pentru cã sunt câteva lucruri cu care nu mã impac și, sincer sã fiu, mi-e greu sã le ințeleg.

Vin cu un exemplu recent, fãrã legãturã aparentã cu Steaua, reprezentativ insã pentru a ințelege portretul tipologic al fotbalistului român modern: la unul din meciurile de calificare a naționalei la Euro 2008, Marica are o pãtrundere in careu, un fundaș ii "suflã" mingea care ajunge la adversar. Marica se oprește din alergat, se uitã la arbitru, ridicã mâna și face un gest nervos, pierzând câteva secunde bune pânã sã revinã in joc. In acel moment Victor Pițurcã sare de pe bancã și se aude clar strigãtul "bãi Cipriane, nu mai da din mânã bããã !!!". Exact aceeași fazã am observat-o in meciul de duminicã seara, cu Victoraș in prim plan - pierde mingea in careu, dar in loc sã incerce o recuperare alege sã se uite intrebãtor la arbitru și iși pune mâinile in cap. Jucãtorului lui Poli care il deposedase reușește sã iasã bine mersi din careu, cu mingea la picior, datoritã faptului cã Victoraș e ocupat sã cearã socotealã tușierului. Incredibil. Voi ați vazut cum de fiecare datã incercãm sã forțãm un penalty sau o loviturã liberã, in loc sã jucãm mingea in continuare? Am fãcut o fixație din a contesta deciziile arbitrului, ne considerãm nedreptãțiți, furați, in loc sã plecãm capul in pãmânt și sã ne vedem de treabã. Vedetisme? Nu cred...mai degrabã atitudinea delãsãtoare care incurajeazã obținerea rezultatelor fãrã prea mare efort. Nah, ce atâta transpirație? Mai bine forțez mâna arbitrului, poate iese ceva.

O altã problemã ar fi simularea și tãvãlitul pe jos la cea mai micã atingere. Ca fost rugbist, am cunoscut tipi care luptau cu aceeași indârjire și ambiție in teren, deși aveau urme de crampoane pe fațã. Nu, nu exagerez: in rugby existã multe astfel de faze, deși poate prim planurile de la TV nu le prind. Totuși, nu știu sã existe vreun jucãtor de rugby care sã se zvârcoleascã pe jos, iar dupã 5 secunde sã fie in picioare, gata sã reia partida. La noi insã, se poate. Croitoru (pentru cã de el e vorba), cade la cea mai micã atingere, urlând de zici cã l-a injunghiat careva. E suficient sã treci cu vitezã pe lânga el, curentul de aer provocat il pune la pamânt. Oameni buni, ce inseamnã asta? Sã nu ai mãcar o fãrâma de onoare și respect, dacã nu pentru suporteri, mãcar pentru tine, ca om? Cum se poate tãvãli cineva pe jos, țipând, iar dupã un minut sã fie in picioare? Nu mã intelegeți greșit, și Cristiano Ronaldo simuleazã, dar aceste șiretlicuri (dezonorante, de altfel, la orice nivel) sunt compensate de incredibila eficiențã a jucãtorului lui Manchester. In locul lui Marius Lacatuș aș pune urmãtoarele indemnuri pe peretii vestiarului: 1. NU MAI CONTESTAÞI DECIZIILE ARBITRULUI! 2. NU MAI CERªIÞI PENALTIURI ªI LOVITURI LIBERE! 3. LUPTAÞI PENTRU FIECARE MINGE!

Suntem Steaua, dar asta nu inseamnã cã suntem obligați sã câștigam fiecare meci - câteodatã trebuie sã avem tãria sã admitem ca adversarul a fost mai bun. Avem datoria, insã, sã pierdem cu demnitate. Nu in genunchi, cerșind favoruri arbitrilor.

Aș fi vrut sã scriu un alt articol, legat de meciul cu Sevilla, in care sã justific rãspunsul dat unui sondaj de pe fcsteaua.ro: "Considerați cã Steaua are șanse sã câștige meciul de miercuri cu Sevilla?" M-am gandit apoi la ce-ar fi ieșit, o inșiruire de cuvinte goale, fãrã semnificație, aceleași dezbateri nesfârșite privind valoarea, bugetele, determinarea ... In urma celor prezentate, nu mai sunt deloc convins de utilitatea unei astfel de analize. Rãspunsul meu la intrebarea sondajului e un sec "Nu".

