FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ambiția

«12»
grizzly01.11.2007 20:59

@ bgdb : au putut si pana acum, doar ca nu au vrut. le ajunsese vedetismul la cap unora, iar altii sunt pur si simplu incapabili de mai mult. eu sper doar ca Laca sa fie lasat sa puna biciul pe ei sa ii faca fotbalisti. daca ar juca toti cu daruirea lui Nicolita si nesu sau profesionalismul lui zapata si emeghara, altfel ar sta lucrurile in teren.

illuminatti01.11.2007 20:59
"ambitios + nebun" deci cu calitatile astea as putea juca si eu la Steaua.. Nesu e varza, atat defensiv si ofensiv... creier zero: a luat si va lua o suta de cartonase galbenii si rosii (mai ales) de tampit ce e.. anul trecut a luat rosu cu rapid pentru un fault la 80 de metri de poarta noastra... are galben si mai face inca 5 faulturi stupide, pana ia rosu sau il scaote antrenoru.. e limitat, ca si Banel.. in afara de ambitie si travaliu, e zero.. am gasi inca 100 de oameni mai buni ca el in ...

Ok, or fi si jucatori mai buni decat Nesu, si cu siguranta sunt mai mult decat 100. Dar in campionatul Romaniei gasesti 100 mai buni decat el? Hai sa fim seriosi, si sa ne aducem aminte in ce conditii si in urma caror indisponibilitati a jucat.

laurentiu196901.11.2007 21:14

Ma bucur ca s-a schimbat atitudinea fata de joc. Se joaca din prima, pe poarta, se verticalizeza si se schimba rapid tempo-ul. Problema este ca multi jucatori nu fac fata acestui stil. Nicolita, desi e foarte util, cam sare mingea din el, Croitoru tine prea mult mingea si nu are viziune, Surdu parca e la alt meci, iar Zaharia nu are inca relatii de joc cu mijlocasii. Parca l-as pune la mijloc pe Emeghara, dribleza, cand trebuie, vede jocul, schimba partea si sta bine in ghete.

Un alt lucru pozitiv este placerea cu care au jucat toti, ceea ce ma face sa cred ca pe vremea lui Hagi erau foarte incorsetati.

Testul adevarat este duminica cu Poli, unde, daca Laca reuseste sa-i motiveze si sa-i dea fiecaruia sa joace ceea ce stie vad un 2-0 pentru noi.

Fratilor, am dat 3 goluri intr-un meci!!! Si am mai avut si ocazii! Si nu am marcat din faze fixe!

axl2301.11.2007 21:16

Pe mine unul m-a uimit incapabilitatea lui Dica de a colabora cu Zaharia.

Hassan02.11.2007 08:18

Sincer, la nivel de jucatori si tactica, mi se pare ca se mai vad cateva hibe. Surdu este non stop IN PLUS PE TEREN (sper ca meciul viitor sa fie Cristocea titular pe stanga si surdu afara din lot), Croitoru pur si simplu nu stie cand sa dea drumul la pasa si dribleaza incontinuu degeaba (desi mi-a placut ca a venit si a stat o vreme langa noi, la galerie, aplaudandu-ne), iar Zaharia e cu alba-neagra, cateva meciuri bune, cateva meciuri in care nici nu se vede. Zapata si Emeghara mi se par marile castiguri, cele mai bune transferuri facute in aceasta vara. Eme pare un inlocuitor perfect pentru Petre Marin, iar Nesu se descurca pe stanga, si mie ca si altora de aici placandu-ne foarte mult ambitia lui.

Totusi, am castigat pentru ca jucatorii au avut AMBITIE. Nu are cum sa fie altceva decat AMBITIA FIAREI. L A C A T U S unicul nr.7 din sufletele noastre, bine ai revenit in Ghencea. Sper sa ai succes. Sa batem Timisoara, si dupa aia cu putin noroc, o tona de efort si un dram de nebunie de fiare ros-albastre, poate poate reusim o mica minune cu Sevilla. Doamne ajuta.

