FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

L De La Lãcã

«12»
htoma30.10.2007 23:09

Foarte frumos!

Sa speram ca nu il va lovi si pe Laca acest Jiji trebuie insa sa fim permanent langa echipa acum mai mult decat oricand e clar ca Steaua are o situatie grea dar daca fotbalisti inteleg ca trebuie sa asculte de Laca asa cum ar fi trebuit sa asculte si de Hagi lucrurile o sa mearga bine, daca nu o sa mai fie epuizati sa fuga dar fara energia de a controla mingea vor creste. Acum ce a fost a fost oricum toti salutam venirea lui Laca si eu cred ca daca toata suflarea stelista va sta trup si suflet langa echipa asa cum ne cere si Laca si daca Gigi intelege ca echipa nu e a lui daca o finanteaza in prezent, eu cred ca situatia poate reveni la normal fara alte suferinte, daca Gigi nu intelege la cea mai mica miscare care se va simti in atitudine si incercare de intimidare a lui Laca trebuie inceput atacul final asupra lui Gigi si sa ramanem cu spiritul Stelei dar sper ca va intelege finantatorul ca trebuie sa ii dea mana libera si in contract lui Laca pentru a nu aparea probleme si in acest caz Steaua va straluci din nou in curand.

BAFTA Laca!

corado4STEAUA31.10.2007 08:39

Am si facut un cantec pentru Steaua.

El este Marius Lacatus,

Omul ce ne va duce sus.

Alaturi de Steaua

Vom fi si vom striga

Ca niciodata noi nu vom ceda.

Cand Steaua pe cer va rasari

Cu toti cu ea ne vom mandri,

Vom fi si vom striga,

Steaua e campioana mea.

Steaua va fi mereu echipa noastra,

Cea mai buna si frumoasa,

Cu ea noi ne mandrim

Si-alaturi ii vom fi

Pana ce moartea ne va desparti.

Dupa minutul noua zeci

Steaua castiga acest meci,

Si noi o vom iubi

Si-alaturi ii vom fi

Cu Marius Lacatus ne vom mandri.

El este campionul

Pe care l-am dorit

Sa o conduca pan' la infinit.

ariven2131.10.2007 08:53
Am si facut un cantec pentru Steaua.

El este Marius Lacatus,

Omul ce ne va duce sus.

Alaturi de Steaua

Vom fi si vom striga

Ca niciodata noi nu vom ceda.

Cand Steaua pe cer va rasari

Cu toti cu ea ne vom mandri,

Vom fi si vom striga,

Steaua e campioana mea.

Steaua va fi mereu echipa noastra,

Cea mai buna si frumoasa,

Cu ea noi ne mandrim

Si-alaturi ii vom fi

Pana ce moartea ne va desparti.

Dupa minutul noua zeci

Steaua castiga acest meci,

Si noi o vom iubi

Si-alaturi ii vom fi

Cu Marius Lacatus ne vom mandri.

El este campionul

Pe care l-am dorit

Sa o conduca pan' la infinit.

sigur nu e manea?

Just kidding mate!!!

alexblaja31.10.2007 12:20

@papillon

Vorba cantecului: "Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

vasilestelistul01.11.2007 09:39

bine ai revenit laca7,te vom iubi mereu

4everLACATUS!!!!!!!!!!

puiu mordasan01.11.2007 15:10
:steagcruce: Daca Becali a dorit ca numirea lui Laca la Steaua sa fie o lovitura de imagine,atunci a reusit din plin!!! Dar de aici incepand ciobanul va avea mari probleme deoarece Becali nu-si va mai putea permite sa-i faca echipa sau sa repete scandalul cu Hagi. Daca Gica a fost stelist si simbolul echipei nationale,cu Marius se schimba radical lucrurile. Laca este legenda vie a Stelei,este adevaratul si unicul simbol al ros-albastrilor,iar daca ciobanul repeta istoria,atunci tare mi-e teama ca va fi o noua revolutie cu urmari dintre cele mai nefaste! Cu alte cuvinte ciobanul si-a bagat "o fiara" in casa. In acest caz "fiarele"suntem noi suporterii care sunt sigur ca nu vom tolera terfelirea lui Marius Lacatus!!! BINE AI VENIT ACASA Laca!!!
corado4STEAUA01.11.2007 17:25
sigur nu e manea?

Just kidding mate!!!

sigur

urasc manelele

st_194702.11.2007 20:54

daca se atinge oieru de Laca iese revolutie cum n-a iesit de mult :!:

«12»