Andrei (papillon)

dee06.11.2007 05:00

Sunt putini care nu simuleaza faulturi si se concentreaza numai la joc. Cred ca singurul jucator caruia nu i-am putut reprosa nimic in aceasta privinta a fost I.O.Sabau, un mare caracter. La Steaua, imi place Banel care pune osul, isi vede de 'treaba lui' ( ca nu intotdeauna ii iese e partea a 2-a), nu cred ca a simulat faulturi care au dus la eliminarea adversarilor, nu l-am vazut vociferand la arbitru. Uneori a mai incercat si el mirajul unui 11m, insa nu i-a mers. Poate de aceea s-a potolit si si-a dat seama ca astea sunt doar artificii ieftine.Mai era si Petre Marin un luptator, care simua rar, insa acum, o data cu inaintarea in varsta ,fiind depasit mai des cade cam usor. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Hagi, stim cu totii cum si-a incheiat cariera.

Diametral opus, l-as remarca pe Victoras Iacob, care cade la cea mai mica mangaiere din partea unui adversar (in ciuda gabaritului sau impunator) si bineinteles, Croitoru.

Ca si o sugestie pentru jucatorii Stelei, ar fi bine sa joace inteligent, in functie de arbitru, daca dau peste unul care 'pune botu' atunci da, sa incerce, dar nu tot timpul, ca-si pierd din credibilitate.

Fane7706.11.2007 05:09

inainte de toate tin sa subliniez ca nu sunt suporter a nici unei echipe de fotbal din campionatul intern si din nici un alt campionat.Sunt doar un cititor al diferitor articole de pe diferite site-uri sportive,lucru pe care il fac din simpla curiozitate.Am urmarit evolutia Stelei din ultimile 6 luni si astazi am simtit nevoia sa fac urmatorul comentariu.Voi toti trebuie sa intelegeti ca nu e vina nici unui antrenor ,fie el Hagi,Lacatus sau Olaroiu...vina pentru aceste esecuri lamentabile ale Stelei apartine in proportie de 90 % jucatorilor iar restul ciobanului ajuns patron. Ar trebui sa vedeti acest lucru si sa adresati problema acolo unde trebuie.Hagi nu e neaparat un antrenor prost,precum nici Lacatus nu e un geniu...banii lui Becali nu pot face minuni,din cizme nu vei face niciodata pantofi de firma,jucatoriii au prins la bani,masini scumpe si femei usoare si din nefericire nu mai privesc fotbalul ca ceea ce este,nimic altceva decat un sport pentru care trebuie sa muncesti si sa transpiri daca vrei rezultate si performanta,ci doar ca o sursa de facut bani.Diploma sau cupa pe perete in casa nu mai simbolizeaza nimic,satisfactia unei victorii dupa o pregatire istovitoare si o daruire totala in timpul meciului nu mai inseamna nimic daca Becali nu sare la cap cu zeci de mii de euro sasu ceasuri de stiu eu ce firma.Aceasta mentalitate a jucatorilor insusi ciobanul sef a insuflat-o,el la randul lui nevazand in Steaua ceea ce ea cu adevarat este, drept unul din cele mai emblematice cluburi din Europa , ci o masinarie de spalat bani si eventual de produs capital politic si influentza. Vad o superficialitate crasa la marea voastra majoritate, injurand si spurcand in stanga si in dreapta la cel mai mic insucces si bucurandu-va pentru orice mica victorie. Nu pareti insa a vedea lucrurile in plan indepartat si nu stiu acest lucru se datoreaza simplu faptului ca va e frica sa constientizati catastrofa ce o pandeste pe echipa voastra de suflet in viitorul apropiat ori sunteti de-a dreptul orbi. Cu jucatorii pe care ii are astazi Steaua se indreapta spre ruina si asta deja se vede cu ochiul liber. Sacosele de bani cu miros de branza date in stanga si in dreapta precum in campionatul trecut( un alt lucru pe care, ca iubitori ai sportului si al fair-play-ului ar fi trebuit sa-l condamnati, Steaua ajungand sa joace in Liga Europeana nu pe merit ci pe spaga) nu garanteaza ca si anul asta Steaua va mai apuca podiumul. Numai o remaniere totala a lotului si ideal si la absurd vorbind, o abdicare a tartorului Jiji sutn singurele solutii la rezolvarea crizei Stelei...asta trebuie ca voi sa realizati si sa cautati sa faceti sa se intample...nimic altceva.Bafta voua si bafta blazonului Stelei si celor ce cred in continuare in succesul clubului exclusiv dpdv sportiv

Kreator06.11.2007 06:38

""Considerați cã Steaua are șanse sã câștige meciul de miercuri cu Sevilla?" ........... Rãspunsul meu la intrebarea sondajului e un sec "Nu"."

