FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau: "M-as intoarce la Steaua" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro05.11.2007 19:50

Eterna rezerva la Anderlecht, ex-stelistul Cyril Thereau a ajuns la capatul rabdarii. Atacantul in varsta de 24 de ani e decis sa paraseasca clubul belgian la iarna.

O reintoarcere la Steaua, locul de unde in vara a plecat in schimbul a 2,9 milioane de euro, i-ar surade francezului. N-ar refuza-o nici pe Dinamo.

Cyril, ai primit vreo oferta concreta din partea Stelei sau a celor de la Dinamo?

Nu poate fi vorba de o oferta in acest moment. Am auzit doar de interesul celor doua cluburi importante pentru mine si sunt incantat de faptul ca am lasat o impresie buna in Romania atata timp cat am jucat si sunt respectat.

Te-ai intoarce in Romania?

E o solutie, desi, cand am plecat de la Steaua, am spus ca nu vreau sa ma mai intorc. Atunci aveam probleme personale si nu mai puteam ramane.

Regreti ca ai plecat?

Nu pot sa zic ca regret intru totul. Imi pare rau doar ca aici, la Anderlecht, nu joc. Eram obisnuit pe unde am fost sa evoluez meci de meci, si nu franturi, asa cum s-a intamplat si in ultima etapa cu Westerlo, cand am intrat doar 15 minute.

Ai alege Steaua sau Dinamo?

Si Steaua, si Dinamo sunt doua cluburi importante. Ar fi dificil sa aleg. Depinde insa de ofertele pe care le voi primi. Ar fi si alti factori la mijloc...

De ce Steaua si de ce Dinamo?

M-as intoarce la Steaua pentru suporterii minunati, pentru ca este un club fantastic si pentru ca acolo joaca fotbalisti extraordinari, ca Dica, Ovidiu Petre sau Goian. Dar si Dinamo este o echipa foarte buna, am simtit asta cand am jucat cu ei. Fostul meu coleg Bostina mi-a spus numai cuvinte frumoase despre acest club.

Balanta parca se inclina mai mult spre Steaua...

Da, si asta datorita suporterilor care au ramas in inima mea...

androsteaua05.11.2007 19:54

ar fi bine sa vina! poate mai marcam si noi in deplasare cate 1 gol sau 2

DelPiero1005.11.2007 20:00

Vin-o Cyril,avem mare nevoie de tine...

cristian01405.11.2007 20:08

Desi mi-a placut extraordinar de mult de el, nu-mi inspira incredere declaratiile astea. Sa vedem ce va fi.

axl2305.11.2007 20:22

Declaratii ce par sincere si de aceea, si nu numai de aceea, jos palaria, Cyril.

Jony_stelist05.11.2007 20:43

Doamne, vino pentru noi si nu vei regreta

Scuze domne

SSK05.11.2007 20:53

E la moda sa se scrie "vin-o"?

Raziel_Steaua05.11.2007 22:34

nu ar strica Cyril inapoi.. apropo.. se scrie " VINO "

bbe06.11.2007 05:32

da ar fi un lucru foooooarte bun sa vina inapoi.. Steaua are nevoie de Thereau, si daca Gigi ar fi destept l-ar cumpara si pe Camus... le-ar fi mai usor la amandoi sa se adapteze cat mai bine

eddie the 'ead06.11.2007 06:05

Daca e adevarat ca se cer 2,9 milioane pe el, nu vine nici la Steaua, nici la Dinamo. Altfel, sper sa vina la noi.

E la moda sa se scrie "vin-o"?

E la moda (cool) sa nu ai habar sa scrii romaneste deloc, asta e doar o picatura intr-un ocean...

