asta propuneam si eu, dar sunt unii care numai ... batman, batman...
asta propuneam si eu, dar sunt unii care numai ... batman, batman...
Daca a imprumutat clubul de ce draq se unfla in pene ca el baga banii si ca el detine Steaua???El kiar krede ka isi bate joc de noi....de abia astept sa se afle de un de are el atatia bani si sa infunde inchisoarea...sa speram ca va veni si aceasta zi mareata....Dumnezeu SA-L IERTE,CA NU STIE CE FACE!!!
Haideti sa facem o cheta si sa cumparam clubul....si atunci o sa punem noi presedintele care merita cu adevarat sa fie la Steaua si care sar sacrifica pentru. aceasta echipa...
Eu cred ca era Ciobanului se apropie de sfarsit inevitabil.Nu este Oaia singurul investitor din tara asta care ar putea investi in adevaratul sens al cuvantului bani la Steaua sau care ar vrea! Cred ca sunt destul de multi intregi la minte cu inima alaturi de Steaua.Ne ramane speranta ca asteptarea asta a noastra nu va dura prea mult si ca Steaua nu isi va continua drumul presarat cu esecuri pe care il parcurge acum !!!!!
FORZZA Steaua!!!!!!!!!!!!
"Practic, Gigi Becali nu a investit la Steaua, asa cum sustine, ci doar si-a împrumutat echipa!"
Atunci sa-si rahata de echipa de mercenari cu ceasuri la mana si salarii de neam prost pentru prestatiile date si sa le duca la masa acasa...Sa lase clubul in pace sa fie investii cu adevarat de cineva competent si indragostit de echipa!!!! MARS OAIE!!!!
A ales sã împrumute clubul pentru a fi sigur cã îi va recupera.
da, ok, e alegerea lui....dar sa nu se mai bata cu pumnii in piept ca el e patron. patronul detine, NU imprumuta.