"Considerați cã Steaua are șanse sã câștige meciul de miercuri cu Sevilla?".

Eu la aceasta intrebare am raspuns: "Da".

Intrebarea era daca Steaua are sanse, nu daca eu cred ca va castiga.

Sigur ca are sanse.

Steaua ar putea inscrie cu noroc, sa zicem, in minutul 10, si apoi sa se apere cu toata echipa pana la finalul meciului.

Chiar tu spuneai ca Steaua a jucat mai bine decat Poli fulgerul bragadiru 1929 toamna.

Si totusi fulgerul bragadiru a castigat.

La fel s-ar putea intampla si in meciul cu Sevilla.

Daca intrebarea ar fi fost: "Credeti ca Steaua va castiga meciul cu Sevilla?", atunci as fi raspuns: "Nu".

audiopixel06.11.2007 07:43
In locul lui Marius Lacatuș aș pune urmãtoarele indemnuri pe peretii vestiarului: 1. NU MAI CONTESTAÞI DECIZIILE ARBITRULUI! 2. NU MAI CERªIÞI PENALTIURI ªI LOVITURI LIBERE! 3. LUPTAÞI PENTRU FIECARE MINGE!

Culmea ironiei face ca tocmai Laca sa le spuna jucatorilor sa nu mai cerseasca penaltiuri,fiind recunoscuta abilitatea sa de a cadea secerat prin careu.Si inca una:daca Banel ar fi cazut la duelul din careu cu Canu,probabil ca arbitrul ar fi dictat penalty si meciul poate curgea altfel.

Sa nu se inteleaga ca as fi un fan declarat al simularilor,dar daca ai nostri tot incearca trucuri de genul asta

ar trebui sa fie un pic mai vicleni,mai credibili.Ei n-au niciun haz.Sau cum spune un prieten de-al meu,"sunt niste italieni mai prosti".

axl2306.11.2007 08:17

Da, toate bune si frumoase, sa jucam un fotbal nobil, curat, just. Dar cu cine? Un singur exemplu imi vine in minte si ala-i francez. Thereau ia rosu, nevinovat dupa parerea multora, si pleaca din teren fara sa zica nimic. Si nu cred c-a facut-o doar pentru ca nu stia romana, indignarea n-are limba. Dar sa nu uitam ca vine din tara unde a jucat Zizou (si-aici nu va ganditi, rau-voitorilor, la lovituri de cap ci la o intreaga cariera inchinata elegantei si corectitudinii).

N-avem cum sa ne depasim conditia de latini, de balcanici, de vulcanici. Clasicul exemplu de fair-play de la noi, Banel, s-a cam lasat de meseria asta sau i se nazare sa lupte atunci cand trebuie sa cada. Si daca Banel e zenitul, atunci Victoras e nadirul, i se nazare sa cada atunci cand trebuie sa lupte.

La fel, jucatorii Hagi si Lacatus sunt imense exemple negative.

htoma06.11.2007 08:44
inainte de toate tin sa subliniez ca nu sunt suporter a nici unei echipe de fotbal din campionatul intern si din nici un alt campionat.Sunt doar un cititor al diferitor articole de pe diferite site-uri sportive,lucru pe care il fac din simpla curiozitate.Am urmarit evolutia Stelei din ultimile 6 luni si astazi am simtit nevoia sa fac urmatorul comentariu.Voi toti trebuie sa intelegeti ca nu e vina nici unui antrenor ,fie el Hagi,Lacatus sau Olaroiu...vina pentru aceste esecuri lamentabile ale Stelei apartine in proportie de 90 % jucatorilor iar restul ciobanului ajuns patron. Ar trebui sa vedeti acest lucru si sa adresati problema acolo unde trebuie. ...

