FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul Galati 3 - 1 (2 - 0)

«123»
SteauaToronto27.10.2007 14:11

Miercuri 31 octombrie, Steaua - Otelul Galati.

Meciul va fi transmis în direct de Kanal D începând cu ora 20:30.

c.ronaldo1727.10.2007 16:22

Victorie fara probleme a Otelului.

Pronostic: 0-3.

1uLy4Nn27.10.2007 17:36

nu ma mai bag la pronosticuri..nu le nimeresc niciodata..oricum sper in victoria echipei noastre... Forzza Steaua

cristian01427.10.2007 17:44

Merg pe un X2.

predatorpulse727.10.2007 17:48

Cred ca vom lua bataie la doar un gol diferenta pentru ca jucam pe Ghencea,unde jucam ca niste curci bete spre deosebire de deplasari unde jucam ca niste gaini fara cap.

Vreau sa cred ca batem Otelul,insa singura noastra sansa ar fi ca Otelul sa joace deschis cum o face de obicei si sa-i prindem pe contre,daca vor juca ei pe contra-atac luam bataie sigur.

Doamne cum am ajuns,sa traim cea mai neagra perioada din istoria clubului,cate umilinte trebuie sa mai suportam pana scapam de gandac...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

_Answer_27.10.2007 18:02

la ce fotbal practicam nu m-ar mira sa isi refaca Otelul golaverajul cu noi... dupa UMILINTA de astazi nu mai am cuvinte. De nici un fel.

Giscane cheama-l si pe oier la tine.

Virgil27.10.2007 18:46

Nu fiti rai. Indiferent ce a fost pana acum, a trecut. Trebuie neaparat sa batem Otelul si sa incheiem perioada de criza. Prevad un meci frumos si o victorie stelista.

Pronostic: 1 solist

cHrisTophE piNna27.10.2007 22:45

Moral 0 , forma 0 , Totul 0 ... eu prevad un meci de nimic , un 0-0 de tot .. macar sa batem (ar cam fii cazul ) dar, cine stie .. la cum jucam , nu imi vine sa cred! Sper sa ne revenim cad mai curand.. ca daca nu , o incurcam rau, cum zicea si zapata..

bubylycy28.10.2007 10:17

Meiul asta nul ratez.. adik la faptu ca am sa ma uit la el.. batem cu 1 0 si ala din penalty.. ca altfel nu vad cum am putea bate...dak nu dam gol din penalty at. facem egal cel mult egal.. fularsteau2 fularsteau2

1uLy4Nn28.10.2007 18:22

PROTEST..propun sa nu ne prezentam la meciul de miercuri in semn de dispret pentru Jiji..am primit si niste mass-uri pe mess ceea ce ma determina sa cred ca mai sunt catziva care gandesc ca mine.. regret pentru debutul lui Lacatus dar trebuie sa facem ceva numai sa plece ciobanul ala de la Steaua, altfel Laca va avea aceeasi soarta precum Hagi.. ce zicetzi?

1uLy4Nn28.10.2007 18:26

· Becali, despre fanii Stelei: "Niște idioți! Dacã vreau, le închid porțile!"

ce tzaran infect..daca ne inchide portile isi mai ia bani din parti :|

FloRyNeL28.10.2007 18:27

O intrebare cat costa biletu la meciul Steaua - otelu ( peluza sau tribuna II a ) ms

costin_dragomir28.10.2007 19:08

Un patron penibil, un joc la fel! Totdeauna superiori? Cu asa patron, cadem si noi in penibil cu slaoganul asta. Mi-e sila sa-i mai vad mutra pe toate canalele TV. PENIBIL!!!

Steaua mea nu poate fi Steaua lu' Jiji ! Asta se suie cu bocancii plini de noroi pe culorile ros-albastre!

MoWeed28.10.2007 19:31
· Becali, despre fanii Stelei: "Niște idioți! Dacã vreau, le închid porțile!"

va veni si vremea ta gandacule....

sorin_daniel28.10.2007 19:52

Steaua-Otelul galati: un 1-0 chinuit

Paulmsk28.10.2007 20:01

Becali, despre fanii Stelei: "Niște idioți! Dacã vreau, le închid porțile!"

Daca noi suntem idiotzi atunci u ce plm esti mha ciobane ai venit tu de la stana sa iti batzi joc de Steaua si de fanii Stelei.Pana una alta adutzi aminte ca traiesti si din bani nostri.Si masoaratzi cuvintele ca nu esti la tine la stana....Si ai grija ca daca te portzi cu LACATUSI cum te-ai purtat cu Hagi ai sanse 99% sa te trezesti la stadion numai tu si cativa copii de mingii ca restul nu vom mai accepta problemele tale de comportament :dry::angry:

MIREL6RADOI29.10.2007 09:52

Meciul cu Otelul e pus in umbra de intoarcerea lui Laca. fular-campionii

porcea29.10.2007 11:42

nu stiu de voi fratilor dar eu numai pot sa mai suport "oaia suprema"...daca am ajuns sa ne temem de echipe de provincie care nu existau cand steua castiga campionate...atunci e rau!

Virgil30.10.2007 05:00
O intrebare cat costa biletu la meciul Steaua - otelu ( peluza sau tribuna II a ) ms

Preturile tichetelor de acces sunt urmatoarele:

FOTOLII - 50 lei

TRIBUNA 0 - 30 lei

TRIBUNA I - 20 lei

TRIBUNA II - 12 lei

PELUZE - 5 lei

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia suporterilor care vor sa participe la partida Steaua – Otelul Galati sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

1uLy4Nn30.10.2007 15:32
nu stiu de voi fratilor dar eu numai pot sa mai suport "oaia suprema"...daca am ajuns sa ne temem de echipe de provincie care nu existau cand steua castiga campionate...atunci e rau!

Sentimentul este reciproc..peste 90% dintre stelisti nu il mai sufera pe Jiji.. ata ete.. echipele din provincie nu or sa ne mai seprie acum ca a venit Laca si ca Jiji a promis ca nu se mai face antrenor :D.. Steaua spre24

liviu3030.10.2007 16:40

:steagcruce: bai fratilor ce-i facem lu' Jiji sa se mai linisteasca.Parca m-am cam saturat de el.

sper sa joace ceva mai binisor cu Otelul. AM INCREDERE MAXIMA IN Lacatus.

mare OM, mare CARACTER. Sper sa nu-l calce in picioare Jiji.

FC_STEAUA_194731.10.2007 06:23

Nu ma astept la nimic de la acest meci dar totusi sunt foarte curios sa vad daca o sa fie vreo schimbare in jocul echipei.

_yang31.10.2007 08:25
sunt foarte curios sa vad daca o sa fie vreo schimbare in jocul echipei.

Pai daca nu joaca Surdu si Croitoru eu sunt multumit... Sper ca Lacatus va vedea ca avem solutii mai bune pe banca in locul lor.

cHrisTophE piNna31.10.2007 08:52

@Yang

Croitoru nu mi se pare ca joaca rau..parerea mea este ca ar trebui sa joace pentru ca omu' site cu mingea da pase , nu e chiar prost! Si ce se stie , facem "greva" .. sau mergem la meci?

_yang31.10.2007 09:09

@cHrisTophE piNna

Si Lacatus stie cu mingea da' asta nu inseamna ca nu trebuie sa joace...

Cat despre greva... Cu siguranta ca nu poate fi vorba de asa ceva mai ales ca a revenit Lacatus acasa.

«123»