FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vinde Becali Steaua?

«12»
-=Danny=-30.11.2007 21:03

Nu ar fii bine sa vinda Becali Steaua , pentru ca nu o sa gasim nicaieri un prost , care nu vrea sa scoata bani din echipa .... de bine de rau , Becali a mai miscat ceva , a investit , si parca de cand de Lacatusi Andrenor , s-a mai ponderat .

novac30.11.2007 21:32
Cred ca va vinde Steaua, dar numai dupa alegeri. In alta ordine de idei, e clar ca nici sov nu e patronul ideal pe care il visam, dar macar avem certitudinea ca nu va iesi in fata si va lasa profesionistii sa se ocupe. Sa nu uitam ca a preluat un brand precum Academia Catavencu si n-am auzit sa se fi implicat in politica editoriala sau ceva de genul.

Foarte adevarata referirea la A Ctavencu, nu s-a simtit schimbarea patronului. Si parca nici la realitatea TV nu a facut chiar treba rea.

Cat despre Prigoana, nu stiu ce sa zic...a cam inebunit si el in ultimele luni. I-a luat televiziunea mintile...si lui. Si asta se viseza mai nou primar si mare conducator de osti. Macar la asta stim cand delireaza ca se anunta in presa ca i-a venit ciclu si iar a divortat.

A si mai este ceva nasol cu Prigoana sef: Pai cum ar fi ca in perioadele de divort, la pauza sa se certe cu prima doamna si sa se injure la tribuna zero. Noi ce facem? Hai Prigo, Hai bahmu....nu merge ca nu mai stim pe cine sa injuram. Baga discordie in galerii, ne dezbina.

Oricum asta nu vinde, arde-lar focul sa-l arda. Nenorocitul a fost cuminte o luna ca au fost alegerile dar s-au cam terminat si acum incepe.

-=Danny=-30.11.2007 21:37

Zicea Becali la emisiunea Nasu` , ca el are act facut ca sa mosteneasca Steaua la nepoti sau fii .... sa vezi atunci bataia dreaku pe Steaua ... sa vezi atunci rezultatee dezastruase , imi e firca si sa zic ca atunci ar putea chiar sa dispara Steaua !!! Atunci chiar m-as lasa de fotbal si nu as mai tine uc nici o echipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soare4steaua12.12.2007 10:39

Guyz...dak ar fi fost o treaba serioasa...parerea mea ca SOV e de muult mai citit ,mai hotz[in afaceri] si mai diplomat ca Becali...

SOV ii da clasa lui Becali din toate pct de vedere...la orice fel de afacere...si va spun treaba asta pentru ca am avut ocazia sa il cunosc...dar sincer nu as vrea sa vina ca finantator...pentru ca tot ce il intereseaza este sa faca bani...deci la Steaua nu o sa fie niciodata un nucleu de jucatori buni...deci ciuciu performante!

mirceaor12.12.2007 11:41

Hop si gluma de Nati Meir. Cum a indraznit macar sa se gandeasca nimeni asta sa puna laba pe Steaua? Adica de ce ma mir, uite ce jeg e acum la oficiala, voievodul care vrea s-o lase mostenire nepotilor

stelistub12.12.2007 13:18

Cum sa o vanda ma,dupa aia moare de foame

puiu mordasan12.12.2007 15:28
:steagcruce: Parerea mea este ca v-a vinde doar in momentul in care realizeaza ca nu-i mai este de nici un folos! Pentru cioban sentimentul trece prin stomac....
Tudor_BOSS13.12.2007 11:42

Daca e adevarat atunci scapam de un cioban infect si dam de un tepar infect.Nici Jiji si nici SOV nu sunt buni pentru. :steagcruce: Steaua.

amarel13.12.2007 21:50
:steagcruce: Parerea mea este ca v-a vinde doar in momentul in care realizeaza ca nu-i mai este de nici un folos! Pentru cioban sentimentul trece prin stomac....

DEJA Steaua IL DUCE LA FUND PE Becali in politica !!!! Dar el nu-i capabil sa realizeze asta !!!singura lui sansa sa revina in politica , ar fi:

1- sa vanda Steaua si sa inceapa sa-si faca reclama masiv cu acte caritabile !

2-sa-si tina naibii gura aia, si sa faca la Steaua ce a facut ala la Cluj !!! adica sa aduca jucatori straini care sa joace intradevar ceva !!!

iceman_steaua14.01.2008 09:08
Conform ultimului numar din Fanatik, Sorin Ovidiu Vantu i-ar fi facut lui Gigi Becali o oferta de a prelua Steaua, cifra vehiculata fiind de 150.000.000 euro...

Asumand ca acest lucru este real, ce credeti ca va face Gigi?

Gigi ecali nu ar vinde Steaua!

MoWeed14.01.2008 10:47

Vedeti-va de treaba nu vinde ciobanu Steaua cat timp ii aduce profit. Daca ar vinde Steaua cum ar mai aparea zi de zi la stirile din sport??

stelistu_614.01.2008 11:32
Vedeti-va de treaba nu vinde ciobanu Steaua cat timp ii aduce profit. Daca ar vinde Steaua cum ar mai aparea zi de zi la stirile din sport??

Subscriu ;)

«12»