Tind sa iti dau dreptate eu sunt suporter dar nu am fost activ pe forum de mult in urma cu mai multi ani am avut cont pe site-ul unde aveam si adresa de mail cu Steaua apoi astea au fost sterse si am pierdut contul am creeat altul dar nu l-am folosit, de cateva saptamani am inceput sa fiu activ pe forumul acesta si de mai multe ori am spus ca e nevoie ca "marii nostri jucatori" sa nu se mai planga toata ziua la Gigi si sa ceara antrenamente usoare. Am inceput sa cred ca membrii actualului lot al Stelei sunt profitori si fara demnitate, NU e posibil sa accepti mariri de salar si prime cand joci cum joci, dar ei nu au respect nici pentru ei si ceea ce fac; nici pentru Steaua si suporteri este o jignire la adresa valorii sa accepti sa ti se mareasca salarul in urma mai multor esecuri e ca si cum AI FI MANDRU CA NU JOCI BINE SI IN CONSECINTA ACCEPTI LAURII ACTIVITATII.

Probabil si oportunistul de patron Gigi tot asta urmareste sa distruga Steaua caci altfel nu vad cum poti sa te gandesti sa le dai prime cand pierd meci de meci, insa la ce inseamna pentru el management asta este; crede ca a fost o miscare foarte destepta, el crede ca daca dai bani cresti valoarea ceea ce e este fals. Banii trebuie bagati acolo unde merita Banel merita marire de salar si Zapata dar restul sa le fie rusine. In momentul de fata Steaua are 2 jucatori care lupta cu daruire pe teren restul sunt titireze care merg de colo-colo si uneori mai reusesc o lovitura fericita.

TREZIREA LOTULUI SI FUGA CIOBANULUI!

Forza Steaua REVINE!

ssinpadureacualune06.11.2007 09:24

Foarte adevrat scris.E vorba de mentalitate.Cauza principala este incompententa.Cand nu resusesc stau si se vaita in loc sa lupte sa recupereze greseala.Cand vor scapa d aceasta mentalitate de cersetor penal si vor deveni luptatori atunci putem spune ca au facut un mare pas spre renasterea Stelei.Deocamdata suntem 0.

SSK06.11.2007 09:40

Asta e o meteahna a jucatorilor romani. Si vine din educatia romanilor: aceea de a incerca sa obtii totul cat mai usor, pe cat posibil inseland arbitrul. In plus, jucatorii echipelor "mari" de la noi fac asta fiindca isi permit - de obicei chiar li se da fault din orice adiere.

Sa nu cazi si sa-ti vezi barbateste de joc mi se pare o mostra de seriozitate pe care jucatorii nostri nu au cum s-o posede, odata ce-au crescut intr-un mediu in care au invatat ca important e doar sa castigi! Cum - nu conteaza. Iar sa castigi onorabil e doar un ifos.

aster1x06.11.2007 09:44

Ceea ce vad eu in teren este ca jucatorii Stelei nu se pot apropia de careu foarte des . Nu cred ca poti sa simulezi de foarte multe ori intr-un meci atata timp cat intri in careu de vreo 2 ori p repriza.

Dar nu asta conteaza ci mentalitatea. Nu cred ca singurul vinovat este (El Ciobano) Becali ci si mentalitatea jucatorilor, observ ca asa zisele "vedete" ale Stelei se multumesc sa fie doar in grupele UCL, sa se chinuie pentru un loc pe podium (ceea ce este f greu anul acesta,chiar imposibil) si sa fie in lotul echipei nationale calificate. Printre acestia se numara Goian,care daca inainte erai sigur ca nu trece nicio minge de el, acum nici nu-l mai observi in careul propriu.

DAR SPER SA REVENIM SI SA FIM DACA NU Steaua DE ALTA DATA, MACAR Steaua DE ACUM 1 AN SAU 2., pentru ca atunci macar se vroia mai mult.

In legatura cu sondajul "credeti ca Steaua are sanse sa castige contra Sevillie?" ,eu am raspuns "da" pentru ca sanse exista,dar nu stim sa profitam de ele.

PS: Sa speram cu toti ca vom revenii!!

