02.11.2007 09:47
deci sa fim seriosi Laca a fost adus la Steaua de cioban doar ca sa ne inchida noua gura....sincer eu nu cred ca Lacatus va ramane multa vreme la Steaua,nu fiindca nu ar face fata sau performante foarte mari,ci fiindca stiu ca beeecali va dori sa se bage el peste echipa,sa faca echipa desi asta e treaba antrenorului iar cum fiara nu va accepta un astfel de comportament va pleca.cand oare vom scapa si noi de acest animal infect si incult pe numele lui Jiji Becali????????????????oare cand? :steag_steaua_ro: oricum forzza Steaua mereu campioni
Cioban, necioban dar uite ca face legea la Steaua ,asemenea unui dictator nu dau nume ca nu are rost sa amintesc numne care si asa ne au produs groaza ,adevarul este ca daca se mai continua in stilul asta Steaua nu o sa fie nici pe departe ceea ce a fost in 2006 cand a ajuns la un nivel la caree nimeni poate nu spera nici cel mai inflacarat suporter.Avem si noi o bucurie pe care si asta vrea sa ne -o ia cineva dar nu v-a reusi din punctul meu de vedere pentru
nu toata lumea trece peste ceea ce se intampla acum la Steaua si jnu numai.Oricum succe Marius Bine ai revenit la casa ta .sper sa faci mai multe decat ti-ai propus SUCCCCCCEEEEEEEEESSSSSSSSSSS>>..