FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sport Club 1 - 4 Steaua

«12»
fcsteaua.ro03.11.2007 09:57

Steaua Bucuresti a invins vineri in deplasare echipa Sport Club Miercurea-Ciuc cu scorul de 4-1 intr-un exemplu de lupta si daruire exemplare.

In a doua partida (de sambata), Steaua a confirmat si a obtinut o noua victorie cu scorul de 6-3 in fata ciucanilor!

Saptamana viitoare, vineri si sambata, Steaua va intalni Progym Gheorghieni pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Ambele meciuri vor incepe de la orele 17:30.

Va reamintim ca in semifinalele Cupei Romaniei disputate cu putin timp in urma, Steaua reusea sa intoarca scorul in fata celor de la Progym, castigand cu scorul de 6-3 dupa ce a fost condusa cu 2-0 si 3-2.

Sunteti asteptati cu totii saptamana viitoare sa incurajam echipa noastra in meciurile din Liga Nationala de Hochei 2007-2008 !

lucvald-190203.11.2007 10:03

Am batut ungurienii la iei in barlog :))

androsteaua03.11.2007 10:09

bv baieti!! felicitari

godsaveultras03.11.2007 10:15

bv! era si cazul sa mai castigam acolo ca prea isi luase avant echipa minoritatii co-locuitoare. felicitari baieti!

ro_steaua03.11.2007 10:15

:steag_steaua_ro:

fular-campionii

felicitari echipei noastre de hochei cat si conducerii clubului,poate vom avea si noi odata patinoarul nostru in Ghencea langa templu.

Azzido03.11.2007 10:42

foarte tare.

bravo lor ! steagro

st_194703.11.2007 11:22

vad ca dupa inceputul mai slab de sezon atat la hochei cat si la fotbal ..incepem sa ne revenim fularsteau2

Joint03.11.2007 11:55

tot atatea goluri vom da si maine seara, cu echipa fara nume. diferenta e ca nu vom lua nici un gol.

Tupac Amaru03.11.2007 13:10

Mei, dar ce betaie dat la boszgori acesti budosi olahi!

alacyka03.11.2007 14:01

se vede ca va pricepeti la hochei :rolleyes:

o gramada de unguri joaca la voi in echipa dar habar nu aveti de acest lucru :biggrin: :biggrin: :biggrin:

11203.11.2007 14:02

Nu vad de ce si la o victorie a voastra , trebuie sa mai spuneti prostii dastea pe forum ...

Felicitari stelistilor pentru victorie . Aseara au dovedit ca au fost mai buni si au castigat .

Si chiar daca avem cativa fundasi buni accidentati , nu avem nicio scuza pentru aceasta infrangere .

eddie the 'ead03.11.2007 16:00

se vede ca va pricepeti la hochei :rolleyes:

o gramada de unguri joaca la voi in echipa dar habar nu aveti de acest lucru

corect! se trezeste nationalismul in ei, dar nu s-au dus in viata lor pe patinoar... :)) Daca le spui de Basilidesz sau Kostandi iti spun ca vorbesti prostii...

A nu se intelege ca am vreo simpatie pentru echipa din Miercurea Ciuc. Sper sa-i bata Steaua pe unde ii prinde. Dar atit. Nu ma bucur ca "le-am dat-o" ungurilor, ci ca a invins Steaua.

FortuneTeller03.11.2007 16:11

Felicitari Steaua!! Oricum succesul se masoara in trofee, nu numai in meciuri directe (ca la anumite cluburi amenintate de ecarisaj). Si inca ceva foarte important: e sport oameni buni, nu o batalie interetnica. E foarte ciudat si deosebit de nociv acest gen de gandire, oarecum de inteles la Becali caci a fost cu oile si ciobanescul propriu la stana in primii 7 ani de viata, dar de neinteles la niste oameni normali la cap. Sigur ca exista si etnici unguri cu planuri sau vise nationaliste, dar de aici si pina la a injura toti ungurii e ca si cum este in regula pentru italieni sa ne faca "tzigani" pe toti cei nascuti in Romania. Nu in ultimul rand e vorba si de bun simt si respect pentru cei care au facut istorie pentru culorile ros-albastre: Jenei, Balint, Boloni, etc.

PS De obicei cei mai aprigi aparatori ai natiei romane in "lupta" cu ungurii sunt tocmai cei care n-au vazut unguri decat la TV...

robson03.11.2007 19:08

bravo, Steaua ! jenante afirmatiile xenofobe ! dar astia sunt viitorii alegatori ai lui Becali. Aceiasi care vin la patinoar ca sa injure unguri, fara sa aiba habar de hochei. Citez din unul dintre ei, dupa un schimb de linii: "Ia uite, ba, astia schimba toata echipa dupa un minut !" Baieti, stati acasa, mai bine cu patinoarul gol decat asa.

Hai, Steaua !

