FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vine Lacatus ? (ProSport)

«12»
fcsteaua.ro28.10.2007 04:28

SOLUTIE Fostul numar 7 al Stelei ar putea fi numit saptamâna aceasta antrenor în Ghencea, urmând a face echipa cu Ienei.

Fostul tehnician al lui UTA este în prezent liber de contract dupa ce a demisionat de la formatia aradeana în urma cu câteva etape.

"Fiara" ar fi o solutie pentru restabilirea legaturii cu suporterii, care au acuzat în mai multe rânduri ca stelistii adevarati au fost îndepartati de la club.

Becali a declarat deja ca se gândeste la înlocuirea lui Pedrazzini, iar surse din cadrul clubului din Ghencea spun ca finantatorul ros-albastrilor îl va contacta zilele acestea pe Lacatus pentru a-i propune postul de antrenor al Stelei. "Daca vine Lacatus? Nu stiu, e posibil orice", a afirmat ieri Becali. Lacatus a declarat ieri pentru ProSport ca ia în calcul o revenire în Ghencea.

"Daca domnul Becali ma va suna si îmi va propune sa preiau Steaua, voi accepta o discutie cu dânsul. Momentan nu m-a sunat nimeni", a spus "Fiara", care ar putea face echipa în Ghencea cu Emeric Ienei. Daca nu se va întelege cu Lacatus, Becali îi mai are pe lista pe Olaroiu si Bergodi.

Tupac Amaru28.10.2007 05:27

Ce sa caute Lacatus?

Ce sa caute Nea Imi?

Au ei nevoie sa fie calcati in picioare de psihopat?

Deci singura varianta realista mi se pare Olaroiu: este cel mai mare lingau pe care l-a cunoscut Romania, un zero desavarsit profesional, care are in sfarsit ocazia, impreuna cu psihopat, sa distruga Steaua, de fapt ce a mai ramas din ea.

SS Lazio28.10.2007 06:05

Perfect de acord cu amaru ...

Sa speram ca mreja,ispita banilor nu le va lua mintile artizanilor castigarii UCL-ului pentru ca ,si dac-ar veni,tot n-ar reusi nimic cu presedintele bisnitarilor si t iganilor ,eventual s-ar autodistruge .

Mi-e asa o lehamite si sunt atat de lipsit de orizont cand ma gandesc la Steaua....incat nici nu stiu daca sa fiu de acord cu tine cu privire la posibilul nou[si mereu secundul si vechiul inimilor noastre] Zerolaroiu.

Dar daca o luam prin reducere la absurd...chiar ai dreptate.

Moderatorilor : faceti un articol pe care sa-l puneti pe prima pagina: Lacatus SI Ienei NU TREBUIE sa vina acum! Si nici pe viitor! cel putin pana cand cancerul va disparea.

Bobby_Ultras28.10.2007 06:16

Daca vine Lacatus si nea Imi, Steaua va fi cea mai tare echipa. DOAMNE AJUTA!!! Numai ciobanul sa se schimbe, si in rest Steaua va fi din nou ce a fost!!!!!!

SS Lazio28.10.2007 06:37

@Bobby_Ultras

Camarade,orice antrenor din lume dac-ar veni tot n-ar face performanta.Esentialmente ,un antrenor este antrenor doar daca e lasat sa-si faca treaba,ori noi cu becaliotul n-avem nici cea mai mica urma de speranta . Deci,avem:

Speranta in a avea un prim 11 macar facut fara amestecul dicatatorului? Nu prea

O alcatuire bazata pe valori,tactica serioasa in corespondenta cu forma jucatorilor? Cu atat mai putin,cu cat Becaliot e printre cei mai prost instruiti oameni din fotbal. Pardon,el nu e un om din fotbal,ci un nenorocit din fotbal.

Suport pentru jucatori? Nu,fiindca e un cerc vicios,trebuie sa incepem cu problema problemelor . De abia dup-aceea ne putem da seama de valoarea jucatorilor,care admonestati de conducatori selectiv,in functie de preferinte si de vise zbuciumate din palate, si neintelesi de suporteri nu se pot exprima in momentul de fata deloc pe teren. Recunosc,si eu daca as fi Badoi n-as lupta pentru Steaua,un club care ma batjocoreste punandu-l pe cel mai slab jucator din Istoria acestui club,Nicolita,in locul meu.

Asadar ,si psihicul lor cred ca este serios afectat,dar n-avem ce le face. Poate dac-ar fi avut curajul celor de la Slavia sau macar niste explicatii sa ne fi dat.Dialogul poate rezolva multe probleme,dileme,dar asa...si ei sunt partasi,indirect sau direct sunt si ei de vina.

Ne ramane sa stam consternati la TV vazandu-l pe Gigel Coman ,care declara cu atata naturalete: "Stiu ca au ei o scuza,in Champions League te obosesti....si eu stiu ca si eu am fost acolo"

Fereste-ne Doamne! Si asta a fost in Champion league! Si asta triumfa in fata noastra acum!