SEMPRES Steaua!!! :steag_steaua_ro:

oanutzza06.11.2007 10:07

da` de Surdu ce ziceti? Ala e jucator de Steaua? Si ii mai auzim si pe mai "marele" (bullshit) clubului ca am fost furati de arbitrii.. am alergat la meciul cu Poli... am incercat... dar ne-am aruncat la pamant dupa fiecare faza... parca mai mult nu se poate... si poate chiar nu se poate scoate mai mult de la unii jucatori care pur si simplu nu au fata de Steaua... nu am inteles niciodata cum credem noi ca o sa facem performanta cu jucatori adusi de la echipe din fundul clasamentului... daca erau jucatori-minune ziceam... dar ce performanta sa faci cu jucatori care mai mult nu pot si (ce e mai trist) nu vor... cred ca pentru aceste esecuri noi suntem cei care suferim cel mai mult... noi suporterii... care chiar ne dedicam in intregime echipei... care nu cersim greseli din partea adversarilor si a arbitrilor... ci ne dorim sa vedem Steaua stralucind... Respect pentru Laca... rusine pentru restul... :angry:

grizzly06.11.2007 10:13
Culmea ironiei face ca tocmai Laca sa le spuna jucatorilor sa nu mai cerseasca penaltiuri,fiind recunoscuta abilitatea sa de a cadea secerat prin careu.

ai dreptate, dar acelasi Lacatus murea de gat cu adversarii sai. "Fiara", remember? nu am vazut la nici un jucator al Stelei o astfel de rautate pozitiva.

JDERUL06.11.2007 10:28

Domnilor,daca Banel ar fii cazut (cum de altfel ar fii firesc pentru 99,99% dintre jucatorii de fotbal in atari situatii),daca beizadeaua ar fii fluierat corect sanctionand corect faulturile mercenarilor de pe Bega si nu ne-ar fii anulat goluri pentru faulturi care in fotbalul european nu exista,ma intreb care ar fii fost scorul? Si de pe ce pozitii am fii discutat?

In acest inceput de campionat am fost ,,ciolaniti" si furati grosolan in cel putin doua meciuri:cel de la Cluj si acesta de la Timisoara!

Intr-adevar Surdu nu prea stie ce inseamna sa joace in echipa si a fost una din mainile moarte.

Halal gazde! Au vrut sa fie ,,fruncea"si la huliganism! RUSINE!

cristian01406.11.2007 10:38

Acum il criticam pe Banel ca n-a cazut, sau il laudam ca a dat dovada de tarie si onoare in fata portii cu riscul ratarii, dar oare de ce ne-am bucurat la Goian cand a marcat din offside (cu Olanda) ?

JDERUL06.11.2007 10:54

@ Cristian

Nu il critic pe Banel.Dimpotriva am o mare admiratie pentru felul lui de a fii.Am spus ce s-ar fii intamplat daca ar fii procedat asa cum ar fii facut-o atatia altii in locul lui.

Banel este mult prea corect decat ar trebui sa fie.

alexynho06.11.2007 11:04

Deci ... sa recapitulam ... echipa noastra nu joaca nimic (sa nu aud cacaturi ca a avut ocazii , ca alea au fost toate din faza fixa) . Jucatorii cersesc aiurea penalty-uri , lovituri libere , stiindu-si impotenta de a crea faze periculoase din actiune . Nu am jucat absolut nimic cu nici o echipa mai tare , singurele echipe pe care le-am dominat au fost FCM Bacau (o echipa clasata la mijlocul clasamentului din Liga a 2-a) , si cat de cat Otelul , desi si atunci daca tin eu minte , ca imediat dupa ce am marcat , ei au avut 2 ocazii intr-un minut de 1-1 cu Zapata (care iar , si iar s-a dovedit profidential) .

Ce se intampla ??? Asta e intrebarea care ne macina pe toti ... am impresia ca Steaua noastra , in loc de Barcelona Estului , se transforma incetul cu incetul in Real Madrid perioada 2000-2006 , cand pana in 2003 , a maturat tot , dupa aceea 3-4 ani de seceta , atat pe plan fotbalistic , cat si pe plan material . Care a fost solutia lor ? ... simplu , nici pana acum nu au gasit-o ... Capello mai mult a castigat titlul doar pentru ca Barca l-a pierdut .

