FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lucescu impotriva lui Dobrin

«12»
amarel31.10.2007 22:43

Poate acest subiect nu-si are locul aici, dar avand in vedere ca acest personaj -M.Lucescu-- a incercat de nenumarate ori sa terfeleasca numele echipei Steaua, si sa minimalizeze performantele ei,m-a facut sa vad care este si parerea vostra vizavi de atacurile si modul in care acest ...individ murdareste cu nesimtirea sa tot ceea ce in fotbalul romanesc nu este legat sau realizat de el sau de Dinamo !!

Luni seara,la emisiunea NASUL mi-a fost dat sa aud si sa raman impietrit cum ...individul numit M.Lucescu,a spus ca DOBRIN nu merita sa joace la CM din 1970 si de aceea n-a fost introdus acolo nici macar un minut !!!!!!!!!

Bravo domnule Lucescu, acum se vede exact caracterul de tigan de care nu te poti dezbara oricata educatie ai primi !!! Nu te poti deloc impaca cu ideea ca altii au fost mult superiori tie in cariera de fotbalist, ca au fost si vor fi mult mai iubiti si mai apreciati asa cum tot neamul tau nu va fi in 100 de ani , TREBUIE SA FII EEXTREM DE FRUSTRAT CA Steaua pe vremea cand tu antrenai Dinamo a ajuns unde a ajuns in vreme ce tu faceai performanta pentru 17 NENTORII TIRANA, si blaturi peste blaturi ca sa te mandresti cu ghetele de aur !!!!

Mda, esti mare antrenor ,...la echipe cu spate in campionatele lor nationale .....crezi ca asta iti da dreptul sa fii mitocan si sa vorbesti despre un geniu --DOBRIN--care tocmai fusese condus pe ultimul sau drum in asemenea mod!!!

Iti amintesc faptul ca prezenta Romaniei la mondialele din MEXIC se datoreaza 101% lui DOBRIN, voi ceilalti erati niste anonimi obscuri, care n-aveati ce cauta acolo daca nu exista el !!!!

cristian8631.10.2007 23:24

Genialitatea lui DOBRIN nu poate fi inteleasa de toate "valorile" gen Lucescu . Pana si tov Dinu l-a ajutat pe DOBRIN atunci cand acesta avea mari probleme prin '92.

Presa nu poate sa te umfle la nesfarsit, profitand de naivitate sau nepasare.

mucescu si-a dat inca o data arama pe fata, fost angajat al MI , al "cancerului" fotbalul romanesc - Dinamo, un club excrementar, trecut prin starile Maccabi si Ciocanul si mai ales a originii sale "nobile".

Am vazut imagini cu Printul din Trivale langa Eusebio sau Gento. Chiar si daca nu ai vazut nici un meci al acestui mare jucator, realizezi ca valoarea lui a fost imensa de vreme ce a fost invitat sa joace pe Bernabeu alaturi de mari jucatori ai acelei epoci si mai mult ca marele REAL l-a dorit.

Revazand faza golului din meciul din groapa, cand s-a distrat cu vreo 3 jucatori ai adversarilor si apoi a azvarlit ireal mingea in adancime, revazand tricoul alb , impunator , mi-a amintit de cel mai frumos moment al istoriei fotbalului romanesc - SEVILLA-. Acelasi alb al campionilor.

Semantic intre Steaua86 si Dobrin exista o legatura, la nivelul caracterului jucatorilor, la nivelul respectului pentru fotbal. Desigur DOBRIN a fost un artist prin excelenta, capabil sa umileasca orice adversar. In 86 deja se juca altceva, era alta epoca.

Geniile se duc in ceruri, voi putreziti in noroi, gunoaielor.

EuroSTELIST01.11.2007 00:35

Inteleg ca frustrarea nu cunoaste margini, dar a terfeli numele unei legende trecute in nefiinta, e mult prea mult...

Imi amintesc cum acest personaj declara candva ca ar fi dorit de mic sa joace la Steaua. In momentul de fata, mi-ar fi fost rusine ca sunt stelist daca acest lucru s-ar fi intamplat!

