cateva observatii:
1. in nici un caz nu poti sa spui ca prezentza la CM '78 se datoreaza in proportie de 101% UNUI JUCATOR,ORICARE AR FI ACELA!!
2.se vorbeste aici de caracterul (sau lipsa lui..) la M.Lucescu.....asta in timp ce tot aici Lucescu e facut tigan sau mai stiu eu cum...ce spune asta despre caracterul (sau lipsa lui...) celor care posteaza aici?
3.tot aici se spune ca performantzele la echipele de club sunt facute de Lucescu la echipe "cu spate"!!adica???sa ne amintim ca dupa ce a plecat omul de la Galata si Besiktas echipele alea nu fac fatza lui Fener in Turcia!!!iar de Sahtior,sa va ganditzi va rog,daca nu cer prea mult,la ce "spate" are Dinamo Kiev in Ucraina!!
4.ma indoiesc ca 5% din utilizatorii forumului acesta pot sa comenteze daca Dobrin merita sau nu sa joace,pentru simplul fapt ca ei (printre care ma numar si eu) nici macar nu l-au vazut pe Dobrin jucand vreun meci live...sa nu vorbim "din auzite"...
5.titlul topicului e "Lucescu impotriva lui Dobrin" (ceea ce eu consider ca e gresit,dar...),iar intrebarea mea e : de ce ne luam de faptul ca Luce "a lovit" candva in Steaua,si radem de contra-performantzele lui??
6. de mult timp observ o atitudine ostila si mistocareasca la adresa lui Lucescu,pe care sincer eu nu o intzeleg...poate se gaseste cineva sa-mi explice...
7. se spune undeva ca poate nu-si avea rostul acest articol...atunci de ce a mai fost scris??
8. pana una alta,radetzi de antrenorul roman cu cele mai mari performantze in Europa....
s-o luam cu inceputul !!!
1.- CM nu din 1978, ci din 1970 !!! stimabile, cauta dumneata si vezi cine este marcatorul golurilor din preliminarii, in special in meciurile decisive ,si apoi mai comentezi procentul !!! sa-ti aduc aminte ce era portugalia fara eusebio sau argentina fara Kempes si mai tarziu fara maradonna ???? exact ce a fost Romania fara dobrin in urmatoarele preliminarii !!!!
2. din nefericire, omul Lucescu este un om educat ,scolit, dar tocmai acest lucru ii arata si mai mult caracterul,iar faptul ca este tigan get-beget,si se comporta si ca un tigan fara educatie nu ma incrimineaza pe mine cu nimic , si nu vad de ce ar trebui sa-mi fie rusine !!! Atentie, Lucescu , nu este facut tigan de mine sau de altii, el este tigan,get-beget !!!
3.Lucescu a facut performante 85% la echippe unde avea spatele asigurat in campionatul intern .-BRESCIA,acolo a adus 5 jucatori de top , si fara ajutorul patronului era sa rateze calificarea in serie A,in turcia, ce a facut in cupele europene ????in Ucraina cu sahtior,a castigat la noroc campionatul, daca pierdea dadea vina pe arbitrii,in afara e cuica batailor , ca Steaua din sezonul actual......,
cat despre Dinamo Kiev,...stimabile, e echipa cu cea mai mare traditie de acolo, nu se compara cu sahtiorul lui Lucescu ,acolo inca se mai vede mana lui lobanovski .
4.daca nu l-ai vazut pe dobtin jucand nu inteleg de ce naiba ii iei apararea lui Lucescu ......?!?!?!? ei bine stimabile, eu l-am vazut !!! atat pe el cat si pe Lucescu !!!!
e ca si cum l-ai compara pe GERARD cu ......BUGA
5. Lucescu nu a lovit candva Steaua, ci permanent si de cate ori are ocazia !apropo , de ghetele lui de aur de ce nu scoti nici o vorba ????
6. se pare ca sta in gena romanului de a lua peste picior pe cei care arunca cu noroi in cel/cei care fac performanta in lipsa sau fara ajutorul lui !! dar cum si-au permis aia de la Steaua sa castige CCE fara sa fie si Lucescu implicat in asta ?????
7. da, avand in vedere ca nici unul din cei 2 n-au jucat vreodata la Steaua , spuneam ca subiectul este putin strain de acest site, si motivam prin faptul ca Lucescu a aruncat si arunca cu noroi in Steaua de cate ori are ocazia .
mai vrei vreo traducere ?????