BICFALVI06.11.2007 06:37

da doamne sa vina la Steaua da goluri spectaculoase si da gool meci de meci asta cand era la Steaua :steagcruce: spre24 cu therau

JDERUL06.11.2007 10:46

Ar fii bine daca ciobanul il va aduce inapoi pe Cyril.In primul rand este un profesionist,iar in al doilea rand,revenirea lui poate creea o emulatie in randul atacantilor nostri care in ultimul timp si-au cam uitat meseria.

kosm1n06.11.2007 18:27

Cat de c**** cu doua fetze e si asta! Cand a plecat dadea de inteles ca nu se mai intoarce pentru ca avem o tara de kkt! Si acum cand fraeru a vazut ca Champions nu, Titular nu, i-a dat si lui prin cap ca era mai bine la noi! Nici nu vreau sa-l vad inapoi pentru ca daca isi revine Badea si Iacob nu avem nevoie! Sa se duca la catelusi sa faca banca! Hai ca v-am pupat! Stelist pana la moarte !

cristian01406.11.2007 18:37

@ kosm1n

Daca in privinta lui Badea mai am ceva sperante sa-si revina, in ce-l priveste pe Iacob ma indoiesc. Cat despre Thereau, m-a dezamagit cand a declarat ca Dinamo e un club mare si ca ar analiza serios ofertele venite din tara, chiar daca Steaua ar avea prioritate.

Din cate am citit azi, pe fir a intrat si Mircea Rednic.

Stanici06.11.2007 18:42

Eu nu ii doresc sa vina inapoi la Steaua. Il respect prea mult pentru a ii dori sa se tarasca in mocirla creata de Porcul Suprem.

DexOne06.11.2007 22:14

suporterii au ramas in inima lui..interesant..dar ar juca pentru Dinamo..si mai interesant

mi e jena07.11.2007 06:32

dezamagitor...eu l am respectat dar nu am fost fanul lui niciodata...oricum se vede ca joaca la 2 porti..poate poate iese niste verzisori si de la Dinamo..ma intreb de ce nu remarca asta nimeni...toata lumea de pe forum e super extaziata.

bella07.11.2007 18:12

pppfff.... cum sa te duci la Dinamo ? hai inapoi la Steaua :X:X:X

st_194707.11.2007 18:43

Thereau...: du`te tata la javre.. decat asa mai bine il prefer pe Iacob (prostanac cum e el..:-?? ),care oricum inainte sa se accidenteze, atunci, inainte de sferturile cu rapid era printre cei mai buni atacantzi din rom. (sper si acum ca o sa isi revina candva) :steag_steaua_ro:

Anka_stelista08.11.2007 12:28

esti cel mai tare jucator Thereau...nu t duce la dinamooooooooooo....e o echipa d kk...u esti salvarea Stelei si a nostra......a suporterilor.....pls vino la Steaua......

vladfcs200709.11.2007 18:30

eu unul sper sa se intoark...este un jucator f talentat...cand a fost la Steaua nimeni nu stia de el...dar pe urma...a fost un jucator mare...nu stiu ce jucatori duc in teren in locul lui Thereau dar mie unul mi s-ar parea greatza sa lase un jucator talentat pe bank si sa bage unul de doy bany...ma scot din sarite...dar sper sa se reintoark...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! :steag_steaua_ro:

4_ever_steaua10.11.2007 09:10

vinoooooooooooooooooooooooooooooo

lucvald-190210.11.2007 10:25

ale..ale Thereau !

sunt doar vorbe de politete.....oierul oricum nu-l simpatizeaza pentru ca e omu' adus de MM !

bibbi11.11.2007 12:24

HAI INAPOI LA Steaua Thereau AICI O SA TE PLANGI CA NU MAI SCAPI DE INSCRIS GOLURI :laugh:

NU MERITI SA TE DUCI LA Dinamo HAI INAPOI LA Steaua!

Wally11.11.2007 13:19

Nu va mai faceti iluzii! Nu sunt sanse prea mari sa vina. Prioritare sunt achizitiile lui Costea, B. Stancu si a altor legume de genul asta...

«12»