DelPiero1001.11.2007 10:04

Deja suntem invatati cu acest Il Luce(de bip sa ne apuce)!Nu ma mira deloc atitudinea sa,nu ma asteptam la altceva!Fisu' are si el defectele lui,dar cred ca e mai domn decat Il Muce...

androsteaua01.11.2007 13:36

un om care nu are caracter! pacat pentru ca il credeam un om cu capu pe umeri

RobYnho01.11.2007 14:08

Noi suntem de vina, ca ii acordam prea mare atentie. :| Cat despre el ca om, e 0 ( zer0 ) barat !

Wally01.11.2007 16:42

Il Muce nu merita sa fie bagat in seama. E 0!

dee01.11.2007 16:46

ce putea sa spuna si Mircea Lucescu la Nasu? ca el si Dinu l-au parat pe Dobrin la selectioner ca acesta ar fi jucat poker pe bani cu colegul lor, Radu Nunweiller si profitand putin si de starea de ebrietate a acestuia l-a golit de 4000 de marci si 9000 de dolari?! Stiu ca a refuzat a doua zi sa-i returneze banii in ciuda insistentelor colegilor, ale selectionerului ... cam de aici i s-a tras. Pe vremea aceea Nunweiller era coleg cu Lucescu la Dinamo.

MarkCortez01.11.2007 23:04

Lucescu mai bine ar avea grija sa-si ajute prietenii din Italia, ca vor autoritatile italiene sa le darame corturile si baracile ridicate ilegal.

elmagnifico03.11.2007 23:24

ha ha ce prieteni !? poate rude ! cra cra cra...

st_194707.12.2007 18:21

Bine l-a pus MM Stoica la punct pe acest t i g a n infect cand i-a aruncat-o in fata:"sa-si vada de cortul lui"

yo_marius07.12.2007 18:53

cateva observatii:

1. in nici un caz nu poti sa spui ca prezentza la CM '78 se datoreaza in proportie de 101% UNUI JUCATOR,ORICARE AR FI ACELA!!

2.se vorbeste aici de caracterul (sau lipsa lui..) la M.Lucescu.....asta in timp ce tot aici Lucescu e facut tigan sau mai stiu eu cum...ce spune asta despre caracterul (sau lipsa lui...) celor care posteaza aici?

3.tot aici se spune ca performantzele la echipele de club sunt facute de Lucescu la echipe "cu spate"!!adica???sa ne amintim ca dupa ce a plecat omul de la Galata si Besiktas echipele alea nu fac fatza lui Fener in Turcia!!!iar de Sahtior,sa va ganditzi va rog,daca nu cer prea mult,la ce "spate" are Dinamo Kiev in Ucraina!!

4.ma indoiesc ca 5% din utilizatorii forumului acesta pot sa comenteze daca Dobrin merita sau nu sa joace,pentru simplul fapt ca ei (printre care ma numar si eu) nici macar nu l-au vazut pe Dobrin jucand vreun meci live...sa nu vorbim "din auzite"...

5.titlul topicului e "Lucescu impotriva lui Dobrin" (ceea ce eu consider ca e gresit,dar...),iar intrebarea mea e : de ce ne luam de faptul ca Luce "a lovit" candva in Steaua,si radem de contra-performantzele lui??

6. de mult timp observ o atitudine ostila si mistocareasca la adresa lui Lucescu,pe care sincer eu nu o intzeleg...poate se gaseste cineva sa-mi explice...

7. se spune undeva ca poate nu-si avea rostul acest articol...atunci de ce a mai fost scris??

8. pana una alta,radetzi de antrenorul roman cu cele mai mari performantze in Europa....

amarel07.12.2007 22:21
cateva observatii:

1. in nici un caz nu poti sa spui ca prezentza la CM '78 se datoreaza in proportie de 101% UNUI JUCATOR,ORICARE AR FI ACELA!!

2.se vorbeste aici de caracterul (sau lipsa lui..) la M.Lucescu.....asta in timp ce tot aici Lucescu e facut tigan sau mai stiu eu cum...ce spune asta despre caracterul (sau lipsa lui...) celor care posteaza aici?

