FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intoarcerea

«12»
MoRRiS29.10.2007 16:46

Pe langa faptul ca Lacatus a revenit unde ii este locul, ar trebui sa ne bucure faptul ca va veni si Emerich Ienei in functzia de director tehnic .. Omu` e doxa de fotbal .. Sa speram ca lucrurile revin la normal si Steaua va redeveni acea stea a vitezishtilor. Le urez MULT SUCCES amandurora. Bafta Lacatus, bafta nea Imi !! FORZA Steaua

Georgiana2829.10.2007 21:13

fular-campionii O veste buna care a indulcit multi romani, dupa trista disparitie a lui Dobrin

Acum am redevenit 100% stelista

Succes Laca!!!

fane_casieru'29.10.2007 21:17

@Georgiana28 - Si daca Laca nu prelua Steaua....acum al cui suporter ramaneai ???

androsteaua29.10.2007 22:01

dak ciobanu face aceeasi faza si cu Lacatus trebuie linsat!! treaba e gandita bine= cum putea oireu sa-l faca uitat pe Hagi---prin aducerea unui antrenor mai iubit in Ghencea,adik Lacatus!!

Azzido30.10.2007 10:20
fular-campionii O veste buna care a indulcit multi romani, dupa trista disparitie a lui Dobrin

Acum am redevenit 100% stelista

Succes Laca!!!

da ?

si pana acum cat % ai fost ?

si mai ales cat o sa fii dupa ce pleaca Lacatus ?

axl2330.10.2007 10:22

Mai, lasati fata in pace. Ce daca isi calculeaza fidelitatea in procente? Daca arata bine i se iarta orice.

bobochyka1730.10.2007 11:13

Mi l-am dorit pe Laca in Ghencea, dar incet, incet (mai ales dupa cazul Hagi) mi-am dat seama ca nu il vreau atata timp cat va fi Becali patron, pentru ca nu-mi doresc pentru niciun fost jucator al Stelei umilinta.

Acum, eu nu-l inteleg pe Lacatus, nu i-a ajuns ca a fost odata umilit? Si din cate am inteles din declaratiile lui date pe la emisiuni, nu pare sa fi pus la punct "problema antrenorului in Ghencea".

Eu personal nu cred ca face multi purici in Templu deoarece nu cred ca ciobanu' va ezita sa-l dea afara daca nu va respecta ordinele, mai ales ca este, poate, si mai iubit decat Hagi, iar oieru' nu i-a suportat popularitatea lui Hagi ca vorba aia e nasul lui, de ce ar suporta popularitatea lui Lacatus?

Cred de asemeni ca daca nu a stabilit clar rolul lui Becali in relatia cu el, nu va face mare scofala pentru ca jucatorii sigur vor fi impusi de patron (asa ca va continua sa fie prezent "cosmarul" Surdu), iar daca nu le va conveni ceva de ce n-ar da fuga la palat sa se planga?

In rest toate bune!

Lacatus Fiara30.10.2007 12:55
Chiar daca l-ai adus pe Lacatus la Steaua eu sper sa dispari curand, ciobane. Si oricum nu am sa mai vin la meci in Ghencea cat timp duhoarea hoitului tau se revarsa prin fereastra neamprostiei. Imi pare rau de abonament si ma ... pe ei de banii pe care ti i-am bagat in buzunar tie si la tooot neamuuu tau de analfabeti, dar mai dau inca pe atata la biserica, pentru acatiste, sa piei din templu, necuratule!

Nu sunt de acord cu u.Eu zic macar acum cand Fiara s-a intors sa mergem cu totii sa-l sustinem neconditionat.Nu tre sa ne gandim la faptul ca banii dp bilete ii revin ciobanului mioritic ci la faptul ca fiara merita o primire destul de calda din partea noastra.Recunosc ca de cateva luni nu am mai fost in Templu scarbit de ceea ce se intampla la Steaua dar o data cu intoarcerea Fiarei m-a readus pe stadion,asa ca deja mi-am procurat bilet pentru meciul de maine doar pentru Lacatus

amache31.10.2007 09:04
:steagcruce: forta Steaua suntem alatury de tyne Laca !!!!!!!!!!!! :steag_steaua_ro:
SuperSteaua01.11.2007 17:39

Mi se pare o combinație de articol "superior"-superficial... ca și ale lui soldatino.

E voie și cu altceva decât cu laude, nu?

«12»