AndreyCor02.11.2007 20:33

ok o sa incep prin a multumi moderatorilor pentru explicatiile in legatura cu "banul" am inteles care-i treaba.....cat despre nesu eu cred ca alaturi de Croitoru a fost magistral miercuri,am vazut la el doar pase din prima si devieri precise....ar trebui sa fie titular mereu.

Forza Steaua!

pui de dac 11202.11.2007 21:04

aud multa lume vorbind despre Laca..are sau nu valoare sa antreneze Steaua, multi stelisti voteaza ca nu va reusi sa ne scoata din cacao..Majoritatea , insa, uita un lucru: Inainte de rezultate, noi ca stelisti avem nevoie sa ne regasim identitatea, sa fim dinnou MANDRI ca suntem STELISTI, lucru care in ultima vreme cu mine si nu numai, nu s-a mai intamplat. Le dau nabii de campionate castigate cum au fost castigate, cu Jiji alergand cu banii dupa adversarii ciorilor, vreau sa vad 'rautatea' aia a anilor 80-90, magia 'fiarei' din teren transmisa de pe banca jucatorilor. La meciul cu Otelul erau, in spatele meu, 2 tarani fara dinti in gura, care la golul lui Szekely au inceput sa il injure pe Zapata. Nu-mi venea sa cred. Mai bine nu avea Steaua performantele care le-a avut, ca sa nu atraga atatia cretini ca 'suporteri'.

CU Laca PANA LA CAPAT!! :steagcruce:

radutheodor02.11.2007 21:37
Pe mine unul m-a uimit incapabilitatea lui Dica de a colabora cu Zaharia.

Sau incapabilitatea lui Zaharia de a colabora cu Dica?

Sa fim seriosi, de ce cu Protasov Dica stralucea si se intelegea cu toti? De ce pentru V Iacob era pasator ideal? Totusi, sa nu incepem acum sa-l acuzam pe Dica de nereusitele lui Zaharia ... Zaharia trebuie sa se integreze la Steaua, nu Dica ...

axl2302.11.2007 21:43

@radu

tomato - tomato, potato - potato.

Ai dreptate, m-am exprimat gresit.

dax4703.11.2007 01:30

Hai sa fim seriosi. Nesu e ca o bomba cu ceas, nu stii cand va exploda si vom pierde meciul din cauza asta. Chiar si cu Otelul a gresit destule mingii. II apreciez devotamentul, jos palaria, dar e prea iresponsabil si periculos pentru echipa sa.

Legat de entuziasmul echipei - jos palaria ! Sa speram ca nu va disparea prea curand !

Forza Steaua ! Forza Lacatus !

puiu mordasan03.11.2007 02:27
:steagcruce: Pentru prima data in acest sezon Steaua a ara tat ca o mare echipa,cu o viziune clara a jocului,care a aratat ca stie ce vrea: victoria si spectacolul!!! Pasele din prima,morisca ametitoare parca de pe vremea vitezistilor m-au facut sau ne-au facut pe toti sa ne intrebam DE CE DOAR ACUM???? Rar mi-a fost dat sa vad atata bucurie in jocul Stelei si atata placere de a pasa si de a ameti adversarul. Probabil Laca este catalizatorul de care avea nevoie echipa de a se descatusa si a prinde turatie maxima!!! Vom vedea la Timisoara si apoi cu Sevillia daca este intr-adevar un nou inceput sau doar o rabufnire de orgolii. FORZA Steaua!!!
kosm1n03.11.2007 03:14

Nu vreau sa fiu eu ala care spune contrariul dar haideti sa asteptam meciul cu Europoli si dupaia sa spunem ce "mare" skimbare s-a facut la Steaua. Eu nu vad normal sa se laude atata un meci , de 3 zile numai articole despre acelas meci si daca pierdem la Poli? eu vreau sa vad urmatoarele 5 meciuri si dupaia sa trag concluzii! Asa a fost si cu pedrazzini si uite ca n-a mers asa ca hai sa fim calmi si sa nu ne iluzionam prea mult ca dupaia o sa ne simtim prost! Dar cu ce sunt deacord e sal sustinem pe Lacatus tot timpul in toate deciziile pentru ca el stie ce face! Forza Steaua acum pot spune ca sunt mandru sa fiu Stelist!Pana la Moarte si dincolo de ea!

«12»