3.tot aici se spune ca performantzele la echipele de club sunt facute de Lucescu la echipe "cu spate"!!adica???sa ne amintim ca dupa ce a plecat omul de la Galata si Besiktas echipele alea nu fac fatza lui Fener in Turcia!!!iar de Sahtior,sa va ganditzi va rog,daca nu cer prea mult,la ce "spate" are Dinamo Kiev in Ucraina!!

4.ma indoiesc ca 5% din utilizatorii forumului acesta pot sa comenteze daca Dobrin merita sau nu sa joace,pentru simplul fapt ca ei (printre care ma numar si eu) nici macar nu l-au vazut pe Dobrin jucand vreun meci live...sa nu vorbim "din auzite"...

5.titlul topicului e "Lucescu impotriva lui Dobrin" (ceea ce eu consider ca e gresit,dar...),iar intrebarea mea e : de ce ne luam de faptul ca Luce "a lovit" candva in Steaua,si radem de contra-performantzele lui??

6. de mult timp observ o atitudine ostila si mistocareasca la adresa lui Lucescu,pe care sincer eu nu o intzeleg...poate se gaseste cineva sa-mi explice...

7. se spune undeva ca poate nu-si avea rostul acest articol...atunci de ce a mai fost scris??

8. pana una alta,radetzi de antrenorul roman cu cele mai mari performantze in Europa....

s-o luam cu inceputul !!!

1.- CM nu din 1978, ci din 1970 !!! stimabile, cauta dumneata si vezi cine este marcatorul golurilor din preliminarii, in special in meciurile decisive ,si apoi mai comentezi procentul !!! sa-ti aduc aminte ce era portugalia fara eusebio sau argentina fara Kempes si mai tarziu fara maradonna ???? exact ce a fost Romania fara dobrin in urmatoarele preliminarii !!!!

2. din nefericire, omul Lucescu este un om educat ,scolit, dar tocmai acest lucru ii arata si mai mult caracterul,iar faptul ca este tigan get-beget,si se comporta si ca un tigan fara educatie nu ma incrimineaza pe mine cu nimic , si nu vad de ce ar trebui sa-mi fie rusine !!! Atentie, Lucescu , nu este facut tigan de mine sau de altii, el este tigan,get-beget !!!

3.Lucescu a facut performante 85% la echippe unde avea spatele asigurat in campionatul intern .-BRESCIA,acolo a adus 5 jucatori de top , si fara ajutorul patronului era sa rateze calificarea in serie A,in turcia, ce a facut in cupele europene ????in Ucraina cu sahtior,a castigat la noroc campionatul, daca pierdea dadea vina pe arbitrii,in afara e cuica batailor , ca Steaua din sezonul actual......,

cat despre Dinamo Kiev,...stimabile, e echipa cu cea mai mare traditie de acolo, nu se compara cu sahtiorul lui Lucescu ,acolo inca se mai vede mana lui lobanovski .

4.daca nu l-ai vazut pe dobtin jucand nu inteleg de ce naiba ii iei apararea lui Lucescu ......?!?!?!? ei bine stimabile, eu l-am vazut !!! atat pe el cat si pe Lucescu !!!!

e ca si cum l-ai compara pe GERARD cu ......BUGA

5. Lucescu nu a lovit candva Steaua, ci permanent si de cate ori are ocazia !apropo , de ghetele lui de aur de ce nu scoti nici o vorba ????

6. se pare ca sta in gena romanului de a lua peste picior pe cei care arunca cu noroi in cel/cei care fac performanta in lipsa sau fara ajutorul lui !! dar cum si-au permis aia de la Steaua sa castige CCE fara sa fie si Lucescu implicat in asta ?????

7. da, avand in vedere ca nici unul din cei 2 n-au jucat vreodata la Steaua , spuneam ca subiectul este putin strain de acest site, si motivam prin faptul ca Lucescu a aruncat si arunca cu noroi in Steaua de cate ori are ocazia .

mai vrei vreo traducere ?????

amarel07.12.2007 22:24

p.s. 8.care performante in europa ????? si apoi nu radem de el, ci de mitocania de care dai dovada, degeaba esti antrenor bun daca esti un marlan si un invidios si ranchiunos !!!

yo_marius08.12.2007 05:12
p.s. 8.care performante in europa ?????

titluri in Turcia si Ucraina!! sferturi in UCL cu Galata!!

desi nu vreau sa fiu eu aparatorul lui luce nu mi se pare normal sa radem in halul asta,noi astia care NU suntem milogi (ca el) NU avem un caracter indoielnic (ca el) NU suntem invidiosi pe performantele altora (ca el) etc....