MoWeed28.10.2007 07:50

mai bine sa nu vina sa pateasca ca Hagi....cat timp e ciobanu la club nu se poate zice de antrenor principal.....

yo_marius_xxx28.10.2007 08:22

daca e baiat destept (si sunt sigur ca e) Laca o sa vina cu un contract beton,in care sa fie specificate clar atributiile si indatoririle lui (ceva in genul lui Oleg-am auzit ca el asa a venit la Steaua),iar in acel contract sa fie si o clauza ffffff mare in caz ca jijinho incearca sa se implice......cum stim toti ca banii sunt pe primul loc pentru el,poate asta e singurul mod in care poate fi impiedicat sa se mai implice........

p.s. v-ati gandit cumva ca si pentru Lacatus ar putea fi sansa vietii o venire la Steaua????doar antrenorii se schimba la greu nu cand unei echipe ii merge bine..........asa ca fii baiat destept Laca,ia-ti un jurist de valoare si fa-ti un contract beton!!!!!!!!!

COOL28.10.2007 08:40

Lacatus..... singura sperantza...... te asteptam prietene....... FoRzA Steaua!!!!!! :steag_steaua_ro: :steagcruce:

molau28.10.2007 08:52

ce poate sa faca Lacatus atata timp cat IMBECILII sunt la conducerea clubului ,nici cel mai al dracului antrenor din lume nu o sa poata face treaba la Steaua atata timp cat "oile" isi baga coada acolo unde nu le fierbe oala.Pacat mare pacat daca o tinem asa o sa avem aceeasi soarta ca ,Craiova(B) :steag_steaua_ro:

Astristul28.10.2007 09:13

1. Marius Lacatus (o legenda a Stelei si un idol pentru noi) nu este un antrenor mai bun decat Hagi de exemplu. Cea mai notabila "performanta" a sa fiind retrogradarea Ceahlaului! In rest, pare un antrenor de pluton care trebuie sa lucreze mai mult ca sa devina un antrenor de Steaua.

2. El si nea Imi nu au ce cauta in Ghencea atata timp cat un cioban oligofren da ordine si restul sunt sclavii lui. Vedeti ce a patit Hagi? Ce va face sa credeti ca Marius si nea Imi nu vor pati la fel??? Faptul ca se va schimba ciobanul??? NICIODATA! Astea sunt vrajeli sa le credem noi, suporterii naivi ai Stelei (asa crede el)!

3. In momentul asta, multi jucatori sunt cu psihicul la pamant, altii sunt cu gandul la transferul in strainatate la iarna (Dica) iar unii inca sunt accidentati. Imi pare rau ca unor pusti descoperiti de Hagi nu li se acorda incredere decat in meciurile de Cupa!

4. Cel mai bine ar fi sa ramana Pedrazzini pana la iarna (si de ce nu pana la vara) si sa-i trezeasca cineva pe pseudo-fotbalistii astia ai Stelei ca am ajuns de rasul lumii...

De ce sa ramana Pedrazzini? Pentru ca se intelege de minune cu ciobanul DE AIA! :dry:

Auzi, sa te bata cea mai slaba echipa din Liga 1, a 2-a echipa a Clujului (vorba aia nu ne-a batut CFR si ne bat astia), si toate astea dupa ce li s-au marit salariile de catre patron si in plus i-au dat si ceasuri noi... poate le-a stat ceasul.... sa-l mai intoarca si ei pana nu e prea tarziu. Colac peste pupaza (de parca nu ar fi de ajuns) am ajuns SI sa fim de ras si in UCL!

forzateaua

CSA28.10.2007 09:16

Nici unul dintre cei care ar vrea sa vina Lacatus la Steaua nu cred ca l-au vazut vreodata jucand.

(din cauza varstei, evident)

mNiosu28.10.2007 09:28

"Fostul numar 7 al Stelei ar putea fi numit saptamâna aceasta antrenor în Ghencea, urmând a face echipa cu Ienei. "

Daaaaa,ce sa spun ca-l si vand nea Ienei venind in mocirla asta .... stati p-aci... :sad2:

AndyQ28.10.2007 09:59

Daca Becali o sa-l aduca pe Lacatus nu o va face pentru gloria si performantele Stelei, ba mai mult ar fi un alt intrument de sicanare a suporterilor, de a ne indeparta atentia de la adevarata problema din Ghencea: Becali. O sa incerce o "inchidere de gura" a suporterilor cu numirea lui Lacatus, o lovitura de imagine, sa nu avem ce comenta legat de antrenor, dupa care o sa-l dea afara la fel cum a facut cu Hagi, pentru ca asta-i modul in care lucreaza Becali.

