FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lucescu impotriva lui Dobrin

«12»
AKM-4710.12.2007 05:32
7. se spune undeva ca poate nu-si avea rostul acest articol...atunci de ce a mai fost scris??

8. pana una alta,radetzi de antrenorul roman cu cele mai mari performantze in Europa....

Aici gresesti, antrenorul cu cele mai mari performante in europa este Stefan Kovacs, antrenor al echipei Steaua intre ani 1967 si 1971. Intre 1971 si 1973 a fost antrenor al echipei Ajax unde a castigat 2 Cupe ale Campionilor, o Supercupa, o Cupa Intercontinentala, cupa si campionatul in 1972 si campionatul in 1973...

Lucescu cam ce a facut? A fost la Inter un an si a luat locul 8...

JDERUL10.12.2007 06:32

La Inter Milano Lucescu a fost antrenor numai jumatate dintr-un sezon competitional (returul) si a fost solutia de compromis care-i costa cel mai putin pe italieni. Ramasi fara antrenor din cauza rezultatelor dezstroase,interistii trebuiau sa gaseasca pe cineva care sa umple golul ramas pana la sfarsitul campionatului deoarece viitorul antrenor cu care incheiasera contract venea la echipa abia in vara. Cum in Italia nu au gasit pe nimeni dispus sa faca lucrul acesta,fratii Becali l-au recomandat pe ,,il muce"si acesta a reziliat contractul cu Copos si a plecat in Italia. Rezultatele Inter-ului din perioada ,,il muce" le puteti gasi pe net.

-=Danny=-10.12.2007 07:49

Evolutile lui Lucescu ca antrenor la Shakhtar , mi se pare dezastruoase rau , si sunt de parere ca Lacatus e antrenor mult mai bun ca el , si sa nu mai vorbesc de Oli , sau redinic ....

c.ronaldo1710.12.2007 14:32

La ce lot are Shaktar si la ce grupa a prins anul asta in Liga, e o rusine ca nu s-a calificat nici macar in Cupa UEFA.

yo_marius10.12.2007 19:44

da,imi fac "mea culpa" cu Covaci....uitasem.....

dar,asta nu inseamna ca Lucescu nu a avut rezultate......si nu,nu inseamna ca putem rade de un om care a facut imagine Romaniei (numai si pentru asta ar trebui o minima doza de respect...)

@ronnie

rusinea in UCL poarta numele Steaua,Kiev si Stuttgart....nu Sahtior...

P.S. daca Sahtiorul s-a facut de ras,inseamna ca si T.S.ca.A. s-a facut de ras?

c.ronaldo1710.12.2007 19:49

Cand bagi 50 de milioane in echipa te doare fix in **** de ce face Steaua, Tska, Sttutgart sau Barcelona. E o rusine pentru Steaua ceea ce a facut anul acesta in Liga, dar la cat se investeste in aceasta formatie, e o performanta ca sa calificat in Liga. Nu uita ca la Sahktar se baga in medie 30 de milioane pe sezon numai in transferuri, iar la Steaua 2,3..

Daca pica Luce in grupa cu Sevilla si Arsenal nimeni nu avea ce sa ii reproseze.

yo_marius10.12.2007 19:53

iar cu Milan,Benfica si Rangers da?????

P.S. in ciuda aparentelor nu sunt "avocatul" lui Lucescu....doar ca nu mi se par corecte unele posturi.....

puiu mordasan10.12.2007 20:39
:steagcruce: Parerea mea este ca-i mai putin importanta originea,rasa, culoarea sau sexul.....Problema este ca omul n-are caracter daca a declarat acest lucru. Pe de alta parte,despre performante.....juniorul e mai bun,fara bani i-a dus pe cioroi in sferturile UEFA!
amarel10.12.2007 22:35

ar fi interesant de citit cartea lui TEASCA ,nu-mi dau seama insa unde as putea sa o gasesc . daca-i asa cu scrisoarea aia, e clar ca A.Niculescu asta ,avea un cui pentru omul DOBRIN .

Imi amintesc insa ,de fixul lui Lucescu , ,PE VREMEA CAND ANTRENA NATIONALA,de a-l titulariza cu incapatanare atat pe CORAS, cat si pe ......GABOR .daca totusi CORAS mai misca ceva , in schimb GABOR .....era un fel de SURDU ,nu se intalnea cu mingea tot meciul !!!!!!!!!!!!

«12»