ElectricEye08.12.2007 08:36

Sunt foarte curios... Daca ar pleca ciobanul si ar veni un patron strain cum se doreste, iar acesta l-ar aduce pe Lucescu antrenor. Tot mistocareli s-ar scrie despre el ? Nu prea cred.

Dani200508.12.2007 10:14

Daca si cu parca se plimbau intr-o barca....

Sti la fel de bine ca si noi ca GG nu va pleca.;)

P.S."Daca" il aducem pe Borcea,patron sau finantator sau presedinte sau ce functie indeplineste el la dinamu,doar pentru ca a avut "performante" cu javrele,tu cum l-ai primi:-/.Lucescu a atacat Steaua cu toate ca n-avea niciun interes!;a atacat Steaua doar pentru ca uraste acest club si de aceea nu va avea cum sa ajunga la Steaua vreodata...

yo_marius08.12.2007 12:11
a atacat Steaua doar pentru ca uraste acest club si de aceea nu va avea cum sa ajunga la Steaua vreodata...

perfect de acord!! dar de la asta la "tigan" "caracter indoielnic" "care performantze??" etc e o cale foooooooooooooarte lunga!!!

forever_STEAUA08.12.2007 12:37

yo_marius,

- e țigan din tatã în fiu, nu înțeleg de ce sari în sus pentru el.

- are un caracter de rahat

- sã fi stat sã facã ceva performațe aici, pe bani puțini, și apoi sã batã aiurea din gura aia spurcatã.

yo_marius08.12.2007 20:13
- e țigan din tatã în fiu, nu înțeleg de ce sari în sus pentru el.

- are un caracter de rahat

- sã fi stat sã facã ceva performațe aici, pe bani puțini, și apoi sã batã aiurea din gura aia spurcatã.

in primul rand NU "sar in sus" pentru nimeni dar,

1. cuvantul "tigan" in Romania si ,deci, si la adresa lui Lucescu,este folosit cu scop/sens jignitor si nicidecum de a arata originea cuiva...

2. despre caracterul "de rahat" ar putea sa vorbeasca eventual nevasta-sa,fii-su sau cineva apropiat care il cunoaste,NU VOI (si aici ma includ si pe mine) care il cunoasteti din 5 articole de ziar.....

3.ultima afirmatie e cel putin puerila dar, o sa urmez analogia ta si o sa-ti dau 2 exemple din aviatie (un domeniu cat de cat cunoscut de mine).deci: oare de ce nu a ramas T. Vuia in Romania sa realizeze primul zbor mecanic din istoria omenirii si a preferat Franta?? si oare de ce nu a ramas H.Coanda in Romania "pe bani putini" sa realizeze primul motor cu reactie din lume si a preferat aceeasi Franta??...cred ca stii de ce Forever,esti fata desteapta...

P.S. Lucescu tocmai a fost premiat de presedintele Ucrainei pentru aportul sau la dezvoltarea fotbalului de acolo!!! e dat dracu' tiganu asta!!

P.P.S. @amarel

eu voiam sa-ti spun ca in Ucraina fratele lui Surkis e presedintele federatiei de acolo asa ca,de unde "spate"???

steaua_gloria08.12.2007 21:06

Intr-adevar din cate stiu eu dobrin isi cam facuse de cap pe acolo, ceea ce nu e ceva normal nici in zilele de azi , dar atunci cand totul era mult mai serios.

In legatura cu Lucescu , nu l-am suportat niciodata. Mereu cu nasu pe sus si vorbeste mereu prost.

O jignire la adresa Stelei a facut si anul acesta inainte de tragerile la sorti : " spre norocul Stelei sper sa nu pice cu noi". A demonstrat ca e un increzut. Eu sunt de acord ca la aceasta valoare a Stelei de acum ne-ar fi batut ,dar totusi nu putea sa taca?

novac08.12.2007 21:21

Lucescu al batran a avut de-a lungul timpului o atitudine constant ostila si a dat nenumarate declaratii jignitoare la adresa Stelei. Nu este urat pe aici pentru ca este tigan ci pentru ca este un PORC de CAINE.

