FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Duminica - Trup si suflet

«12»
Adi07.04.2005 16:52

Duminica trebuie sa-i distrugem, sa-i calcam in picioare, sa-i castram pe cini. Jucatorii si suporterii trebuie sa dea totul: pina la ultima picatura de transpiratie si chiar pina la ultima picatura de singe daca va fi nevoie. Sloganul nostru trebuie sa fie "Cu scut sau pe scut" (pentru ce ce nu cunosc de unde vine asta: mamele spartanilor le spuneau acestora inainte de lupta, adica sa vina vii cu scutul in mina sau morti dusi pe scut). Duminica- Razboi total in Ghencea, murim cu ei de git, sa nu iasa nici un dinamuist multumit din Ghencea.

Cu scut sau pe scut!!!!!!!!!!!!!!

john_stelistu08.04.2005 07:27

DACA NU SUNTEM RAI CU javrele NI SE URCA IN CAP.TOT STADIONUL IMPREUNA CU JUCATORII SA-I MACELAREASCA PE caini.

ADRIAN PACURAR08.04.2005 08:34

Lasa-i ca o sa regrete ei mult acest meci ,vom invinge. Si nu vom uita sa fim alaturi de echipa , sa fie o atmosfera mai puternica decat in cupele europene , pentru ca vom avea meciul cu dusmanii nostri de moarte , e momentul ca toti cei care merg la stadion sa cante cum nu au facut-o la nici un meci , 90 de minute din 90 ,si speram sa trezim si tribuna a doua din amortire si cei care vin la meci sa manance seminte sa ramana acasa , ca de acolo pentru ei e cald si bine . Duminica e nevoie sa cantam si sa spijinim echipa indiferent de cursul jocului , pentru ca in final sa radem toti .

dbd08.04.2005 12:36

Imi imaginez si chiar vreau sa se intample un asemena lucru :

Toti cainii vor pleca cu coada intre picioarele alea cracanate...fara steag...si cu memoria plina de 105 minute ( cu pauza ) de vazut numai culori ros-albastre...

Nu tre sa-i omoram ...si nici sa-i ranim...e de ajuns ca ii vom bate si ca ii vom lasa cu balele curgand...dar sa vina la ei cu batiste sa nu ne murdareasca stadionul !

Anonymous08.04.2005 14:33

CE Surpriza va asteapta..cosmarul o sa fie total pentru voi... :D

dbd08.04.2005 15:30

hai ca vedem noi...cutzu...

eu pun pariu pe 100 de dolari ca o sa invingem ai curajul ?

danielblaze08.04.2005 16:02

Wycys tind sa cred ca sunt mai multi dinamovisti pe net decat la meciurile voastre .. sunteti PENIBILI a-ti ajuns un nimic in afara de Niculescu fl Petre si zicu nu mai aveti nici un jucator de valoare ..suporteri din ce in ce mai putini vin la meciourile lui Dinamo galeriile echipelor din provincie au inceput sa va dea rusine la voi acasa ..pur si simplu va dati prea multa importanta..ce daca boys Dinamo o sa stea la tribuna 1... rupem tot.

cum frate e posibil 'marele' Dinamo are meci acasa si 300 de dinamovisti sustin echipa :?:a-ti ajuns un nimic

stefan_cel_mare08.04.2005 16:46

danielblaze, aberezi fara nici o retinere. de la dorinta voastra de ane rupe si a ne bate si pana la realitate e cale lunga. visati in continuare! trezirea duminica seara.

Motanu D08.04.2005 17:34
danielblaze, aberezi fara nici o retinere. de la dorinta voastra de ane rupe si a ne bate si pana la realitate e cale lunga. visati in continuare! trezirea duminica seara.

Am fost la Poli Iasi - U. Craiova. Cu exceptia celor doua combatante, injuraturi s-au mai auzit DOAR la adresa echipei Dinamo !!! Asta spune multe...

Altfel, eu sper ca nici jandarmii si nici stelistii sa nu va bata (din punct de vedere fizic...). Sunteti batuti si asa de soarta prin simplul fapt ca suportati (da asta e cuvantul) aceasta echipa care este fantoma echipei Dinamo de altadata (iar daca nu ma crezi, intreaba-l pe d-l. C. Dinu...)

Au trecut 15 ani... acusi vor fi 16... Imi pare rau, stefan_cel_mare, dar atunci cand ai hotarat sa devii suporter ai ales gresit echipa...

FORZA Steaua !!!

sorin_77708.04.2005 19:18

Multi suporteri se nasc cu sentimente pentru o echipa care la momentul tineretii lor (6-10 ani) este intr-o forma realmente de invidiat, insa majoritatea se nasc din tata in fiu. La mine in familie tata (fost fotbalist care a jucat cu Iorgulescu in echipa la Dunarea Giurgiu) este stelist de unde si eu si sora mea suntem stelisti.

