Ar fi super sa revina Cyril si odata cu el si "ala micu" si am rupe tot pe plan intern, dar astia ar cost cateva milioane bune , asa ca sunt doar niste simple vise ![]()
Ar fi super sa revina Cyril si odata cu el si "ala micu" si am rupe tot pe plan intern, dar astia ar cost cateva milioane bune , asa ca sunt doar niste simple vise ![]()
Nu cred iar aberatii marca il ciobandante .....
Thereau mi-a placut ca atitudine, dar ca atacant e slabutz. Nu a prea confirmat.
Eu mi l-as dori pe Elton inapoi.. ce joc brazilian am fi avut..
asta este una din cele mai bune idei pe care le am auzit in ultimu timp(in afara de numirea lui lacatush ca antrenor:steagcruce: acu mai lipseste doar Elton...cu atitudunea lui Thereau si viteza lui Elton...perfect:D
eu mi-as dori sa revina l Steaua insa nu prea cred aceste zvonuri. este un atacant de care avem nevoie
allez Thereau ![]()
sa zicem ca ar pleca Becali de la Steaua ,cine p..a mea ar mai baga bani la echipa si se implica cum face asta.Nu contest faptul ca e un oier dobitoc dar el da viata Stelei pana una alta.Si pot face astia cate campanii vor ca nu se ia Becali dupa suporteri.Eu nici nu inteleg de ce atata inversunare pe Becali ca el a incercat sa faca lucruri bune si om rau sigur nu e.E adevarat e o prostie ca nu i-a dat o sansa lui Elton si ca la dat pe Thereau dar poate a facut-o cu intentii bune.
FORZA Steaua
Si eu incerc sa fac un lucru bun, sa-l fac sa dispara cumva. Din pacate, nu prea imi reuseste.
Cei care cred ca Thereau si Elton se vor intoarce la Steaua sunt la fel de creduli ca si votantii PNG. Nu se vor intoarce NICIODATA, pentru ca au fost tratati intr-un mod mizerabil, jignitor si gretos de idolul copilului nelamurit de mai sus.
Pe cioban nu-l costa nimic sa spuna ca se mai gandeste, sa vedem cat cer belgienii, l-ar vrea inapoi, etc. Se va intoarce Thereau la Steaua doar de mana cu Elton.
Cata intuitie, domnilor, cata intuitie...
Mare om...
Ar fi ceva minunat si, totodata, benefic pentru atacul Stelei revenirea lui Thereau... si mai minunat ar fi sa revina si Elthon... Cum bine spunea cineva mai sus, ce joc brazilian ar fi avut acum Steaua cu "Michiduta" la mijloc, Thereau in atac si Lacatus antrenor!!! Bine, nu trebuie sa-i uitam si pe actualii jucatori ai Stelei, chiar daca unii au dovedit ca nu au "fata" de acest club... Sunt vise care ar putea deveni realitate, cel putin cu Thereau, pentru ca lui Elthon nu-i mai dau drumul sauditii. Ar fi fenomenal! FORZA Steaua! ![]()
![]()
![]()
se pare ce francezulm ar alege spurcatii fara mare problema
Cyril Thereau vrea sã plece de la Anderlecht, iar urmãtoarea lui destinațe ar putea fi Dinamo: "Oficialii de la Steaua mã duc cu vorba dar nu voi lãsa lucrurile așa. Steaua s-a purtat frumos cu mine, dar nu înțeleg de ce un club care a cîștigat 2 milioane de euro pe mine nu mi-a plãtit salariul pe ultimele 2 luni. Cînd am auzit cã Dinamo ar fi interesatã de mine, primul gînd a fost la prietenul meu, Gabriel Boștinã. Mi-a zis cã Dinamo e un club puternic, cu multã ambiție și Dorințã de a face performanțã", a spus atacantul pentru TVR 1.
normal, asta ii filosofia lui Becali
cand ai nevoie de un jucator il lingi in fund si cand nu il mai vrei te "caci" pe el ![]()
Da,Dinamo ii echipa tare profesionista :biggrin:
![]()
Baaa Costea de la Craiova, sunteti nebuni la capi? Nici in vizele mele nu credeam ca exista un jucator atit de tehnic in Romania!!! Si noi ne agitam cu straini cand exista un brazilian adevarat la Craiova?
Orice caz, e mult mai bun ca Thereau.