Nici daca ar fi luat vreun trofeu european nu merita sa ne consumam timpul. Prea multe vorbe pentru o javra.

JDERUL08.12.2007 21:53

Lucescu,asa cum a spus chiar el, si-ar fii dorit sa joace la Steaua. Nu a putut,iar motivele sunt mai multe. Cand a devenit antrenor,la fel, ar fii vrut sa antreneze la Steaua. Si iar nu s-a putut! De aici rautatea sa impotriva Stelei. El realizeaza ca tot ce a performat el atat ca jucator cat si ca antrenor sunt in umbra performantelor acestui club si a jucatorilor si antrenorilor care au adus gloria Stelei si a fotbalului romanesc. Despre faptul ca DOBRIN (D-zeu sa-l odihneasca) nu a jucat in ,,Mexic '70" este bine cunoscut faptul ca Angelo Niculescu era sclavul fractiunii dinamoviste a lotului national. Cum Dobrin nu era de-al lor,era de asteptat sa nu joace.

Cu ani in urma,regretatul Titi Teasca a scris o carte care se cheama ,,Ce rau v-am facut?" In aceasta carte,atunci cand vorbeste despre acest episod din viata lui DOBRIN, el spune: ,, Cand s-a prezentat la echipa,DOBRIN mi-a adus un plic din partea lui Angelo Niculescu. L-am deschis si printre altele am citit cu stupefactie urmatoarele,, tovarase Teasca sa stii ca fotbalistul N.Dobrin nu are rezistenta fizica,este indisciplinat la antrenamente si nu are precizie in sut.Datorita acestor lucruri nu l-am putut folosi ...." Teasca spune mai departe:,,Orice as fii putut sa cred despre DOBRIN,numai ca nu are precizie in sut nu. DOBRIN era in stare ca legat la ochi tragand de la 50 de metri sa-ti bage mingea in buzunarul pentru ceas!"

amarel09.12.2007 21:37
titluri in Turcia si Ucraina!! sferturi in UCL cu Galata!!

desi nu vreau sa fiu eu aparatorul lui luce nu mi se pare normal sa radem in halul asta,noi astia care NU suntem milogi (ca el) NU avem un caracter indoielnic (ca el) NU suntem invidiosi pe performantele altora (ca el) etc....

Nu m-a interesat niciodata sa urmaresc performantele lui Lucescu,,si nici de-acum inainte n-o voi face,singurele lui performante sunt in campionatele interne pe unde a fost, in rest....ciuca batailor !!!!!!!

Recoba10.12.2007 00:35

yo_marius sincer te pot acuza de un subiectivism exagerat in privinta lui Lucescu...in primul rand...marele lui performante notabile in turcia nu stiu cat de ridicat la cer ar fi...gandeste te ca Hagi a terminat pe 2 in turcia in primul sezon la galata...si a format o echipa care in anul dupa Hagi a luat titlul...si a luat si o cupa a turciei...retine..Hagi...deci comparabil....e cam la fel...dar lucrul care m a deranjat cel mia mult....si nu inteleg...atat de mult il iubesti pe Lucescu...macar fi realist..cum poti sa zici ca el e antrenorul cu cele mai notabile performante...macar cand nu sti...nu vb....ai auzit de Stefan Covaci...el a antrenat Ajax-ul de aur cu marele Cruyff in echipa...si a castigat...2 CUPE ALE CAMPIONILOR...dar in opinia ta sunt insignifiante in comparatie cu cele 2 magnifice titluri in turcia...iar...marea echipa a Frantei....semifinalista in 82..si 86...generatia lui Platini...a fost formata tot de Covaci...antrenant nationala olimpica a Frantei..si promovand tineri promitatori gen Platini...sau Battiston...asa ca te las sa cugetezi la marele antrenor Mircea Lucescu...dar te las sa te gandesti ca a fost odata inainte de toate barfele tiganesti si risipele ucrainiene de bani...a fost un antrenor..un simplu antrenor intr un timp in care nu prea existau antrenori straini la echipe de renume...a fost odata....Stefan Covaci...

«12»