FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau inapoi la Steaua ?

«12»
fcsteaua.ro30.10.2007 19:07

Francezul Cyril Thereau nu s-a integrat la Anderlecht și zvonurile privind despãrțirea sa de clubul belgian sunt tot mai pregnante. Deja Steaua, Dinamo și CFR Cluj și-au arãtat interesul privind un posibil transfer.

Patronul din Ghencea, Gigi Becali, spune cã atacantul ar putea reveni la echipa care l-a fãcut cunoscut dacã belgienii nu vor avea pretenții financiare prea mari: "Mã intereseazã Thereau. Nu eu am vrut sã plece din Ghencea, ci el. Sã vedem dacã îl lasã belgienii și cât cer pe el" a spus latifundiarul pentru Pro TV.

Jony_stelist30.10.2007 19:12

Da doamne sa vina, da doamne :mellow:

BlackFly30.10.2007 19:21

Ar fi cel mai bun lucru care se intampla in ultimele 9 luni cred

axl2330.10.2007 20:01

Pe cioban nu-l costa nimic sa spuna ca se mai gandeste, sa vedem cat cer belgienii, l-ar vrea inapoi, etc. Se va intoarce Thereau la Steaua doar de mana cu Elton.

eddie the 'ead30.10.2007 20:12

"ZVONURILE privind despãrțirea sa de clubul belgian sunt tot mai pregnante"

Bombardamentul cu super-transferuri incepe mai devreme decit ma asteptam... Deja am fost amenintati cu jucatori de 5-10 milioane, "daca vrea Lacatus".

N-ar strica sa vina Thereau, poate si Elton, nu?, ca tocmai l-am vazut rupandu-le unor arabi spatele prin dribling. Totusi...

Eu zic sa nu speram si sa nu ne asteptam la prea multe in privina transferurilor, poate asa vom avea surprize placute. Nu uitati ce circ a fost in vara.

ionutz8930.10.2007 20:13

As propopune un schimb, bekali- Thereau , ce ziceti ?

Cred ca ar fi cel mai bun transfer al Stelei de 20 de ani :tongue: .

Asa poate se apuka si cretinoidul de fotbal,ca an rest le stie pe toate, nu e asa !!

razU30.10.2007 20:15

Alez Thereau, te asteptam cu inima deschisa! Doamne mai uitat-te si la noi din cand in cand.....nu-ti mai ocupa timpul cu dobitoci ca Berbecali! :D

il_scorpio30.10.2007 20:20

Numa' sa nu se duca la Dinamo ca cica i-ar fi facut si maidanezii oferta, ca ma sui pe pereti...

bella31.10.2007 07:03

Sa vinaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! :>:>:>

Fan_Piturca31.10.2007 07:04

Nu te duce la catei Thereau! Vino inapoi la Steaua ca ti se simte lipsa.

Elton ar trebui sa fie nebun sa vina inapoi, poate pentru suporteri dar nu cred.

Gigi Gigi Gigi lasa-ne, lasa-ne, lasa-neee

AndyQ31.10.2007 07:08

Ce distractie ar fi sa mearga la Dinamo. AHAHAHAHAHA!

joker_daniel31.10.2007 08:59

Am spus si pe kk ala de ziar gsp....cel mai mult am suferit..si numai eu cica multi stelisti...dupa plecarea lui Thereau...acest jucator imi dadea o siguranta anume cand era pe teren si il stiam in fata portii....in fine Aleeeeeezzzzzz Thereauuuuuuuuuuuuuuu....intoarcete....ar fi cel mai bun lucru dupa mult timp si o rascumparare a nedreptatii plecarii acestuia....te iubim Thereau...vino acasa in templu sa-ti strigam din nou numele....ALEZZ THEREAUUU..Forza Steaua MEREU SUPERIORI!!! :steagcruce: :steag_steaua_ro:

SSK31.10.2007 09:19

Chestiunea lui Thereau e simpla:

1. Ori Becali l-a dat afara si atunci nu il va aduce acum inapoi.

2. Ori a plecat ca a vrut el, si atunci nu se va intoarce pentru ca nimic nu s-a schimbat in bine la Steaua, intre timp.

Deliric131.10.2007 09:36

2. Ori a plecat ca a vrut el, si atunci nu se va intoarce pentru ca nimic nu s-a schimbat in bine la Steaua, intre timp.

Corect .

adynezu31.10.2007 10:08

Nu e chiar asa de simplu... Nu uita ca Thereau are o situatie delicata la Anderlecht! ;)... Eu zic ca daca ciobanu' ii face o oferta buna, sunt sanse bune sa se intoarca!

