FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau: "M-as intoarce la Steaua" (ProSport)!

«12»
k_apelini19.11.2007 18:22

Daca o sa vina Thereau la Steaua suntem salvati.Sper sa nu ajunga si el la caini ca deja au ajuns pre multi jucatori care au evoluat la Steaua ex.Bostina,Oprita ........etc.dar cum Gigi il simpatizeasa asa mult ,ca de Thereau a fost adus de MM,si cum ciobanul a spus ca MM nu se pricepe la fotbal sa trezit el si a adus un jucator de foarte mare perspectiva,marele fotbalist care a facut atatea pentru echipa Steaua ca nici nu imi mai aduc aminte,SURDU,cu asta ajungem sa jucam in divizia a 2,si nici acolo sa nu castigam campionatu.Ma cam luat valu da asta e cand vb de Jiji parca imi vine sa imi dau palme.S-a revin la subiect,nea Jiji ia-l bre pe Thereau.Si gandeste si tu o data cu capu nu mai gandi cu inima ca o sa ajungem echipa de pluton.mai ceva de cat suntem acum. VINO Thereau TE ASTEPTAM. STELIST PANA LA MOARTE.

yo_marius19.11.2007 21:41
Din cate am citit azi, pe fir a intrat si Mircea Rednic.

hai ma fii serios!!! pe"fir" nu e nimeni si asta pentru ca se cer f multi bani pe el!!! daca un lake cu ochi cum sunt Rednic.Borcea etc....ii spun unei panarame angajate la cine stie ce ziar de subsol cu felei goale pe prima pagina zi de zi,ca pe ei ii "intereseaza" un anumit jucator,asta nu inseamna ca o sa se intample ceva in acea directie!!!

apropo,declar oficial ca ma "intereseaza" noul model AMG de la Mercedes......sa vezi ce o sa vuiasca "presa" maine!!!!

get the f*** real si nu-i lasa pe altii sa gandeasca pentru tine!!!

LE: ce **** *** voiati sa zica?? ca nu s-ar duce la Dinamo pe mai multi bani si ar juca la Steaua pe 2 caramele cat ii da ciobanul??? lasati-ne cu "sentimentalisme" d-astea de 2 lei!!!

«12»