FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Duminica - Trup si suflet

«12»
stefan_cel_mare10.04.2005 12:35

gata, am plecat spre stadion. offff, iar fac doua ore pana la marginea orasului. fie ca cel mai bun sa castige!

CAMPIONII SUNTEM NOI

VOI SUNTETI DOAR NISTE OI

sper ca nu am incalcat cu nimic regulamentul :lol:

adriana1510.04.2005 12:50
gata, am plecat spre stadion. offff, iar fac doua ore pana la marginea orasului. fie ca cel mai bun sa castige!

CAMPIONII SUNTEM NOI

VOI SUNTETI DOAR NISTE OI

sper ca nu am incalcat cu nimic regulamentul  :lol:

ce poet................

nu ne-ati mai batut de 15 ani in Ghencea si acum visati ca o sa castigati

:lol: :lol: :lol:

ps:oile sunt animale sfinte pe cand cainii sunt niste javre puricoase

inca ceva: Borcea zicea odata ca la Steaua sunt multi moldoveni si i-a facut tarani, dar nu inteleg de ce stadionul se numeste "Stefan cel Mare"(un mare domnitor din Moldova)

1.Ori nu stie cine-i Stefan cel Mare

2.ori toti dinamovistii sunt tarani

sorin_77710.04.2005 12:52
dar cine e Dinamo ???  aaahaha ...parca am auzit de ea este o firma de ciocolata nu ?

da este vorba de o cofetarie intreaga, iar specialitatea casei este tortul multi-blat.

adriana1510.04.2005 12:54
dar cine e Dinamo ???  aaahaha ...parca am auzit de ea este o firma de ciocolata nu ?

da este vorba de o cofetarie intreaga, iar specialitatea casei este tortul multi-blat.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reddog21.04.2005 20:38
ca sa te pricepi la fotbal, trebuie sa joci pe bune nu ca voi: din 3 victorii- 4 blaturi :lol:   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Dinamooysti ce sunteti! :twisted:  :twisted:  :twisted:

Adita draga, nu crezi ca exagerezi cu unele apelative? Las-o mai moale...Cati ani ai, daca nu sunt indiscret?

George Stan21.04.2005 22:41

CAMPIONII SUNTEM NOI

VOI SUNTETI DOAR NISTE fosti campioni europeni si virtuali castigatori ai camp.2004-2005

sper ca nu am incalcat cu nimic regulamentul  :lol:

De mentionat ca acesta a fost ultimul mesaj al respectivului pe acest forum :)) Misto! A tnut coada sus pana inaintea meciului... a zis "gata, am plecat la meci" si... liniste mormantala :)

Motanu D22.04.2005 03:58

Pai, domnu' Admin, nu stiai, l-au prins hingherii :twisted:

dbd22.04.2005 12:46

da Motane dar l-a dat afara George...si apoi l-au prins hingherii ...

«12»