Daca ajungi sa nu te deranjeze un astfel de personaj, e clar ca sistemul tau de valori e perimat. Nu uita cum si a creat averea pe care tu i o admiri.Ceea ce face el nu e umor- e bascalie de jilava, de sub pod sau cum preferi.Iar daca tu crezi ca suporterii in general sunt la nivelul limbajului lui Iancu, atunci imi pare cu adevarat rau pentru tine si ma vad silit sa te rog sa nu ti mai proiectezi limitele prin generalizari inutile.
Sper din tot sufletul ca ti vei revizui parerea
Nu ma mai deranjeaza nimic in tara asta. M-am obisnuit cu raul. Nu ma mai deranjeaza nici Basescu, nici Tariceanu, etc, care-si bat joc de tara si de oameni. De valorile din tara asta. Imi pasa insa de situatia creata de tiganii romani in Italia si de urmari.
Urmarile sunt certe. Nu ne mai vor la ei. E doar un inceput. Poate ca incet-incet nu vom mai fi primiti nicaieri in Europa. Din cauza lor si a romanilor care procedeaza ca ei.
Asta ma deranjeaza foarte tare.
Fata de ei, Jabba Iancu cu umorul sau cenusiu spre negru, pare o gluma buna. Sau asa mi se pare mie. Trebuie sa vad lucrurile ca tine? Scuza-ma dar si in regimul trecut oamenii puteau gandi liber. Partea proasta era ca nu prea aveau curajul sa ti-o spuna franc in fata. Acum slava Domnului libertatea de exprimare e garantata prin Constitutie. Nu am facut decat sa ma folosesc de ea.
Pana la urma am dorit sa relansez putin comentariile la articolul scris de colegul meu Azzido si se pare ca am reusit intr-un fel.
@ andyro
Observatiile tale sunt jalnice si tradeaza "prietenia pe care mi-o porti".
Daca recitesti citatul ala, vezi ca formularea lui Iancu presupune continuitate (umilitii de serviciu, nu lipsesc de acolo). Ori, ma indoiesc ca Steaua a fost umilita in sezonul trecut, o prima eroare cu care vad ca esti de cam de acord. Pe de alta parte, nici anul asta nu s-a terminat inca.
Iar eu am spus ca :
Nu a facut o crima, nu a dat in economia statului, a spus in stilul lui caracteristic ceea ce spune toata lumea. Ca in acest an nu avem fata de Liga Campionilor.
Ura ti-a intunecat ratiunea.
Imi vorbesti mie de Stelism? Ar fi trebuit sa-ti inghiti cuvintele. Vezi ca ti-a luat-o pe coaja Vasluiul iubit.