FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vine Lacatus ? (ProSport)

«12»
ceai de tei28.10.2007 11:22
... dar parca mie frica putin.Nu cred ca a-si putea suporta ca Laca sa fie manjit de fecalii.

Lacatus s-a manjit singur bagandu-se sluga la gandac. Sa fim seriosi, Lacatus va fi antrenorul Stelei pana imediat dupa euroalegeri iar apoi va zbura cu un sut in fund. Nu am sa arat nici cea mai mica emotie cand va fi dat afara, spre deosebire de Hagi, el a avut timp sa invete ceva din istorie si nu a facut-o. Un extraordinar jucator, jos palaria, un antrenor mediocru care incearca, dar ca om...

fansteaua4628.10.2007 11:30

Nu vroiam sa vina Lacatus in momentul acesta la Steaua. Gigi Becali o sa-l umileasca asa cum a facut si cu Hagi. Daca pina si pe nasul sau l-a calcat in picioare , cu Lacatus nu se va lasa mai prejos .

Kekea28.10.2007 11:37

Nu inteleg de ce a venit Lacatus.Noua acum ne trebuie un antrenor.

puky28.10.2007 11:51

fratilor acum este momentul,ori noi ori oierul. daca il jigneste pe cel mai iubit stelist" Marius Lacatus" inseamna ca ne provoaca la razboi,asta este facuta cu cap de ""oier"",va avertizez ca in ciuda prostiei care o afisaza are un grad ridicat de perversitate si hotie si a facut asta ca sa se vanda biletele in Liga Campionilor ca stie ca Laca aduce lumea la stadion haideti sa nu ne ducem pana la sfarsitul ligi campionilor sa nu incaseze oierul alte milioane de euro pe carca noastra si sa ne ducem la antrenamente si in campionat.in alta ordine de idei oierul invatat de 'betivul rosu' de hrebenciuc si de alti cacati face acest lucru ca i-a intrat p.... in c... ca a pierdut o masa mare de oameni si ca a ajuns la 5% in alegeri dupa scandalul cu un alt mare stelist "Hagi".RUSINE OIERULE ,NU MAI POTI SA NE PACALESTI. ZDREANTO SI HAHALERO CARE ESTI. NU VENIM IN Liga Campionilor SA MAI IEI TU NISTE MILIOANE DE EURO.

onlySteaua28.10.2007 11:55

Directorul de imagine al Stelei, "renumitul" Fainus (sau cum s-o fi numind) tocmai a declarat ca este confidentiala perioada pentru care Laca a semnat. Ce mama dracului!?!? De ce sa fie confidentiala?

Astristul28.10.2007 11:56
Nu-mi exprim parerea despre calitatile de antrenor ale lui Laca. Dar poate ca venirea lui si, implicit, umilirea lui ne vor trezi.

Chiar crezi ca nu ne-a trezit??? Ne-a trezit inca de la meciul cu CFR. Aaa ca nimeni nu face nimic (si va asigur ca nu vor face nimic si dupa umilirea lui Laca) asta e problema de mentalitate. Pai daca se intampla la javre asa ceva va zic eu ca ramaneau bosii de acolo cu masinile in flacari!

forzateaua

ghindoi28.10.2007 12:00

Fi binevenit!Sper din tot sufletul sa nu ai aceiasi soarta de antrenor la Steaua precum a avut-o Hagi(...).

:steag_steaua_ro: fularsteaua2 mereu fular-campionii:steagcruce:

mikutu28.10.2007 12:05

Lacatus e favoritul meu de mic copil. pentru mine, intre Lacatus si Steaua se pune un mare ''=''. insa venirea lui in momentul asta in Ghencea, este o mare eroare.in mod cert e un joc al lui Becali.vreau sa trag un semnal de alarma inca de pe acum sa ne asteptam la lucruri urate. si eventual sa incepem sa ne pregatim temeinic pentru actiuni hotarate impotriva oierului. nu trebuie terfelita si imaginea ''FIAREI'', AR INSEMNA SFARSITUL LEGENDELOR PE CARE LE IUBIM!!!!!!!!!!!

axl2328.10.2007 12:13

Topic inchis.

Despre venirea lui Marius Lacatus aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...ic=9406&hl=

«12»