eu sunt un membru nou pe site dar sunt suporter al eternei Steaua din 1984 si nu am tinut niciodata cu alta echipa.am tot citit ca Gigi face Gigi drege dar noi ca suporteri cu ce suntem mai presus.orice suporter care cauta scandal bataie si alte treburi din astea nu e mai presus decit Gigi sau decit jucatorii care nu isi respecta antrenorii.au fost momente cand din cauza suporterilor nostri,cel putin a unei parti din ei cand aproape mi-era rusine ca sunt stelist.decit sa merg la stadion si sda aud ca in loc sa incurajam echipa care poate are nevoie sa vada ca suntem cu ea aud numai injuraturi si aud numai exclamatii gen demisia prefer sa stau acasa si imi pare rau ca trebuie sa o spun.am mai vazut aceste comentarii aproape identice si cind a venit Hagi la echipa.personal cred ca a fost o greseala si lumea s-a bazat prea tare pe renumele lui de jucator ca sa mai realizeze ca nu prea are experienta ca antrenor.acum cu Lacatus la fel toata lumea se bazeaza pe renumele lui.dar in cazul lui trebuie sa realizam ca spre deosebire de Hagi are ceva experienta ca antrenor,ba chiar are una notabila cind a preluat brasovul de pe loc retogradant si la plecare l-a lasat pe locul 4.personal cred ca stie sa antreneze.e adevarat ca Steaua nu e brasovul si nici Gigi nu e patron model,dar chiar Laca a declarat ca nimeni nu va interveni si eu zic ca,cel putin pentru moment ar trebui sa il credem.timpul va arata daca ceea ce a afirmat e adevarat sau e apa de ploaie.si mai cred ca nu conteaza ca echipa in acest moment e jos ar trebui sa umplem stadionul la refuz si sa aratam ce reprezinta Steaua pentru noi meci de meci,fie ca pierde fie ca face egal sau cistiga.trebuie sa-i aratam lui Marius ca il sustinem 1000%100 si ca ioi dam timpul necesar sa faca ce trebuie pentru Steaua,iar din acest punct de vedere stim ca Laca chiar va face ceva pentru Steaua pentru ca in ultimii 25 de ani aproape Laca=Steaua.deci sa avem incredere si sa incepem sa fim niste adevarati suporteri inainte sa aratam cu degetul.am putea sa luam exemplu de la suporterii lui Poli Timisoara care au cele mai multe premii pentru fayr play si sustinere a echipei.ce parere aveti credeti ca se poate.poate am scris cam mult dar am simtit ca trebuia sa atrag atentia si asupra acestui lucru destul de important din punctul meu de vedere:ATITUDINEA SUPORTERULUI STELIST PE TEREN SI IN AFARA LUI