(si, daca se poate, mai multe informatii despre urmatoarele meciuri de pe Flamaropol cand se poate)

11203.11.2007 19:48

Vineri si sambata Steaua - Progym Gheorgheni

Aproape sigur ora de vineri e 17.30

hypno03.11.2007 19:50
Felicitari Steaua!! Oricum succesul se masoara in trofee, nu numai in meciuri directe (ca la anumite cluburi amenintate de ecarisaj). Si inca ceva foarte important: e sport oameni buni, nu o batalie interetnica. E foarte ciudat si deosebit de nociv acest gen de gandire, oarecum de inteles la Becali caci a fost cu oile si ciobanescul propriu la stana in primii 7 ani de viata, dar de neinteles la niste oameni normali la cap. Sigur ca exista si etnici unguri cu planuri sau vise nationaliste, dar de aici si pina la a injura toti ungurii e ca si cum este in regula pentru italieni sa ne faca "tzigani" pe toti cei nascuti in Romania. Nu in ultimul rand e vorba si de bun simt si respect pentru cei care au facut istorie pentru culorile ros-albastre: Jenei, Balint, Boloni, etc.

PS De obicei cei mai aprigi aparatori ai natiei romane in "lupta" cu ungurii sunt tocmai cei care n-au vazut unguri decat la TV...

Du-te in CV sau HR, traieste acolo 1 luna ! Habar n-ai ce vorbesti. Ai trait tu acolo sa vezi ce fain e ? Din cauza ignorantilor ca tine au astia atatea drepturi si ganduri nationaliste. Sa ma kk pe natia lor si a ignorantilor ca tine.

Noi romanii din zona aia o luam pe cocoasa si suntem calcati zilnic in picioare ca sa stai tu miticule la teveu si sa bagi povesti de genul PS-ului care l-ai bagat.

Stiu ca voi lua niste avertismente si alea alea, dar pentru cineva care a trait 22 de ani in CV este inacceptabil ceea ce ai scris tu pe forum.

Sper sa crapi cu tot cu ungurii tai.

Sorry da' nu m-am putut abtine, deobicei sunt un om calm. Dar chestiunile de genul asta sunt prea de tot.

Forza Steaua !!!

greco03.11.2007 20:42

In primul rand, da conteaza mult mai mult succesul pe plan sportiv decat lupta inter-etnica. Eu ma bucur sincer pentru ca hocheiul e un sport care refuza sa moara la Steaua, in ciuda presiunilor care se fac pe toate fronturile.

In al doilea rand, poate ca nu suntem experti in hochei... dar mergand la meciuri mai invatam si noi cate ceva si poate ca unii vor ajunge chiar pasionati de acest sport care personal mi se pare superb (al doilea in preferintele mele, dupa fotbal si inainte de rugby).

Si ca sa terminam si cu prostiile... Steaua este (si cand e vorba de CSA o putem afirma cu si mai multa tarie) echipa Armatei Romane, care trebuie sa reprezinte mereu valorile noastre nationale. Asta nu inseamna xenofobie, dar inseamna in primul rand apararea, fie ea si pe plan sportiv, a Constitutiei si a principiilor care au contribuit la formarea si rezistenta tarii noastre. Nu e vorba de fiecare cati unguri are in echipa (asa cum rapidistii vor fi mereu, generic, "tiganii", chiar daca vor avea doar blonzi in teren), e vorba de ce reprezinta cluburile. Si cei care au venit la finala Cupei au vazut foarte bine cum un patinoar intreg si jucatorii SCMC-ului tremurau de emotie la intonarea imnului secuimii si ne injurau din toata inima.

Lupta Steaua ! "Tinutul secuiesc" - Pamant Romanesc !

-----------------------------------

UPDATE: SC Miercurea Ciuc 3 - 6 Steaua in meciul de Sambata! Partidele cu Progym devin cu atat mai importante, deoarece trebuie sa confirmam acest rezultat excelent.

:steag_steaua_ro:

Cu totii la patinoar!

st_194703.11.2007 22:05

bravo baietzi! :!: haidetzi in nr cat mai mare saptamana viitoare cu progym

11204.11.2007 01:08

Felicitari si pentru a 2-a victorie .

Ati reusit sa dinamitati tot clubul din ciuc si toti suporterii care au nevoie de multe explicatii ( si dalea adevarate , nu cum da Antal Isti prin prosport ) ...

FortuneTeller04.11.2007 03:16

@hypno

Daca erai om calm, cum te lauzi, nu reactionai asa... Da, am trait in CV pentru vreo 3 luni si n-a fost placut cand ceream paine sau lapte la magazin, si primeam ridicari din umeri. Dar dincolo de asta au fost si unguri cu care am putut vorbi, si in mod firesc n-a fost in maghiara. Deci asa cum nu ma identific cu alde Mailat sau Spoitoru, tot asa gandesc ca nu toti ungurii din Romania sunt marlani si se fac ca nu stiu romaneste. In fine, aici era vorba de sport si de reactia deplasata a unora vis-a-vis de un simplu meci, dar probabil ca dupa 22 ani in CV nu prea ma intelegi daca nu vorbesc si gandesc precum Becali voda salvatore dela patria.