Toate cele bune!

Sylvyx31.10.2007 10:40
As propopune un schimb, bekali- Thereau , ce ziceti ?

Cred ca ar fi cel mai bun transfer al Stelei de 20 de ani :tongue: .

Asa poate se apuka si cretinoidul de fotbal,ca an rest le stie pe toate, nu e asa !!

sa zicem ca ar pleca Becali de la Steaua ,cine p..a mea ar mai baga bani la echipa si se implica cum face asta.Nu contest faptul ca e un oier dobitoc dar el da viata Stelei pana una alta.Si pot face astia cate campanii vor ca nu se ia Becali dupa suporteri.Eu nici nu inteleg de ce atata inversunare pe Becali ca el a incercat sa faca lucruri bune si om rau sigur nu e.E adevarat e o prostie ca nu i-a dat o sansa lui Elton si ca la dat pe Thereau dar poate a facut-o cu intentii bune.

FORZA Steaua

SSK31.10.2007 11:07

Probabil cu intentii bune si-a batut joc si de Hagi.

Joint31.10.2007 11:24

@silvyx

ma uimesti. Ei uite, eu sunt unul din aia care se ia de rahatul tau de Becali si o sa se ia ori pana moare ori pana pleaca de la Steaua si tu o sa te intrebi non- stop de ce oare. Si nu iti face tu griji, s-ar gasi destui sa bage cu adevarat bani la Steaua, pentru ca ce face oligofrenul acum numai investitie nu se numeste. Fara sa vreau, ura mea fata de fecali se rasfrange si asupra simpatizantilor lui, pentru ca ii consider ca fiind de nivelul lui.

androsteaua31.10.2007 12:44

sa vina ca juca bine

CaTaLiNsm StElIsTu31.10.2007 14:41

Incepe o noua "telenovela"mediatica....Thereau inapoi la Steaua.....Imi surade ideea,nu am ce zice...Thereau a fost un jucator de baza la Steaua insa mi-e frica sa nu patim ca si cu Neaga...i-l dam de bun si-l luam de prost...si+parerea mea e ca nevoia acuta a Stelei e mijlocul nu atacul.

grizzly31.10.2007 15:15
Nu contest faptul ca e un oier dobitoc dar el da viata Stelei pana una alta.

huh? prietene, daca poti sa afirmi asa ceva inseamna ca ai trait prin groenlanda pana acuma

eddie the 'ead31.10.2007 17:19

E adevarat e o prostie ca nu i-a dat o sansa lui Elton si ca la dat pe Thereau dar poate a facut-o cu intentii bune.

Hahahaha! Bancul zilei...

Sunt de acord cu o singura treaba din ce ai spus tu: Becali nu o sa se ia dupa suporteri... Altfel, normal, e un om bun, care mai are cite un dracusor din cind in cind, dar, ce naiba, toti avem macar unul, nu? hahahahaha!!!!

esti tare, domnule... sper ca ai glumit, altfel e trist...

steaua_gloria31.10.2007 18:05

Hai Thereau inapoi sa ne salvezi ca numa bine nu ne este!!

agu31.10.2007 18:22

Il vreau pe francez la echipa pentru. ca se daruia jocului si era bataios . In plus de asta mai dadea si goluri .

La fel de mult mi-l doresc inapoi pe Elton pentru. care sincer ma uitam cu incantare la meciurile in care el evolua . Din pacate la talentul si cei 21 de ani ai sai a fost considerat ... citez ,, ca nu are valoare de Steaua '' . Incredibil , nu-i asa ?

aandreea31.10.2007 20:23

ar fi bine,zic eu,sa revina Thereau.mai bine sa-l dea pe Neaga ca oricum e cam degeaba si sa revina francezul..face toti banii

«12»