Atat timp cat se intituleaza ca finantator in Ghencea, Steaua nu o sa mai aiba liniste, rezultate si mai rau, demnitate!

comore28.10.2007 10:09

Este si Lacatus o solutie, dar eu il prefer pe Bergodi!

yo_marius_xxx28.10.2007 10:13
1. Marius Lacatus (o legenda a Stelei si un idol pentru noi) nu este un antrenor mai bun decat Hagi de exemplu. Cea mai notabila "performanta" a sa fiind retrogradarea Ceahlaului! In rest, pare un antrenor de pluton care trebuie sa lucreze mai mult ca sa devina un antrenor de Steaua.

oare locul 4 cu FC Brasov nu e o performanta??? sau faptul ca atunci cand a venit la UTA a preluat de fapt o echipa de Liga 3 (sa nu uitam ca UTA retrogradase din b in c) si a mentinut-o cu succes in Liga 1!!!

AndyQ28.10.2007 10:28

Marius, problema se pune altfel; daca o sa fie lasat sa-si faca treaba. Eu cred ca in momentul de fata e mai putin important cine e antrenorul Stelei pe cat e necesar ca acesta sa fie lasat sa-si faca treaba la echipa. Indiferent de numele antrenorului, ciobanul tot cioban ramane...

axl2328.10.2007 10:42

Nu-mi exprim parerea despre calitatile de antrenor ale lui Laca. Dar poate ca venirea lui si, implicit, umilirea lui ne vor trezi.

AURELIUS28.10.2007 10:42

:steagcruce:

Lacatus ...un nume ce mereu ne-a dat fiori ...imi aduc aminte de la primele partide la TV vazute cand aveam exact 6 ani ..cand a castigat Steaua cupa...si in anii ce au urmat..am ajuns pe Ghencea am crescut si Lacatus era la fel...aceeasi fiori ...imi aduc aminte copii cand isi scriau cu pixul ca si mine delatfel pe niste tricouri vechi uzate Lacatus 7...si eram asa mandrii de ele.

acum s-a schimbat tot....iubesc Steaua si e cum zicea mama primul cuvant pe care l am spus cand eram mic....m am nascut stelist si am sa mor asa...dar ceva nu mai e ca la inceput ...sunt resemnat sa zicem ..nu mai gasesc Steaua de alta data.cum citeam si mai sus ..nu sunt singurul...

......e acel cineva care a ucis in mine acel sentiment ..acea STEA pe care o visam cat mai sus!!Becali Becali Becali......E TOT CE AUD ...EL NU E A FOST SI NU VA FI Steaua!!!!

Lacatus TE IMPLOR NU VENI LA Steaua NU TE ASOCIA DIN NOU ...CU CINEVA CARE NU FACE ALTCEVA DECAT SA RADA DE VOI DE NOI ...SI DE TOT CE E IN JURUL LUI.!!

am vazut multe .....dar cand ma intorc acasa si revin pe Ghencea ...inima mea creste cresc si ma schimb devin acel copil de peste ani....sufletul e din nou rosu albastru...si totusi ...cand ma uit in sus si vad la tribuna oficiala,...." TIGANIADELE" becaliene...ma doare ,,ma uit in jos rusinat si mi aduc aminte din nou de copilarie...ce frumosi si mandrii eram....cu tricourile mazagalite cu pix...si eram Dan Petrescu eram Hagi eram Bumbescu sau Iovan...eram Lacatus si eram Duckadam.... ... eram stelisti!!!!

F1oRinho28.10.2007 10:50

Lacatus, NOUL ANTRENOR AL Stelei! sursa:Sport.ro

comore28.10.2007 11:00

Bine ai venit Laca! Multa bafta ca antrenor al Stelei! Vrem o victorie frumoasa cu Otelul , miercuri!

yo_marius_xxx28.10.2007 11:08

@andyq

exact asta ziceam prin faptul ca ii trebuie un contract beton......vezi cazul mourinho si cat a primit el despagubiri (binenteles ca Laca nu poate cere asa ceva,dar macar ceva in genul)

de ex. daca se amesteca jijinho,Laca pleaca si primeste despagubiri 2-3 mil....in felul asta pot sa garantez ca ciobanul nu se va mai baga...

Jony_stelist28.10.2007 11:10

De cand asteptam momentul asta, dar parca mie frica putin.Nu cred ca a-si putea suporta ca Laca sa fie manjit de fecalii.

Sper sa fie cu noroc si cel mai important, sa-i inchida gura becaliidotului sa nu se mai bage peste antrenor

shack3r28.10.2007 11:14

Old No. 7 is back !

fansteaua4628.10.2007 11:15

Dupa ce Becali l-a dat afara pe Hagi a scazut in sondaje de la 20 % la 5 % . Urmarea : "Ordin de la Hrebenciuc: Lãcãtuș antrenor la Steaua"

onlySteaua28.10.2007 11:22

Mizeria a reusit sa-si vanda biletele in CL.....

Cu toate astea sper ca ciobanul si-a facut-o cu mana lui.

Daca nici dupa umilirea lui Laca (sunt sigur ca ea va avea loc) nu vom fi in stare sa-l dam afara pe gunoi, atunci ne meritam soarta.

«12»