PS Cand iesi din hipnoza si vrei sa faci ceva pentru biata tarisoara ta in zonele calamitate CV sau HR, ia-ti bilet de tren catre Covasna si fa vreo 10 copii romani acolo, invata-i bunul simt si cei 7 ani de acasa.

Tupac Amaru04.11.2007 07:40
@hypno

Daca erai om calm, cum te lauzi, nu reactionai asa... Da, am trait in CV pentru vreo 3 luni si n-a fost placut cand ceream paine sau lapte la magazin, si primeam ridicari din umeri. Dar dincolo de asta au fost si unguri cu care am putut vorbi, si in mod firesc n-a fost in maghiara. Deci asa cum nu ma identific cu alde Mailat sau Spoitoru, tot asa gandesc ca nu toti ungurii din Romania sunt marlani si se fac ca nu stiu romaneste. In fine, aici era vorba de sport si de reactia deplasata a unora vis-a-vis de un simplu meci, dar probabil ca dupa 22 ani in CV nu prea ma intelegi daca nu vorbesc si gandesc precum Becali voda salvatore dela patria.

PS Cand iesi din hipnoza si vrei sa faci ceva pentru biata tarisoara ta in zonele calamitate CV sau HR, ia-ti bilet de tren catre Covasna si fa vreo 10 copii romani acolo, invata-i bunul simt si cei 7 ani de acasa.

Intr-adevar, FortuneTeller, din cauza unora ca tine am ajuns sa ne simtim straini in tara noastra.

Probabil ca saluti initiativa separarii Romaniei pe criterii ETNICE pe care o propun amicii tai "cu care se poate vorbi" - in ungureste insa!

Cred ca aia cu care ai vorbit in romaneste prin Harghita erau ori handicapati, ori romani maghiarizati - uite, alt motiv de mandrie pentru tine, ce flexibili si cosmopoliti sunti romanii, bla bla, bla bla!

Apropo, tot datorita unora ca tine suntem identificati cu tziganii peste tot in Europa!

Vezi ca vine 1 Decembrie, nu te bucura prea tare, ca sa nu ii faci pe unguri sa se simta prost, serbeaza mai bine 15 Martie si iti recomand sa te inscrii in formatiunea populara UDMR, unde poti invata ceardas si complota linistit impotriva romanilor astora inferiori ca mine, Greco si Hypno.

Hai visonlatasra cum ar zice in "romaneste" un ungur!

Hok3y04.11.2007 08:00

Cine sare rosi albastrii e e :steag_steaua_ro:

Vineri umplem patinoaru fularsteau2 :tongue: ...deabea astept si returul cu sport club de la Bucuresti :laugh: ..sa ii spargem si la noi:X:X

godsaveultras04.11.2007 10:03

ce trebuia sa se intample s-a intamplat! felicitari baieti si pentru a doua victorie. le doresc celor prezenti pe "celebrul vacar laiosh" cat mai multe umilinte de acest gen. cat despre atitudinea xenofoba... tocmai comportamentul minoritatii co-locuitoare duce la asemenea sentimente.cand canti anumite "imnuri" intr-o limba pe care o inteleg maxim un milion de oameni ai acestei tari, cand canti intr-o "limba" ce apartine unei alte "natiuni vecine si prietene", se numeste provocare, iar in tara asta trebuie invatat ceva:unica speranta, zero toleranta.pentru ca daca omul va da un deget voi luati toata mana.bine va fac aia de la administratia drumurilor ca nu va lasa sa amplasati panourile cu "teritoriile voastre", oricare credeti voi ca sunt! iar ala cu afirmatii xenofobe, viitori alegatori ai lui Becali...vb pentru tine bah baiatule,placa cu mersul la vot si votat Jiji sau "pi en gi" s-a cam terminat! INAINTEEEEEEE!

Stanici04.11.2007 10:29

112- iar ai aparut, mah?!! Tot atitudinea asta parsiveasca o ai?

Stai sa se faca luna, te mai iau putin la penaltyuri.

11204.11.2007 11:41

Domnule Stanici , eu aici vorbesc despre hochei , nu despre nu stiu ce penaltyuri visati dvs . Mai sunt pe aici si oameni normali ca hock3y sau FortuneTeller si mai sunt cativa cu care se poate vorbi despre acest sport .

Si inca ceva , eu nu sunt "mah" cu "tine" ...cred ca diferenta de varsta intre noi e foaaarte mare . Asadar poate ai invatat si tu acasa bunele maniere , asa ca respecta pe cei cu care vorbesti ( fie ca sunt ciucani , rapidisti sau dinamovisti ) . Cum eu va respect pe dvs , asa astept si de la dumneata . Daca nu , mai bine nu mi te mai adresa mie , sau mai pune cativa zeci de ani la aia putini ai tai si poate te apropii de varsta mea si ne putem tutui .

Numai bine ,

Scuzati de offtopic

PS : daca ati fi fost aseara pe patinoar , ati fi vazut cum jucatorii stelisti erau aplaudati de o parte a galeriei ciucane . Asta pentru ca , evolutia echipei noatre nu a fost demna de a primi vreo lauda sau aplauze .

«12»