Dar ... hai sa ne uitam si in curtea rivalilor madrileni , FC Barcelona . Ce s-a intamplat cu ei ? ... au avut acelasi antrenor , aceiasi jucatori cu care maturau cu adversarele lor un sezon mai inainte . Simplu ... se termina un ciclu ... ca orice echipa ... se naste , traieste , si moare ... Barca ce solutii a gasit ? ... va spun eu : Bojan Krkic , Giovanni dos Santos , Andres Iniesta , Leo Messi .

Hai sa ne mai uitam la o echipa . Hai sa o luam exemplu chiar pe rivala noastra : Arsenal CF . Din 2003 incoace , ce au castigat ? ... nimic . Si totusi , de ce joaca asa de bine , o echipa care pana acum nu a insemnat nimic ? Acelasi raspuns ca la Barca : Cesc Fabregas , Eboue , Van Persie , Senderos ... sunt jucatori sub 22 de ani , dar care iata ca fac mai multe decat alte "vedete" . Culmea , dupa ce a plecat cel mai bun jucator al lui Arsenal , Henry .

Mai vrem exemple ? ... Manchester United . Dupa 2 ani in care Chelsea facea legea in Premier League , iata ca s-a trezit si Manchester la viata, si face treaba chiar foarte buna ... solutiile lor ? C. Ronaldo , Anderson , Nani , Fletcher , Rooney ...

Hai sa ne mai uitam la un exemplu de echipa , care este in cadere . Olympique Lyon ... culmea , dupa meciul cu Steaua , nu am mai auzit prea multe de bine de ei ... nu mai castigau la scor , ci se chinuiau serios ... mai ales in acest sezon , chiar daca sunt pe primul loc , nu trebuie sa uitam cat timp se uitau de jos la podium .

Nu vreau acuma sa bubui creierele ca trebuie neaparat jucatori tineri , ca nu este chiar asa . Bayern Munich ne-a aratat acest lucru ... chiar daca au si jucatori tineri (Lahm , Schweinsteigger , Podolsky) , sa nu uitam ce jucatori au transferat anul acesta : Klose , L.Toni , Ribery , brazilianul acela care a fost la Santos (imi scapa numele) .

Vreau sa spun atat , ca generatia aceasta a apus . Trebuie reconstruita de la radacini . Lacatus are aceasta posibilitate . Se poate orienta chiar din provincie , si sa reconstruiasca echipa . Sa nu uitam un lucru , o echipa nu se creeaza imediat , ci dureaza o perioada (sunt multe exemple) , dar si cand incepe sa joace , te incanta (Steaua 2005/2006) .

AdrianUltras2506.11.2007 11:08

asa au fost invatati de la copii si juniori.

nu e vina lor.

ati vazut sa se faca antijoc in campionatele puternice?

chiar si in italia,un campionat supertacticizat, se joaca mai mult fotbal ca la noi.

acesta e adevarul.

suntem mici.si avem o mentalitate corespunzatoare.

rLz06.11.2007 12:35

adevarat tot ce ai scris acolo .. exact identic cu ce gandeam eu..

dar nu sunt de acord insa cu un lucru.. la meciul cu sevilia poate poate.. din greseala .. dintro eroare a adversarilor vom marca si noi .. speranta moare ultima nu?

il_scorpio06.11.2007 13:17

Foartea adevarat ce spui, mentalitate tipic romaneasca. Steaua se confrunta si ea cu aceasta problema...dar chestia urata e ca noi facem chestia asta din prostie, iar uneori adversarii din campionat special ca sa traga de timp, sa forteze mana arbitrului ca la faza urmatoare sa dea ceva, ca sa aiba ce sa se discute la fiecare emisiune cum ca Steaua ar fi fost avantajata.

Bundy06.11.2007 13:31

Iacob sa se ia de mana cu Surdu ca amandoi stiu f. bine sa simuleze, si sa nu-l uitam nici pe Nicolita. Pana sa vina Lacatus dadeam gol cel mai des din faze fixe, devenise clar un mod de a ameninta poarta la Steaua, din pacate singurul. Apropo de atitudine, sa vedeti ce caterinca e la antrenamente la Steaua, asta dupa victoria rasunatoare de la Timisoara.

shack3r06.11.2007 13:50

Da,si stiti de ce?pentru ca inca de la juniorat,copii sunt invatati sa dea cu cotul cat mai discret posibil,cand nu se uita arbitrul,sa isi irite adversarul direct prin vorbe ( chiar eu am auzit chestiile astea de la antrenorul meu si a 2-a zi m-am lasat de fotbal.Aveam vreo 11 ani). Ok,si Van Nisterloy da cu cotul,si Materazzi isi injura adversarul . Dar daca e sa joace,ei joaca,nu se milogesc de arbitrii.

valentin2day06.11.2007 14:21

pentru mine e clar de ce nu joaca mai nimic Steaua.