Asa ca stefan_cel_mare nu are nici o vina ca simpatizeaza cu Dinamo. Poate la el in familie cineva l-a indrumat. Sau poate asa a simtit el la un momentdat. Mai rau ar fi daca toti din familia lui ar fi stelisti si el dinamovist. Atunci poti spune ca a ales gresit echipa. :lol:

Adi08.04.2005 19:19

Hai terminati cu aberatiile astea ca ma iritati, iritati o Rominie intreaga: "ne bateti sigur duminica", "ne asteapta o mare surpriza duminica" "Niculescu va inscrie sigur in Ghencea"-sunteti penibili, imi aduceti aminte de declaratiile lu Borcea inaitea returului cu Manchester: "Sunt sigur ca Dinamo va produce surpriza pe Old Traford si sunt sigur ca Niculescu va reinvia, va inscrie si va califica pe Dinamo" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta dupa 1 2 la Bucuresti. Bai, la voi in club nimeni nu se pricepe la fotbal, noi macar il mai avem pe Becali care mai ghiceste citeodata ca va marca Cristea :lol:

Adi08.04.2005 19:24

ca sa te pricepi la fotbal, trebuie sa joci pe bune nu ca voi: din 3 victorii- 4 blaturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dinamooysti ce sunteti! :twisted: :twisted: :twisted:

danielblaze08.04.2005 19:25

cine este de fapt Dinamo ..o echipa urata de o tara intreaga.sunteti unicati ca aveti suporteri mai multi in deplasare decat acasa si nu va condamn ..daca as fi fost si eu caine nu veneam pe 'stadionul' al vostru de doi bani.daca ma chinui putin pot sa 'flegmez' peste tribuna a-2-a :twisted: ..cainii sunt putini si cu gura mare atata tot..asa ca shut the **** up 8) eu nu aberez cu nimic ..deageaba coregrafii peste coregrafii si nush cate zeci de grupari daca lumea nu mai este alaturi de echipa ..o sa cadeti in anonimat.keep rockin on the free world :wink:

gianini08.04.2005 19:38

tre' sa-i calcam pe cap si sa-i nimicim.

am sa vin in templu sa vad victoria la fata locului.

Radu mic08.04.2005 22:51

E bine ca potaile sunt asa increzatori in fortele properii...asa umilinta va fi mai mare. Caini duminica mai bine stati acasa...sa paziti osul din '89. apropo de bilete putem sa le dam toata peluza ca ori cum jumate va fi plina de stelisti gata de a castra caini.

PS. La multi ani Maris [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Leonard Doroftei...suntem mandrii de voi!

dbd09.04.2005 08:33

dar cine e Dinamo ??? aaahaha ...parca am auzit de ea este o firma de ciocolata nu ?

adriana1509.04.2005 13:30

:lol: :lol: 8) :lol:

Triphat09.04.2005 14:04

Toti cei care vor fii pe stadion duminica.. cantati fratilor, nu conteaza unde stati, la peluza, la tribuna II, sa fiarba stadionul, sa incurajati fiecare jucator, ca-i Dica, ca-i Radoi.. Forza Steaua!

LACATUS709.04.2005 20:23

Uite ca cioroii s-au impiedicat cu National!Au avut 3-0 si au fost egalati in ultimul minut!O prima veste buna pt etapa asta.Adoua va fi duminica,atunci cand o sa-i zdrobim pe catei!Sper sa le dam cat mai multe,sa tina minte acest meci!

dbd10.04.2005 05:10

sE PARE CA SUNT PRIMUL CARE intru azi pe site....in seara ii vom conduce ca si rapid pe national cu 3-0 dar din pacate pentru patrupede nu ne vor mai egala...si nici nu se vor apropia de poarta noastra...

Adi10.04.2005 06:43

Dupa acest 3 3, rrAPIDU o sa cada psihologic (ei sunt foarte sensibili) si nu au nici o sansa cu Steaua. Putem fi siguri de 3 puncte miercuri. Important este sa le luam si cu Dinamo

dbd10.04.2005 11:43

fii sigur ca le vom lua...

adriana1510.04.2005 12:12

vom lua cele 6 puncte din aceste derby-uri, insa o sa fie putin mai greu cu Dinamo

dbd10.04.2005 12:16

ce greu ? cu patrupezii ? s-o crezi tu ? poate ai zis asa ca esti fata ! dar vei vedea cu ce usurinta ii vom bate !

adriana1510.04.2005 12:19

bineinteles cao sa-i batem insa scorul o sa fie mai mare cu rapid decat cu Dinamo (la asta ma refeream)

«12»