In primul rand, da conteaza mult mai mult succesul pe plan sportiv decat lupta inter-etnica. Eu ma bucur sincer pentru ca hocheiul e un sport care refuza sa moara la Steaua, in ciuda presiunilor care se fac pe toate fronturile.
In al doilea rand, poate ca nu suntem experti in hochei... dar mergand la meciuri mai invatam si noi cate ceva si poate ca unii vor ajunge chiar pasionati de acest sport care personal mi se pare superb (al doilea in preferintele mele, dupa fotbal si inainte de rugby).
Si ca sa terminam si cu prostiile... Steaua este (si cand e vorba de CSA o putem afirma cu si mai multa tarie) echipa Armatei Romane, care trebuie sa reprezinte mereu valorile noastre nationale. Asta nu inseamna xenofobie, dar inseamna in primul rand apararea, fie ea si pe plan sportiv, a Constitutiei si a principiilor care au contribuit la formarea si rezistenta tarii noastre. Nu e vorba de fiecare cati unguri are in echipa (asa cum rapidistii vor fi mereu, generic, "tiganii", chiar daca vor avea doar blonzi in teren), e vorba de ce reprezinta cluburile. Si cei care au venit la finala Cupei au vazut foarte bine cum un patinoar intreg si jucatorii SCMC-ului tremurau de emotie la intonarea imnului secuimii si ne injurau din toata inima.
Lupta Steaua ! "Tinutul secuiesc" - Pamant Romanesc !
-----------------------------------
UPDATE: SC Miercurea Ciuc 3 - 6 Steaua in meciul de Sambata! Partidele cu Progym devin cu atat mai importante, deoarece trebuie sa confirmam acest rezultat excelent.
:steag_steaua_ro:
Cu totii la patinoar!