N-avem jucatori de clasa si asta se vede in meciuri cu echipe mari ca Sevilla si Arsenal cand

nici un jucator de-al nostru n-a fost peste un jucator de-al lor.

ariven2106.11.2007 14:29

Sa va zic si io ceva...ca tot suntem la capitolu "datu' din mana"...am vazut poze de la antrenamentul de azi , ultimul dinaintea intalnirii cu Sevilla...in loc sa traga tare, sa puna capul in pamant, sa se mobilizeze si sa razbune trei infrangeri..."astia", ca altfel nu le mai pot spune...astia radeau...scheme, fitze...toata lumea asa radea de parca in celelalte intalniri cu spaniolii am dat de la 3 in sus tot timpul...

Imi pare rau dar cu asemenea atitudine nu ajungem departe...nici macar la Cluj sau la Timisoara...

Deci, (asa ca sa fac o concluzie...) are rost sa ne stresam daca "astia" nu au ei de gand sa se mobilizeze putin...

iar joi dimineatza vom scrie romane despre "cum", si despre "cat" si despre "unde", si vom varsa rauri de lacrimi, vom spurca si vom injura in dreapta si stanga, dupa a patra infrangere intr-un an in fata aceleasi echipe...F.C Sevilla...

AMIN!!!

radusor06.11.2007 14:42

eh..vezi matale Andrei papilon..de ce nu il dai exemplu aici pe Banel? care uite..a ales sa continue si sa suteze peste poarta in loc sa pice si sa scoata un penalty clar :)

si altceva..chiar te astepti de la Lacatus sa le ceara sa nu simuleze cand el era maestru in astfel d practici?e greu..

bafta!

greenyes06.11.2007 16:21
Iacob sa se ia de mana cu Surdu ca amandoi stiu f. bine sa simuleze, si sa nu-l uitam nici pe Nicolita. Pana sa vina Lacatus dadeam gol cel mai des din faze fixe, devenise clar un mod de a ameninta poarta la Steaua, din pacate singurul. Apropo de atitudine, sa vedeti ce caterinca e la antrenamente la Steaua, asta dupa victoria rasunatoare de la Timisoara.

Ai grija ca vorbesti de super jucatorii ros albastrii si te acuza acum baietii veseli ca nu esti stelist adevarat, vezi vezi!!!!!

S a incurajat si apreciat "prostia in materie de calitati fotbalistice" de am ajuns unde am ajuns. Ma repet NU MAI INCURAJATI NONVALOAREA!!!! Trezirea frati stelisti!!!! Vorbim de Steaua!!!!

Dar ce vorbesc eu despre valoare, incurajarea nonvalorii cand printre suporteri circula aerul asta caldut de apreciere a VOINTEI in randurile jucatorilor, vOINTA nu VALOAREA, care au pe piept emblema celui mai titrat club din Romania, SETAUA Bucuresti, SETAUA, nu balta albastra, nu Steaua crangasi, Steaua Bucuresti fosta campioana a europei, etc etc etc.

Cum e posibil sa spunem, hai bai ca x alearga (dar nu e in stare sa loveasca mingea de fotbal corect dar alearga), ce aveti cu el, pai y si z nici atat nu fac!!!!! Si dupa asta sa ne apucam sa comentam ca "uite ba ce am ajuns"???? Asa au ajuns suporterii stelisti sa vorbeasca despre jucatorii Stelei, despre cat de mult vrea cutarica, dar daca el nu poate, nu poate saracul jucator?????!!!!

S a incurajat nonvalaorea, poate constient sau nu in spatele "fiti alaturi de jucatori la bine si la greu"!!! Poate poate or sa dea macar un scuipat pe noi, hai bai macar un scuipat, hai bai, forzza Steaua!

Una e sa FII alaturi de Steaua Campioana europei si una e sa fii alaturi de Steaua INCURAJEAZA VOINTA NU VALOAREA!!!

Desteapta te romane!!!! Desteptarea stelistilor!!!!

«12»